Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Jumalan pilkan loppu ja tilaisuus ylistykseen?

Tahtoisin ehdottaa pientä kampanjaa sille, että kaikki pilkkaaminen, tekijänoikeusrikokset ja Jumalan vastustaminen maailmassa tulisivat ainakin yhden kuukauden ajaksi loppuunsa.

19.1.2021- 19.2.2021 AION ITSE YRITTÄÄ KOKONAISEN KUUKAUDEN AJAN PELKÄSTÄÄN YLISTÄÄ, KIITTÄÄ, KUNNIOITTAA, KUMARTAA JA OSOITTAA RAKKAUTTA JUMALAA KOHTAAN.

Tähän ketjuun ajattelin, että ihmiset voisivat kirjoittaa omin sanoin loukkaamatta raamatun tai muiden teosten tekijänoikeutta ylistyksiä ja kiitoksia.

Jo 2014 helmikuussa yritin aikaansaada kampanjaa, jotta kaikki maailman asukkaat antaisivat kaikki synnit anteeksi toinen toiselleen. Mutta Yhdysvallat ja Venäjä vastustustivat tuolloin hanketta tulisesti. Nyt on sitten tämä toinen kampanja, jossa yritän muistuttaa ihmisiä ylistämään ja kiittämään Jumalaa pelkästään lainkaan pilkkaamaatta tai moittimatta. Sillä onhan evankeliumi sanonut, että ainoastaan pyhän hengen pilkka on anteeksiantamaton synti. Ja muistaakseni on jossakin kohtaa raamattua sana: Jumala ei salli itseään pilkattavan.......

Siis vielä kerran pyydän käyttämään omia kiitosaiheita ja omia sanoja ja välttämään raamatun lainaamista. Huolimatta siitä, että omat sanat tuntuisivat kömpelöiltä ja riittämättömiltä!

32

51

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Itse toivon, että kuukauden pelkästään ylistämällä SAISIN ANTEEKSI KAIKKI ENNEN 19.1.2021 TEKEMÄNI TEKIJÄNOIKEUSRIKOKSET SEKÄ PILKAT JA JUMALAN VASTUSTAMISEN! Eli kyseessä on kääntymys ja yritys tuon kuukauden jälkeenkin pelkästään ylistää, kiittää, kunnioittaa ja kumartaa Jumalaa.

      Mieltän painaa esim. se, että olen eräisiin raamattuihini vaihtanut oikeiden sanojen paikalle iljettäviä ja pilkkaavia sanoja kuulakärkikynällä kirjoittaen. Se oli rohkea teko, jota nyt kadun. Tahdoin vain näyttää rohkeuteni ja yritin sanoja vaihtamalla löytää jonkin tieteellisen merkittävän aarteen raamatun lauseista. Mutta teko oli sanoinkuvaamattoman ylimielinen ja pilkallinen. Onhan tapana asettaa pyhä raamattu kodissa kunniapaikalle ja jopa suudella sen kantta ennen kuin sitä lukeekaan.

      Olen myös lainannut edesvastuuttomasti Johanneksen Ilmestystä jättäen lainauksen keskeltä joitakin lauseita pois. Ei kenekään pakko ole tunnustaa olleensa pilkkaaja ja rienaaja ennen, mutta minun on niin tehtävä tässä yhteydessä.

      • Ei täällä kukaan pilkkaa jumalaa.
        Ainoastaan ns uskovaiset pilkkaavat
        niitä ketkä eivät usko jumalaan?


    • Anonyymi

      Oletko uskonnollinen agitattori ja propagandan levittäjä? Niinkuin kiihkeä poliitikko.

    • Aion jatkaa pilkkaamista, koska kyseessä on epäjumala ja hänhän ei asiasta voi pahastua.

      • Anonyymi

        Sitä äijänkäppyrää saakin pilkata. Joutais jo eläkkeelle jos olis olemassa.
        Vaan antaa uskovaisten elellä harhoissaan mutta ptopagandan levittäminen inhottaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sitä äijänkäppyrää saakin pilkata. Joutais jo eläkkeelle jos olis olemassa.
        Vaan antaa uskovaisten elellä harhoissaan mutta ptopagandan levittäminen inhottaa.

        Äijä voi olla vain ihminen, kuten isäsi ja ja ukkosi, mutta Jumala ei ole ihminen vaan henki joka loi ihmisen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Äijä voi olla vain ihminen, kuten isäsi ja ja ukkosi, mutta Jumala ei ole ihminen vaan henki joka loi ihmisen

        Apinasta ihminen on kehittynyt. JA sitä apinaakaan ei henki luonut. Kaikki luonnossa on evoluutiota,ihminen ja eläinkunta myös.


