Aihe

Mitä yhteistä on Trumpilla ja persuilla

Anonyymi

66

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Voi jestas mikä pellelauma. Nauraisin, jos myötähäpeältäni pystyisin.

   • Anonyymi

    Samoin persut ovat pikeasti idiootteja


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Samoin persut ovat pikeasti idiootteja

    Onhan se joidenkin tollojen mielestä outoa pitää Suomen ja suomalaisten puolta niinkuin Persut pitävät. Pitäisi antaa kaikki Suomen hyvä pois ja ulkomaalaisille, sitähän nämä Persujen mollaajat tahtovat.


  • Anonyymi

   Putinisti-Bäckman kavereineen vauhkoamassa ja persut ylistävät. Ja kehtaavat väittää etteivät ole Venäjän marionetteja?

   • Anonyymi

    Pesit valehtelevat päin naamaa kun väittävät ettei heillä ole venäjä kytköksiä, valheet ovat samaa luokkaa kuin trumpilla


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Pesit valehtelevat päin naamaa kun väittävät ettei heillä ole venäjä kytköksiä, valheet ovat samaa luokkaa kuin trumpilla

    Siis persut


  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Siis persut ovat pikeasti IDIOOTTEJA!!!!


   • Anonyymi

    Persut ihailevat Trumpin äärioikeistolaisuutta,rasismin viljelyä,vastakkain asettelua sekä valeuutisten levittelyä


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Siis persut ovat pikeasti IDIOOTTEJA!!!!

    Eiks tuo ole sitä parempaa vihapuhetta? Te punaiset puhutte toista ja teette toista.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Persut ihailevat Trumpin äärioikeistolaisuutta,rasismin viljelyä,vastakkain asettelua sekä valeuutisten levittelyä

    Ei Trump ole 'rasisti'. Yhdysvalloissa kyllä on rakenteellista eli lakiin perustuvaa rasismia. Tästä esimerkkinä on 25 osavaltiota jotka ovat ilmoittaneet että mustat, latinot, intiaanit saavat ensimmäisinä koronarokoteen. Viimeisenä valkoiset. Tämä järjestys ei siis riipu sosiaalisesta asemasra, vaan rodusta. Tämähän on puhdasta.... Rasismia.
    Tätä tullaan näkemään lisää kun demokraatit ovat vallassa.
    USA on Etelä-afrikan tiellä.


  • Anonyymi

   Perussuomalaisten Venäjää mielistelevät tuoreet puheet panevat kysymään, onko puolue menossa Putinin johtaman Venäjän syliin, pohtii politiikan erikoistoimittaja Timo Haapala.
   PERUSSUOMALAISTEN johtavilta poliitikoilta on viime päivinä kuultu niin paljon Venäjä-myönteisiä lausuntoja, että se on herättänyt jo puolueen kannattajienkin keskuudessa ihmetteleviä kysymyksiä:

   Onko Ps hypännyt Vladimir Putinin kelkkaan?

   Epäilyksiä ovat herättäneet viime päivinä erityisesti kahden perussuomalaisten näkyvän kansanedustajan Tom Packalénin ja Juho Eerolan puheet.

   Kun niiden päälle lisätään Laura Huhtasaaren Putinia koskevat näkemykset, voi puhua jo Huhtasaaren–Eerolan–Packalénin Venäjää myötäilevästä linjasta.

   • Anonyymi

    Voi, voi. Turha heilutella väsynyttä Venäjä-korttia.
    Persut haluvat ITSENÄISEN Suomen. Tämä ei ole sama asia kuin Suomen liittäminen Venäjään tai sen vaikutuspiiriin.


  • Anonyymi

   Tunnettuja QAnon-lahkolaisia näkyi taas puhujissa sekä yleisön joukossa, mutta tällä kertaa kokoonkutsujien pyynnöstä ilman Q-tunnuksia.Nuo on Trumppilaisten lahkoon kuuluvia ja persut komppaavat perässä

  • Anonyymi

   voi voi tämäpäivä on herättänyt raukat talvihangille ottamaan aurinkoa.

   miten voitte olla nuin tolloja.
   kaikesta syytätte ps.

   ootte sakki naivia paskoja.

