Hallitus / STM / THL

Anonyymi

Olemmeko me maalaiset ihan väärässä kun kuvittelemme että HALLITUKSEN kevään valmiuslakien käytön jälkeen tehdyt muutokset toimintaan KORONA hoidossa ovat olleet vain pilkun mussintaa. On puhuttu ja uutisoitu syksystä lähtien että valmiuslait ovat se viimeinen keino hillitä koronan leviämistä. Joten muutokset TARTUNTALAISSA antaa nopeammat ja tehokkaat toimintaedellytykset käyttäjille..... ISON BRITANNIAN muuntunut virus olisi ollut NÄYTÖN PAIKKA NIIN HALLITUKSELLE / STM / THL mutta nyt on jo odotettu yli kolme viikkoa TOIMINAA.....KELLÄÄN EI VAIN OLE NIITÄ NAPPULOITA KAULUKSISSA, tästä toiminnasta se kyllä näkyy että puheet ovat tekoja suurempia.
Nyt kun kolme viikkoa levinnyt SUOMESSA niin joku alkaa heräämään ...

THL:n ja sosiaali- ja terveysministeriön edustajat kertoivat torstain tiedotustilaisuudessa, että joulun jälkeen Suomeen eri reittejä Isosta-Britanniasta palanneita matkustajia on vähintään 150 ja Etelä-Afrikasta palannetita 14. Taneli Puumalaisen mukaan on myös hyvin mahdollista, että Suomeen on palannut matkustajia, jotka eivät ole kertoneet, mistä maasta saapuvat.

Helsinki-Vantaan lentokentällä on ollut käytössä tehostettu testaamiskäytäntö Isosta-Britanniasta tai Etelä-Afrikasta saapuville 23. joulukuuta lähtien. Nyt kaikki matkustajat ohjataan testeihin ja karanteeniin.

Puumalainen kertoi torstaina THL:n esittävän, että Britanniasta Suomeen matkustavat tulisi määrätä omaehtoisen sijaan pakolliseen karanteeniin. Päätöksen karanteenista tekevät kuntien tartuntataudeista vastaavat lääkärit.

Puumalainen kertoi myös, että THL:n suosittelee jatkossa kaikkien lentomatkustajien koronavirustestausta virusmuunnoksen varalta.

Näiden toimien lisäksi Britanniasta tulevien matkustajien karanteenin pituutta on nostettu tavanomaisesta kymmenestä neljääntoista päivään. Puumalainen perustelee, että näin varmistetaan, ettei virusmuunnos leviä, mikäli sen itämisaika olisikin pidempi.

Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on päättänyt THL:n lausunnon perusteella jatkaa Britanniasta Suomeen saapuvan matkustajalentoliikenteen keskeytystä 11. tammikuuta asti.

Havainnosta uuden virusmuunnoksen nopeasta tartuttavuudesta kertoi ensimmäisenä MTV Uutiset.

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eihän tämä hallitus ole koko aikana tehnyt oikein mitään päätöstä, kaikki mitä on tapahtunut niin pitkän kaavan mukaan...tutkittu, tuumattu, selvitelty, kuunneltu, mietitty, haaveiltu, luultu ja toivottu....tää on niin tätä Marinin tyttömäistä näkemystä asioiden etenemisessä. Oma selusta on aina turvattava enkä vastuuta kanna.

      • Anonyymi

        Pilvilinnoissa häärii Marin ja kumppanit saamatta mitään aikaan. Virkamiehet tekevät senkin edestä ja kos vikaan mennään niin kuin nytkin niin HALLITUS vain toteaa ja toivoo parempaa vastuuta kantamatta.
        Näin toimii sosialistit aina.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1759
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1381
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1357
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1335
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1304
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe