Aihe

Arkihuolesi kaikki heitä

Anonyymi

Jatkuva stressi ja uupumus ei ole hyvä ihmisen terveydelle. Jumala tiesi sen jo luodessaan ihmisen ja siksi Jumala järjesti sopivasti työtä ja lepoa luomalleen ihmiselle. Hän sanoi: "Kuusi päivää tee työtä ja toimita kaikki askareesi; mutta seitsemäs päivä on Herran, sinun Jumalasi, sapatti" 2Moos.20:9,10
Jumalan omat ovat pyhittäneet sapattia luomisesta lähtien ja kun Jeesus, Jumalan Poika, tuli maailmaan, niin hän antoi meille malliesimerkin sapatin vietosta. "Ja hän saapui Nasaretiin, jossa hänet oli kasvatettu, ja meni tapansa mukaan sapatinpäivänä synagoogaan ja nousi lukemaa" Luuk.4:6.
Sapatin pyhittämien oli Jeesuksella tapa, ei vain silloin tällöin tapahtuva, vaan joka viikkoinen. Jeesus halusi tämän siunauksen kaikille Jumalan lapsille kaikkialla maailmassa ja siksi hän sanoi: "Sapatti on asetettu ihmistä varten" Mark.2:27.
Lauantai on Jumalan siunaama sapatti sinuakin varten. Kyllä kannattaa seurata Jeesusta ja kuulla viimeisenä päivänä Jeesuksen sanat: 'Hyvä on, sinä hyvä ja uskollinen palvelija. Vähässä sinä olet ollut uskollinen, minä panen sinut paljon haltijaksi. Mene herrasi iloon.' Matt.25:23

277

419

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   No tuohan oli hyvä uutinen, ei muuta kun huomenna levoksi, kun on lauantai.

   • Anonyymi

    Jumalattomat adventisti taas tuomassa omaa riivaajien ioppiaan palstalle.
    Adventisteillaei ole järjen valoa. Raamatussa ei ole mitään vääränä päivänä väärin -lepoa syntiä.
    Sen sijaa Raamatussa on juuri ne synnit mainittu, joita adventistit koko sydämestään harjoittavat: epäjumalan palvelus ja epäusko. Mutta pelkurien ja epäuskoisten ja saastaisten ja murhaajien ja huorintekijäin ja velhojen ja epäjumalanpalvelijain ja kaikkien valhettelijain osa on oleva siinä järvessä, joka tulta ja tulikiveä palaa; tämä on toinen kuolema.


   • Anonyymi

    Eikös lauantaina kuulu mennä saunan kautta putkaan, kännissä tietenkin?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Eikös lauantaina kuulu mennä saunan kautta putkaan, kännissä tietenkin?

    Se kuuluu olennaisena osana uskovaisuuteen, sillä onhan synnit annettu anteeksi...


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Se kuuluu olennaisena osana uskovaisuuteen, sillä onhan synnit annettu anteeksi...

    Niin on niille jotka sen uskoo.


   • Anonyymi

    Montako lammasta, 🐏🐏🐏🐑🐂 ajattelit uhrata synneistäsi muistuttamaan näin sapattina ????


  • Anonyymi

   Mutta eipä ollut Jeesuksesta apua minkään kehittelyssä uupumusta vastaan. Ei tullut kirjapainoa, polkupyörää, mäntäpumppua, kännykkää, autoa, penisiliniä, paperikonetta, sulfaa, partakonetta, ompelukonetta, pyykkikonetta, tiskikonetta, dieseliä, apulantaa, pyretriiniä, verensiirtoa, sähköä, puhelinta, ilmakumirengasta tms.
   Varsinainen huru-ukko löysine puheineen.

  • Anonyymi

   Eikä tarvinnut edes lypsykonetta kun oli Pietari "opetuslapsena".

   • Anonyymi

    Ei ollut mutta Pietari oli kalastaja ammatiltaan . Joten verkot oli .


  • Anonyymi

   Kyllä tässä sapattia jo ihan kaipaaleepi, kun on pitkä viikko takana. Loppiaisenakin tuli tehtyä työtä, liekkö ollut syntiä sekin.

   • Anonyymi

    niinpä, adventisti, tarvitset lepoa kaikesta pahuudestasi kaikista valheistasi ja kaikesta jumlattomuudestasi ja koko syntielämästäsi.


  • Anonyymi

   Eipä ole tuo autuuskysymys vietätkö lepopäiväsi lauantaina vai sunnuntaina.

   ST

   • Molempina päivinä on kuitenkin syytä käyttää kypärää, jos työnteon syntiin syyllistyy. Vaarana on taikauskoisten heittämät kivet - tosin sekin on katsottava työnteoksi.


  • Anonyymi

   Nyt, kun hyvä sapattiateria on syöty ja sapattikynttilä sytytetty, on niin autuas olo, että ei voi muuta kuin kiittää Herraa hänen hyvyydestään. "Te kansan joukossa alttiit, kiittäkää Herraa." Tuim.5:9

  • Anonyymi

   Kyllä maailman luominen on Jumalan työ ja "Niin tulivat valmiiksi taivas ja maa kaikkine joukkoinensa, Ja Jumala päätti seitsemäntenä päivänä työnsä, jonka hän oli tehnyt, ja lepäsi seitsemäntenä päivänä kaikesta työstänsä, jonka hän oli tehnyt." 1Moos.2:1,2
   Levätään, ystävät, mekin Jumalan kunniaksi. Hyvää sapattia : )

  • Anonyymi

   Kyllä oli siunattu perjatai-illan rukouskokous, siunattiin uutta uskoon tullutta ja sovittiin jo kastekin. Lupasi tulla huomenna sapattijumalanpalvelukseen. "Rauha teille kaikille, jotka Kristuksessa olette!"1Piet.5:14

   • Anonyymi

    Olet jo tarpeeksi soittanut torvea edelläsi, adventisti-fariseus. Et ole uskossa Jeesukseen etkä usko sitä, mitä Jeesus sanoo: ...älä soitata torvea edelläsi, niinkuin ulkokullatut tekevät synagoogissa ja kaduilla saadakseen ylistystä ihmisiltä. Totisesti minä sanon teille: he ovat saaneet palkkansa.


  • Anonyymi

   Ja oliko maskit päässä?

  • Anonyymi

   Kusipäitä näköjään riittää.

  • Anonyymi

   "Hullu sanoo sydämessänsä: "Ei ole Jumalaa". Ps.14:1

   • Anonyymi

    Oletko nähnyt jumalaa vain uskonto aiheuttaa pahaa mieltä eniten kun ei tuo ruokaa pöytään
    Eikä muutakaan elintärkeää


   • Anonyymi

    Kukaan ei sano niin paitsi ateistit joten lopeta syyttömiä syyttely .


  • Anonyymi

   ???

  • Anonyymi

   Et halua antaa lepoa, vaan sitoa turhiin päivien laskemisiin. Sapattikiihkot alkavat äkkiä julistaa kadotustuomiota.

  • Anonyymi

   Raamatusta meidän pitäisi lukea totuus eikä keksiä oppeja korvasyyhyymme.

   Raamatun mukaan Jeesus tapettiin sapattirikkomusten vuoksi kun Hän paransi sairaan sapattina. Muutoinkin Hän ja opetuslapset tekivät kaikkea sellaista mikä ei ollut sapattina sallittua. Kun kiihkofariseukset tivasivat tästä Jeesukselta, niin ei Hän korottanut sapattia, vaan sanoi, että Isäni tekee työtä alati ja minä myös.

   Uudessa liittossa loppui kaikki uskonnolliset muotomenot ja siinä ihminen elää Hengen elämää teki hän fyysesti sitten mitä tahansa. Painotuksensa on Hengen elämä, yhteys Jumalaan, Hengen hedelmät, ilo, rauha ja rakkaus. Jollei niitä ole, niin turha on pyrkiä itseään pyhittämään millään juutalaisilla muotomenoilla ja hakea niihin ontuvia selityksiä Raamatusta ja yrittää murentaa siten uuden liiton perustuksia.

