Aihe

Perussuomalaisen pulueen virallinen mielipide Trumpista

Anonyymi

Trump on parasta, mitä Yhdysvalloille ja länsimaailmalle on tapahtunut piiitkään aikaan.

-Jussi Halla-Aho

32

55

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Todennäköisesti Mestari on yhä samaa mieltä. Vähintäänkin pysyttelee hyvin hiljaa asiasta.

   • Anonyymi

    Ei varmasti pukahda sanaakaan. Tietää ettei voi Trumpia tuomita piiruakaan tai vähintään puolet äänestäjäkunnastaan suuttuu.


   • Anonyymi

   • Anonyymi

    Trump on kaikesta huolimatta ollut tervetullutta vaihtelua. Jo vuosikymmeniä jatkunut uusmarxilaisuudesta kumpuavien aatteiden hivutus - blm, pride, intersektionaalinen feminismi, feminismi, anti-länsimaalaisuus, anti-valkoisuus, anti-kristillisyys, jne. - ovat paljon vakavampi uhka vapaalle maailmalle kuin Trump.

    Niille, jotka eivät tunne länsimaista aatehistoriaa tiedoksi, että uusmarxilaisuus (neo-marxism) on syntyi länsimaissa n. 1960-luvulla, kun vasemmistolaiset huomasivat, että marxilainen talousteoria sovellettuna valtiotasolle johti kaikkialla taloudelliseen kurjistumiseen. Uusmarxilaiset hylkäsivät marxilaisen talousteorian mutta säilyttivät ajatuksen vallankumouksen välttämättömyydestä. Uusmarxilaiset alkoivat "taloudellisten luokkaerojen ja epätasa-arvon" sijaan "havaita muunlaisia luokkarajoja ja epätasa-arvoa". Lääkkeeksi uusmarxilaiset ottivat perinteisten tapojen ja insituutioiden tuhoamisen - joko hävittämällä tai muuttamalla ne aatteeseen sopivaksi. 60-vuoden jälkeen tulokset ovat surkeaa katsottavaa. Ihmiset harrastavat anti-biologisia sukupuolisekoiluja, kehuvat muhamettilaisuutta ja samaan aikaan syyttävät paljon tasa-arvoisempaa perinteistä länsimaista kulttuuria epätasa-arvoiseksi, jne. Terve järki on hävinnyt. Länsimaisen sivistyksen kovaa ydintä (tieteet ja klassiset taiteet) varjellaan nykyään lähinnä Itä-Aasiassa, jossa vielä uskotaan kovan työn hedelmiin.

    Trumpin sekoilut on mitätöntä puuhastelua verrattuna uusmarxilaiseen hulluuteen. Suomessa mm. kansallinen kokoomus alkaa koostua jo enimmäkseen uusmarxilaisten aatteiden airueista. Sosialismi kaikissa muodoissaan on aina ja kaikkialla perustunut/johtanut yksilönvapauksien (erit. ilmaisunvapauden) ankariin rajoituksiin. On täysin ymmärrettävää, että ihmiset alkavat lopulta mellakoida ihmisyksilöiden alistamiseen perustuvaa uusmarxilaisuutta vastaan.

    Liberaalin demokratian airut Spinoza aikoinaan muotoili liberaalin demokratian perusmuodon kutakuinkin niin, että vapaassa yhteiskunnassa jokainen saa ajatella mitä haluaa ja sanoa mitä ajattelee. Tuota liberaalin yhteiskunnan perusperiaatetta vastaan sotii mitä ankarimmin erilaiset uusmarxilaiset aatteet.


  • Anonyymi

   Twiitti kesäkuussa 2019.

   • Anonyymi

    Niin on. Kysehän onkin siitä onko Mestari yhä samaa mieltä.


  • Anonyymi

   Jumalahan oli myös näyttänyt Laura Huhtasaarelle profetian Trumpista. Että tältä pohjalta:)

   • Anonyymi

    Juu mikä noita vaivaa,,,
    Oikeasi suomalainen ja kannatta trumppia siis hävettää persut hävettää persut ... no varmaan ylen vika tai ainakin hallituksen,,,,


  • Anonyymi

   Mutta nyt 2021 on parasta että Trumpista ei kuulla enään twiitin twiittiä eikä oikein Halla-ahostakaan.

  • Anonyymi

   Mun kommari tutut v 2016:

   Trump on "parasta', mitä Yhdysvalloille ja länsimaailmalle on tapahtunut piiitkään aikaan.

  • Anonyymi

   Tiukkapaikka Persuille. Kaikki muut merkittävät puolueet tuomitsivat Suomessa Trumpin sekoilun, paitsi Persut. No joo, vassarit ja Harkimo ei sanonut mitään, mutta sillä ei ole isoa merkitystä.

   Persut ovat hiljaa. Taitaa olla persujen hyväksymä toimintatapa myös tulevaisuuden Suomessa.

   Hallaaho herää jo!

  • Anonyymi

   Trump on johtanut Suomea niin valtavasti, että Ylekin on seonnut ja unohtanut Trump-uutisten takia muut uutiset.
   Trumpin takia Suomen elintaso on laskenut, väkivaltaiset kuolemantuottamiset lisääntyneet ja turvapaikanhakijoiden elinkustannuksia matkailurahoineen on kohotettu huimasti.
   Trumpin takia on unohdettu Venäjän presidentti Putin ja venäjänkielentaitoisten määrä on laskenut. Venäjän uutisia ei ymmärrä kukaan. Trumpin toimesta tämäkin johtuu. Pääministeri Marin ei ole kelvannut USAn presidentille eikä ministereille, mutta ei ole kelvannut edes naapurimaan Putinille!
   Tämän kaiken Trump sai aikaan Suomessa, koront mukaanlukien.

