Aihe

USA:n rebuplikaanit kahtia

Anonyymi

Rebupulikaaninen puolue hajoaa kahtia, koska suuri joukko puolueen jäsenistä ei hyväksy Trumpin äärikiihotusta. Tässä käy kuten Suomessa kävi Maalaisliitolle, kun siitä erosivat Suomen Pientalonpoikien Puolue (SPP) ja Keskustapuolue, tai kuten Perussuomalaiset hajosivat Ääripersuiksi ja Aivan Sinisiksi.

9

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tai SDP:n hajaannus 50-60-luvuilla kekkoslaisiin ja tannerilaisin, mikä johti TPSL:n syntymiseen.

  • Anonyymi

   On hyvin häpeällistä, että osa republikaaneista ja meille suomalaisille äärihäpeällistä, että perussuomalaiset ovat olleet tukemassa 5- vuotiaan lapsen tasoista Yhdysvaltojen kertapresidenttiä.

   • Anonyymi

    Perussuomalaiset ovat itsekin korkeintaan 5-vuotiaan tasolla.


   • Anonyymi

    Kumma maa, kun 5- vuotias taapero hallitsee.


   • Anonyymi

    Trump ei tod näk valehtele, koska on esittänyt varsin selkeitä todisteita vaalivilpistä ja Demokraatit kieltäytyvät kaikesta tarkistuksesta ja äänten uudelleen laskennasta.

    Miksiköhän?

    Ainut selitys asialle on, että ovat todellakin huijanneet, koska jos eivät olisi niin saisivat selkeesti todistettua, että huijausta ei ole ja Trump saisi valehtelijan leiman.

    Nyt se leima on vihervasemmistolaisen median aikaansaama valheellinen leima.


  • Anonyymi

   Perussuomalaiset, Suomen uusi takinkääntöpuolue!

   • Anonyymi

    Allah- haho uhritui jo. Väitti, että perussuomalaisia yritetään nyt Trumpin tekojen varjolla leimata. Itsehän ovat leimautuneet viimeiset 4 vuotta Trumpin ihailijoiksi, mitä sitä nyt jälkikäteen kieltämään ja asettamaan itsensä vielä enemmän naurunalaiseksi.


  • Anonyymi

   TosiTV:n vetäminen ja presidentin tehtävät on eri asia. Tässä nähdään tulos kun henkilö on sairaaloisen itsekeskeinen, eikä osaa ajatella napaansa pidemmälle. Tuhot ovat suuret, hajoittaa yhteiskunnan, oman puolueensa lisäksi. Karismaattiset, hyvät puheenlahjat omaavat ovat ennenkin saaneet paljon pahaa aikaan, kansaa on helppo johdattaa harhaan. Jenkit varmaan ottavat opikseen tästä. Instituutiot kuitenkin toimivat, ja maa palaa normaali tilaan. Republikaanit tosin jakautuvat, ja heidän enemmistö palaa tukemaan demokraattisia päätöksiä.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   236
   16131
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13605
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   296
   9611
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   44
   6823
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   262
   4105