  • Anonyymi

   Heviyhtye Iced Earthin kappaleiden tekijä ja kitaristi Jon Schaffer oli yksi niistä mielenosoittajista, jotka tunkeutuivat keskiviikkona Washingtonin kongressirakennukseen.

   52-vuotias Schaffer on jo aiemmin esittänyt uhkailuja.

   –He kaatuvat. He pelleilevät väärän ihmisen kanssa, uskokaa minua, Schaffer sanoi saksalaiselle Die Welt -lehdelle marraskuussa, kun Donald Trump hävisi presidentinvaalit.

   Heinäkuussa hän puolestaan esitti näkemyksiään koronapandemiasta.

   –Kyseessä on psykologinen sodankäyntikampanja enemmin kuin vakava pandemia, Schaffer laukoi.

   Todellisuudessa koronavirukseen liittyviä kuolemantapauksia on Yhdysvalloissa yli 360 000, koko maailmassa lähes 1,9 miljoonaa.

   • Anonyymi

    Persut kopiovat Trump kaheleitten valheita ja levittävät väärää tietoa Suomessa...


   • Anonyymi

    Kumma juttu. THL:n tilastojen mukaan kuolleisuus ei ole ainakaan Suomessa noussut lainkaan koronavuonna 2020. Luulen että sama tilanne Jenkeissä, kokonaiskuolleisuus on sama kuin pari vuotta sitten.
    Korona on suuri huijaus. Kyseessä on tavallinen infulenssa.


  • Anonyymi

   Aloitus pitäisi olla mitä Yhdysvaltojen ja Suomen politiikalla on samankaltaista? Ei juuri yhteneväisyyksiä löydy.

   Mitä tässä aikakaudessa on yhteneväisiä Suomella ja Yhdysvalloilla? Globaali on jota hoetaan politikkojen suusta joka asiaan, mutta kansakunnat ovat rajussa sisäänpäin käännytyksessä.

  • Anonyymi

   Halla-aho seuraa Trump messiaan twiittejä ja toistelee niitä somessa huudattaen persuapinalaumaansa

  • Anonyymi

   tyhmiä näyttää olevan enemmän kuin tarpeeksi jokainen ottakoon kopin.

  • Anonyymi

   Osittain perussuomalaisten taktiikka nojaa jo kaukaa Timo Soinin puheenjohtajakaudelta tuttuun kaksoispuheeseen: virallisemmissa yhteyksissä ja puheenvuorossa tavoitellaan maltillisuutta, raju retoriikka ja jopa vihapuhe pulpahtelee sosiaalisessa mediassa ja verkon kommenttiraidoilla.

   Tässä kuviossa puheenjohtaja Jussi Halla-aho on tutkijatohtori Niko Pyrhösen mukaan ottanut jopa yllättävän paljon saman toppuuttelijan roolin kuin Soini ennen häntä.

   Käynnissä olevassa vaalikamppailussa oikeistopopulistien uusi ase ovat salaliittoteoriat.

   Esimerkiksi perussuomalaisten kohuttu vaalivideo ja varapuheenjohtaja Laura Huhtasaaren kommentit sosiaalisessa mediassa kertovat Pyrhösen mukaan siitä, että pyritään luomaan tarinaa, jossa viranomaiset ja erityisesti valtamedia huijaavat ihmisiä ja piilottavat vallankäytön todellisuuden.

  • Anonyymi

   Salaliittoteoretisoinnin ytimessä on ajatus siitä, että totuus järjestelmän toiminnasta ja maailman todellisesta olemuksesta on piilotettu. Pyrhösen mukaan tämän oletetun totuuden etsintä kokoaa yhteen ihmisiä, jotka eivät lopulta luota oikeastaan mihinkään.

   ”Sellaisille ihmisille Huhtasaaren toiminta voi näyttäytyä jotenkin messiaanisena. Ja onhan palkitsevaa ajatella, että itsellä on pääsy sellaisen syvemmän totuuden äärelle, joka on piilotettu valtamediaa seuraavilta lampailta.”

   Salaliittoteoretisoinnin leviäminen oikeistopopulistiseen vaalikamppailuun on tuskin suomalaisten poliitikkojen tekoa. Pyrhösen mukaan salaliittoajattelu on vellonut laajoissa verkkoyhteisöissä ja vaihtoehtomedioissa jo vuosikausia. Sen leviäminen oikeistopopulistiseen ääriajatteluun on globaali ilmiö.

