Aihe

Jumalan pilkan loppu ja tilaisuus ylistykseen?

Tahtoisin ehdottaa pientä kampanjaa sille, että kaikki pilkkaaminen, tekijänoikeusrikokset ja Jumalan vastustaminen maailmassa tulisivat ainakin yhden kuukauden ajaksi loppuunsa.

19.1.2021- 19.2.2021 AION ITSE YRITTÄÄ KOKONAISEN KUUKAUDEN AJAN PELKÄSTÄÄN YLISTÄÄ, KIITTÄÄ, KUNNIOITTAA, KUMARTAA JA OSOITTAA RAKKAUTTA JUMALAA KOHTAAN.

Tähän ketjuun ajattelin, että ihmiset voisivat kirjoittaa omin sanoin loukkaamatta raamatun tai muiden teosten tekijänoikeutta ylistyksiä ja kiitoksia.

Jo 2014 helmikuussa yritin aikaansaada kampanjaa, jotta kaikki maailman asukkaat antaisivat kaikki synnit anteeksi toinen toiselleen. Mutta Yhdysvallat ja Venäjä vastustustivat tuolloin hanketta tulisesti. Nyt on sitten tämä toinen kampanja, jossa yritän muistuttaa ihmisiä ylistämään ja kiittämään Jumalaa pelkästään lainkaan pilkkaamaatta tai moittimatta. Sillä onhan evankeliumi sanonut, että ainoastaan pyhän hengen pilkka on anteeksiantamaton synti. Ja muistaakseni on jossakin kohtaa raamattua sana: Jumala ei salli itseään pilkattavan.......

Siis vielä kerran pyydän käyttämään omia kiitosaiheita ja omia sanoja ja välttämään raamatun lainaamista. Huolimatta siitä, että omat sanat tuntuisivat kömpelöiltä ja riittämättömiltä!

21

57

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Itse toivon, että kuukauden pelkästään ylistämällä SAISIN ANTEEKSI KAIKKI ENNEN 19.1.2021 TEKEMÄNI TEKIJÄNOIKEUSRIKOKSET SEKÄ PILKAT JA JUMALAN VASTUSTAMISEN! Eli kyseessä on kääntymys ja yritys tuon kuukauden jälkeenkin pelkästään ylistää, kiittää, kunnioittaa ja kumartaa Jumalaa.

   Mieltän painaa esim. se, että olen eräisiin raamattuihini vaihtanut oikeiden sanojen paikalle iljettäviä ja pilkkaavia sanoja kuulakärkikynällä kirjoittaen. Se oli rohkea teko, jota nyt kadun. Tahdoin vain näyttää rohkeuteni ja yritin sanoja vaihtamalla löytää jonkin tieteellisen merkittävän aarteen raamatun lauseista. Mutta teko oli sanoinkuvaamattoman ylimielinen ja pilkallinen. Onhan tapana asettaa pyhä raamattu kodissa kunniapaikalle ja jopa suudella sen kantta ennen kuin sitä lukeekaan.

   Olen myös lainannut edesvastuuttomasti Johanneksen Ilmestystä jättäen lainauksen keskeltä joitakin lauseita pois. Ei kenekään pakko ole tunnustaa olleensa pilkkaaja ja rienaaja ennen, mutta minun on niin tehtävä tässä yhteydessä.

   • Ei täällä kukaan pilkkaa jumalaa.
    Ainoastaan ns uskovaiset pilkkaavat
    niitä ketkä eivät usko jumalaan?


  • Anonyymi

   Oletko uskonnollinen agitattori ja propagandan levittäjä? Niinkuin kiihkeä poliitikko.

  • Aion jatkaa pilkkaamista, koska kyseessä on epäjumala ja hänhän ei asiasta voi pahastua.

   • Anonyymi

    Sitä äijänkäppyrää saakin pilkata. Joutais jo eläkkeelle jos olis olemassa.
    Vaan antaa uskovaisten elellä harhoissaan mutta ptopagandan levittäminen inhottaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sitä äijänkäppyrää saakin pilkata. Joutais jo eläkkeelle jos olis olemassa.
    Vaan antaa uskovaisten elellä harhoissaan mutta ptopagandan levittäminen inhottaa.