  • Anonyymi

   Jeesus on maailman Vapahtaja. Jeesus on maailman Luoja, "Sillä hänessä luotiin kaikki, mikä taivaissa ja mikä maan päällä on, näkyväiset ja näkymättömät, olkoot ne valtaistuimia tai herrauksia, hallituksia tai valtoja, kaikki on luotu hänen kauttansa ja häneen," Kol.1:16. Jeesus on sapatin Herra, sillä Jeesus Luojana jo aikojen alussa " siunasi seitsemännen päivän ja pyhitti sen, koska hän sinä päivänä lepäsi kaikesta luomistyöstänsä, jonka hän oli tehnyt."1Moos.2:3.
   On suuri ilo seurata Jeesusta ja ajaa köryytellä yhdessä muiden Jeesukseen uskovien kristittyjen kanssa sapattijumalanpalvelukseen ylistämään Jeesusta, meidän Herraamme ja Luojaamme. Koe sinäkin Jeesuksen siunaus sapattina "Sillä minä julistan Herran nimeä; antakaa kunnia meidän Jumalallemme."5Moos.32:3

   • Anonyymi

    Adventisti ja hänen tuhannen ja yhden yön tarinat.


  • Anonyymi

   Turha farisealainen iskulause, että Jeesus on sapatin Herra.

   Kun Sapatin Herra paransi sapattina sairaat, alkoivat fariseukset tavoitella tappaakseen Hänet. Tooran mukaan Hänet olisi voinut kivittää kuoliaaksi, koska se oli tuomio sapattirikkomuksesta, mutta silloin oltiin Rooman vallan alla ja jouduttiin menemään roomalaiseen tuomioistuimeen missä ei mitään sapattilakeja tunnettu eikä tuomioita niistä. Siitä syystä Jeesuksen syyllisyys jäi riippumaan ilmaan ja Hän joutui ristille toisen ihmisen puolesta, joka sai vapauttavan tuomion. Mutta sapatin rikkominen oli syys miksi fariseukset halusivat Hänet tappaa.

   Ja kun ja jos meille julistetaan sapattia, niin ellei meille sitten kerrota millainen laki se on, mitä silloin saa tehdä, miten sitä konkreettisesti vietetään, niin siitä kiihkoilu on aivan turhaa. Ellei ole sääntöjä, ei ole rikkomustaakaan. Ei meitä voi sapatin vuoksi kivittää kuoliaaksi, jos meille ei ole kerrottu mitä silloin saa tehdä ja mitä ei.

   Kun ei ole lakia eikä rikkomustakaan, niin silloin sapatista jää jäljelle vain opilinen kiihko sekä korvasyyhyinen saarnaaminen, joilla Jumalan lapset pyritään eksyttämään helvettiin.

  • Anonyymi

   Kiitos Jumalalle siunatusta sapatista. Oli taas niin ravitsevaa sanaa tarjolla Jesajan kirjasta sapattijumalanpalveluksessa ja puhutteleva saarna päälle. Jeesus todella ajatteli seuraajiensa parasta, kun hän asetti sapatin "ihmistä varten," eikä rajannut sen siunauksia vain yhteen kansaan, vaan lahjoitti sapatin levon kaikille uskoville.
   Kymmenet miljoonat uudestisyntyneet kristityt ovat jo löytäneet sapattitotuuden ja seuraavat Jeesusta joka viikko kokoontumalla lauantaisin yhteen ylistämään Jeesusta ja tutkimaan Jumalan sanaa, Raamattua. Joka viiko heidän lukunsa kasvaa yli 20 000 uudella kastetulla kristityllä ja tuhannet ihmiset joka päivä päättävät tulla seuraavana sapattina kasteelle ja liittyä lopun ajan sapattia pyhittävään seurakuntaan, jonka tuntomerkit Raamattu sanoo selvästi "Tässä on pyhien kärsivällisyys, niiden, jotka pitävät Jumalan käskyt ja Jeesuksen uskon." Ilm.14:12

  • Anonyymi

   Jokainen ei ole kuin janatuiska, elämän lunnaat on kuitenkin enemmän. Lävistykset ei tosin ole ikuisia.

  • Anonyymi

   Joulupukki ei itsekään tänä vuonna noudattanut rakkauslauluaan, jos kukaan edes huomasi.

  • Anonyymi

   Jos emme löydä Raamatusta uuden liiton uskoville ohjetta sapatin viettämiseen ja siihen miten se vietetään oikein ja miten väärin, niin silloin ei sen viettämisellä ole mitään väliä. Kaikki viettävät sen silloin oikein tai siten kuten Jeesus rikkoen sapatin sääntöjä. Silloin siitä ei voi ketään tuomita kun kerran siihen ei ole sääntöjäkään.

   Sapatin viettämiseksi ei lasketa sitä että julistaa epäraamatullista harhaoppia siitä.

   Vain Raamatun ohjeet UT:ssa kelpaavat sen viettämiseen, eikä käy se, että missä pyhä laki on kumottu. Jos ei ole kumottu, niin silloin tulevat aika ankarat ohjeet käyttöön. Meillä on pakko olla uuden liiton ohje siten kuten Jeesus antoi ohjeita tappamiskäskyyn, että jo vihastuminen on sitä sekä haureus on jo himokkaasti katselemista. Joten ohjeita meillä kyllä on sekä tarkennuksia eikä voi vedota joihinkin epämääräisiin viittauksiin ja tehdä niistä omia virheellisiä pitkälle meneviä johtopäätöksiä kuten harhaoppisilla on tapana.

  • Anonyymi

   Kyllä Jeesus antaa esimerkillään ohjeen oikeasta sapatin vietosta menemällä yhteiseen jumalanpalvelukseen ja sitten iltapäivällä auttamaan kärsiviä lähimäisiään. Jeesus on tie, totuus ja elämä, seurataan vain Jeesusta, niin hyvin käy. "Jumalan tie on nuhteeton, Herran sana tulessa koeteltu. Hän on kaikkien kilpi, jotka häneen turvaavat...Ja sinun korvasi kuulevat takaasi tämän sanan, milloin poikkeatte oikealle tai vasemmalle: "Tässä on tie, sitä käykää" Ps.18:31Jes30:21

   • Anonyymi

    Piiri pieni pyörii ja adventistit siinä hyöriin sapattinsa ympärillä.


  • Anonyymi

   Jeesuksen esimerkin mukaan meidän tulee mennä synagoogaan opettamaan kuten Jeesus opetti, että varokaa fariseusten hapatusta, nimitti heitä valkeaksi kalkituksi haudoiksi sekä herjasi heidän leveitä raamatunselityskoteloitaan, miten ovat tietävinään sen mitä Toorassa kirjoitetaan. Meidän tulee sanoa sapatin viettäjiä kyykäärmeen sikiöiksi.

   Sitten iltapäivällä parannamme sairaita niin, että sapatinviettäjät hermostuvat siitä ja haluavat tappaa meidät. Sanomme heille että Isämme tekee työtä alati ja me myös kuten Jeesus vastasi sapattirikoomuksiin.

   Loppupäivän voimme tutkia sitten UT:sta ohjeita muuhun sapatin viettämiseen ja joudumme aika tavalla kieroilemaan ja etsimään käännösvirheitä, että löydämme niitä ja aina kun löydämme sanan laki missä yhteydessä tahansa, niin se tarkoittaa sitä, että sapatti täytyy jollakin tavalla pitää. Kun siihen ei löydy ohjeita, niin muovaamme omat perinnäissäännöt ja pidämme niitä Jumalan käskyinä, vaikka samalla vanhingossa unohdamme kaikki muut käskyt ja ohjeet mitä Raamatussa on.

  • Anonyymi

   Kysymys on yksinkertaisesti siitä, onko kymmenen käskyä yhä voimassa Uudessa liitossa ja vastauksen saamme sapatin Herralta, Jeesukselta. "Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan; en minä ole tullut kumoamaan, vaan täyttämään. Sillä totisesti minä sanon teille: kunnes taivas ja maa katoavat, ei laista katoa pieninkään kirjain, ei ainoakaan piirto, ennenkuin kaikki on tapahtunut." Matt.5:17.18
   Näin Jeesus ottaa luulot pois sellaisilta laittomuuden julistajilta, jotka selittelevät kymmenen käskyä kumotuiksi. Tämän laittomuuden ihmisen ilmestymisen lopun aikana Raamattu on selvästi ilmoittanut, että osaisimme olla varuillamme. "niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä," 2Tess.2:8

   • Anonyymi

    Adventisteille ei ole muuta kuin luuloa ja suuret valheet ja suuret harhat.


  • Anonyymi

   Siinä se ongelma juuri onkin että jos ja kun uuden liiton ihminen elää käskyjen mukaan, siten mistä Paavali galatalaiskirjeessä varoittaa, täytyy olla selkeät säännöt siihen miten sitä lakia noudatetaan. Ei riitä se, että laista kiihkolllaan ja syytetään muita laittomuuden tekijöiksi.

   Eli ellemme me anna selkeäitä ohjeita siihen miten se sapatti vietetään, mitä silloin saa tehdä ja mitä ei, niin silloin koko lakia ei ole meille olemassakaan. Ei sapatin pitäminen ole sitä että käy kuuntelemassa harhaopisten höpötyksiä. Vai korostaako Paavali sellaista?

   Ja kun käskyjä ei ole kumottu, ei ole kumottu muitakaan käskyjä eikä mitään sääntöjä mitä Raamatussa on. Silloin on kaikki piirut voimassa. Eivät naiset saa aukaista suutaan seurakunnassa sekä kaikki ohjeet kielilläpuhumisesta ja profetimisesta ovat käskyjä eivätkä vain suosituksia Jumalan lapsille.

   Ja samaan hengenvetoon me voimme unohtaa Pyhän Hengen johdatuksen, koska meitä ohjaa laki omavanhurskauteen. Eikä se mene siten että se Pyhä Henki johdattaa sapatin viettämiseen. Silloin Pyhä Henkeä on todella vähän maailmassa eikä se Raamatun mukaan niin mene.

  • Anonyymi

   Harhaoppisilla tosiaan aivan sama kaava puolustaa sapattiaan. Se perustuu muutamaan Raamatusta poimittuun iskulauseseen jossa ei mainita mitään sapatista. Lopun he sitten lisäävät siihen omasta mielikuvituksestaan ja ellei heidän Raamatunkohtiinsa lisätä mitään selitystä, niin ei kukaan tajua että siinä voidaan puhua mitään sapatista, sen pitämisestä ja sen tärkeydestä.

   Laki on täydellisesti voimassa kuten UT sanoo nimenomaan laittomuuden tekijöille, varkaille sekä kaikenmaailman henkipattoisille. Eihän muutoin olisi heidän syntejäänkään, vaan kaikki pelastuisivat kuten toisen suunnan harhaoppiset väittävät. Laki kyllä luetaan, mutta tuskin sapatin vuoksi ketään tuomitaan kuten VT annettu, ettei saa kerätä mannaa, vaan rikolliset ja muut pahuuden tekijät osoitetaan näin syntiksiki. Kuten myös sapatin viettäjät ja heidät joiden vanhurskaus perustuu lakiin. Jumalan lapsille, jotka vaeltavat Hengessä, joita Jumalan Henki ohjaa, jotka saavat siitä ilon, rauhan ja rakkauden sitä ei lueta. Heidät tuomitaan vapauden lain mukaan. Se on paljon kovempi tuomio kuin lain kirjain. Siitä ei millään mennä läpi lakia noudattamalla sekä kehumalla, että on täyttänyt lain. Sen läpäisee kun Jumala tunnistaa lapsekseen Hengestä.

   Eikä evankeliumi voi olla sitä mitä se on harhaopisilla, muiden syyllistämistä ja lain tarjoamista. Raamattu ei tunne sellaista pelastuksen tarjoamista. Raamattu tuntee sellaisen eksytyksenä josta tulee varoittaa ja sellaisia ihmisiä karttaa, jotka ovat antaneet itsensä sitoa sellaiseen.

   • Anonyymi

    Tämä kaikki sisältyy kymmeneen käskyyn ja käskyjen noudattamiseen:
    Kivität sapatin rikkojat. Kivität huorat. Revit rikki patsaat ja muut idolit ja hävität ennustajat.
    Poistat viattoman veren velan.
    Jos ei lapsesi kunnioita sinua, niin toimit lasin mukaisesti: Jos jollakin on uppiniskainen ja kovakorvainen poika, joka ei ota kuullakseen, mitä hänen isänsä ja äitinsä sanovat, eikä tottele heitä, vaikka he kurittavat häntä,
    ja sanokoot kaupunkinsa vanhimmille: 'Tämä meidän poikamme on uppiniskainen ja kovakorvainen, hän ei ota kuullakseen, mitä me sanomme, vaan on irstailija ja juomari'. Silloin kaikki hänen kaupunkinsa miehet kivittäkööt hänet kuoliaaksi. Poista paha keskuudestasi, ja koko Israel kuulkoon sen ja peljätköön.
    Seuraat kymmentä käskyä, niin nämä saattavat olla viimeiset sanasi: älä sinä jätä häntä rankaisematta, sillä sinä olet viisas mies ja tiedät, mitä sinun on hänelle tehtävä, saattaaksesi hänen harmaat hapsensa verisinä alas tuonelaan.
    Adentisteilla on ohjeena synnin ja kuoleman laki.


  • Anonyymi

   Ei ole syytä uskoa edelliseen kirjoittajaan, joka yrittää ympätä turhia lisukkeita kymmeneen käskyyn, joita siellä ei ole. Tästä voit itse tarkistaa, mitä siellä sanotaan ja mitä siellä ei sanoata.
   "Ja Jumala puhui kaikki nämä sanat ja sanoi:
   (1) "Minä olen Herra, sinun Jumalasi, joka vein sinut pois Egyptin maasta, orjuuden pesästä. Älä pidä muita jumalia minun rinnallani."
   (2) "Älä tee itsellesi jumalankuvaa äläkä mitään kuvaa, älä niistä, jotka ovat ylhäällä taivaassa, älä niistä, jotka ovat alhaalla maan päällä, äläkä niistä, jotka ovat vesissä maan alla. Älä kumarra niitä äläkä palvele niitä. Sillä minä, Herra, sinun Jumalasi, olen kiivas Jumala, joka kostan isien pahat teot lapsille kolmanteen ja neljänteen polveen, niille, jotka minua vihaavat; mutta teen laupeuden tuhansille, jotka minua rakastavat ja pitävät minun käskyni."
   (3) "Älä turhaan lausu Herran, sinun Jumalasi, nimeä, sillä Herra ei jätä rankaisematta sitä, joka hänen nimensä turhaan lausuu."
   (4) "Muista pyhittää lepopäivä. Kuusi päivää tee työtä ja toimita kaikki askareesi; mutta seitsemäs päivä on Herran, sinun Jumalasi, sapatti; silloin älä mitään askaretta toimita, älä sinä älköönkä sinun poikasi tai tyttäresi, sinun palvelijasi tai palvelijattaresi tai juhtasi älköönkä muukalaisesi, joka sinun porteissasi on. Sillä kuutena päivänä Herra teki taivaan ja maan ja meren ja kaikki, mitä niissä on, mutta seitsemäntenä päivänä hän lepäsi; sen tähden Herra siunasi lepopäivän ja pyhitti sen."
   (5) "Kunnioita isääsi ja äitiäsi, että kauan eläisit siinä maassa, jonka Herra, sinun Jumalasi, sinulle antaa."
   (6) "Älä tapa."
   (7) "Älä tee huorin."
   (8) "Älä varasta."
   (9) "Älä sano väärää todistusta lähimmäisestäsi."
   (10) "Älä himoitse lähimmäisesi huonetta. Älä himoitse lähimmäisesi vaimoa äläkä hänen palvelijaansa, palvelijatartaan, härkäänsä, aasiansa äläkä mitään, mikä on lähimmäisesi omaa." 2Moos.20:1-17
   Kuka kirjoitti, millä ja mihin kymmenen käskyä? "Ja Herra antoi minulle ne kaksi kivitaulua, joihin oli kirjoitettu Jumalan sormella"5Moos.9:10. Herra kirjoitti ne omalla sormellaan kahteen kivitauluun.
   Miten kauan ne ovat voimassa? "Sillä totisesti minä sanon teille: kunnes taivas ja maa katoavat, ei laista katoa pieninkään kirjain, ei ainoakaan piirto, ennen kuin kaikki on tapahtunut." Matt.5:18 Näin sanoo Herra Jeesus, joka on totuus.
   Kuka kirjoitti Mooseksen lain ja mihin? "Ja kun Mooses oli kirjoittanut kirjaan tämän lain sanat, alusta loppuun asti" 5Moos.31:24. Mooses kirjoitti kirjaan. Huomaa, Mooses kirjoitti kirjaan, Jumala sitä vastoin kirjoitti kymmenen käskyä kiviin.
   Missä kymmentä käskyä säilytettiin? "Sitten minä käännyin ja astuin alas vuorelta ja panin taulut tekemääni arkkiin, niin kuin Herra oli minua käskenyt, ja siinä ne ovat." 5Moos.10:5. Huomaa! Ne pantiin sisälle arkkiin .
   Missä Mooseksen kirjaan kirjoittamaa lakia säilytettiin? "Ottakaa tämä lain kirja ja pankaa se Herran, teidän Jumalanne, liitonarkin sivulle, olemaan siellä todistajana sinua vastaan." 5Moos.31:26. Mooseksen kirjoittamaa kirjakääröä säilytettiin arkin sivulla.
   Minkä lain Jeesus naulitsi ristiin? "ja pyyhki pois sen kirjoituksen säädöksineen, joka oli meitä vastaan ja oli meidän vastustajamme; sen hän otti meidän tieltämme pois ja naulitsi ristiin." Kol.2:14.
   Näemme selvästi, että Mooseksen kirjoittama lain kirja, jota säilytettiin arkin sivulla olemaan todistajana sinua vastaan, se naulittiin ristiin ja kumottiin, mutta kymmenen käskyä, joita säilytettiin arkin sisällä, pysyvät voimassa kunes taivas ja maa katoavat.

   • Anonyymi

    Sinä et pystynyt kieltämään edellisessä ketjussa, että olet se käärme, joka jo alussa sanoi: "Onko Jumala todellakin sanonut?"
    Kuule taatusti huomaan valheesi, sillä Mooses kirjoitti lain kirjaan kymmenen käskyä. Jos sinulla olisi Raamattu, eikä ainoastaan eLlen potaskaa, sen ellen joka teki liiton vainahengen kanssa, niin huomasit Jjumalan antaneen kymmenen käskyä ennen kuin Mooses sai lain taulut. Jeesus pyyhki pois sen kirjoituksen, mikä oli Jumalan sormella kirjottettu. Kymmenestä käskystä on kirjoitettu: "Mutta jos jo kuoleman virka, joka oli kirjaimin kaiverrettu kiviin.
    Ainoa, mitä adventismista pitää tietää on, adventismi on saatansa ja perkellestä.


   • Anonyymi

    Ellenin luut ovat kätkettynä obeliskin alla. Sinne sopii, tunkea myös ellenin opit.
    Mutta miksi adventistit eivät noudata kymmenen käskyn ensimmäistään kohtaa? Älä tee itsellesi jumalankuvaa äläkä mitään kuvaa, älä niistä, jotka ovat ylhäällä taivaassa, älä niistä, jotka ovat alhaalla maan päällä, äläkä niistä, jotka ovat vesissä maan alla.
    Adventistien pitäisi murskata kalmistoon pystytetty ellenin muistomerkki, obeliski:
    Älä kumarra heidän jumaliansa, älä palvele niitä äläkä tee, niinkuin he tekevät, vaan kukista ne maahan ja murskaa niiden patsaat.


   • Anonyymi

    Adentisteilla on ohjeena synnin ja kuoleman laki.
    Sillä tämä kaikki sisältyy kymmeneen käskyyn ja käskyjen noudattamiseen:
    Kivität sapatin rikkojat. Kivität huorat. Revit rikki patsaat ja muut idolit ja hävität ennustajat.
    Poistat viattoman veren velan.
    Jos ei lapsesi kunnioita sinua, niin toimit lasin mukaisesti: Jos jollakin on uppiniskainen ja kovakorvainen poika, joka ei ota kuullakseen, mitä hänen isänsä ja äitinsä sanovat, eikä tottele heitä, vaikka he kurittavat häntä,
    ja sanokoot kaupunkinsa vanhimmille: 'Tämä meidän poikamme on uppiniskainen ja kovakorvainen, hän ei ota kuullakseen, mitä me sanomme, vaan on irstailija ja juomari'. Silloin kaikki hänen kaupunkinsa miehet kivittäkööt hänet kuoliaaksi. Poista paha keskuudestasi, ja koko Israel kuulkoon sen ja peljätköön.
    Seuraat kymmentä käskyä, niin nämä saattavat olla viimeiset sanasi: älä sinä jätä häntä rankaisematta, sillä sinä olet viisas mies ja tiedät, mitä sinun on hänelle tehtävä, saattaaksesi hänen harmaat hapsensa verisinä alas tuonelaan.


   • Anonyymi

    Adventistit eivät ole menossa Jumalan tykö, taivaaseen. Jos haluat Jumalan tykö, seuraa Jeesusta, älä adventistien riivaajien oppeja, sillä ne opit eivät vie Jumalan tykö.
    Adventismi on tie pimeyteen.


  • Anonyymi

   On mielenkiintoista nähdä, että kun Jumalan selvää sanaa ei voida Raamatulla kumota, niin aletaan sitten haukkua jotakin seurakuntaa. Näinhän veljien syttäjä tekee oikein työkseen, koska hän vihaa Jeesusta ja Raamatun totuutta. "Kuitenkin Jumalan vahva perustus pysyy lujana, ja siinä on tämä sinetti: "Herra tuntee omansa", ja: "Luopukoon vääryydestä jokainen, joka Herran nimeä mainitsee"2Tim.2:19.
   Jeesuksen opetuslapsi seuraa kuitankin Hyvää Paimenta menemällä sapattina kuulemaan Hyvän Paimenen ääntä ja "Ei hän pelkää pahaa sanomaa, hänen sydämensä on vahva, sillä hän turvaa Herraan." Ps.112:7

   • Anonyymi

    Adventisti, sinun ei ole pakko roikkua hellaripalstalle.
    Adventistit eivät ole menossa Jumalan tykö, taivaaseen. Jos haluat Jumalan tykö, seuraa Jeesusta, älä adventistien riivaajien oppeja, sillä ne opit eivät vie Jumalan tykö.
    Adventismi on tie pimeyteen.
    Adventisteilla on joku seurakunta, mutta se joku ei ole Jumalan seurakunta eikä Jumalan asettama seurakunta, he palvelvat toista jeesusta ja toista evankeliumia, suoraan riivaajilta.


   • Anonyymi

    " adventismi on kavala oppi joka on rinnastettavissa jehovantodistajiin. Ei mikään ns. kristillinen yhteisö opeta kuin adventistit. Väittävät itsestään että ovat mukamas ainoa oikea "Jumalan seurakunta" ja ainoa "pyhä jäännös".
    Jokainen voi jo tällä palstalla huomata heidän pursuavaa ihmispalvontaa jota heillä on E. Whitea kohtaan. Näkevät raamatun opetukset vain tämän E. Whiten harhojensa opastamana."


