Aihe

Persut halajaa Itä-Eurooppaan

Anonyymi

Perussuomalainen puolue toimii poliittisesti Suomea ja suomalaisia vastaan, tästä esimerkkinä Euroopan Unionissa venäjämielisessä ryhmässä toimiminen. Persuilla ei ole ajatustakaan toimia läntisen demokratian kannattajana ja edustajana.
Persut on mielestäni asemoitunut/asemoinut itsensä Suomi vastaiseksi puolueeksi. Ei välty ajatukselta, että persujen teema Suomi takaisin tarkoittaisikin Suomi takaisin Venäjään.

16

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Persut haluaa hajaannusta Eurooppaan, näkeehän tuon ryhmänkin unionissa, jossa toimivat. Pysykää kaukana tästä Kremlin liittolais puolueesta.

   • Anonyymi

    Persut ei halua samaa mitä oli kommunismi aikaan ,eli kansa ei ole mitään vaan ey valta byrökraatteineen sanelee kansa kunnille mitä se haluaa ja kansallivaltiot ei ole mitään eikä niile kuulu mitään omaa valtaa vaan ey on valtias ,ja tätä ei persut halua maahamme eikä muutkaa järkevät ihmiset.


   • Anonyymi

    Brexit murskasi jo EU:n liittovaltiokehityksen. Me voitimme. sinä hävisit


   • Anonyymi kirjoitti:

    Persut ei halua samaa mitä oli kommunismi aikaan ,eli kansa ei ole mitään vaan ey valta byrökraatteineen sanelee kansa kunnille mitä se haluaa ja kansallivaltiot ei ole mitään eikä niile kuulu mitään omaa valtaa vaan ey on valtias ,ja tätä ei persut halua maahamme eikä muutkaa järkevät ihmiset.

    Persut eivät halua sitä eivätkä tätä. Persuilta jää huomaamatta asian ydin. Suomi ei ole elänyt missään muista riippumattomassa erityksessä koskaan eikä tule elämään jatkossakaan, vaikka siitä Impivaarasta kuinka täällä haaveiltaisiin.

    Itsenäisyyden alkupuoli oli vielä suht riippumatonta lintukotoaikaa, mutta se johtui vain siitä, että naapurimaa Venäjä oli vallankumouksiensa ja sotien vuoksi heikkouden tilassa 1930-luvun alkupuolelle saakka. Kun heikkous loppui, sen kiinnostus lähialueihinsa kasvoi. Tämä näkyi meilläkin. Hävityn sodan jälkeen Suomi olikin sitten osa Neuvostompeurimia, onneksi kuitenkin saatoimme olla rajoitetusti itsenäisenä valtiona. Mutta paljossa olimme naapurin ohjauksessa.

    Kun NL hajosi, mikä oli Suomelle satumainen onnenpotku, avautui meille mahdollisuus liittyä osaksi länttä. Jos olisimme jääneet odottelemaan Putinin aikakautta, olisimme pian huomanneet olemamme osa itää, Putinin valtapiiriä. Kasakka ottaa aina sen, mikä on irti, on vanha venäläinen viisaus. Sen vuoksi meidän on syytä pitää kiinni eli olla osa länttä nimenomaan EUn muodossa. Tottakai se lievästi rajoittaa itsemääräämisoikuettamme mutta vain hyvin lievästi verrattuna siihen, minkälaiset ajat olivat neukkujen määräysvallassa. Mitään muuta vaihtoehtoa ei ole. Olemme joko EUssa tai sitten Putinin valtapiirissä. Tämä realismi persuilta uupuu tykkänään.


  • Anonyymi

   Persut läähättävät lääpällään ja ylistävät kilvan Unkaria ja Puolaa joissa oikeusvaltioperiaatteita romutetaan.

   • Anonyymi

    Suvakit ylistävät Somaliaa


   • Anonyymi

    Miten se suomen oikeusvaltio periaate kun viherministeri rikkoo lakia ja puoluekamut pelastaa, älkää tehkö niin kuin minä vaan, niin kuin minä suvakkovasu sanon, hävetkää hallitus.


   • Anonyymi

    Suomessa vihreät ovat puhelleet kannattavansa oikeusvaltioperiaatetta (eli julkisen vallan toimimista lakien ja asetusten mukaan).

    Kuitenkin ketku-pekkaan sitä ei heidän mielestään pidä soveltaa, vaan silloin pitää hyödyntää ministereiden korkeampaa syytekynnystä, ettei ketku-pekka joudu vastuuseen.

    Samoin vihreät ovat puhelleet kannattavansa yhdenvertaisuutta (eli kansalaiset ovat yhdenvertaisia lain edessä).

    Kuitenkin ketku.pekkaan sitä ei heidän mielestään pidä soveltaa, vaan silloin pitää hyödyntää ministereiden korkeampaa syytekynnystä, joka takaa ketku-pekalle paremman aseman lain edessä kuin tavalliselle kansalaiselle.


  • Anonyymi

   Suomi on Itä-Eurooppalainen maa Venäjän kainalossa. Mitä sinä kuvittelet Suomen olevan?

  • Anonyymi

   Suomi takaisin venäläisille. -Halla-aho

   • Anonyymi

    Komut vaativat sitä vieläkin, 1917 ei niille ollut kuin välitavoite.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Komut vaativat sitä vieläkin, 1917 ei niille ollut kuin välitavoite.

    Olet oikeassa sata vuotta komukat olivat kuin nykyiset persut.


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Trump meni, mutta Putin on vielä.

  • Anonyymi

   Suomi on Saksan vasallivaltio.

  • Anonyymi

   Persujen kannatus laskee ja yksi syy on Trump ja toinen tekijä persujen laskulle on Kreml first.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   48
   8010
  2. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   479
   5556
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   160
   4279
  4. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   95
   4233
  5. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   174
   2768