    Äijä voi olla vain ihminen, kuten isäsi ja ja ukkosi, mutta Jumala ei ole ihminen vaan henki joka loi ihmisen


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Äijä voi olla vain ihminen, kuten isäsi ja ja ukkosi, mutta Jumala ei ole ihminen vaan henki joka loi ihmisen

    Apinasta ihminen on kehittynyt. JA sitä apinaakaan ei henki luonut. Kaikki luonnossa on evoluutiota,ihminen ja eläinkunta myös.


  • Anonyymi

   Joopa, Kinnula uskovaisin kunta ja juuri kirkkovaltuuston kaksi jäsentä sai useita huomautuksia koulukiusaamisesta, erityslapsen koulukiusaamisesta!!

   Kirkko, kinnulan seurakunta tukee näitä kiusaajia vahvasti!!

   Eiköhän nämä ole jo tehneet tarpeeksi, valta pois uskonnoilta!!

   • Anonyymi

    Kuuluukopilkkaaminen jonkinlaiseen jakomieli sairauteenne?


  • >Jo 2014 helmikuussa yritin aikaansaada kampanjaa, jotta kaikki maailman asukkaat antaisivat kaikki synnit anteeksi toinen toiselleen. Mutta Yhdysvallat ja Venäjä vastustustivat tuolloin hanketta tulisesti.

   Joo-o...😄

   • Anonyymi

    😄 😄 😄 😄 Pure jenkki 😄 😄 😄 ja harjaa hampaasi


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    😄 😄 😄 😄 Pure jenkki 😄 😄 😄 ja harjaa hampaasi

    😄 ei rumat kukat saa rehottaa 😄 😄 😄


  • Anonyymi

   Aika harvoin yhden ihmisen elämässä yhdellä pienellä paikkakunnalla tapahtuu mitään SUURTA AIHETTA YLISTÄÄ tai KIITTÄÄ. Sen tähden tähän ketjuun voi laittaa myös pieniä kiitosaiheita ja ylistyksiä. Usein sattuu yhteensattumia tai pieniä rukousvastauksia kuitenkin pienissä ympyröissäkin!

   Kiitos Isä, seurakunta tai enkelit, että tänään löysin kaksi melkein täsmälleen saman värisen ja muotoisen kannen omaavaa A4 vihkoa tarjouksella kuin mitä vihkoja käytin vuoden 2003 Kristuksen Ilmestyksen dokumentointiin. Koen sen merkitsevän ikään kuin uutta mahdollisuutta tai uutta elämää ja hieman olin rukoillutkin tuota asiaa edeltäkäsin!!!! Että voisin imitoida Ilmestyksen aikaa ja sen tapahtumia ainakin vähän.

   Kiitos seurakunnalle siitä, että usein olen löytänyt kirpputorilta juuri niitä tuotteita joita olen rukoillut hengessäni. Joku seurakuntalainen ystävällisesti niitä on usein jättänyt. Kiitos että usko Jumalaan vaikuttaa ja että seurakunta toimii ja enkelit myös. Aina ei ole niin ollut, vaan esim. 1980/90-luvulla itse sain kutsuja viedä tavaroita kirpputorille ja itse toimin seurakunnan tai enkelin sanansaattajana. Nykyisin asia on toistapäin.

   Kiitos myös, että kirjaston poistomyynnissä on sangen usein kirjoja joita olen hengessäni rukoillut.

   Kiitos Isä, että olet näyttänyt minulle kuolemattomia ihmisiä. Sellaisia jotka eivät vanhene ollenkaan niin, että uskoni ikuiseen elämään on vahvistunut ja ylösnousemuksen mahdollisuuteen. Joitakin sellaisia tunnen jotka eivät ole vanhentuneet päivääkään 1980-luvulta lähtien vaikka neljäkymmentä vuotta on kulunut. He näyttävät yhä 40 - vuotiailta, vaikka he voisivat olla jo 80 vuotiaita......

   Kiitos, että usein elävöitä uskoa suurin ihmein. Kuten se että Pelastusarmeijan kokouksessä ikään kuin tuli taivaasta tippuen kuoro laulamaan ylistystä. Olo oli kuin niillä paimenilla jotka kedolla näkivät enkelien kertovan Messiaan synnystä Betlehemissä.