   • Anonyymi

    Sanan mukaan kymmenen käskyä sisältyy Mooseksen lakiin, mutta Mooseksen laki, joka on kokonaisuus, sisältää kymmenen käskyn lisäksi satoja muita käskyjä.
    Vaikka meuhkaat koko jumalattoman sydämesi pimeydestä Mooseksen lakia, niin olet hyvin tietämätön lain antamisesta. Et siis ole tietoinen siitä, että Mooses kirjoitit lain kirjaan myös ns. kymmenen käskyä? Jumala antoi kymmenen käskyä jo 2. Moos. 20 luvussa: "Jumala puhui kaikki nämä sanat ja sanoi". Sen jälkeen Jumala toin paljon muita lain käskyjä. mm. lain orjista ja omistusoikeudesta ja 2 Moos. 24 todistaa: Sitten Mooses kirjoitti kaikki Herran sanat. Mooses kirjoitti ne palvomasi ns. kymmenen käskyä lain kirjaan. Vasta myöhemmin Jumala antoi lain taulut, johon oli kirjoitettuna jo aiemmin saadut ns. kymmenen käskyä, ne jotka Mooses oli jo kirjoittanut lain kirjaan.
    Ns. kymmenen käskyä kuuluivat Jumalan israelilaisten kanssa tekemään lakiliittoon: minä olin noussut vuorelle vastaanottamaan kivitaulut, sen liiton taulut, jonka Herra oli tehnyt teidän kanssanne, Lakiliitton kuului koko Mooseksen laki, ei vain kymmentä käskyä. Kun Mooses oli kaikelle kansalle julkilukenut kaikki käskyt, niinkuin ne laissa kuuluvat, otti hän vasikkain ja kauristen veren ynnä vettä ja purppuravillaa ja isopin ja vihmoi sekä itse kirjan että kaiken kansan.
    Yksikään Jeesuksen seuraaja ei käy vanhaan lakiliittoon Jumalan kanssa. Sana todistaa: Sillä te ette ole käyneet sen vuoren tykö, jota voidaan käsin koskea ja joka tulessa palaa, ettekä synkeyden, ette pimeyden, ette myrskyn,
    Herran omat tulevat Jeesuksen, uuden liiton välimiehen tykö. vaan te olette käyneet Siionin vuoren tykö ja elävän Jumalan kaupungin, taivaallisen Jerusalemin tykö, ja kymmenien tuhansien enkelien tykö,


   • Anonyymi

    Jumalan Sanassa ei ole kymmenen käskyn lakia, vaan Raamatussa on Vanhan liiton laki, johon kuului ns. kymmenen käskyä, mutta lakiin kuului satoja muitakin käskyjä. Ns. kymmenen käskyä, joista riehut pahan hengen vallassa palstalla, olivat osa vanhaa liittoa ja ns. kymmenen käskyä olivat kirjoitettuna vanhan eli ensimmäisin liiton lain tauluissa.
    Jeesus pyyhi pois kirjoituksen nimen omaan ensimmäisen liiton lain tauluista: Herra antoi minulle ne kaksi kivitaulua, joihin oli kirjoitettu Jumalan sormella, ja pyyhki pois sen kirjoituksen säädöksineen, eli pyyhki pois Jumalan sormella kirjoitetun tekstin, eli lakkautti ensimmäisen liiton.
    Paavali kirjoittaa: Mutta jos jo kuoleman virka, joka oli kirjaimin kaiverrettu kiviin. Kymmenen käskyä olivat kuoleman virka. Paavali myös todistaa: elämän hengen laki Kristuksessa Jeesuksessa on vapauttanut sinut synnin ja kuoleman laista. Jeesuksen vapauttaa synnin ja kuoleman laista, jonka pääkohdat olivat kirjoitettuna liiton tauluihin. Jopa valheesi ja kaikki Sanan vääristelyt todistavat Jeesuksen pyyhkineen pois ns. kymmenen käskyä, sillä olivathan kymmenen käskyä kirjoitettuna myös Mooseksen lain kirjassa.
    Palvelet koko sydämestäsi ja mielestäsi sielunvihollista.
    Et usko Jeesukseen, etkä Hänen sanojaan: kunnes taivas ja maa katoavat, ei laista katoa pieninkään kirjain, ei ainoakaan piirto, ennenkuin kaikki on tapahtunut. joka purkaa yhdenkään näistä pienimmistä käskyistä ja sillä tavalla opettaa ihmisiä, se pitää pienimmäksi taivasten valtakunnassa kutsuttaman; mutta joka niitä noudattaa ja niin opettaa, se pitää kutsuttaman suureksi taivasten valtakunnassa.
    Olet purkanut suurimman osan Mooseksen käskyistä. Itse asiassa voi sanoa sinun purkaneen koko lain ja ottaneet tilalle omat, ellen-noidat käskyt. Olet vääryyden ja laittomuuden harjoittaja.
    Esimerkiksi sapattikäsky ei ole ainoastaan 'Muista pyhittää lepopäiväsi', sillä jo ajatuksena käsky ilman selitystä, miten pitää pyhittää, on mieletön.
    Mooseksen laissa on selvästi sanottu sapatinvieton säännöt. Tulta ei saa tehdä. Ei saa toimittaa arkiaskareita, ei saa kuljettaa talosta ulos mitään kantamusta. ei saa teettää työtä Sapatinrikkojat pitää kivittää.
    Sinä valehteleva ja tekopyhä adventisti, rikot joka ikistä sapattisääntöä vastaan. Sinulla on ihan oma sapattisi, ellen-sapatti, jolla ei ole mitään tekemistä Raamatun kanssa.


  • Anonyymi

   Minulle sunnuntai on lepopäivä, ja uskon raamattuun.

   • Anonyymi

    Raamatussa lukee muista pyhittää lepopäivä. Koska meidän kalenterissa viikko alkaa maanataista, siksi sunnuntai on viikon viimeisenä päivänä se siunattu lepopäivä. lauantaina oli ennen vanhaan ev.lut uskovilla tapana käydä kirkossa


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Raamatussa lukee muista pyhittää lepopäivä. Koska meidän kalenterissa viikko alkaa maanataista, siksi sunnuntai on viikon viimeisenä päivänä se siunattu lepopäivä. lauantaina oli ennen vanhaan ev.lut uskovilla tapana käydä kirkossa

    Voi kertoa esimerkiksi ellenin olleen todistetusti yhteydessä vainajahenkiin. Adventismi perusta on Ellen G. White.
    "Kenelläkään ei ole suurempaa vaikutusvaltaa seitsemännen päivän adventisteihin kuin Ellen G. Whitella. He opettavat hänen olleen Jumalan innoittama profeetta, jonka virka on verrattavissa Mooseksen, Johannes Kastajan, Jeremian ja Jeesuksen palvelutehtävään (katso Adventist Review, kesäkuu 4, 1992, kansi ja sivut 3, 9)."
    "Ellen White oli yhteydessä kuolleeseen mieheensä, sai neuvoja häneltä, ja teki liiton hänen kanssaan - toisin sanoen, hän oli sekaantunut yhteyden ottoon ja neuvon kysymiseen kuolleelta henkilöltä".
    On hyvin loogista väittää adventistien olevan edelleen yhteydessä samoihin henkivaltoihin kuin Ellen G. White.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Raamatussa lukee muista pyhittää lepopäivä. Koska meidän kalenterissa viikko alkaa maanataista, siksi sunnuntai on viikon viimeisenä päivänä se siunattu lepopäivä. lauantaina oli ennen vanhaan ev.lut uskovilla tapana käydä kirkossa

    Oletko nyt noudattanut Mooseksen lakia viettäessäsi sapattia? Vai noudatatko oman kirkkosi oppia ja perinteitä, siis ihmiskäskyjä?
    Oletko tehnyt niin kun Mooses määräsi? Ja muista, että itse olit orjana Egyptin maassa ja että Herra, sinun Jumalasi, vei sinut sieltä pois väkevällä kädellä ja ojennetulla käsivarrella. Sentähden Herra, sinun Jumalasi, käski sinun viettää lepopäivän.
    Oletko muistellut Egyptin orjuutta sapattina?


  • Anonyymi

   Mitä olemme oppineet adventismista?
   Kyseessä on iso bluffi.

   Koskaan ei näe / kuule heidän puhuvan ja opettavan mistään muusta kuin "sapatista" ja tästäkään he eivät opeta raamatullisesti. He eivät piittaa Jumalan sanasta, Mooseksesta, eli juutalaisuudesta ja etenkään Jeesuksen opetuksista, koskien sapattia tai mitään muutakaan asiaa.

   Adventismin koko olemus on huijata ihmisiä "sapatti"-opeillaan, jotka jopa näin vähässä ovat pelkkiä puoskaritasoisia "opetuksia".

   "Sapatti. Sapatti. Sapatti." Ei mitään muuta. Ja tästäkin varsin vähän.

   Ei edes "Jeesus. Jeesus. Jeesus", vaan: Ellen White ja "sapatti".

   Adventismi on vain yksi kadottava uususkonto ja harhaoppi. Mutta toisin kuin kristittyjen, helluntailaisilla on sekä kaste-, että muistoateria-yhteys näiden kanssa. Adventistit helluntailaiset tunnustavat samanuskoisiksi itsensä kanssa. Eli: että ovat yhtä ja samaa joukkoa.
   ~

  • Anonyymi

   Se oli tärkeä pointti, että miten sitä sapattia vietetään jos se kerran on kaikista käskyistä tärkein. Mistä ne säännöt sen viettämiseen tulee jos ei voida viettää niin ankarasti kuten Moosekselle ne annettiin vietettäväksi. Mitään lievempiä ohjeita kun meille ei ole annettu. Ei antanut Jeesus, ei apostolit eikä Paavali. Paavali taisi jopa kovin sanoin ruotia lakihenkisyyttä.

   Kuka on keksinyt se säännöt millä sapatista tulee Jumalan käsky? Ja mitä ne ovat. Hatusta niitä ei voi vetää, sillä silloin siltä kovin mainostetulta raamatullisuudelta ja Raamatulla perustelulta menee pohja pois kun koko tärkeä käsky on vetäisty hatusta.

  • Anonyymi

   Me kaikki (jopa ateistit) alamme viettämään sapattia kun meille näytetään Raamatusta ohjeet miten sitä vietetään. VT:ssähän annetaan kyllä tarkat ohjeet miten koko kaupungin tulee hiljetä eikä kellään saa teettää mitään töitä eikä askareita silloin kun on sapatti. Niin se ei kuitenkaaan voi mennä, jotkut muut ohjeet siihen täytyy ja ne täytyy löytyä Raamatusta, niillä täytyy olla raamatullinen peruste eikä vain joku harhaoppinen ole vetäissyt niitä hatustaan.

   Mitään harhaoppista selittelyn makua siinä ei saa olla miten sapattia vietetään, ei mitään muka Jeesuksen esimerkkiä noudattaen kun Jeesus itse rikkoi sapatin parantamalla sairaan. Siihen on aika vaikea päästä.

   Eikä mitään loputonta inttämistä jostain lain tärkeydestä ja niiden voimassaolosta, vaan selkeät ohjeet siitä miten pitää sapatti viettää, miten se pidetään ja missä kulkee sen rikkomisen raja.

   Jos näitä ei ole, niin koko sapatti voidaan poistaa harhaoppisten roskakoriin.

  • Anonyymi

   "Näin sanoo Jumala: Miksi te rikotte Herran käskyt omaksi onnettomuudeksenne? Koska te olette hyljänneet Herran, hylkää hänkin teidät."2Aik.24:20
   "Joka hylkää Mooseksen lain, sen pitää armotta kahden tai kolmen todistajan todistuksen nojalla kuoleman:"Hep.10:28

   • Anonyymi

    Väität siis, etteivät Vanhan liiton lain taulut liity mitenkään Vanhaa liittoon, eli Mooseksen lakiin? Uuden liiton laki ei ole kirjoitettu kivitauluihin, vaan te olette Kristuksen kirje, meidän palvelustyöllämme kirjoitettu, ei musteella, vaan elävän Jumalan Hengellä, ei kivitauluihin, vaan sydämen lihatauluihin.
    Yksi kummallisuus ja harha on väite, että ns. kymmenen käskyä kieltää valehtelun. Muualla Mooseksen laissa niissä, joita nimität seremonialaiksi on käsky: Älkää varastako, älkää valhetelko älkääkä lähimmäistänne pettäkö.
    Jos kymmenen käskyn palvojilla oli normaali lukutaito, niin he näkisivät kymmenen käskyn kieltävän ainoastaan oikeudessa väärän todistuksen antamisen. Väärästä todistuksesta sai rangaistuksen: tuomarit tutkikoot tarkoin asian, ja jos todistaja on väärä todistaja, joka on tehnyt väärän syytöksen veljeänsä vastaan, niin tehkää hänelle samoin, kuin hän aikoi tehdä veljellensä. Poista paha keskuudestasi.

    Kymmenen käskyn jumalointi on harhaoppi.


   • Anonyymi

    Adventisti ja valhejuutalainen, et ole lukenut Raamattua, niin että tietäisit, mitkä käskyt Jeesus antoi. Sapattikäskyn antoi Mooses, eikä Mooses ole sama henkilö kuin Jeesus.
    Mooseksen laissa on kirjoitettu kymmeniä kertoja, 'puhu israelilaisille ja sano', siis koska ja milloin Mooses määräsi koko maailman noudattamaan lakia?
    Sen sijaa Jeesus sanoo: Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille.
    Evankeliumi ei ole yhtä kuin Mooseksen laki, vaan niin kuin Paavali kertoo: Veljet, minä johdatan teidät tuntemaan sen EVANKELIUMIN, jonka minä teille julistin, jonka te myöskin olette ottaneet vastaan ja jossa myös pysytte ja jonka kautta te myös PELASTUTTE, jos pidätte siitä kiinni semmoisena, kuin minä sen teille julistin, ellette turhaan ole uskoneet.
    Sillä minä annoin teille ennen kaikkea tiedoksi sen, minkä itse olin saanut: että Kristus on kuollut meidän syntiemme tähden, kirjoitusten mukaan, ja että hänet haudattiin ja että hän nousi kuolleista kolmantena päivänä, kirjoitusten mukaan, ja että hän näyttäytyi Keefaalle, sitten niille kahdelletoista.
    Evankeliumi on sanoma Jeesuksen ylösnousemuksesta, syntien sovituksesta. Niin kuin on kirjoitettu: nyt Jumalan vanhurskaus, josta laki ja profeetat todistavat, on ilmoitettu ilman lakia,se Jumalan vanhurskaus, joka uskon kautta Jeesukseen Kristukseen tulee kaikkiin ja kaikille, jotka uskovat; sillä ei ole yhtään erotusta. Ilman laki tarkoittaa ilman Mooseksen lakia, ilman sapattikäskyä.


  • Anonyymi

   Joku yrittää saada Jumalan kansan lain alle tuputtamalla jatkuvasti sitä kumottua Mooseksen lakia kymmenen käskyn kylkijäiseksi. Ei niin, vaan Mooseksen kirjoittama seremonialaki on ristiinnaulittu ja kumottu, mutta Jumalan laki, kymmenen käskyä, ovat edelleen voimassa ja kristityn täytyy niitä myös noudattaa ja "joka niitä noudattaa ja niin opettaa, se pitää kutsuttaman suureksi taivasten valtakunnassa." Matt.5:19

   • Anonyymi

    Adventismi on harhojen uskonto. harhaluulo on "perusteeton voimakas uskomus, josta henkilö pitää kiinni itsepintaisesti, vaikka esitettäisiin sen kumoavia perusteluita tai todisteita". (wikipedia)
    Raamatussa ei ole adventistien kuvittelemaa sapattituskontoa.
    Esimerkisi adventistien harhaluulo siitä, että Jeesuksen käskyt ovat yhtä kuin kuin vanhan liiton kymmenen käskyä, on harhaluulo ja perusteeton uskomus.
    Sanassa on hyvin selvästi ilmoitettu Jeesuksen käskyt: Sen käskyn minä teille annan, että rakastatte toisianne. Vaikka kuinka vääntäisi, niin Jeesus ei sanonut antavansa sapattikäskyä ja muutamaa muuta Mooseksen lain käskyä seuraajiensa täytettäväksi.
    Adventistit eivät usko Jumalan Sanaa, vaan ovat paatuneina ovat ottaneet Sanan ilmoituksen tilalla oman oppinsa.
    Adventistit ovat pahoja ja paatuneita, ulkokullattuja maailman ihmisiä, jotka näyttelevät hurskasta ja jumalista ihmistä.