   ”Oikeistopopulistiset poliitikot tulevat jälkijunassa, mutta he ovat onnistuneet valjastamaan ilmiön omaan käyttöönsä.”

  • Anonyymi

   Valtamedia valehtelee...korona ei ole vaarallista ilmasto hömppä on vihervassarien keksintö.. Trump voittaa USAn vaalit gallupit on vääristelty... kuukävely oli lavastettu..maa on oikeasti litteä ,persujen kannatus on oikeasti 35% ,suvakit on idiootteja sekä vihervassarit, vait pauver... vait pauver!!!

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

    Kylllllllääääääääää


  • Anonyymi

   Meneekö noille persupöhelöille kaikki salaliittopaskat läpi kritiikittä??
   Trumppiahan on pidetty älyllisesti 10 vuotiaan tasolla ,viittaan siihen että mies ei itsekkään tiedä mikä on totta ja mikä ei,onko persuille käynyt samoin??? Paskavalhetta levitellään niin paljon että siitä tulee totuus...

   • Anonyymi

    Tuntuu menevän,kuka niitä kehtaa äänestää


   • Anonyymi

    Puolueettomat tilastotieteilijät ovat todistaneet että USA:n presidentinvaalien tulos oli manipuloitu.
    Ei ole kysymys mistään salaliittoteoriasta.
    Tutustu todisteisiin ja aiheeseen ennenkuin auot päätäsi täällä.


  • Anonyymi

   Mä äänestän heitä, Tumpintouhut ei kinos. Mut PS, on aina kansamme puolella, se riittää.

  • Anonyymi

   Persut ja Trump rakastaa omaa maataan kun taas bolsevikit eivät. Luen polsuihin kaikki puolueet jotka kannattaa kommunistista eurostoliittoa. Kommunismi on tappanut sata miljoonaa.

   • Anonyymi

    Persut on myyty venäjälle,persuilla ei ole isänmaata


   • Anonyymi

    Kommunismi joka on maailman toiseksi hirvittävin aate erään uskonnon jälkeen, siitä viherpunikit tykkää. Tuo uskonto on vielä hirvittävämpi myös kuolonuhrien määrässä. Sen sanotaan tappaneen enemmän väkeä kuin natsit ja kommunistit yhteensä ovat tappaneet. On esitetty luku 270 miljoonaa. Tuosta uskonnosta vihervassut tykkää erityisesti.

    Ei ihminen opi mitään historiasta. Kun ennen kommunismia yritettiin asein maailmaan, nyt se tehdään salakavalasti kulttuurimarxismin keinoin. Kaikkinainen mädännäisyys ilmentää tätä. Kristinuskon tuhoaminen kuuluu siihen toimenkuvaan. Erään uskonnon nostaminen myös.

    Kaikki juontaa juurensa marxismista. Siihen ovat yhtyneet ennen niin isänmaalliset kepulit ja kokoomus. Amerikassa demokraattinen puolue. Jopa paavi tykkää kommunismista sekä tuosta uskonnosta. Maailmassa täytyy kommunismin nousta, että Raamatussa ennustettu Ilmestyskirjan peto voisi tulla näyttämölle. Nyt tapahtuu juuri niin. Jenkeissä tuli sellainen ukko joka rakastaa tuota petoa eli erästä uskonnollispoliittista systeemiä. Raamattu ei raukea tyhjiin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Persut on myyty venäjälle,persuilla ei ole isänmaata

    Muista se mitä aatetta luultavasti edustat. Kommunismi on tappanut sata miljoonaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Persut on myyty venäjälle,persuilla ei ole isänmaata

    Persut haluaa itsenäisyyttä eikä siihen kuulu Venäjä mitenkään. Tuo on punaisen ihmisen valheellinen väite. Miksi ette nyt tykkää enää siitä maasta joka oli ennen unelmayhteiskuntanne?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Persut haluaa itsenäisyyttä eikä siihen kuulu Venäjä mitenkään. Tuo on punaisen ihmisen valheellinen väite. Miksi ette nyt tykkää enää siitä maasta joka oli ennen unelmayhteiskuntanne?

