Aihe

Huijareita onko heitä

Anonyymi

Gauheetaūüē∑ÔłŹūüĒ•ūüĆĎ Uskovatko he itsek√§√§n jos v√§itt√§v√§t pit√§v√§ns√§ kaikki k√§skyt sill√§ ko. hengelliseen yhdyskuntaan kuulumattomat eiv√§t usko tuollaisiin valheisiin.
Tuollaisesta valheiden uskonnosta pitäisi järkevän ihmisen pystyä eroamaan.

Vielä jaksavat väärää profeettaansakin puolustaa.
Pastorin pillin mukaan on tansittava tutkivaan tuomioon asti.
Syömällä yritetään pyhittyä.
Uskomatonta joutua huijatuksi.

10

<50

  Vastaukset

  5000
  • Anonyymi

   Amerikkalaiset harhaopit lopunajan vitsauksena.

   • Anonyymi

    Tuskin syömiset auttavat amerikkalaisia hengenheimolaisia.
    Aseistautuneet pastorit valmiina suureen taisteluun intiaaneilta ryöstämällään mantereellaan.
    Päämajassa sylttytehtaan yläkerrassa kanootit ovat sekaisin.
    Synnin mitta on täyttynyt.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tuskin syömiset auttavat amerikkalaisia hengenheimolaisia.
    Aseistautuneet pastorit valmiina suureen taisteluun intiaaneilta ryöstämällään mantereellaan.
    Päämajassa sylttytehtaan yläkerrassa kanootit ovat sekaisin.
    Synnin mitta on täyttynyt.

    Sait varmaan itse puhtaat paperit kirjoituksillasi ja julistit itsesi syyttömäksi!
    Hienoa, olet samassa veneessä, ketä nyt syytit. Tavallaan hyökkäisit toisten parlamenttirakennukseen ja sekoittelet papereita, todistellen, oikein teen.
    Olen oikein valittu pelkästään oikeamieliseksi ja muut ovat väärässä.

    Hokaapa oma juttusi. Kertaat paljon itseäsi, hengenheimolais- ateistien kanssa.

    Ei se malkasi ole kaukana silmästäsi. kokeilepa. Varmaan tuntuu jo hirreltä. Varo, ettei siinä naru kierrä kaulaan ja tapa sanoistasi sinua.


  • Anonyymi

   Taas yksi järjetön ja tarpeeton aloitus.

   • Anonyymi

    Adventismi on kaikista tarpeellisin uskonto.
    Adventismi tekee viisaaksi tyhmemmänkin.
    Onhan se nähty.


   • Anonyymi

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Adventismi on kaikista tarpeellisin uskonto.
    Adventismi tekee viisaaksi tyhmemmänkin.
    Onhan se nähty.

    Aivan, säästyvät reissullaan trikiiniltä, kun eivät sillivikaa- syö, vai mikä se villisika on.
    Asteriksit kuolevat saastaan, kun trikiini mallaa lihaa.

    http://www.saunalahti.fi/arnoldus/trikiini.html

    Huomatkaa, että ei me pässipäät kovin kauaa sitten ole hokanneet trikiiniä ja kuinka pitkään on raamattu siitä varoittanut. Eli olemme pässinpäitä jos emme tunnusta. SE ateismin trumppilaisuudessa on vikana, että he eivät tunnusta pahuuttaan ja haluavat, että he itse julistavat ateismissa itsensä vapaaksi pahuudestaan. Eli trumppilaisuus on epäuskoista ateismia ja se on sama sonta, mutta eri lahkeessa.

    Sitten epidemioista.. Dresdenissä vuonna 1860. Hän nimittäin totesi trikiinitaudin kuolinsyyksi eräällä naisella, jonka uskottiin alunperin kuolleen "tyyfukseen" (luultavasti lavantautiin). Samasta kylästä ilmaantui silloin useita muitakin samanlaisia tapauksia ja kyseessä oli ensimmäinen todettu trikinoosiepidemia.

    Ei pojjaat ole pitkä aika tuosta..... ei oo.

    Saksan Saksissa sairastui vuonna 1845 seitsem√§n henke√§ sy√∂ty√§√§n er√§√§ss√§ majatalossa makkaraa ja kinkkua sek√§ valko- ja punaviini√§ ja heist√§ nelj√§ kuoli. Syyksi ep√§iltiin valkoviinin aiheuttamaa myrkytyst√§, koska kahdeksas ja oireettomaksi j√§√§nyt ruokavieras oli juonut vain punaviini√§. Taudin todellinen laatu selvisi vasta vuonna 1863. Silloin yhdelle taudista toipuneelle tehtiin leikkaus kaulalla olleen kasvaimen vuoksi ja leikkauksen suorittanut l√§√§k√§ri Bernhard Rudolph Conrad von Langenbeck (1810‚ÄĒ1887) havaitsi potilaan kaulan lihaksissa paljon kalkkiutuneita trikiinej√§.

    Trikinoosin yleisyys ja tartunta

    Trikinoosia esiintyy kaikkialla maailmassa. Sitä on ollut aikaisemmin runsaasti Yhdysvalloissa ja Euroopassa, trooppisissa maissa sitä on ollut huomattavasti vähemmän.

    Oletteko vielä vauvoja, vai kolahtaako tuo vuosiluku 1990- luvun aika jotenkin elämänpirtaan? Eli mennään Viroon ja sikajuttuihin ja kuolemaan - ihmisen kuolemaan.

    Virossa esiintyi 1990-luvun alkupuolella useita trikiinien aiheuttamia sairastumisia ja kuolemantapauksia. Maailmassa on monia muitakin maita, joissa lihantarkastus ei suinkaan kata kaikkea myyntiin ja elintarvikkeiden valmistukseen käytettävää lihaa. Vaara kohdistuu mm. matkailijoihin, jotka syövät tartunnanvaarallista sian tai villisian lihaa tai vastoin määräyksiä ostavat niitä kotimaahan tuotavaksi.

    ....... Virossa siis kuolemantapauksia" Ymmärtääkö tolkit? Vai oletteko typeriä asian muistammisen suhteen, olenhan tästä paukapäille kirjoittanut ennenkin.
    Syömisestähän se on kiinni. Mutta, ehkä meidän helluntalaisten mantra pelastaa teitit.
    Me syömme vaikka mitä, ei se meitä vahingoita, ja sonnimme kettikiä ulos. Uskomme on luja, ehkä nämä adventistit ovat realistisesti jalat maassa. He ottavat raamatun tosissan ja varoittavat sian saastaisiuudesta.

    Että silleen tälläkertaa. Ottakaahan omista puheistanne hieman itseänne kiinni, älkääkä aina jankatko panettelumielellä, se suuuuuuri malka kaivelee teitin omaa silmää, jos sitä ette ole aikaisemmin ajatelleet. ..... oma syntisyytenne on silmiinpistävää ja siksi ateisti tumppilaiuus teissä lukee itsenne pulmusiksi, ei syytä ja julistatte itsenne oikealaisiksi.

    Eli taas sama sonta, eri lahkeessa.


  • Anonyymi

   Etkö tunne raamatun opetusta ja alet panettelemaan. Lihasi taitaa elää ja se puhuu! Lihan, tai lihasi kuuluu nyt kuitenkin kuolla, ettei suusi puhuisi joutavia.

   1Ko 10:31 Söittepä siis tai joitte tai teittepä mitä hyvänsä, tehkää kaikki Jumalan kunniaksi.
   Ja kaikki, minkä teette sanalla tai työllä, kaikki tehkää Herran Jeesuksen nimessä, kiittäen Isää Jumalaa hänen kauttansa.
   (Kol 3:17)
   Roomalaiskirjeen selitysteoksessa Piispa Kaila sanoo, että asketismi ei ole raamatun mukaan kielletty. Ja todisti sen juuri tuon selitysteoksen mukaan.

   Siis lihasi on liha ja suusi on panettelija. Tee parannus. Ei meidän pidä adventismia syyttää, jos vaikka tämä 12334567 käy meillä naapurissa moittimassa sian ja hiiret.
   Siitä sitten manaa kadotukseen. Mitä siitä, osa hänen tiedossaan on tosi.
   LKT- Forsius kirjoittaa sian - saastaisuudesta, miten se on uskonnoissa ja miten se on Virossa tappanut ihmisiä, eikä kovin kauaakaan. Eli laita googlen hakuun trikiini, niin löydät tuon Lääketieteen tohtorin opetuksen. Se on hyvin tärkeä pässipäillenne oppia, tai sitten jollain reissullanne saatte perkeleen lihaanne kaivelemaan silmä päästänne. Siis ei pidä olla tyhmä jankkaaja silläpuolen. Ota selvää ja ole ihmisiksi

  • Anonyymi

   Trikinoosin taudinkuva

   Ihmisen sy√∂dess√§ lihaa tai lihavalmisteita, joissa on koteloituneita trikiinej√§, trikiinit vapautuvat mahassa ja pohjukaissuolessa ymp√§r√∂ivist√§ koteloistaan, jotka sulavat ravinnon mukana. El√§imill√§ taudin kulku on aivan samanlainen kuin ihmisill√§. Vapauduttuaan trikiinit asettuvat pohjukaissuolen ja jejunumin eli tyhj√§suolen limakalvon poimuihin ja kypsyv√§t kolmessa tai nelj√§ss√§ p√§iv√§ss√§ sukukypsiksi. Silloin naarapuoliset madot ovat noin 4 mm:n ja koiraspuoliset noin 1,5 mm:n pituisia. Molempien l√§pimitta on vain noin 0,05 mm. Hedelm√∂ityneet naarat tunkeutuvat suolen limakalvoon ja jokainen niist√§ munii 5.‚ÄĒ7. p√§iv√§st√§ alkaen 1000‚ÄĒ2500 munaa, joista kehittyy melkein samantien liikkuvia, vain 0,01 mm:n pituisia toukkia. Joskus trikiinien vapautuminen ja kehittyminen tapahtuvat hitaammin pitemm√§n ajan kuluessa.

