Aihe

Trump painelee seuraajiensa nappeja

Anonyymi

Tämä kuulostaa joidenkin mielestä salaliittohörhöilyltä, koska se menee enemmistöltä yli ymmärryksen, enkä sen vuoksi tule takaisin lukemaan mahdollisia vastauksia.

Trump antoi kongressihyökkäyksen jälkeen lausunnon mellakoijille joka oli jopa sekavampi kuin yleensä. Irrallisia lauseita oudossa järjestyksessä. Sanoi myös että menkää kotiin. Mutta syy miksi kirjoitin on se että olen tutkinut hypnoosia ja tiedän siitä että ihmisten alitajunta ei käsittele kieltosanoja. Ehkä siksi huomioni koko lausunnosta veti lähes lopussa tullut näennäisesti täysin muista kommenteista irrallinen lause "We can't play into people's hands". Eli suomeksi: emme voi pelata ihmisten käsiin, tai pesäpallovertauksena: emme voi lyödä palloa ihmisten käsiin. Olipa tuon monimerkityksellisen lauseen todellinen tarkoitus mikä tahansa, hypnoosituntemukseni perusteella hän sanoi: "We play into people's hands". Eli toisin sanoen "pelaamme ihmisten käsiin". Tämä on viesti mellakoijille ja kertoo heille, että valta on heidän käsissään, tai että heidän on nyt aika toimia.

Persoonaan tämä myös sopii hyvin, koska hän toki toivoo että hänen seuraajansa osoittavat lojaaliutta ja nostavat mekkalan hänen puolestaan. Tästä kaikesta hän silti pysyy itse henkilökohtaisesti sivussa, koska hänen seuraajansa tekevät likaisen työn. Tämä sopii myös persoonaan, jolle on olemassa tietty määritelmä, jota en tässä kerro, koska moni tietää sen muutenkin.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Riinan oudot selitykset

    Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
    Kotimaiset julkkisjuorut
    85
    7551
   2. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

    Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
    Muhos
    116
    7510
   3. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

    https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
    Maailman menoa
    510
    5974