Huijareita onko heitä

Anonyymi

Gauheeta🕷️🔥🌑 Uskovatko he itsekään jos väittävät pitävänsä kaikki käskyt sillä ko. hengelliseen yhdyskuntaan kuulumattomat eivät usko tuollaisiin valheisiin.
Tuollaisesta valheiden uskonnosta pitäisi järkevän ihmisen pystyä eroamaan.

Vielä jaksavat väärää profeettaansakin puolustaa.
Pastorin pillin mukaan on tansittava tutkivaan tuomioon asti.
Syömällä yritetään pyhittyä.
Uskomatonta joutua huijatuksi.

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Amerikkalaiset harhaopit lopunajan vitsauksena.

      • Anonyymi

        Tuskin syömiset auttavat amerikkalaisia hengenheimolaisia.
        Aseistautuneet pastorit valmiina suureen taisteluun intiaaneilta ryöstämällään mantereellaan.
        Päämajassa sylttytehtaan yläkerrassa kanootit ovat sekaisin.
        Synnin mitta on täyttynyt.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuskin syömiset auttavat amerikkalaisia hengenheimolaisia.
        Aseistautuneet pastorit valmiina suureen taisteluun intiaaneilta ryöstämällään mantereellaan.
        Päämajassa sylttytehtaan yläkerrassa kanootit ovat sekaisin.
        Synnin mitta on täyttynyt.

        Sait varmaan itse puhtaat paperit kirjoituksillasi ja julistit itsesi syyttömäksi!
        Hienoa, olet samassa veneessä, ketä nyt syytit. Tavallaan hyökkäisit toisten parlamenttirakennukseen ja sekoittelet papereita, todistellen, oikein teen.
        Olen oikein valittu pelkästään oikeamieliseksi ja muut ovat väärässä.

        Hokaapa oma juttusi. Kertaat paljon itseäsi, hengenheimolais- ateistien kanssa.

        Ei se malkasi ole kaukana silmästäsi. kokeilepa. Varmaan tuntuu jo hirreltä. Varo, ettei siinä naru kierrä kaulaan ja tapa sanoistasi sinua.


    • Anonyymi

      Taas yksi järjetön ja tarpeeton aloitus.

      • Anonyymi

        Adventismi on kaikista tarpeellisin uskonto.
        Adventismi tekee viisaaksi tyhmemmänkin.
        Onhan se nähty.


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Adventismi on kaikista tarpeellisin uskonto.
        Adventismi tekee viisaaksi tyhmemmänkin.
        Onhan se nähty.

        Aivan, säästyvät reissullaan trikiiniltä, kun eivät sillivikaa- syö, vai mikä se villisika on.
        Asteriksit kuolevat saastaan, kun trikiini mallaa lihaa.

        http://www.saunalahti.fi/arnoldus/trikiini.html

        Huomatkaa, että ei me pässipäät kovin kauaa sitten ole hokanneet trikiiniä ja kuinka pitkään on raamattu siitä varoittanut. Eli olemme pässinpäitä jos emme tunnusta. SE ateismin trumppilaisuudessa on vikana, että he eivät tunnusta pahuuttaan ja haluavat, että he itse julistavat ateismissa itsensä vapaaksi pahuudestaan. Eli trumppilaisuus on epäuskoista ateismia ja se on sama sonta, mutta eri lahkeessa.

        Sitten epidemioista.. Dresdenissä vuonna 1860. Hän nimittäin totesi trikiinitaudin kuolinsyyksi eräällä naisella, jonka uskottiin alunperin kuolleen "tyyfukseen" (luultavasti lavantautiin). Samasta kylästä ilmaantui silloin useita muitakin samanlaisia tapauksia ja kyseessä oli ensimmäinen todettu trikinoosiepidemia.

        Ei pojjaat ole pitkä aika tuosta..... ei oo.

        Saksan Saksissa sairastui vuonna 1845 seitsemän henkeä syötyään eräässä majatalossa makkaraa ja kinkkua sekä valko- ja punaviiniä ja heistä neljä kuoli. Syyksi epäiltiin valkoviinin aiheuttamaa myrkytystä, koska kahdeksas ja oireettomaksi jäänyt ruokavieras oli juonut vain punaviiniä. Taudin todellinen laatu selvisi vasta vuonna 1863. Silloin yhdelle taudista toipuneelle tehtiin leikkaus kaulalla olleen kasvaimen vuoksi ja leikkauksen suorittanut lääkäri Bernhard Rudolph Conrad von Langenbeck (1810—1887) havaitsi potilaan kaulan lihaksissa paljon kalkkiutuneita trikiinejä.

        Trikinoosin yleisyys ja tartunta

        Trikinoosia esiintyy kaikkialla maailmassa. Sitä on ollut aikaisemmin runsaasti Yhdysvalloissa ja Euroopassa, trooppisissa maissa sitä on ollut huomattavasti vähemmän.