  • Anonyymi

   "Sapatti on asetettu ihmistä varten "Mark.2:27
   "Mutta jos tahdot päästä elämään sisälle, niin pidä käskyt."" Matt19:17
   Näin Jeesus opetti ja Jumalan kansa seuraa Jeesusta.

   • Anonyymi

    Adventistit eivät seuraa Jeeususta, vaanomaan profeettaansa e.g.whiteä. Ja tämä on hänen käskynsä, että meidän tulee uskoa hänen Poikansa Jeesuksen Kristuksen nimeen ja rakastaa toinen toistamme, niinkuin hän on meille käskyn antanut.


   • Anonyymi

    Mooseksen laki, johon sapattikäsky kuuluu, oli sekä juutalaisia että pakanoita vastaan; juutalaiset eivät kyenneet täyttämään lain vaatimuksia ja pakanat olivat lakiliiton ulkopuolella.
    Minun Herrani, Jeesus, joka ei ole sinun herrasi, pyyhki pois sapattikäskyn.
    Sana todistaa: Olihan tosin ensimmäiselläkin liitolla jumalanpalvelussäännöt ja maallinen pyhäkkö...Mutta toisen esiripun takana oli se maja, jonka nimi on "kaikkeinpyhin";siinä oli kultainen suitsutusalttari ja liiton arkki, yltympäri kullalla päällystetty, jossa säilytettiin kultainen mannaa sisältävä astia ja Aaronin viheriöinyt sauva ja liiton taulut,
    Näetkö, liiton taulut kuuluivat ensimmäiseen liittoon. Väitätkö ensimmäisen liiton yhä olevan voimassa? Näetkö jossain temppelin ja jumalanpalveluksen eläinuhreineen?
    Vai onko aika jo täyttänyt? Mitä varten sitten on laki? Se on rikkomusten tähden jäljestäpäin lisätty olemaan siihen asti, kunnes oli tuleva se siemen, jolle lupaus oli annettu; ja se säädettiin enkelien kautta, välimiehen kädellä. Onko Jeesus jo tullut ja sovittanut synnit?
    Väitätkö yhä edelleen Jumalan valehtevan? Sanoessaan "uuden" hän on julistanut ensimmäisen liiton vanhentuneeksi; onko ensimmäinen liitto yhä edelleen voimassa?
    Kumpi valehtelee sinä vai Jumala???


  • Anonyymi

   Jollakin on taas puurot ja vellit ihan sekaisin ja se näkyy. Raamatun totuus on yksiselitteisesti ja varman päälle tämä: Mooseksen kirjoittama seremonialaki on kumottu ristillä, mutta Jumalan kirjoittamat kymmenen käskyä, joista sapattikäsky on pisin, ovat yhä edelleen voimassa ja siksi Jeesus, apostolit, alkuseurakunta ja nyt lopun aikana Jumalan seurakunta pyhittää sapatin ja kutsuu kaikkia uudestisytyneitä Jumalan lapsia seuraamaan Jeesusta myös sapattina. Jeesus sanoo: "Jos te minua rakastatte, niin te pidätte minun käskyni." Joh.14:15

   • Anonyymi

    Oletko koskaan lukenut, mitä Mooses sanoi? Kaikkea, mitä minä käsken, noudattakaa tarkoin. Älkää siihen mitään lisätkö älkääkä siitä mitään ottako pois.
    Väität Jeesuksen lisänneet lain alaisuuteen pakanat. Kaikkien muitten törkyjesi päälle väität Jeesuksen toimineen omaa opetustaan vastaan: Sentähden, joka purkaa yhdenkään näistä pienimmistä käskyistä ja sillä tavalla opettaa ihmisiä, se pitää pienimmäksi taivasten valtakunnassa kutsuttaman; mutta joka niitä noudattaa ja niin opettaa, se pitää kutsuttaman suureksi taivasten valtakunnassa.
    Niin, et ole koskaan näyttänyt yhtä ainoaa Mooseksen lain kohtaa, missä laki ulotetaan koskemaan koko maailmaa.


   • Anonyymi

    Sittenkuin Jumala muinoin monesti ja monella tapaa oli puhunut isille profeettain kautta.
    Se aika, jolloin Jumala puhui profeettain ja Mooseksen kautta, on jo mennyt. Oletko niin harhoissa, ettet tiedä mikä vuosituhat on meneillään?
    "on hän näinä viimeisinä päivinä puhunut meille Pojan kautta, jonka hän on pannut kaiken perilliseksi"
    Oletko koskaan huomannut Jeesuksen olevan eri henkilö kuin Mooses? Onko liian vaikea käsittää, etteivät Jeesus ja Mooses eivät ole sama henkilö?
    Jeesus opetti: "ellei teidän vanhurskautenne ole paljoa suurempi kuin kirjanoppineiden ja fariseusten, niin te ette pääse taivasten valtakuntaan". Mooseksen käskyjä noudattamalla ei ylety taivasten valtakuntaan.
    Jeesus opettaa: Te olette kuulleet sanotuksi vanhoille: 'Älä tapa', ja: 'Joka tappaa, se on ansainnut oikeuden tuomion'. Mutta minä sanon teille: jokainen, joka vihastuu veljeensä, on ansainnut oikeuden tuomion; ”Älä tapa”-käsky löytyy vanhan liiton lain käskyistä.
    Osaatko lukea? Siis sanoiko Jeesus minä sanoin Siinain vuorella: "Älä tapa"??? Vai: "Vanhoina aikoina on sanottu?" Jatkoiko Jeesus: Sanoin Siinailla: Älä tapa, mutta nyt olen muuttanut mieleni ja sanon: "joka vihastuu veljeensä"?
    Ymmärrätkö laisinkaan tavallista suomen kielen tekstiä???

    Kenen kautta Jumala puhuu näinä viimeisinä päivinä, Mooseksenko vai Jeesuksen kautta?


   • Anonyymi

    Adventisteille ei ole jumalan Sanaan perustuvaa uskoa, eikä uskoa ollenkaan, vaan heillä oma riivaajien oppi ja uskonto, jonka profeetta on ellen-noita.
    Adventistien kommenteissa näkyy heidän motiivinsa. He ovat täällä pilkkaamassa ja kiusaamassa Jeesuksen omia.
    Näin adventistit toimivat: egyptiläisen Haagarin pojan, jonka tämä oli Aabrahamille synnyttänyt, ilvehtivän
    Adventistit ovat orjan ja tämän maailman lapsia, jotka ilvehtivät lupauksen lapsia, niitä joiden usko perustuu Jumalan armoon.
    Toraisti-adventistien kommenteissa on pilkkaava ja ilkkuva sävy.


   • Anonyymi

    Väität siis, etteivät Vanhan liiton lain taulut liity mitenkään Vanhaa liittoon, eli Mooseksen lakiin? Uuden liiton laki ei ole kirjoitettu kivitauluihin, vaan te olette Kristuksen kirje, meidän palvelustyöllämme kirjoitettu, ei musteella, vaan elävän Jumalan Hengellä, ei kivitauluihin, vaan sydämen lihatauluihin.
    Yksi kummallisuus ja harha on väite, että ns. kymmenen käskyä kieltää valehtelun. Muualla Mooseksen laissa niissä, joita nimität seremonialaiksi on käsky: Älkää varastako, älkää valhetelko älkääkä lähimmäistänne pettäkö.
    Jos kymmenen käskyn palvojilla oli normaali lukutaito, niin he näkisivät kymmenen käskyn kieltävän ainoastaan oikeudessa väärän todistuksen antamisen. Väärästä todistuksesta sai rangaistuksen: tuomarit tutkikoot tarkoin asian, ja jos todistaja on väärä todistaja, joka on tehnyt väärän syytöksen veljeänsä vastaan, niin tehkää hänelle samoin, kuin hän aikoi tehdä veljellensä. Poista paha keskuudestasi.

