Aihe

USA:n vaalit ja jälkipeli näytti miten suuri osa ihmisistä

Anonyymi

on valmis hyväksymään petoksen ja valheet, kunhan se tukee heidän omaa maailmankuvaansa tai lompakkoaan. Loiskuuhan laineet Suomeen asti läpi maailman.

Jos on valmis hyväksymään petoksen ja valheet Yhdyvaltojen vaaleissa, niin on todennäköisesti valmis hyväksymään sen muuallakin, pienissäkin arkipäiväisissä asioissa. Olen hahmottanut tässä erityisesti viime kuukausina että tämä kattaa jotain 70-80 % ihmisistä. Osa on toki aika välinpitämättömiä tai median aivopesemiä.

Trumpissa ja tapahtumissa on se hyvä puoli, että se tuntuu tuovan esille ihmisten todellisen puolen maasta riippumatta. Jokainen, joka on totuuden puolella ja haluaa vähän penkoa asioita valtamedian ulkopuolelta, niin näke että Yhdysvalloissa on meneillään demokraattien ja republikaanien edustaman "deep staten" vallankaappaus. Ja suurin osa ihmisistä tuntuu tämän siunaavan.

Vaikeahan Trumpin on tuollaista vastaan taistella, kun omatkin pettävät oikealta ja vasemmalta. Yhdysvalloissa on todellisuudessa vain yksi puolue, jolle Trump oli vahinko.

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Itse arvasin, että voitti kumpi voitti, niin sisällissota tuonne tulee. Nyt ainekset sille ovat olemassa. Mikä puoli sitten on kolikon toinen puoli? Mahdollisesti vaarallinen mrna-rokotejako keskeytyy ja Suomeenkin laineet käyvät ja täälläkin keskeytyy. Mutta mahdollisesti tulee vielä ennakoimattomia asioita, joista emme tiedä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   336
   24636
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   14220
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   348
   11631
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   108
   8693
  5. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   545
   5976