   Jos ravinnossa on vähän trikiinejä, voi taudin alkuvaihe olla lähes oireeton. Jos taas trikiinejä on paljon, on seurauksena nopeasti voimakas suolistotulehdus, johon liittyy kuumetta, oksennuksia, ripulia ja mahdollisesti ihottumaa. Oireet saatetaan helposti sekoittaa ruokamyrkytykseen. Ripulin mukana erittyneet sulamattomat trikiinikotelot ja niistä juuri vapautuneet trikiinit saattavat tartuttaa sikoja, jos sairaiden ihmisten ulosteita joutuu sikojen ulottuville.

   Trikiinin toukat kaivautuvat suolen sein√§m√§√§n ja jopa sein√§m√§n l√§pi vatsaonteloon. Pian toukat kulkeutuvat imusuonia pitkin vereen ja sen mukana kaikkialle elimist√∂√∂n. Lopuksi ne hakeutuvat erityisesti poikkijuovaiseen lihaskudokseen. Niiden mielipaikkoja ovat varsinkin pallean, silmien, niskan, nielun, kurkunp√§√§n ja kielen lihakset, mutta my√∂s raajojen lihakset ja usein my√∂s syd√§nlihas. Toukkien asettuessa lihaksiin esiintyy vaikeissa tapauksissa kuumetta 40‚ÄĒ41 astetta ja hourailua. Toukat voivat aiheuttaa my√∂s aivotulehduksen. Kuumeilu saattaa kest√§√§ 6‚ÄĒ7 viikon ajan. Trikinoosi on usein hengenvaarallinen tauti. Tautiin kuolee keskim√§√§rin 5‚ÄĒ15 % sairastuneista, mutta vaikeissa tartunnoissa kuolleisuus on ollut jopa 30 %.

   Toukkien valtaamat lihakset ovat särkeviä ja kosketusarkoja sekä liikutettaessa aristavia ja kankeita. Silmäluomissa esiintyy usein turvotusta. Silmien sidekalvoissa voidaan havaita sarveiskalvon lähellä pieniä verenpurkautumia, samoin sormien ja varpaiden kynsien alla. Toukkien koteloituminen kudoksissa alkaa noin 17. päivänä taudin tartunnasta ja kestää 2 viikkoa. Sen aikana toukka kasvaa, kiertyy spiraaliksi ja kehittää ympärilleen kotelon. Vasta tämän vaiheen jälkeen trikiini on taas lisääntymiskykyinen. Kotelo alkaa kalkkiutua noin kuuden kuukauden kuluttua. Lihakseen koteloituneet toukat kuolevat yleensä muutaman vuoden kuluessa, mutta toisinaan niiden on todettu säilyvän elossa jopa yli 20 vuotta.

   Joskus trikiinin toukkia on osoitettavissa ulosteista taudin alkuvaiheessa ja veressä 9. päivänä tartunnasta. Valkosolujen ja erityisesti eosinosolujen määrä veressä lisääntyy. Trikiinit muodostavat myrkkyä, joka aiheuttaa elimistössä vasta-aineiden muodostumista. Niiden seurauksena tauti on varmistettavissa ihokokeella (Bachmanin koe) tai verinäytteillä kahden-kolmen viikon kuluttua tartunnan saamisesta. Trikiinien tunkeuduttua lihaksiin tauti voidaan todeta myös niistä otetun näytteen avulla. Tiabendatsoli -niminen lääke tehoaa taudin alkuvaiheessa suolistossa oleviin trikiineihin, mutta myöhemmin tautiin voidaan käyttää vain oireenmukaista hoitoa.

   toimii se tauti samalla tavalla täänäänkin, kuin vuosituhanne ennen.
   Siis sika on saastainen, kun se on saastunut. Syy saastaisuuteen on ravintoketju.

   Hieman kun tuolla Tserno- voimala rysähti ja säteilyt tuli Suomeen, kiellettiin haukikalan syönti. .... se saastutti. Haukikalan voi ottaa ja laittaa silloin talonnurkalle ja se loisti ; ) .... Viisaat yhteiskuntajärjestelmässä varoitti syömästä petokaloja.

   Hokaatteko te ideaa - miksi jokin on saastainen? Ei, ette te hokaa, pian alatte uudelleen typerästi jankkaamaan. Kuola valuen katsotte jotain sillivikaa, ja vyö jatkuu ja suu kuolaa. Hyvvveeee. terveellistä, .... ja PUM! Voi olla siinä ja lihanne kärsii typerästä päästänne. Tietoa on, mutta ymmärrystä ei, ainakaan puheittenne perusteella. Sehän se typeryytenne tässä puhuttaakin ja varoittaa.

   Sika on teillekin saastainen - kun se pommi on sisällä!

  • Anonyymi

   Eli aloitus on jonkun saman jakkaaja panettelija kirjan muistiinpanoista.
   Hän ei osaa elää ihmisiksi, mutta suu vahotaa samoista asioista.

   Alkakaas joskus puhua siitä Jeesuksesta . SE nähkääs on perille ainut tie. Ei tuo jahkaamisenne mihinkään johda muuhun kuin kertaamiseen

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   269
   19183
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13893
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   343
   10398
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   71
   7625
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   358
   4673