    • Anonyymi

      Joopa, Kinnula uskovaisin kunta ja juuri kirkkovaltuuston kaksi jäsentä sai useita huomautuksia koulukiusaamisesta, erityslapsen koulukiusaamisesta!!

      Kirkko, kinnulan seurakunta tukee näitä kiusaajia vahvasti!!



      Eiköhän nämä ole jo tehneet tarpeeksi, valta pois uskonnoilta!!

      • Anonyymi

        Kuuluukopilkkaaminen jonkinlaiseen jakomieli sairauteenne?


    • >Jo 2014 helmikuussa yritin aikaansaada kampanjaa, jotta kaikki maailman asukkaat antaisivat kaikki synnit anteeksi toinen toiselleen. Mutta Yhdysvallat ja Venäjä vastustustivat tuolloin hanketta tulisesti.

      Joo-o...😄

      • Anonyymi

        😄 😄 😄 😄 Pure jenkki 😄 😄 😄 ja harjaa hampaasi


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        😄 😄 😄 😄 Pure jenkki 😄 😄 😄 ja harjaa hampaasi

        😄 ei rumat kukat saa rehottaa 😄 😄 😄


    • Anonyymi

      Aika harvoin yhden ihmisen elämässä yhdellä pienellä paikkakunnalla tapahtuu mitään SUURTA AIHETTA YLISTÄÄ tai KIITTÄÄ. Sen tähden tähän ketjuun voi laittaa myös pieniä kiitosaiheita ja ylistyksiä. Usein sattuu yhteensattumia tai pieniä rukousvastauksia kuitenkin pienissä ympyröissäkin!

      Kiitos Isä, seurakunta tai enkelit, että tänään löysin kaksi melkein täsmälleen saman värisen ja muotoisen kannen omaavaa A4 vihkoa tarjouksella kuin mitä vihkoja käytin vuoden 2003 Kristuksen Ilmestyksen dokumentointiin. Koen sen merkitsevän ikään kuin uutta mahdollisuutta tai uutta elämää ja hieman olin rukoillutkin tuota asiaa edeltäkäsin!!!! Että voisin imitoida Ilmestyksen aikaa ja sen tapahtumia ainakin vähän.

      Kiitos seurakunnalle siitä, että usein olen löytänyt kirpputorilta juuri niitä tuotteita joita olen rukoillut hengessäni. Joku seurakuntalainen ystävällisesti niitä on usein jättänyt. Kiitos että usko Jumalaan vaikuttaa ja että seurakunta toimii ja enkelit myös. Aina ei ole niin ollut, vaan esim. 1980/90-luvulla itse sain kutsuja viedä tavaroita kirpputorille ja itse toimin seurakunnan tai enkelin sanansaattajana. Nykyisin asia on toistapäin.

      Kiitos myös, että kirjaston poistomyynnissä on sangen usein kirjoja joita olen hengessäni rukoillut.

      Kiitos Isä, että olet näyttänyt minulle kuolemattomia ihmisiä. Sellaisia jotka eivät vanhene ollenkaan niin, että uskoni ikuiseen elämään on vahvistunut ja ylösnousemuksen mahdollisuuteen. Joitakin sellaisia tunnen jotka eivät ole vanhentuneet päivääkään 1980-luvulta lähtien vaikka neljäkymmentä vuotta on kulunut. He näyttävät yhä 40 - vuotiailta, vaikka he voisivat olla jo 80 vuotiaita......

      Kiitos, että usein elävöitä uskoa suurin ihmein. Kuten se että Pelastusarmeijan kokouksessä ikään kuin tuli taivaasta tippuen kuoro laulamaan ylistystä. Olo oli kuin niillä paimenilla jotka kedolla näkivät enkelien kertovan Messiaan synnystä Betlehemissä.

      Kiitos että kun muutin uudelle paikkakunnalle ja kävin ekaa kertaa kirkossa seurakunta lausui Nikean-Kontantinnopolin uskontunnustuksen enkelien kanssa ikään kuin lainkaan hengittämättä ja todella nopesti ja taitavasti. Ihmeellisellä tavalla.

      Ja kiitos kaikista muistakin pienistä yhteensattumista, ihmeistä ja merkeistä joilla seurakunnan ja enkelien välityksellä ELÄVÖITÄT USKOAMME SINUUN. AAMEN.

