Aihe

Vaikka pari kolme vasemmistolaista kuinka jauhaa

Anonyymi

jostain jenkkilän tapahtumista, niin se ei yhtään paranna heidän elämänsä laatua. He ovat ihan yhtä lailla kelan elättejä kuten ennenkin, eli persaukisia reppanoita, jotka elää tyhjää elämää.

Otan osaa!

7

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ihan kiimoissaan olleet viime yöstä lähtien.

  • Anonyymi

   Aivan järjetöntä lässytystä Trumpista ja jenkeistä tosiaan.

  • Anonyymi

   Hyvin sanottu.

  • Anonyymi

   "Ruotsilan mukaan syvä ja laaja epäilys vaaleja kohtaan. Hän huomauttaa, että miltei puolet amerikkalaisista ei usko, että presidentinvaalit oli järjestetty laillisesti ja että vaalitulos oli laillinen".

   https://www.talouselama.fi/uutiset/te/91ca4767-1a4e-4d75-9122-c8a586c8683d

   Epäuskosta vaalitulosta kohtaan kertovat Ruotsilan mukaan monet tutkimukset. Väitteitä vaalien laittomuudesta ei ole todistettu. Miksi monet sitten uskovat näin?

   ”Siellä on kaksi täysin eri mieltä olevaa kansakuntaa, joka ei luota toisiinsa ollenkaan eikä ole mistään asiasta samaa mieltä”, Ruotsila sanoo. Hän vertaa syvää jakautumista Vietnamin sodan aikaan, 1960- ja 1970-lukuihin.

   Bidenillä on nyt edessään vaikea tehtävä pohtiessaan, mitä vaalilupauksistaan hän toteuttaa, Ruotsila arvioi.

   ”Suurin osa niistä on sellaisia, että jos hän toteuttaa ne, tämä toistuu, mitä näimme eilen – toistuu aina vain uudestaan”, Ruotsila sanoo. Ei toki samanlaisena, koska kongressia suojellaan nyt tarkasti.

   Ruotsila arvioi, että tilanne on vaarallisin Bidenin virkaanastujaispäivään asti. Se on 20. tammikuuta.

   ”Haluan korostaa, että väkivaltaiset keinot ovat vain hyvin pienen ryhmän käyttövalikoimassa. Mutta mielenosoituksia tullaan näkemään”, Ruotsila sanoo.

   Kuinka kongressiin tunkeutuminen saattoi tapahtua turvatoimien puolesta?

   Ruotsila huomioi, että kongressin alueelle oli tuotu poliiseja, mutta selvästi aivan liian vähän. ”Tämä on yleinen ongelma, että tätä ei kunnolla ymmärretä – että kuinka syvää tämä vihaisuus, epäluottamus ja raivo on. Siihen ei ollut osattu varautua.”

  • Anonyymi

   Taitaa olla tällä änkyräoikeiston puolella (sekä Suomessa että USAssa) aikaa pyöriä viikkotolkulla mieltään osoittamassa ja telttaleirejä pystyttelemässä. Kuka maksaa? Tuleeko Rajat Kiinni -porukan ja Q:laisten rahat Kremlistä?

  • Anonyymi

   Miä oon Ilmarisella, en KELALLA.

  • Anonyymi

   Parempi heillä täällä persaukisina kuin jenkeissä, täällä kaikilla väriin katsomatta KELA!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   428
   5027
  2. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   129
   2060