Aihe

Kylmästä Jussista tuli Hellä-aho

Anonyymi

Miten näin on päässyt käymään ja voisiko olla, että ihminen todellakin voi muuttua. Entinen julmana ja kylmänä näyttäytynyt Juss Halla-aho on nykyään niin ymmärtäväinen ja hellä joten sukunimensäkin voisi vaihtaa Hallan sijaan Hellä..

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tosiaankin, hän on nyt eri mies. Ei pidä enää paikkaansa Waltarin Sinuhen alkusivuilla kirjoitettu lausumakaan:
   "Upota hänen päänsä veden alle ja kun hän sieltä nousee, niin hän on se sama entinen."

   • Anonyymi

    Menneisyyttään ei voi poistaa, mutta sitäkään tosiasiaa ei voi jos ihminen on muuttanut tapansa eikä toimi enää kuten menneisyydessään.


   • Anonyymi

    Kysyä voisi myös ihmisiltä miksi ylistävät sotiemme veteraaneista heitäkin, jotka ovat raakalaismaisesti tappaneet toisia ihmisiä. Onko toisen tappaminen sodassa jotekin " sä oot sankari riistit kymmenen ihmisen hengen kiväärillä".

    Asioita on hyvä pohtia joskus hieman syvemmin. Saman niminen ex Persu Jussi mutta Niinistö sen totesi taannoin Maikkarin hienossa haastattelussa. Persujen ryhmäkokousten aika kului omiensa paimentamiseen, kuka oli sanonut missä ja mitä :D Joten jos sen lauman pitää ruodussa niin ei voi olla ihan yhdentekevä poliitikko ja johtaja.


  • Anonyymi

   Hallo-Aho pystyi MT:n tentissäkin fiksusti asiallisesti viilipyttymäisesti argumentoimaan omat asiansa, kun vieressä Maria Ohisalo hermostuneena korotti ääntänsä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   111
   10465
  2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

   "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
   Maailman menoa
   105
   3869