      • Anonyymi

        Siunausta sinulle!
        Minäkin haluan uudistua uskossani päivittäin. Kiitän Taivaan Isää Jeesusta ja Pyhää Henkeä kaikesta hyvästä, myös ihmeistä joita olen sasnut. Kiitän, että me saamme vielä armon aikaa tehdä parannuksen, Suomen kansa herää kiittämään.


    • Anonyymi

      Yksi syy siihen miksi Jumalalle pitäisi antaa kunnia on siinä, että oman kunnian pyyde tuhoaa ympärillä liikaa.
      Työn tekeminen omaksi ansioksi tai kunniaksi on kuin liikkellä olisi tuhoisa hurkkikaani, joka lennättää tuota omaa kunniaa kuin hiekkana ja pölynä, joka tukkii kaiken ympäri katuja parin päivän ajan. Ja hurjistuneet tuulet rikkovat koteja mäsäksi tuon huriikaanin ympärillä.

      Miksi etsiä omaa kunniaa, kun KAIKKI KUNNIA KUULUU TÄNÄ AIKANA, JOSSA ELÄMME YKSIN IMAAMI MAHDILLE. HÄN ON AJAN AINOA HERRA. HÄN ON RUUMIILLISTUNUT EVANKELIUMI. HÄN ON MONIN MERKEIN VAHVISTETTU KAIKKIEN SORRETTUJEN KAIPUUN KOHDE.

      Me jotka etsimme omaa kunniaa aiheutamme suuria tuhoisia myrskyjä. Ja emme saisi edes mainita tuota jaloa nimeä Imaami Mahdi epäpuhtaassa ja syyllisessä tilassamme. Tuo nimi säteilee kunniaa ja voimaa ja antaa jokaiselle lausujalleen ja ympäristölle tiedon yms. aarteita. Meidän kuuluisi vaieta. Emme saisi vaatia edes yhtä nanogrammaa kunniaa itsellemme sillä kunnia kuuluu tänä aikana Mahdille.

      Kenellä on evankeliumi, ketä on rukoiltu tuhannen vuoden ajan silmät kyynelissä saapumaan. EI OLE RUKOILTU KAIKEN TUHOAVAA HURRIKAANIA JA MYRSKYÄ, VAAN IMAAMI MAHDIA JA PROFEETTA ISAA, IMMANUELIA.
      Heitä on odotettu ja on tiedetty edeltäkäsin, että heidän edellään saapuu vaikeita hurrikaaneja ja myrskyjä, joita olivat maailmansodatkin, ruttotaudit (Aids, Covind etc.), nälänhädät, sydänten kovuus jne. Johtuvatko nuo heidän tuloaan edeltäneet myrskyt pelkästään siitä, että niin monet etsivät omaa kunniaa heidän nimensä ja tehtäviensä voimasta ja myös sitä saivat? Vai johtuvatko nuo tuhon myrskyt jostakin muusta? Itse väitän, että olemme osasyyllisiä; me jotka etsimme omaa kunniaamme ja omaa ansiota.

      Kunnia Jumalalle Korkeuksissa, Maassa rauha ja ihmisten kesken hyvä tahto!!

    • Anonyymi

      Luin pari päivää sitten Alfa kurssiin liittyvää materiaalia ja sen perusteella ja Barnabaan evankeliumin tuntemuksella on helppo päätellä, että LUONTO on 60000 vuotta sitten otettu YMMÄRRYKSEN käsiin eli ennen Aadamin luomista ja että Luonto on siten tavallaan käännytetty ja alistettu toimimaan yksinomaan ymmärryksen ehdoilla. Aadamin moraalinen tieto hyvästä ja pahasta ja kaikki hänen viisautensa on roskaa koska koko luonto tottelee aivan muita periaatteita. Vanhan Aadamin viisaus on vähäistä verrattuna ymmäryksen voimiin.

      Jo alussa kun Luoja oli luomassa Luomakuntaa hän löysi viisauden ja ymmärryksen ja otti ne työtovereikseen kumpaankiin käteensä. Kiitän ja ylistän sinua Isä siitä, että olet osoittanut meille Barnabaan evankeliumissa ja pyhän hengen kautta syyn siihen minkä tähden ihmiskunta ja luonto ovat ristiriidassa keskenään. Sinun käsissäsi on kaikki ymmärrys, jota olet jakanut luontoon melkoisia määriä kun taas ihminen on kapinallisena kulkenut viisautta ja tietoa etsien täysin vieraana luonnolle ja sen päämäärille ja periaatteille.

      Sinä itsekin Isä olet kallistunut ymmärryksen puoleen ja sen vaikutus sinuun on suuri. Sen tähden vanha Aadami kaikessa viisaudessaan ja tiedossaan on eksynyt kauas pois sinun huomastasi ja on alusta alkaen tehnyt lukemattomia vääriä valintoja sinun silmissäsi. Kiitos että olet Islamin kautta ja Koraanin sekä Barnabaan evankeliumin välityksellä antanut meillekin hieman ymmärrystä, jotta emme olisi täysin vailla tietoa ja ymmärtäväisyyttä sinun voimaasi ja tuomioitasi kohtaan.

    • Anonyymi

      Kyllä. Kiitollisuus on pohjavire, joka ylistyksen tuottaa kunniaksi Herralle. Turha muuten lauleskella kaiken maailman virret.

    • Anonyymi

      Raamatun viimeinenkin kirjoittaja taitanee olla kuollut yli 70 vuotta sitten eli siinä suhteessa Raamatun tekstit on vapaata riistaa ja kukin saa omalla vastuullaan käyttää niitä miten haluaa. Ei mulla muuta.

    • Anonyymi

      Mitä hyötyä on lukea raamattua ? Mitö hyötyä on yleensäkään olla uskovainen?Raamattu on vain itämainen satukurja.
      Jos raamatusta ei olidi poistettu reinkarnaatio-oppia niin se ehkä kiinnostaisi minuakin.

      • Anonyymi

        Niin eräät raamatun käännökset eivät anna vastauksia vaan herättävät tuhansia kysymyksiä. Mutta on olemassa hyviäkin käännöksiä lähinnä englanniksi. Ne antavat vastauksia.
        Jehovan todistajien uusi suomennos mielestäni varovaisesti sallii ajatuksen jäälleensyntymisestä.
        Siihen suuntaan ollaan vasta menossa.
        Roomalaiskirjeen ja the Kolbrin Bible teoksen mukaan nykyinen aioni 1960-2450 tulee merkitsemään sitä että kuolleita herätetään jälleen eloon. Sitä en tiedä kannattaako siihen toivoa asettaa sillä 1998 tapahtui Ilmestys12 ja miljardien demonien karkottaminen taivaasta maan päälle. Suuri osa niistä kykenee menemään kohtuun ja syntymään ihmiseksi. Mutta kykeneekö ihminen???? Vaikka olisi kloonaus mahdollista niin ihminen ei kykene vaan demoni??
        Etsikää nyt kuitenkin käsiinne raamatun käännös joka on ajan tasalla. Kaikki eivät ole.


      • Anonyymi

        > Jos raamatusta ei olidi poistettu reinkarnaatio-oppia niin se ehkä kiinnostaisi minuakin.

        Millä perusteella poistettiin ja miksi tuo sinua kiinnostaisi?


    • Anonyymi

      Kiitos pyhästä hengestä ja sen voimasta ylläpitää olevaa luomakuntaa, josta myös Raamattu kertoo. Uuden testamentin kirjoitti neljä PYLVÄSTÄ ja se on perusta jolla kaikki lepää.

      Kiitos pyhästä hengestä ja sen voimasta luoda uutta ja maailmoita, josta Intian Hare Krisna ja Gnostilaisuuskin kertovat. Jumalan valtakunta on 72 opetuslapsen julistamaa.

      Kiitos pyhästä hengestä ja sen voimasta tuhota maailmoja joka on salattu ja ilmenee esim. Ilmestyksessä ja Karitsan roolissa maailmassa.

      Kiitos että lähetit ja lähetät luoksemme TOISEN PUOLUSTAJAN, TOTUUDEN HENGEN, HÄNET.

    • Anonyymi

      Universumi on pieni ja stereotyyppinen ja kaikkialla on voimassa samat säädökset ja luonnonlait. Jopa kaikissa tähdissä elävillä on saman kaltaiset tunteet. Jos elää 80 vuotta yhdessä pienessä kaupungissa niin ehtii kyllästyä koko universumiin eli maailmaan koska se on kaikkialla sama.

      Mutta sinä Isä olet suurin, tuntematon, tutkimaton. Sinuun ei milloinkaan kyllästy, vaan voi elää ikuisesti sinua opiskellen ja tutkien.