   Kiitos että kun muutin uudelle paikkakunnalle ja kävin ekaa kertaa kirkossa seurakunta lausui Nikean-Kontantinnopolin uskontunnustuksen enkelien kanssa ikään kuin lainkaan hengittämättä ja todella nopesti ja taitavasti. Ihmeellisellä tavalla.

   Ja kiitos kaikista muistakin pienistä yhteensattumista, ihmeistä ja merkeistä joilla seurakunnan ja enkelien välityksellä ELÄVÖITÄT USKOAMME SINUUN. AAMEN.

   • Anonyymi

    Siunausta sinulle!
    Minäkin haluan uudistua uskossani päivittäin. Kiitän Taivaan Isää Jeesusta ja Pyhää Henkeä kaikesta hyvästä, myös ihmeistä joita olen sasnut. Kiitän, että me saamme vielä armon aikaa tehdä parannuksen, Suomen kansa herää kiittämään.


  • Anonyymi

   Yksi syy siihen miksi Jumalalle pitäisi antaa kunnia on siinä, että oman kunnian pyyde tuhoaa ympärillä liikaa.
   Työn tekeminen omaksi ansioksi tai kunniaksi on kuin liikkellä olisi tuhoisa hurkkikaani, joka lennättää tuota omaa kunniaa kuin hiekkana ja pölynä, joka tukkii kaiken ympäri katuja parin päivän ajan. Ja hurjistuneet tuulet rikkovat koteja mäsäksi tuon huriikaanin ympärillä.

   Miksi etsiä omaa kunniaa, kun KAIKKI KUNNIA KUULUU TÄNÄ AIKANA, JOSSA ELÄMME YKSIN IMAAMI MAHDILLE. HÄN ON AJAN AINOA HERRA. HÄN ON RUUMIILLISTUNUT EVANKELIUMI. HÄN ON MONIN MERKEIN VAHVISTETTU KAIKKIEN SORRETTUJEN KAIPUUN KOHDE.

   Me jotka etsimme omaa kunniaa aiheutamme suuria tuhoisia myrskyjä. Ja emme saisi edes mainita tuota jaloa nimeä Imaami Mahdi epäpuhtaassa ja syyllisessä tilassamme. Tuo nimi säteilee kunniaa ja voimaa ja antaa jokaiselle lausujalleen ja ympäristölle tiedon yms. aarteita. Meidän kuuluisi vaieta. Emme saisi vaatia edes yhtä nanogrammaa kunniaa itsellemme sillä kunnia kuuluu tänä aikana Mahdille.

   Kenellä on evankeliumi, ketä on rukoiltu tuhannen vuoden ajan silmät kyynelissä saapumaan. EI OLE RUKOILTU KAIKEN TUHOAVAA HURRIKAANIA JA MYRSKYÄ, VAAN IMAAMI MAHDIA JA PROFEETTA ISAA, IMMANUELIA.
   Heitä on odotettu ja on tiedetty edeltäkäsin, että heidän edellään saapuu vaikeita hurrikaaneja ja myrskyjä, joita olivat maailmansodatkin, ruttotaudit (Aids, Covind etc.), nälänhädät, sydänten kovuus jne. Johtuvatko nuo heidän tuloaan edeltäneet myrskyt pelkästään siitä, että niin monet etsivät omaa kunniaa heidän nimensä ja tehtäviensä voimasta ja myös sitä saivat? Vai johtuvatko nuo tuhon myrskyt jostakin muusta? Itse väitän, että olemme osasyyllisiä; me jotka etsimme omaa kunniaamme ja omaa ansiota.

   Kunnia Jumalalle Korkeuksissa, Maassa rauha ja ihmisten kesken hyvä tahto!!

  • Anonyymi

   Luin pari päivää sitten Alfa kurssiin liittyvää materiaalia ja sen perusteella ja Barnabaan evankeliumin tuntemuksella on helppo päätellä, että LUONTO on 60000 vuotta sitten otettu YMMÄRRYKSEN käsiin eli ennen Aadamin luomista ja että Luonto on siten tavallaan käännytetty ja alistettu toimimaan yksinomaan ymmärryksen ehdoilla. Aadamin moraalinen tieto hyvästä ja pahasta ja kaikki hänen viisautensa on roskaa koska koko luonto tottelee aivan muita periaatteita. Vanhan Aadamin viisaus on vähäistä verrattuna ymmäryksen voimiin.