    Siksi että se maa ei tarjoa enää unelmaanne eli kulttuurimarxistista hapatusta. Nyt sen tajoaa eurostoliitto.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Persut on myyty venäjälle,persuilla ei ole isänmaata

    heh, tuo oli pikku vihepunikin suusta melkoinen sammakko, jotenkin vaikea luonnehtia henkilö joka suoltaa tuollaista paskaa...täysjärkisyydestä on turha puhuakaan, ilmeisesti 14-15 vuotias hieman jälkeenjäänyt, joten on helposti aivopestävissä toiseksi Greta Thunberg:ksi.


  • Anonyymi
   • Anonyymi

   • Anonyymi

    Yhdysvalloissa edustajainhuoneen puhemies Nancy Pelosi vaatii, että Donald Trump pannaan viralta välittömästi. Pelosin mukaan Trump on vaarallinen eikä hänen tulisi antaa jatkaa virassaan.

    Pelosin mukaan varapresidentti Mike Pencen ja Trumpin hallituksen on välittömästi pantava toimeen perustuslain 25. pykälä, jolla voidaan aloittaa presidentin viraltapano.

    Jos pykälää ei oteta käyttöön, kongressi on valmistautunut aloittamaan virkarikosprosessin.

    – En usko, että varapresidentin vastauksen saamisessa kuluu pitkään. Senaatin demokraattijohtaja Chuck Schumer on tehnyt aikeemme tiettäväksi, joten kohta saamme tietää, mitä heille vastataan. Mutta heidän on vastattava tähän, Pelosi sanoi.

    YHDYSVALTAIN tulevan presidentin Joe Bidenin mukaan kongressin eilinen mellakka kuuluu Yhdysvaltain historian synkimpiin hetkiin, josta ovat vastuussa kotimaiset terroristit.

    Bidenin mukaan kyseessä ei ollut mielenosoitus tai järjestyshäiriö, vaan kotimaisten terroristien ja kapinoitsijoiden aikaansaama mellakka.


  • Anonyymi

   Hyvä esimerkki persupaskan levityksestä:
   CIA:n agentitt näyttelivät Capitolin valtauksen jotta Trump saataisiin heti pois

   Anonyymi
   07.01.2021 20:01
   Ilmoita
   Capitolin valtaaminen on selvä näytelmä. Narratiivi ainakin on selvästi muokattu siten että Trump vaikuttaisi lietsoneen koko tapahtuman, vaikka hän kehoitti heiltä rauhanomaiseen protestointiin Cepitolin edustalla. "peacefully protest" ja sitten hän kehoitti heitä menemään kotiin. Saattavat olla salaisenpalvelun miehiä jotka näyttelivät koko tilanteen. Poliisit selvästi suorastaan avasivat heille portit.

  • Anonyymi

   Onko messiaspuolue Perussuomalaiset ihan samanlainen valtajuoppojen ponnistus- ja pätemisalusta sekä ”väärä kollektiivi” kuin ovat perinteiset valtapuolueetkin?

   Pahasti vaikuttaa siltä. Mietitäänpä vaikka sitä, että Jussi Halla-ahon johtamille Perussuomalaisille ei ilmeisesti tunnu yhtään missään mennä liittoon europutinistien kanssa Euroopan parlamentissa jos se tuo lisää resurssia puolueen toimintaan?

   No hard feelings perussuomalaisille Venäjän aika ajoin tekemistä pienistä rajatarkistuksista naapurimaissaan tai niiden uhasta potentiaalisesti mm. Suomea kohtaan? No hard feelings perussuomalaisille hyväksyä Putinin ydinaserosvokoplan polonium-iskut poliittisten vastustajien saamiseksi pelkäämään henkensä puolesta missä tahansa ja milloin tahansa? Sitähän Stalinkin aikoinaan teki kun Trotskin hoiti päiviltä Meksikossa?

   No hard feelings perussuomalaisille kaveerata EU:n kaveripuolueiden kautta ja avustuksella Venäjän hirmuhallinnon kanssa? Kymmenen mustakaapuäitiä ja lauma huonosti kasvatettuja mukuloita ei taidakaan olla Suomen ainoa turvallisuusongelma?

   • Anonyymi

    Tuo puhe putimismista on täyttä valhetta. Ei tavallinen persu halua mitään muuta kuin itsenäisyyttä ja lintukotoa jonka te tuhositte. Te punaiset tuhoatte maan liittovaltiolla sekä eräällä uskonnolla.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tuo puhe putimismista on täyttä valhetta. Ei tavallinen persu halua mitään muuta kuin itsenäisyyttä ja lintukotoa jonka te tuhositte. Te punaiset tuhoatte maan liittovaltiolla sekä eräällä uskonnolla.

    Ruotsi on hälyttävä esimerkki tästä tuhosta. Siellä uskontonne pitää valtaa käytännössä jo nyt.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ruotsi on hälyttävä esimerkki tästä tuhosta. Siellä uskontonne pitää valtaa käytännössä jo nyt.

    Vuonna 2050 sen uskonnon väkimäärä on noin kolmisen miljoonaa. Hyvästi Ruotsi joka olit ennen länsimainen maa. Suomessa tämä tapahtuu myöhemmin. Punainen aate ja tuo uskonto, siinä ihmiskunnan hirvittävimmät aatteet kautta historian.


  • Anonyymi

   Kansallismielisten ja isänmaallisten henkilöiden yhteistyöjärjestöksi itseään kutsuva Kansallismielisten liittouma ja perussuomalaisia lähellä oleva Suomen Sisu toimivat tiiviissä yhteistyössä.

   Kansallismielisten liittouman varapuheenjohtaja on perussuomalaisista erotettu Terhi Kiemunki ja sihteeri niin ikään perussuomalaisissa vaikuttanut Seikku Kaita. Kaita on Suomen Sisun Pirkanmaan piiripäällikkö ja Kiemunki varapäällikkö.

   Suomen Sisun Etelä-Pohjanmaan piiripäällikkö on perussuomalaisten kansanedustaja Juha Mäenpää ja varapäällikkö Sami Luoma, joka istuu Kansallismielisten liittouman hallituksessa Ala-Tuuhosen, Kiemungin ja Kaitan kanssa.

   Suomen Sisun Keski-Pohjanmaan piiripäällikkö on perussuomalaisten kansanedustaja Mauri Peltokangas, joka puhui Kansallismielisten liittouman järjestämässä tapahtumassa kesällä 2018.

   Suomen Sisun Keski-Pohjanmaan varapäällikkö on Peltokankaan vaalipäällikkönä toiminut Jarno Vähäkainu, joka ilmoitti sunnuntaina jättävänsä paikkansa perussuomalaisten puoluevaltuustossa rasistisista somepäivityksistään nousseen kohun takia.

   Kataja on kertonut suhtautuvansa erittäin jyrkästi äärioikeistolaisiin liikkeisiin, kuten esimerkiksi Kansallismielisten liittoumaan, jotka viihtyvät Jussi Halla-ahon (ps) johtaman perussuomalaisten lähettyvillä.

   Ja miksi eivät viihtyisi? Perussuomalaiset ovat heille käytännössä ainoa vaihtoehto poliittisella kentällä ja perussuomalaiset ovat flirttailleet siihen suuntaan jo vuosia potentiaalisten kannattajien toivossa.

   Syyskuu 2013. Perussuomalaisten kansanedustaja James Hirvisaari ottaa kuvan vieraastaan Seppo Lehdosta, joka tekee natsitervehdyksen eduskunnan istuntosalin lehterillä.

   Kesäkuu 2015. Perussuomalaisten kansanedustaja ja Suomen Sisun puheenjohtaja Olli Immonen julkaisee Facebookissa kuvan, jossa hän seisoo Eugen Schaumanin muistomerkillä Porvoossa yhdessä uusnatsien kanssa.

   Heinäkuu 2015. Immonen julkaisee Facebookissa päivityksen, jossa hän kertoo haaveilevansa ”vahvasta ja urheasta kansakunnasta, joka kukistaa painajaisen nimeltä monikulttuurisuus”.

   Joulukuu 2017. Perussuomalaisten presidenttiehdokas Laura Huhtasaari kehuu äärioikeiston järjestämää 612-tapahtumaa ”hienoksi kulkueeksi”.

   Kun perussuomalaisilta on kysytty puolueen suhteesta ääriajatteluun, vastaus on ollut usein kiertelevä tai vähättelevä.

   – Tämä on tällaista ihan marginaalissa olevaa pintakuohuntaa. Ei niille pidä antaa kokoaan suurempaa painoarvoa, perussuomalaisten puoluesihteeri Simo Grönroos sanoi Uudelle Suomelle viime viikolla, kun häneltä kysyttiin asiasta.

  • Anonyymi

   Viholliskuvien rakentaminen kuuluu perussuomalaisten tapaan tehdä politiikkaa. Vihollisia löytyy politiikasta (vihreät ja vasemmisto), kotimaasta (maahanmuuttajat ja valtamedia) ja ulkomailta (EU ja islam).

   Perussuomalaisten silmissä asetelma on me vastaan muut. Entä jos vihollinen löytyykin puolueen sisältä tai sen läheltä, kuten Pekka Katajan murhan yrityksessä?

   – Halla-aho haluaa, että perussuomalaiset on vakavasti otettava eduskuntapuolue, joka tavoittelee suurimman puolueen ja pääministerin paikkaa. Siihen yhtälöön eivät tällaiset torssoset istu mitenkään, Markku Jokisipilä sanoo.

   Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

   Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho.
   Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho.INKA SOVERI
   Mutta onko ääriajattelulle Halla-ahon perussuomalaisissa hiljainen hyväksyntä?

   – Halla-aho on saattanut joskus todeta, että perussuomalaisissa ei ole sijaa ääriaineksille, mutta käytännössä asialle ei ole tunnuttu tehdyn ihan hirveästi, äärioikeistoa tutkinut Tommi Kotonen Jyväskylän yliopistosta sanoo Iltalehdelle.

   Kotosen mukaan perussuomalaisissa ääriajattelu näyttää olevan ongelma lähinnä silloin, kun puolueessa vaikuttavien henkilöiden ulostulot ovat liian näkyviä tai radikaaleja, tai jos niillä avoimesti haastetaan tai uhmataan puolueen valitsemaa linjaa – niin kuin perussuomalaisten nuorisojärjestön tapauksessa käytännössä tapahtui.

   – Muuten näitä jollain tavalla siedetään, sillä siellä näyttäisi olevan jollain tasolla potentiaalista kannattajakuntaa, Kotonen sanoo.

   – Paine näihin asioihin puuttumiseen tulee pääsääntöisesti ulkoa. Siihen tupataan reagoimaan täydellisellä siilipuolustuksella tai hiljaisuudella.

   • Anonyymi

    Viholliskuvien rakentaminen ei ole persujen tahtotila. Kun te kaikella mahdollisella vaikutatte oman kansan kärsimystä ja uhkia sille, ei siitä voi olla puhumatta. Siitä on pakko jonkun puhua. Miksi ette itse pidä kansamme puolia missään? Tänne roudataan maailman hirvittävimmän terroristiporukan väkeä. Siitäkö ei saisi sanoa mitään? Se asia on sellainen että sen takia tulevat sukupolvet kiroavat tämän hallituksen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Viholliskuvien rakentaminen ei ole persujen tahtotila. Kun te kaikella mahdollisella vaikutatte oman kansan kärsimystä ja uhkia sille, ei siitä voi olla puhumatta. Siitä on pakko jonkun puhua. Miksi ette itse pidä kansamme puolia missään? Tänne roudataan maailman hirvittävimmän terroristiporukan väkeä. Siitäkö ei saisi sanoa mitään? Se asia on sellainen että sen takia tulevat sukupolvet kiroavat tämän hallituksen.

    Muita se että persut ovat aina puolustuskannalla, aina. Te punaiset toimitte kansaamme vastaan kaikella tapaa ja persut sitä vastustaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Muita se että persut ovat aina puolustuskannalla, aina. Te punaiset toimitte kansaamme vastaan kaikella tapaa ja persut sitä vastustaa.

    Otan esimerkkejä.

    Haittamaahanmuutto on kansaamne vastaan oleva toimi koska se vie konkurssiin maamme. Islam ottaa vallan. Haluetteko että islam vallitsee täällä? Ilmastovouhotus vie tehtaat maasta pois. Halpatyövoima niinikään vie duunarin kortistoon. Liittovaltio vie itsenäisyyden viimeisetkin rippeet.

    Jos te punaiset puolustaisitte maatamme kuten ennen, ei tarvittaisi persuja. Miksi ette tee niin enää? Miksi tuhoatte pohjoismaisen hyvin vointivaltion?


   • Anonyymi

    Muista se että persujen edesottamukset ovat aina reagointia maatamme ja kansaamme uhkaaviin, teidän suunnitelmiin. Persut ovat aina siis puolustuskannalla. Te punaiset haluatte muuttaa kaiken hyväksi havaitun joksikin muuksi, tuntemattomaksi. Tosin kommunismi tunnetaan.


   • Anonyymi

    Persu- mollaajat haluavat antaa Suomen ja suomalaisuuden pois ja luopua kaikesta perinteisestä hyvästä, täyttää Suomi ulkomaalaisilla rikollisilla, terroristeilla, huumeenkäyttäjillä ja sekopäillä perversseillä, joillaisia Vihervasemmisto ihannoi.


  • Anonyymi

   Persuja vihataan (luulisi että punikit ei vihaa mitään koska puhuvat kiivaimmin vihapuhetta vastaan) sen takia että se on ainoa puolue joka puolustaa kansallisvaltiotamme ja sen kansaa. Näinhän ei saisi punikin mielestä olla.

  • Anonyymi

   Persujen Trump palvonta tulee näkymään seuraavissa kannatusmittauksissa,uusimmat on mitattu Jouluna

   • Anonyymi

    Persuilla järki on mukana kaikessa niin Trumphinkin suhteen, mutta Vihervassarit liiottelevat asioita kun itse sortuvat käyttäytymisessään ja ajattelussaan järjettömään ääriajatteluun, vihervassareiden mielestä pitää heidän oikeusarvojensa mukaan suvaita kaikkea pahaa ja rikollista, sairasta ja rumaa, missään ei ole rajoja.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Persuilla järki on mukana kaikessa niin Trumphinkin suhteen, mutta Vihervassarit liiottelevat asioita kun itse sortuvat käyttäytymisessään ja ajattelussaan järjettömään ääriajatteluun, vihervassareiden mielestä pitää heidän oikeusarvojensa mukaan suvaita kaikkea pahaa ja rikollista, sairasta ja rumaa, missään ei ole rajoja.

    Itseasiassa vihervasemmisto edustaa ääriajattelua kaikessa. Siellä jokainen ajattelee että persut ovat äärilaitaa ja heidän sitten täytyy vastustaa hampaat irvessä persuja. Persut ovat ihan tavallisia pulliaisua jotka haluavat säilyttää olevan, sen mitä säilytettävissä enää on. Vihervassut tekee kaiken äärimmäisesti silmät kirjaimellisesti kiiluen. Ei he kysele keneltäkään neuvoja eikä ota niistä vaarin. Kommunismi on ääriajattelua jota nämä muut edustavat.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Itseasiassa vihervasemmisto edustaa ääriajattelua kaikessa. Siellä jokainen ajattelee että persut ovat äärilaitaa ja heidän sitten täytyy vastustaa hampaat irvessä persuja. Persut ovat ihan tavallisia pulliaisua jotka haluavat säilyttää olevan, sen mitä säilytettävissä enää on. Vihervassut tekee kaiken äärimmäisesti silmät kirjaimellisesti kiiluen. Ei he kysele keneltäkään neuvoja eikä ota niistä vaarin. Kommunismi on ääriajattelua jota nämä muut edustavat.

    Siis pulliaisia.


  • Anonyymi

   Eduskunnan kyselytunnilla perussuomalaiset puhuvat suoraan omille äänestäjilleen. Kyselytunnin käsikirjoitus on käynyt jo tutuksi: perussuomalaisten takarivin kansanedustaja lukee etukäteen valmiiksi kirjoitetun kysymyksen, jossa haastetaan hallitusta. Perussuomalaisten ensimmäinen kysyjä ryydittää kysymystään usein hyvin jyrkillä ilmaisuilla, joita kuulee enemmän karaoke-pubien nurkkapöydissä kuin eduskuntakeskustelussa. Kysymykseen saattaa sisältyä myös väitteitä, joiden totuuden punninta jää kuulijan vastuulle.