      Sinä olet ehtymätön salattu salaperäinen inspiraation lähde. Sinulla ei ole loppua eikä alkua. Anna meille vielä ja yhä oikeus tulla lähelle sinua niin että oppisimme rakastamaan sinua, luottamaan sinuun ja toivomaan sekä uskaltamaan sinuun. Maailma on pieni ja väsyttää. Sinä olet ääretön.

      • Anonyymi

        Ja rinnakkaisuniversumeissa on taas toiset äärettömät maailmat. SIEltä he ufotkin tulevat ja kuoltuamme voimme kurkata sinne. Ehkä.
        Meidän ympärillä on valtavast elämää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja rinnakkaisuniversumeissa on taas toiset äärettömät maailmat. SIEltä he ufotkin tulevat ja kuoltuamme voimme kurkata sinne. Ehkä.
        Meidän ympärillä on valtavast elämää.

        Taivas ja Maa katoavat, mutta minun sanani pysyy. Siitä päättelen että universumi on äärellinen. Toki on rinnakkaisuniversiumeja ja Vaikuntha taivaita.

        Itse ajattelen katsellessani ympärille että maailma on kolmen palan palapeli; kolme kvarkkia ja värejäkin on luonnossa noin kolme pääväriä. Sini, viher, valko, musta. En enää rakasta maailmaa kun se on niin tasapaksu ja simppeli. Klemens kertoo kirjeessään että kaikkialla universumissa on samat luonnonlait.

        Mutta JUMALAAN en kyllästy, vaikka Raamattu ja koraani väsyttää on silti aina uutta toivoa kuten Imaami Mahdi.


    • Anonyymi

      Mitä Tapio olet mieltä uudesta taivaasta ja uudesta maasta, joista puhutaan Raamatusta?

      Korvautuuko tämä valtava universumi uudella?

      • Anonyymi

        En mä voi noi suurista jutuista tietää mitään. Yksin Jumala tietää. Eikä tuu nyt mieleen yhtään mitään asiaan liittyvää. Oon aika vähän opiskellut kirjoja.
        Lohdullista on että Jeesuksen sanat pysyvät.
        Taivas ja Maa katoavat mutta minun sanani pysyvät hän sanoi.
        Ilmestys voi olla aika vertauskuvallinen eikä sen tapahtumien ajoitus onnistu myös ainakaan multa.
        Tää ketju oli hetken mielijohde eikä yhtään mitään verrattuna jumalanpalvelukseen kirkossa tms.
        Aika tietämätön ja tyhmä olen , sori!


    • Anonyymi

      Vaatimattomuus on hyvä asia. Jos kaikki pyytää mitä tahansa eikä olla nöyriä ja vaatimattomia katoaa raamatun ja muun sanan kuri, neuvo, ohje, kasvattajan rooli.
      Jos Jumala antaa mitä pyydät niin Raamattu ja sen sana ohitetaan usein. Kun olet mahdoton mitään saamaan ja Jumala silti antaa.
      Koraani ennustaa että tulee hetki , jolloin se otetaan pois maailmasta. Ehkä se menettää voimansa ja kurinsa kun Jumala armahtaen antaa niillekin jotka ei tottele. Koraanin tilalle Jumala antaa näkyjä ja visioita. Visiot ovat usein vailla kuria ja suureellisia. Herra olkoon niiden puolella, jotka ovat vaatimattomia ja nöyriä. He ovat oikealla ristin tiellä eikä Perkele saa otetta heihin siinä määrin. Kiitos Isä nöyristä ja vaatimattomista lähimmäisistä.

    • Anonyymi

      Kiitos siitä, että nyt tulee uusi tekijänoikeusdirektiivi voimaan tämän vuoden kesäkuuhun mennessä. Muistan vielä 1970-luvun kun C-kasettisoitin tuli ja laittomasti kopioitiin tekijänoikeuksien alaista musiikkia radiosta. Tuli tosi paha omatunto aina. Sitten tuli 2000-luvun alussa mp3 soittimet ja tekijänoikeuksista ei enää piitattu tuon taivaallista internetissä, vaan laitetiin verkkoon muiden ihmisten omaisuutta ilman tunnon tuskia? Kiitos Isä, että voit antaa sydämeen uuden hengen niin, että ei kaipaa niitä musiikkiesityksiä, elokuvia ja kirjoja, joita ennen ahnehti surutta. Kiitos että voit ottaa pois suruttoman mielen ja antaa mieleen vakaan tuuman olla enää sortumatta muiden omaisuuden himoitsemiseen ja ahnehtimiseen.