   Jo alussa kun Luoja oli luomassa Luomakuntaa hän löysi viisauden ja ymmärryksen ja otti ne työtovereikseen kumpaankiin käteensä. Kiitän ja ylistän sinua Isä siitä, että olet osoittanut meille Barnabaan evankeliumissa ja pyhän hengen kautta syyn siihen minkä tähden ihmiskunta ja luonto ovat ristiriidassa keskenään. Sinun käsissäsi on kaikki ymmärrys, jota olet jakanut luontoon melkoisia määriä kun taas ihminen on kapinallisena kulkenut viisautta ja tietoa etsien täysin vieraana luonnolle ja sen päämäärille ja periaatteille.

   Sinä itsekin Isä olet kallistunut ymmärryksen puoleen ja sen vaikutus sinuun on suuri. Sen tähden vanha Aadami kaikessa viisaudessaan ja tiedossaan on eksynyt kauas pois sinun huomastasi ja on alusta alkaen tehnyt lukemattomia vääriä valintoja sinun silmissäsi. Kiitos että olet Islamin kautta ja Koraanin sekä Barnabaan evankeliumin välityksellä antanut meillekin hieman ymmärrystä, jotta emme olisi täysin vailla tietoa ja ymmärtäväisyyttä sinun voimaasi ja tuomioitasi kohtaan.

  • Anonyymi

   Kyllä. Kiitollisuus on pohjavire, joka ylistyksen tuottaa kunniaksi Herralle. Turha muuten lauleskella kaiken maailman virret.

  • Anonyymi

   Raamatun viimeinenkin kirjoittaja taitanee olla kuollut yli 70 vuotta sitten eli siinä suhteessa Raamatun tekstit on vapaata riistaa ja kukin saa omalla vastuullaan käyttää niitä miten haluaa. Ei mulla muuta.

  • Anonyymi

   Mitä hyötyä on lukea raamattua ? Mitö hyötyä on yleensäkään olla uskovainen?Raamattu on vain itämainen satukurja.
   Jos raamatusta ei olidi poistettu reinkarnaatio-oppia niin se ehkä kiinnostaisi minuakin.

   • Anonyymi

    Niin eräät raamatun käännökset eivät anna vastauksia vaan herättävät tuhansia kysymyksiä. Mutta on olemassa hyviäkin käännöksiä lähinnä englanniksi. Ne antavat vastauksia.
    Jehovan todistajien uusi suomennos mielestäni varovaisesti sallii ajatuksen jäälleensyntymisestä.
    Siihen suuntaan ollaan vasta menossa.
    Roomalaiskirjeen ja the Kolbrin Bible teoksen mukaan nykyinen aioni 1960-2450 tulee merkitsemään sitä että kuolleita herätetään jälleen eloon. Sitä en tiedä kannattaako siihen toivoa asettaa sillä 1998 tapahtui Ilmestys12 ja miljardien demonien karkottaminen taivaasta maan päälle. Suuri osa niistä kykenee menemään kohtuun ja syntymään ihmiseksi. Mutta kykeneekö ihminen???? Vaikka olisi kloonaus mahdollista niin ihminen ei kykene vaan demoni??
    Etsikää nyt kuitenkin käsiinne raamatun käännös joka on ajan tasalla. Kaikki eivät ole.


  • Anonyymi

   Kiitos pyhästä hengestä ja sen voimasta ylläpitää olevaa luomakuntaa, josta myös Raamattu kertoo. Uuden testamentin kirjoitti neljä PYLVÄSTÄ ja se on perusta jolla kaikki lepää.

   Kiitos pyhästä hengestä ja sen voimasta luoda uutta ja maailmoita, josta Intian Hare Krisna ja Gnostilaisuuskin kertovat. Jumalan valtakunta on 72 opetuslapsen julistamaa.

   Kiitos pyhästä hengestä ja sen voimasta tuhota maailmoja joka on salattu ja ilmenee esim. Ilmestyksessä ja Karitsan roolissa maailmassa.

   Kiitos että lähetit ja lähetät luoksemme TOISEN PUOLUSTAJAN, TOTUUDEN HENGEN, HÄNET.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   43
   11600
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   151
   8553
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   220
   6798
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   25
   4018
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   176
   2668