Aihe

Trumpin saldo: löysät puheen, Kiina meni ohi ja 400 000 koronaan kuollutta

Anonyymi

Ihmetellä täytyy että hölmöt eivät vieläkään tajua ettei populisteillä ole mitään viisastenkiveä.

25

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kiina meni USA:n ohi jo Obaman toisella kaudella. Trumpin kaudella Kiina vain lisäsi etumatkaa. Saksassa tajuttiin vuosia sitten että Kiinaa vastaan ryppyily ei auta - se lopulta voittaa kuitenkin. Mikä siis neuvoksi? Jos ei voita, niin sitten liittoudu voittajan kanssa. Ja tämä olisi jo Suomen poliittisen ja taloudellisen eliitinkin aika tunnustaa. Herlinin perhe siirsikin Kone Oy:n pääkonttorin jo kauan sitten Kiinaan.

   • Anonyymi

    Maailmassa on vain liikaa porukkaa. Kiinassa ja Intiassa sitä riittää. Koronan tapaisia kulkutauteja nähdään varmasti jatkossakin.


   • Anonyymi

    USA:ssa koronakuolemaennätykset paukkuu. Koronakuolleiden määrä 2 vajaa 4 000 vuorokaudessa, ja Suuri Johtaja golfailee.


  • Anonyymi

   Näinköhän on "puolueen" johtaman maan tilastoihin luottamista...

   • Anonyymi

    Onko Kiinan taloudellisen mahdin nousun toteaminen muka vain puolueen omien tilastojen varassa? Eikö mistään muusta voi päätellä asiaa?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Onko Kiinan taloudellisen mahdin nousun toteaminen muka vain puolueen omien tilastojen varassa? Eikö mistään muusta voi päätellä asiaa?

    IMF arvio: vuonna 2025 Kiinan ostovoimakorjattu bkt jo yli 40% suurempi kuin Usan.


  • Anonyymi

   Ilman Trumpin nopeita toimia kuolleita olisi miljoonia. Jo tammikuussa Trump sulki matkailun USA:n ja Kiinan välillä. Heti perään hän sulki matkailun USA:han Schengen-maista. Samaan aikaan Biden syytti Trumpi ylireagoinnista ja kiinalaisiin kohdistuvasta rasismista.

   Bidenin opeilla USA olisikin tällä hetkellä täydellisessä sekasorrossa. Ja mainittakoon vielä vertailuksi, että mm. täällä Suomessakin rajat suljettiin matkailulta vasta maaliskuussa.

   • Anonyymi

    "Ilman Trumpin nopeita toimia..." 😂😂😂


  • Anonyymi

   Trump todellakin oli löysiä lörpötellyt pöhkö.

  • Anonyymi

   Jenkeillä on ihan oma termi trumpeille. Ovat itse sen vaan unohtaneet, näköjään.

   Snake oil salesman

  • Anonyymi

   Koronaan kuolleissa tuo 400 000 raja mennee rikki ensiviikon loppupuolella. Nyt kuolleita 374 124 ja kahtena viime päivänä kuollut yhteensä 8 300 ihmistä.

  • Anonyymi

   "Ihmetellä täytyy että hölmöt eivät vieläkään tajua ettei populisteillä ole mitään viisastenkiveä."

   Tuossa virkkeessähän on vastaus ihmettelyysi. Asia on itsestäänselvä. Sellaisia ihmisiä, jotka eivät tajua tuollaisia asioita nimenomaan kutsutaan hölmöiksi. Hölmöt ovat juuri sellaisia ihmisiä, jotka uskovat kun väitetään, että monimutkaisiin ongelmiin on yksinkertaisia ratkaisuja tai, että monimutkaiset ongelmat olisivatkin yksinkertaisia ongelmia.

  • Anonyymi

   Kuolleisuuden kasvu pandemian puhjettua Usassa jo yli 500 000. Maan asukkailla monilla D- ja C-vitamiinin puutosta. Esim mustista 76%:lla D-vitamiinipuutosta.

  • Anonyymi

   USA:ssa kasvava osa väestöstä tunnustaa että Kiina on ohittanut useilla mittarilla Usan eikä USA pysty enää kehitystä kääntämään. Nyt onkin kiinnostavaa nouseeko paine lopettaa globaalin hegemonian tavoittelu koska siitä ei ole mitään hyötyä 99%:lle väestöstä muutenkaan.

   • Anonyymi

    Siinä vaiheessa, kun USA on menettänyt sosialismin ja väestönvaihdon seurauksena asemansa maailman johtavana valtiona, eikä ole enää pelastamassa eurooppaa kommunistisilta ja fasistisilta diktaattoreilta, alkaa lähtölaskenta Suomen itsenäisyydelle. Sitähän viherpunikit toivovat, että Neuvostoliitto palaa ja ottaa suomalaiset syleilyynsä.


  • Anonyymi

   Kiinnostava oli tieto vuodelta 2019: Kiina ohitti Usan uusissa patenteissa ja uusissa taivaalle ammu tuissa satelliiteissä. Pitkän ajan vaikuttava tulos on oppimistuloksissa Usan syrjäyttäminen jo 2000-luvun alussa.

  • Anonyymi

   400t koronaan kuollutta? Jos sinulla on todettu korona testillä ja kuolet mihin tahansa tautiin tai vaikka liikenneonnettomuudessa pääset koronakuolema tilastoihin. Tämän "pandemian" aikana on maapallolla kuollut vähemmän ihmisiä kuin olisi pitänyt?
   Ja media vaikenee!

   • Anonyymi

    Et taida ymmärtää? Kuolleisuuden kasvu kertoo koronapandemian todellisen suoran ja epäsuoran hinnan. Usassa se on 500 000. Siis pahempi kuin virallinen reilu 370 000 nyt.


  • Anonyymi

   Euraasian supermaanosassa asuu yli 4.5 miljardia ihmistä. Se on globaalin talouden todellinen moottori. Tämän jättiläisen rinnalla marginalisoituvan länsi on perin marginaalinen, kuin kärpäsen kakka.

  • Anonyymi

   Kiinan globaali johtajuus on asia joka tunnustetaan oikeastaan jo kaikkialla muualla paitsi Naton hybridikeskuksessa jonka sivukonttoreita Suomessa ovat YLE, Hesari ja Alma Media.

  • USA:n tuleekin jatkossa luopua turhasta teknologiantuotannosta ja -kehittelystä ja panostaa entistä laajemmin riisinviljelyyn.

   Mississipin viljava laakso soveltuu tähän erinomaisesti!

   Ei kun kaikki amerikkalaiset työlauluja harjoittelemaan ja riisintaimia märkään peltoon tökkimään!

   • Anonyymi

    Sopii republikaaneille tuo riisinviljely. Putoaa samalla liikakilot. 😆


  • Anonyymi

   Ex Oriente Lux :D

   245838

  • Anonyymi

   kuka on hölmö? hex lienee +10-+15% j.?!½?? helle vinkuu et palkkoja on alennettava, muuten talous suuttuu.

  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   345
   25081
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   14238
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   349
   11738
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   110
   8746
  5. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   548
   6021