  • Anonyymi

   Samaa sontaa ovat toitottaneet koko ajan: väittävät mustaa valkoiseksi, vaikka näkevät itsekin valkoisena.

  • Anonyymi

   Populismi pyyhkii itse itsenä pois.

  • Anonyymi

   Kommarit käyvät nyt kuumana. Viha perussuomalaisia kohtaan on ääretön. Samanlaisesta vihasta alkoivat v. 1917 tapahtumat, jotka johtivat sisällissotaan.

   • Anonyymi

    Voi persuparkaa. Lähinnähän teitä säälitään.


  • Anonyymi

   Muistetaanpa tämäkin:

   "Laura Huhtasaari ehdottaa vuoden 2021 Nobelin rauhan­palkintoa Donald Trumpille – näin hän perustelee näkemystään: Laura Huhtasaaren mukaan Donald Trump on onnistunut muun muassa edistämään Yhdysvaltojen sisäistä vakautta."

   • Anonyymi

    Olipa vain todellakin vakaan näköistä meininkiä eilen Washingtonissa. Enkä usko että jää tuohon. Sikäläiset raamattuvyöhykkeen punaniskatrumpistit tulevat vielä pistämään paikkoja sekaisin ja raatoja tulee.


   • Anonyymi

    Itse joskus erehdyin Huhtasaarta äänestämään kun piti joku perussuomalainen valita. Se oli ennenkuin hän tuli julkisuuteen kreationistina. Puolue pysyy samana jatkossakin mutta ehdokas vaihtui näihin viimeisiin eduskuntavaaleihin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Itse joskus erehdyin Huhtasaarta äänestämään kun piti joku perussuomalainen valita. Se oli ennenkuin hän tuli julkisuuteen kreationistina. Puolue pysyy samana jatkossakin mutta ehdokas vaihtui näihin viimeisiin eduskuntavaaleihin.

    Eikä riitä pelkkä kreationismi, vaan Huhtasaari on sitä typerintä lajia, eli nuoren maan kreationisti. YEC. Ovat tunnetusti lahkolaisista kaikkein harhaisimpia.


  • Anonyymi

   Törkeää toimintaa äärioikeisto!

   Terrorismia

   • Anonyymi

    Sanoisin: Törkeää toimintaa Trump ja hänen taustavoimansa (Venäjä ja Iran). Kun hakee sisäpolitiikalleen tukea valtion ulkoisilta vihollisilta niin tälläinen on lopputulos.


  • Anonyymi

   Onhan persuilla vielä kuitenkin Venäjä ja Putin ihanteena.

  • Anonyymi

   Kannattaa tosiaan miettiä äänestyskopissa viimeistään antaako ääntään persuille. Jos he pääsevät valtaan eli saavat liian suuren valta-aseman, niin tuollainen voisi olla Suomessakin edessä.
   Onneksi Suomessa kuitenkaan ei persujen todellinen kannatus ole lähelläkään 50% tai edes sellainen, että pääsevät määräämään menosta. . Ja nyt varsinkin luulisi olevan selvää niillekin vähänkin järkeville, jotka syystä tai toisesta ovat äänestäneet persuja. Äärioikeistolaiset on asia erikseen, heille ei mkään järkipuhe tai muu tehoa

  • Anonyymi

   Persut pulustelevat Trumppia. Pulut pulustelevat.

  • Anonyymi

   Teuvo Hakkarainen: Kannatan Trumppia. Sanokoon toimittajien torakkalauma mitä hyvänsä!

  • Anonyymi

   Ville Tavio: TRUMP TRUMP TRUMP TRUMP TRUMP TRUMP!!! Nyt uskoisi vihaajienkin antavan tunnustuksen. Hyvä Trump!

  • Anonyymi

   Veikko Vallin ja Vilhelm Junnila eduskunnassa MAGA-lippikset päissään: Nyt tunnustetaan väriä!

  • Anonyymi

   Nyt onkin luvassa Suomen poliittisen histrian kovin takinkääntelyviikko luvassa kun persupoliitikot alkavat kieltää Jumalansa.

   • Anonyymi

    Se alkoi jo. Huvittavaa seurattavaa.


  • Anonyymi

   Olen perussuomalaisten jäsen eikä olla todellakaan mitään Trump faneja eikä puolueella ole mitään yhtenäistä kantaa Trambista. Ap olet aika vajakki.

  • Anonyymi

   Sanotaan persuista mitä tahansa eivät ainakaan suojele terroristeja kuten hallitupuolueemme.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   156
   13091
  2. Taksinkuljettaja Niina Syrjäläinen (Ristiinasta)

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/33ec61ee-a6fb-4422-8ecc-982c68a91196 Viimeinen havainto eilen tiistailta n.17:48. Kadonnut kotoaan tilataksin kans
   Kadonneet ihmiset
   124
   10984
  3. Notta ny se on tuloos! Sinimustat rekisteröityy puolueeksi.

   Vanhat hyvät ajat palaavat. Joukko ultra-isänmaallisia ovat perustamassa uutta puoluetta. Työnimenä on nyt Sinimustat. Nyt tulee vihervasemmistolaisel
   Maailman menoa
   546
   8171
  4. Huomio ! Huomio !

   HUOMIO HUOMIO HUOMIO Niina Syrjäläinen ja Taksi auto rek SNS-438 on kadoksissa. Nina ja hänen taksiautonsa katosivat Ristiinassa: ”Huoli on suuri” –
   Mikkeli
   124
   5375
  5. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   266
   4347