        Oletteko vielä vauvoja, vai kolahtaako tuo vuosiluku 1990- luvun aika jotenkin elämänpirtaan? Eli mennään Viroon ja sikajuttuihin ja kuolemaan - ihmisen kuolemaan.

        Virossa esiintyi 1990-luvun alkupuolella useita trikiinien aiheuttamia sairastumisia ja kuolemantapauksia. Maailmassa on monia muitakin maita, joissa lihantarkastus ei suinkaan kata kaikkea myyntiin ja elintarvikkeiden valmistukseen käytettävää lihaa. Vaara kohdistuu mm. matkailijoihin, jotka syövät tartunnanvaarallista sian tai villisian lihaa tai vastoin määräyksiä ostavat niitä kotimaahan tuotavaksi.

        ....... Virossa siis kuolemantapauksia" Ymmärtääkö tolkit? Vai oletteko typeriä asian muistammisen suhteen, olenhan tästä paukapäille kirjoittanut ennenkin.
        Syömisestähän se on kiinni. Mutta, ehkä meidän helluntalaisten mantra pelastaa teitit.
        Me syömme vaikka mitä, ei se meitä vahingoita, ja sonnimme kettikiä ulos. Uskomme on luja, ehkä nämä adventistit ovat realistisesti jalat maassa. He ottavat raamatun tosissan ja varoittavat sian saastaisiuudesta.

        Että silleen tälläkertaa. Ottakaahan omista puheistanne hieman itseänne kiinni, älkääkä aina jankatko panettelumielellä, se suuuuuuri malka kaivelee teitin omaa silmää, jos sitä ette ole aikaisemmin ajatelleet. ..... oma syntisyytenne on silmiinpistävää ja siksi ateisti tumppilaiuus teissä lukee itsenne pulmusiksi, ei syytä ja julistatte itsenne oikealaisiksi.

        Eli taas sama sonta, eri lahkeessa.


    • Anonyymi

      Etkö tunne raamatun opetusta ja alet panettelemaan. Lihasi taitaa elää ja se puhuu! Lihan, tai lihasi kuuluu nyt kuitenkin kuolla, ettei suusi puhuisi joutavia.

      1Ko 10:31 Söittepä siis tai joitte tai teittepä mitä hyvänsä, tehkää kaikki Jumalan kunniaksi.
      Ja kaikki, minkä teette sanalla tai työllä, kaikki tehkää Herran Jeesuksen nimessä, kiittäen Isää Jumalaa hänen kauttansa.
      (Kol 3:17)
      Roomalaiskirjeen selitysteoksessa Piispa Kaila sanoo, että asketismi ei ole raamatun mukaan kielletty. Ja todisti sen juuri tuon selitysteoksen mukaan.

      Siis lihasi on liha ja suusi on panettelija. Tee parannus. Ei meidän pidä adventismia syyttää, jos vaikka tämä 12334567 käy meillä naapurissa moittimassa sian ja hiiret.
      Siitä sitten manaa kadotukseen. Mitä siitä, osa hänen tiedossaan on tosi.
      LKT- Forsius kirjoittaa sian - saastaisuudesta, miten se on uskonnoissa ja miten se on Virossa tappanut ihmisiä, eikä kovin kauaakaan. Eli laita googlen hakuun trikiini, niin löydät tuon Lääketieteen tohtorin opetuksen. Se on hyvin tärkeä pässipäillenne oppia, tai sitten jollain reissullanne saatte perkeleen lihaanne kaivelemaan silmä päästänne. Siis ei pidä olla tyhmä jankkaaja silläpuolen. Ota selvää ja ole ihmisiksi

    • Anonyymi

      Trikinoosin taudinkuva

      Ihmisen syödessä lihaa tai lihavalmisteita, joissa on koteloituneita trikiinejä, trikiinit vapautuvat mahassa ja pohjukaissuolessa ympäröivistä koteloistaan, jotka sulavat ravinnon mukana. Eläimillä taudin kulku on aivan samanlainen kuin ihmisillä. Vapauduttuaan trikiinit asettuvat pohjukaissuolen ja jejunumin eli tyhjäsuolen limakalvon poimuihin ja kypsyvät kolmessa tai neljässä päivässä sukukypsiksi. Silloin naarapuoliset madot ovat noin 4 mm:n ja koiraspuoliset noin 1,5 mm:n pituisia. Molempien läpimitta on vain noin 0,05 mm. Hedelmöityneet naarat tunkeutuvat suolen limakalvoon ja jokainen niistä munii 5.—7. päivästä alkaen 1000—2500 munaa, joista kehittyy melkein samantien liikkuvia, vain 0,01 mm:n pituisia toukkia. Joskus trikiinien vapautuminen ja kehittyminen tapahtuvat hitaammin pitemmän ajan kuluessa.

