Aihe

Onko hallitus rikkonut perustuslakia vain vain sen henkeä vastaan?

Anonyymi

Kun hallitus on estänyt painostamalla tai suoraan kieltänyt laiva- ja lentöyhtiöitä myymästä lippuja suomalaisille, niin rikkooko se perustuslakia vastaan?

On selvää, että se on ainakin perutustuslain henkeä vastaan koska toimenpiteellä vähintäänkin rajoitetaan maasta poistumista ja maahan palaamista.

Se, että rajan yli pääsee, ei riitä, jos rajalle ei pääsy on estetty. Myöskään ei riitä, että on joku keino ylittää rajaa, jos se keino on niin monimutkainen ja/tai kallis ettei se ole todellinen vaihtoehto.

Esimerkiksi muuttokuorman kanssa Suomeen tuleminen oli kesällä estetty tyystin koska kuormaa ei voinut ottaa lentokoneeseen vaikka siksi, että kuormassa voi olla kotieläin, kuten hevonen.

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Asiaa voi verrata siihen, ettei Unkari salli turvapaikan hakua rajalla perustellen sitä koronalla. Ihan samalla tavalla Suomi ei päästä omia kansalaisiaan rajalle, jotta he voisivat käyttää oikeuttaan ylittää se.

   Hiukan kärjistäen Unkarin toimien takia syntyneet siirtoleirit toteutuvat myös suomalalisten osalta, jotka joutuvat majoittumaan maamme rajojen ulkopuolelle osottamaan pääsyä maahan.

  • Anonyymi

   Hallitus pyyhkiin sen ruumiinosan, johon ei päivä paista perustuslailla.

  • Anonyymi

   Pitää pukeutua mustaan kokovartalokaapuun ja huutaa Allah akbaaaaaaaar! Takuuvarmasti ei estetä maahanpääsyä, tullaan auttamaan rajanyli vaikka yksityiskoneella. Kasvot pitää myös muistaa pukea hyvin, vain silmät saa näkyä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   216
   14572
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13403
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   286
   8960
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   40
   6412
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   230
   3731