Aihe

Puolueiden uutisointi

Anonyymi

Kun selaa läpi puolueiden verkkolehdet, kaikilla muilla on USA:n tilanne uutinen nro. 1. Aihetta käsitellää laajasti, ja syystäkin. Persuilla aiheesta on vain yksi juttu, sekin eiliseltä. Imeisesti asiaa ei pidetä erityisen merkittävänä? Vai onko aihe niin arka että se yritetään vaieta kuoliaaksi? Juu, on jo kuultu selitykset että halutaan keskittyä kotimaan asioihin.

9

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Niinhän se on. Jussilta kysyttiin ihan erikseen, niin sen hän suostui myöntämään, että Trumpin olisi pitänyt hyväksyä vaalitappio. Sen sijaan hän taitaa olla nyt jo ainoa puoluejohtaja Suomessa, joka ei ole selväsanaisesti tuominnut hyökköystä kongressiin. Halla-aho tietää, että perussuomalaisten kannattajakunnassa on samanlaisia anarkisteja paljon. Voisi mennä äänet, jos ottaisi kantaa demokratian puolesta poliittista terrorismia vastaan.

   • Anonyymi

    Jospa mellakoiva porukka sattui vaan olemaan väärässä paikassa väärään aikaan.


  • Anonyymi

   Persuja ei kiinnosta USA:n tilanne vaan Persuja kiinnostaa Suomen tilanne. Me emme ole globalisteja ja kosmopoliitteja vaan haluamme tehdä suomen näköistä politiikkaa suomessa

   • Anonyymi

    Pure Jenkki.


   • Anonyymi

    Helpommalla toki pääsee kun kääntää selän ja keskittyy omaan napaan. Ja tieto lisää tuskaa. On helppo olla asiatuntija kun ei ymmärrä kuinka vähän ymmärtää.


   • Anonyymi

    6.1. julkaistun uutisen jälkeen ei edelleenkään sanaakaan USAn/Trumpin tilanteesta. Suomen uutisten arkistosta löytyy kyllä juttua Trumpin nobel-ehdokkuuksista yms. "tärkeää". Jos asia ei olisi persuille äärimmäisen kiusallinen, ei kai sitä yritettäisi näin läpinäkyvästi vaieta kuoliaaksi.

    Toivotaan että taustalla tapahtuu myös ajattelua ja ryhdinottoa: kannattaako antaa pikkusormea ääriajattelulle ja vihalle? Vai tuoko kaaos ja väkivalta puoluejohdolle niin suurta mielihyvää että sitä tavoitellaankin? Sitten Trumppina vaan kielletään oma vastuu kun lähtee lapasesta.


  • Anonyymi

   Voiko avaaja antaa tarkemmat ohjeet, millainen on hyväksyttävää uutisointia.

   ettei tarvitse tästäkään jauhaa avaajan mieliksi loputtomiin.

  • Anonyymi

   Halla-ahohan ylisti taannoin Trumppia twitterissä, "Trump on parasta, mitä Yhdysvalloille ja länsimaailmalle on tapahtunut piiitkään aikaan.", joten olisihan se jo vallan tavatonta jos alkaisi oman puolueensa julkaisussa perumaan puheitaan.
   Sillä eihän se sellainen näyttäisi yhtään hyvältä peruspersujen silmissä.

  • Anonyymi

   Viime maaliskuussa persut keskittyivät kotimaan asioihin tekemällä välikysymyksen Kreikan ja Turkin rajalla tapahtuneesta selkkauksesta.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   159
   8062
  2. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   140
   6249
  3. Sofia muutti hotelliin ilmaiseksi

   "Seiskan saamien tietojen mukaan kohukaunotar Sofia Belorf, 30, olisi muuttanut helsinkiläiseen luksushotelliin äskettäin. Seiskan saamien tietojen mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   395
   2542
  4. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   133
   1738