      Auta minua todellakin uudella hengellä niin, että lopetan jopa raamatun ja koraanin käyttämisen omiin tarkoituksiin ikään kuin omistaisin ne jollakin tavoin. On kauheaa, että uuden tekijänoikeusdirektiivin perusteella voivat monet olla vaarassa menettää koko omaisuutensa elleivät käänny ja tee parannusta. Nyt kun Kiinalla on Kvanttiherruus käsissään ja tietokone, jolla voi purkaa kaikki salaukset niin voi olla, että joku rikollinen tai kostonhimoinen saa idean netin kaikkien salausten paljastamiseen. Ei ole enää turvallista netissä kohta ollenkaan seikkailla sillä jollakin sivustolla voi olla maksupyyntö: Miljoona dollaria????

      Anna siis kaikille rakkaillesi uusi henki ja varovainen sydän ja kunnioitus tätäkin uutta tekijänoikeus- lakia kohtaan.

    • Kiitos tästä aurinkoisesta kevättä enteilevästä päivästä!

      Sain johdatuksen suunnitella kolmea tai neljää eri temppeliä tai moskeijaa rakennettavaksi ja kuinka työ alkaisi. Jehova, Jumala asetti minut piirtämään ensin temppelin sisemmän ja ulomman esipihan AINOASTAAN. Eli työ etenisi kolmessa eri hetkiin sijoittuvassa vaihessa.

      1) temppelin ulompi ja sisin esipiha: 2022-2023
      a) mikäli näyttää tulleen sutta tai jos ei ole hankkella siunausta niin työ päättyy tähän ja vuonna 2024 temppelin rakennetut esipihat tuhotaan tai otetaan muuhun käyttöön.

      2) temppelin pyhä: 2047-????

      3) temppelin Kaikkein pyhin: Joskus vuoden 2500 jälkeen???

      Sitten Jumala laittoi minut laittamaan säästölippaseen temppelin esipihan rakentamista varten 50 sentin kolikon. Jos on joku, joka tahtoo tehdä samoin niin olkoon varovainen sillä Lohikäärme ja Perkele raivoisasti etsivät tänä hetkenä kenet voisivat niellä. Mutta jos olet Jumalan palvelija ei Lohikäärmellä ole Koraanin mukaan mitään valtaa sinuun ja voit vapaasti laittaa 50 sentin kolikon sitä varten pyhitettyyn rasiaan ja pyhittää sen esipihan rakentamista varten......

      Hankkeesta tuskin tulee mitään, mutta tämä päivä on otollinen tuota koetta varten. MUTTA KUTEN SANOIN ET VOI NIIN TEHDÄ MIKÄLI OLET SAATANAN, LOHIKÄÄRMEEN TAI PERKELEEN OMA.

      Tämä vertauskuvallinen ja symbolinen asia tuskin toistuu koskaan ainakaan saman suuuruisena 50 sentin hankkeena. Jos toistuu joskus tilaisuus niin pitää teidän tallettaa pyhitettyyn rasiaan luultavasti huomattavasti suurempi summa. Toivon, että tämä saamani johdatus ei loukkaa ketään. Itselleni oli iloinen asia ymmärtää, että pelkkä esipiha on jo lähes temppeli. Ja että rakentaminen voi tapahtua vaiheittain pitkän, pitkän, pitkän ajan kuluessa........!


      Toivotan Jumalan Siunausta kaikille tasapuolisesti!

    • Anonyymi

      Kiitosaiheita on kaikilla paljon, mutta ylistää ei voi kuin vain harvat. Eli papit jotka elävät ylistystä varten saaden kymmenyksen!
      Kai toi ylistäminen on ammattilaisten asiaa ja sellaisten jotka näkevät Jumalan ihmetekojen vaikutuksen lähipiirissään. Suomessa osaa lestadiolaiset ylistää ja Jeshua on jo pitkään toivonut toista herätystä Suomeen, mutta en tiedä toivooko enää? Kalevala kertoo Suomen joskus menevän hetkeksi kuuden ateistisen valtion liittoon. Joten lyhyestä virsi kaunis!

      • Anonyymi

        Rauhaa ei kannata etsiä muuta kun sisältään.

        Jumalanpilkkalaki on täysin turha ja kuollut.

        Mutta tahdon kysyä miksi ateisteilla tuntuu olevan niin suuri tarve pilkata toisten uskomuksia tai filosofioita? Monesti ateistit tuntuvat keksivän jopa valheita.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2317
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2113
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1728
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1536
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1530
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1457
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1429
    8. 52
      1298
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      68
      1241
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe