Aihe

Kansalaaset; Me tuomittemma Usan trakerian hyökkäyksen konressihin!

Anonyymi

Kyllä nyt on korkia aika kertua teillen arvoosat kansalaasillemma, notta Me ja mää Kansallises Kokoomukses tuomittemma ääni-oikeestolaasen tapaasen hyökkäyksen Usan remokratian ytimehen Konressi-taloohin!
Se jos oomma ollehet tavallansa tukemas Mr. presirentti Trumpin hallintua ja politiikkaa ei tarkoota meillä (Ka-Ko:s) notta olisimma tukemas äärioikeestolaasia mielipiteetä!
ME TUOMITTEMMA nämä alakaa päälle! Emmmä suvaatte minkäänlaasta Yhyrysvaltaan oikeusjäriestelmää loukkaavaa toimintaa, sen haluan ja uskallan sanua täs tilantehes kaikkien kokoomuslaasten puolesta! Vaikka kunnianarvoosa puheenjohtajamma Hra Petteri Orpo on ollut estehellinen tämän asian täs kiiruhus lausumahan juluki!

Huom. Tuumma vaatimahan Suomen eruskuntataloohin lisää turvallisuustekijöötä ja toimia tämä Usan hyökkäyksen takia, notta me kallisarvooset kansakuntamma kukkaaset eli erustajat olismma ja tuntisimma olevamma muiren yläpuolella asiooren hoiron kans jota teemme uutterasti myös joulutaukomma aikana kuten kesääsin jne. myös silloon kun emmä oo pääkallon paikalla Arkarianmäellä!
Ps.
Vähintä mitä saattaasimme ajatella olis notta jokahittella erustajistamma olisi oma turvamies lainsäärännän turvaamises aamusta iltahan!

Kunniootuksella - Teirän;

Ansa Risukko
(Ka-Ko) Erustaja ja ent. 1. nainen, puhemies ja terveystieteeren tohtori mm.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

    Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
    Kotimaiset julkkisjuorut
    157
    7603
   2. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

    "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
    Maailman menoa
    135
    6185
   3. Sofia muutti hotelliin ilmaiseksi

    "Seiskan saamien tietojen mukaan kohukaunotar Sofia Belorf, 30, olisi muuttanut helsinkiläiseen luksushotelliin äskettäin. Seiskan saamien tietojen mu
    Kotimaiset julkkisjuorut
    394
    2500
   4. Maisa otti raskauskirtin esille

    Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
    Kotimaiset julkkisjuorut
    133
    1706