      Jos ravinnossa on vähän trikiinejä, voi taudin alkuvaihe olla lähes oireeton. Jos taas trikiinejä on paljon, on seurauksena nopeasti voimakas suolistotulehdus, johon liittyy kuumetta, oksennuksia, ripulia ja mahdollisesti ihottumaa. Oireet saatetaan helposti sekoittaa ruokamyrkytykseen. Ripulin mukana erittyneet sulamattomat trikiinikotelot ja niistä juuri vapautuneet trikiinit saattavat tartuttaa sikoja, jos sairaiden ihmisten ulosteita joutuu sikojen ulottuville.

      Trikiinin toukat kaivautuvat suolen seinämään ja jopa seinämän läpi vatsaonteloon. Pian toukat kulkeutuvat imusuonia pitkin vereen ja sen mukana kaikkialle elimistöön. Lopuksi ne hakeutuvat erityisesti poikkijuovaiseen lihaskudokseen. Niiden mielipaikkoja ovat varsinkin pallean, silmien, niskan, nielun, kurkunpään ja kielen lihakset, mutta myös raajojen lihakset ja usein myös sydänlihas. Toukkien asettuessa lihaksiin esiintyy vaikeissa tapauksissa kuumetta 40—41 astetta ja hourailua. Toukat voivat aiheuttaa myös aivotulehduksen. Kuumeilu saattaa kestää 6—7 viikon ajan. Trikinoosi on usein hengenvaarallinen tauti. Tautiin kuolee keskimäärin 5—15 % sairastuneista, mutta vaikeissa tartunnoissa kuolleisuus on ollut jopa 30 %.

      Toukkien valtaamat lihakset ovat särkeviä ja kosketusarkoja sekä liikutettaessa aristavia ja kankeita. Silmäluomissa esiintyy usein turvotusta. Silmien sidekalvoissa voidaan havaita sarveiskalvon lähellä pieniä verenpurkautumia, samoin sormien ja varpaiden kynsien alla. Toukkien koteloituminen kudoksissa alkaa noin 17. päivänä taudin tartunnasta ja kestää 2 viikkoa. Sen aikana toukka kasvaa, kiertyy spiraaliksi ja kehittää ympärilleen kotelon. Vasta tämän vaiheen jälkeen trikiini on taas lisääntymiskykyinen. Kotelo alkaa kalkkiutua noin kuuden kuukauden kuluttua. Lihakseen koteloituneet toukat kuolevat yleensä muutaman vuoden kuluessa, mutta toisinaan niiden on todettu säilyvän elossa jopa yli 20 vuotta.

      Joskus trikiinin toukkia on osoitettavissa ulosteista taudin alkuvaiheessa ja veressä 9. päivänä tartunnasta. Valkosolujen ja erityisesti eosinosolujen määrä veressä lisääntyy. Trikiinit muodostavat myrkkyä, joka aiheuttaa elimistössä vasta-aineiden muodostumista. Niiden seurauksena tauti on varmistettavissa ihokokeella (Bachmanin koe) tai verinäytteillä kahden-kolmen viikon kuluttua tartunnan saamisesta. Trikiinien tunkeuduttua lihaksiin tauti voidaan todeta myös niistä otetun näytteen avulla. Tiabendatsoli -niminen lääke tehoaa taudin alkuvaiheessa suolistossa oleviin trikiineihin, mutta myöhemmin tautiin voidaan käyttää vain oireenmukaista hoitoa.

      toimii se tauti samalla tavalla täänäänkin, kuin vuosituhanne ennen.
      Siis sika on saastainen, kun se on saastunut. Syy saastaisuuteen on ravintoketju.

      Hieman kun tuolla Tserno- voimala rysähti ja säteilyt tuli Suomeen, kiellettiin haukikalan syönti. .... se saastutti. Haukikalan voi ottaa ja laittaa silloin talonnurkalle ja se loisti ; ) .... Viisaat yhteiskuntajärjestelmässä varoitti syömästä petokaloja.

      Hokaatteko te ideaa - miksi jokin on saastainen? Ei, ette te hokaa, pian alatte uudelleen typerästi jankkaamaan. Kuola valuen katsotte jotain sillivikaa, ja vyö jatkuu ja suu kuolaa. Hyvvveeee. terveellistä, .... ja PUM! Voi olla siinä ja lihanne kärsii typerästä päästänne. Tietoa on, mutta ymmärrystä ei, ainakaan puheittenne perusteella. Sehän se typeryytenne tässä puhuttaakin ja varoittaa.

      Sika on teillekin saastainen - kun se pommi on sisällä!

    • Anonyymi

      Eli aloitus on jonkun saman jakkaaja panettelija kirjan muistiinpanoista.
      Hän ei osaa elää ihmisiksi, mutta suu vahotaa samoista asioista.

      Alkakaas joskus puhua siitä Jeesuksesta . SE nähkääs on perille ainut tie. Ei tuo jahkaamisenne mihinkään johda muuhun kuin kertaamiseen

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1721
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1361
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1327
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      10
      1323
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1274
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe