Aihe

Persujen takinkääntö vain jatkuu!!

Anonyymi

Jussi Halla-aho perääntyy Trumpia koskevista kehuistaan – ”Itselläni ei ole kristallipalloa tai kykyä nähdä tulevaisuuteen”

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho kirjoitti vielä vuonna 2019 Donald Trumpin olevan parasta, mitä Yhdysvalloille ja länsimaailmalle on tapahtunut pitkään aikaan.
Saapiko nauraa teille persut ja teidän messiaallenne?

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Nauramme, saimme tai emme! Tosin Halla-aholla saattaa olla useita takkeja... 😉

  • Anonyymi

   trumppi ei ole persu vaan republikaani

   • Anonyymi

    Juu mutta te persut ihailette Trumppia! Ei siinä mitään jos ihailisitte maailmanmestarisnookeristi Judd Trumpia mutta että Donald Trumpia...huh huh!


  • Anonyymi

   Politiikka
   Pääministeri Marin: Kansanedustajaan kohdistunut väkivaltainen teko on loukkaus koko eduskuntaa kohtaan

   Pääministeri Marinin mukaan ilmitullut teko on vakava ja tuomittava.
   Persujen mielestä tämä on hyväksyttävää ja pelkästään hallituksen syytä,luultavasti jatkossa on lupa odottaa lisää näitä hyökkäyksiä,sanat alkavat muuttua teoiksi,epäilykset kohdistuvat,empä kehtaa sanoa etteivät jotkut loukkaantuisi ja kokisi että taas heitä vastaan hyökätään,muuten iltasanomissa yrittivät kommemttipalstaa mutta persut tukkivat sen heti paikalla.

   • Anonyymi
    UUSI

    No enpä usko että Persut ihan näin ajattelevat. Ei pidä lietsoa eri puolueiden päälle vihapuhetta,koska kuitenkin puolueet ajavat omaa ohjelmaansa. Juurikin näin aloitetaan ennakkoluulo toisia kohtaan ,väkivaltaa tuskin kukaan puolueista lietsoo. Yksittäisiä mielipiteitä on tietenkin aina ja tuskin niistä koskaan päästään. Halla-aho on kuitenkin järki kaveri,tyhmempiä kun olen jo tähän ikään nähnyt.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   304
   20245
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   328
   5896
  3. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   301
   3424