Aihe

Hallitus / STM / THL

Anonyymi

Olemmeko me maalaiset ihan väärässä kun kuvittelemme että HALLITUKSEN kevään valmiuslakien käytön jälkeen tehdyt muutokset toimintaan KORONA hoidossa ovat olleet vain pilkun mussintaa. On puhuttu ja uutisoitu syksystä lähtien että valmiuslait ovat se viimeinen keino hillitä koronan leviämistä. Joten muutokset TARTUNTALAISSA antaa nopeammat ja tehokkaat toimintaedellytykset käyttäjille..... ISON BRITANNIAN muuntunut virus olisi ollut NÄYTÖN PAIKKA NIIN HALLITUKSELLE / STM / THL mutta nyt on jo odotettu yli kolme viikkoa TOIMINAA.....KELLÄÄN EI VAIN OLE NIITÄ NAPPULOITA KAULUKSISSA, tästä toiminnasta se kyllä näkyy että puheet ovat tekoja suurempia.
Nyt kun kolme viikkoa levinnyt SUOMESSA niin joku alkaa heräämään ...

THL:n ja sosiaali- ja terveysministeriön edustajat kertoivat torstain tiedotustilaisuudessa, että joulun jälkeen Suomeen eri reittejä Isosta-Britanniasta palanneita matkustajia on vähintään 150 ja Etelä-Afrikasta palannetita 14. Taneli Puumalaisen mukaan on myös hyvin mahdollista, että Suomeen on palannut matkustajia, jotka eivät ole kertoneet, mistä maasta saapuvat.

Helsinki-Vantaan lentokentällä on ollut käytössä tehostettu testaamiskäytäntö Isosta-Britanniasta tai Etelä-Afrikasta saapuville 23. joulukuuta lähtien. Nyt kaikki matkustajat ohjataan testeihin ja karanteeniin.

Puumalainen kertoi torstaina THL:n esittävän, että Britanniasta Suomeen matkustavat tulisi määrätä omaehtoisen sijaan pakolliseen karanteeniin. Päätöksen karanteenista tekevät kuntien tartuntataudeista vastaavat lääkärit.

Puumalainen kertoi myös, että THL:n suosittelee jatkossa kaikkien lentomatkustajien koronavirustestausta virusmuunnoksen varalta.

Näiden toimien lisäksi Britanniasta tulevien matkustajien karanteenin pituutta on nostettu tavanomaisesta kymmenestä neljääntoista päivään. Puumalainen perustelee, että näin varmistetaan, ettei virusmuunnos leviä, mikäli sen itämisaika olisikin pidempi.

Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on päättänyt THL:n lausunnon perusteella jatkaa Britanniasta Suomeen saapuvan matkustajalentoliikenteen keskeytystä 11. tammikuuta asti.

Havainnosta uuden virusmuunnoksen nopeasta tartuttavuudesta kertoi ensimmäisenä MTV Uutiset.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Eihän tämä hallitus ole koko aikana tehnyt oikein mitään päätöstä, kaikki mitä on tapahtunut niin pitkän kaavan mukaan...tutkittu, tuumattu, selvitelty, kuunneltu, mietitty, haaveiltu, luultu ja toivottu....tää on niin tätä Marinin tyttömäistä näkemystä asioiden etenemisessä. Oma selusta on aina turvattava enkä vastuuta kanna.

   • Anonyymi

    Pilvilinnoissa häärii Marin ja kumppanit saamatta mitään aikaan. Virkamiehet tekevät senkin edestä ja kos vikaan mennään niin kuin nytkin niin HALLITUS vain toteaa ja toivoo parempaa vastuuta kantamatta.
    Näin toimii sosialistit aina.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Viime vuonna syntyi vain 46 425 lasta Suomessa

   Eläkkeelle siirtyy nyt vuosittain vähintään 74 000 ihmistä. Koska kuolleet (yli 52 000) lähes kaikki kantasuomalaisia mutta syntyneistä tuskin enempää
   Maailman menoa
   182
   1928