   Alkulämmittelyn jälkeen keskusteluun tulevat mukaan myös puolueen kärkinimet: puheenjohtaja Jussi Halla-aho, varapuheenjohtaja Riikka Purra ja eduskuntaryhmän vetäjä Ville Tavio. Perussuomalaisten edustajat ovat nostaneet malliksi Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin linjaukset, että oma maa tulee ensin.

   • Anonyymi

    Mitä pahaa siinä on, että oma maan edun laittaa ykkäseksi? Kuka muu puolustaa oman maan etua jos maa ei itse. Pöhkökö olet?

    Suomi on muutenkin pieni maa ja sen vaikutus- ja päätäntävalta Eu:ssa mitätön. Ei pidä laittautua lattiamatoksi ja uhriutua.


   • Anonyymi
    UUSI

    Sanohan punainen mikä siinä on väärin että oma maa laitettaisiin etusijalle?


   • Anonyymi
    UUSI
    Anonyymi kirjoitti:

    Sanohan punainen mikä siinä on väärin että oma maa laitettaisiin etusijalle?

    En tiedä mitään muuta maata Suomen lisäksi jossa punikitkaan eivät laittaisi oman maan etua ykköseksi. Tanskassakin demarit kieltäytyvät ottamasta näitä terroristinaisia.


   • Anonyymi
    UUSI
    Anonyymi kirjoitti:

    En tiedä mitään muuta maata Suomen lisäksi jossa punikitkaan eivät laittaisi oman maan etua ykköseksi. Tanskassakin demarit kieltäytyvät ottamasta näitä terroristinaisia.

    Mikä meidän punikkeja riivaa kun eivät näin halua tehdä? Onko se jäänne neukkulan ajoilta?


  • Anonyymi

   Muut maat pitävät kyllä puoliaan, mutta Suomen ei saisi pitää. MIKSI?

  • Anonyymi

   Persut puhuvat kansankielellä, ei hienosti muotoillen kuten Marin, koulutettu esiintyjä, mikä uppoaakin demareihin kuin häkä pönttöön.

   Sisältö on se mikä ratkaisee. Tärkeintä on pitää Suomen ja hyvän puolta eikä lähteä mukaan Suomen ala-arvottamiseen kaikessa.

   Jos oma kotimaa on tärkeä ja sitä arvostaa, haluaa sen hyvän puolesta tehdä kaikkensa. Ei siitä halua luopua. Persut puhuvat Suomen hyvän puolesta, muut haluavat antaa kaiken pois ja muille, kuvittelevat, että pitää ja on velvollisuus luopua hyvinvoinnista muiden hyvän takia ja kuitenkaan niin ei käy, vaan kaikki hyvää häviää kuin tuhka tuuleen.

   • Anonyymi

    Humanitäärinen maahanmuutto on tie tuhoon.


  • Anonyymi

   Tämäpä yllättävää, perinteinen perhelehti Seura, on muuttunut fanaattiseksi Maailman rahaeliitin propagandatorveksi.

  • Anonyymi

   Suomi 24. Saa kirjoittaa niinistö/haukio perheestä rumia herjoja, ei saa mainita turtiasen viestinnässä näkyvän avustajansa (hirvisaari) uskonnollinen horina ja epäillä anon tulleen uskoon. Homovastaisuus yhdistää anoa ja jamesta lauraan ja päiviin.

  Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   149
   12694
  2. Taksinkuljettaja Niina Syrjäläinen (Ristiinasta)

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/33ec61ee-a6fb-4422-8ecc-982c68a91196 Viimeinen havainto eilen tiistailta n.17:48. Kadonnut kotoaan tilataksin kans
   Kadonneet ihmiset
   109
   10626
  3. Notta ny se on tuloos! Sinimustat rekisteröityy puolueeksi.

   Vanhat hyvät ajat palaavat. Joukko ultra-isänmaallisia ovat perustamassa uutta puoluetta. Työnimenä on nyt Sinimustat. Nyt tulee vihervasemmistolaisel
   Maailman menoa
   538
   8067
  4. Huomio ! Huomio !

   HUOMIO HUOMIO HUOMIO Niina Syrjäläinen ja Taksi auto rek SNS-438 on kadoksissa. Nina ja hänen taksiautonsa katosivat Ristiinassa: ”Huoli on suuri” –
   Mikkeli
   124
   5274
  5. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   260
   4072