    Kymmenen käskyn jumalointi on harhaoppi.


   • Anonyymi

    Tässäpä sapattikäsky, jota adventistit väittävät noudattavansa: Kuusi päivää tehtäköön työtä, mutta seitsemäs päivä olkoon teille pyhä sapatti, levon päivä, Herralle pyhitetty. Kuka ikinä silloin työtä tekee, se surmattakoon.
    "se surmattakoon..."sapattikäsky on pisin, ovat yhä edelleen voimassa"


  • Anonyymi

   Sapatti on kuuliaisuuden koe, joka erottaa todelliset Jumalan lapset Babylonista, joka on harhaopeillaan juottanut kaikki kansat. Jumalan lapsia on kuitenkin vielä siellä ja ennen kuin Jumala vuodattaa seitsemän viimeistä vitsausta niiden niskaan, jotka petoa ja ja sen kuvaa kumartavat, niin taivaasta kuuluu Jumalan kutsuva ääni vielä Babyloniassa oleville lapsilleen: " "Lähtekää siitä ulos, te minun kansani, ettette tulisi hänen synteihinsä osallisiksi ja saisi tekin kärsiä hänen vitsauksistansa." Ilm.18:4

   • Anonyymi

    Mooseksen lakia ei ole jaettu kymmeneen käskyyn ja jumalanpalvelussääntöihin, joita adventistit kutsuvat valhetellen ja halveksien sanalla 'seremonialait', vaan Sana puhuu Mooseksen laista aina yksikössä.
    Mooses sanoi: Kaikkea, mitä minä käsken, noudattakaa tarkoin. Älkää siihen mitään lisätkö älkääkä siitä mitään ottako pois.
    Jeesus itse opettaa:
    Sentähden, joka purkaa yhdenkään näistä pienimmistä käskyistä ja sillä tavalla opettaa ihmisiä, se pitää pienimmäksi taivasten valtakunnassa kutsuttaman. Adventistit toimivat Herran opetusta vastaan ottaessaan muutamia lain käskyjä oman uskontoonsa ja oman lihan pöhötyksen pönkittämiseen.


   • Anonyymi

    Sapatinvouhkaajista on kirjoitettu: Mutta luonnollinen ihminen ei ota vastaan sitä, mikä Jumalan Hengen on; sillä se on hänelle hullutus, eikä hän voi sitä ymmärtää, koska se on tutkisteltava hengellisesti.
    Yksinkertainen neuvo jokaiselle, joka on kokematon Jumalan Sanasta. Jos joku tulee luoksesi ja ottaa Vanhasta liitoista yksittäisiä jakeita ja vaatii sinua niiden pohjalta tekemään sitä ja tätä niin, niin älä ole vastaan häneltä yhtään mitään, sillä Vanhan Liiton meuhkaaja on mitä todennäköisemmin raateleva susi lammasten vaatteissa.


   • Anonyymi

    Koko laki pitää täyttää, kymmenen käskyä, jotka olivat kirjoitettuna ensimmäisen liiton tauluissa, eivät riitä. Laissa on satoja käskyjä, ei vain kymmentä käskyä.
    Oletko pitänyt edes sapattikäskyn?
    Mooseksen laki kokonaisuudessaan selventää, mitä sisältyy vaikkapa sapattikäskyyn. Se, että hokee "muista pyhittää lepopäivä", ei riitä sapattikäskyn täyttämiseen, vaan lakia pitää myös noudattaa Mooseksen määräysten mukaisesti.
    Mooses on sanonut sapatin pyhittämistä:
    mutta seitsemäs päivä on Herran, sinun Jumalasi, sapatti; silloin älä mitään askaretta toimita, älä sinä älköönkä sinun poikasi tai tyttäresi, sinun palvelijasi tai palvelijattaresi, sinun härkäsi, aasisi tai muu juhtasi älköönkä muukalaisesi, joka sinun porteissasi on, että palvelijasi ja palvelijattaresi saisivat levätä niinkuin sinäkin. Tavallinen kirkkojen tapa on, että sen jäsenet lepäävät oman kirkon sääntöjen mukaan lauantaina. Mutta ani harva noudattaa Mooseksen lakia sapatin vietosta. Lain mukaan ja ennen kaikkia työn teettäminen oli kiellettyä sapattia.
    Jos noudattaa Mooseksen määrittämään sapatinlepoa, niin sähkö ja vesi ja lämpö pitää katkaista, sillä lämmön ja sähkön tuottajilla on myös oikeus sapatinlepoon.
    Mooseksen laissa on myös selvästi ilmoitettu mitä täytyy tehdä lain rikkojille: Se on sapatti, Herran pyhä lepopäivä. Jokainen, joka sinä päivänä tekee työtä, surmattakoon.
    Älkää sytyttäkö tulta sapatin päivänä, missä asuttekin.

    Oletko nyt noudattanut Mooseksen lakia viettäessäsi sapattia? Vai noudatatko oman kirkkosi oppia ja perinteitä, siis ihmiskäskyjä?
    Oletko tehnyt niin kun Mooses määräsi? Ja muista, että itse olit orjana Egyptin maassa ja että Herra, sinun Jumalasi, vei sinut sieltä pois väkevällä kädellä ja ojennetulla käsivarrella. Sentähden Herra, sinun Jumalasi, käski sinun viettää lepopäivän.
    Oletko muistellut Egyptin orjuutta sapattina?


   • Anonyymi

    No, lähdepäs pois hellaripalstalta, ellen-kansa.


  • Anonyymi

   Aivan turha höyrytä sapatista tai ladella siihen liittyviä tai liittymättömiä Raamatun jakeita jos ei kerrota sitä miten se sapatti vietetään. Mikä on sitä "oikeaa" sapatinviettämistä ja kuuliaisuutta. Ja missä kulkee raja oikein vietetyn ja väärin vietetyn sapatin välillä. Ei ole olemassa mitään käskyä eikä voi noudattaa mitään jos ei kerrota mitä sen noudattaminen oikeasti tarkoittaa.

   Ja tietenkin mielellään Raamatusta löytyvillä ohjeilla. Ei millään itse keksityillä sepustuksilla että kuten Jeesus vietti.

   Jos tämä ei valaistu meille niin kaikki kiivastelu on aivan turhaa ajanhukkaa eikä viisasta ketään eikä kukaaan voi kääntyä sapattia viettämään kun ei tiedä miten sitä viettäisi vaikka halu olisi.

  • Anonyymi

   Jos sapatin viettämiselle ei löydy oikeaa raamatullista kaavaa eikä ohjenuoraa missä kulkee sapatin pyhittämisen rajapyykit, niin silloin on suuri vaara ettei kyse edes ole sapatin pitämisestä tai sen käskyn olemassaolosta, vaan kiihkomielisestä harhaopista jonka pauloihin yritetään saada ihmisiä, jotka ovat luonteeltaan kieroja ja haluat tuntea luoda sen tunteen, että olen ainut kuuliainen koko kristikunnassa kun olen ympärtäväni sapatin vaikkei sitä oikein selkeästi Raamatussa sanota. Kyse on psyykatusta mielestä eikä siitä että jotain käskyä oikeasti noudatettaisiin.

   Sapattiahan ei julisteta ilolla, rakkaudella eikä pelastuksen riemulla eikä siinä varsinaisesti ihminen tee parannusta synneistään eikä synny uudeksi, vaan hänen mieleensä iskostuu vain tietyt iskulauseet joilla luoda kuva, että on kuuliainen Jumalalle ja kaikki muut ovat eksyneet kun eivät ymmärrä sapattia eivätkä siitä kiihkoile.

   Kun harhaoppi on iskostunut mieleen, niin sitten vain toistamaan sitä, että ei katoa laista mitään, sapattilepo on tuleva ja muita asiaan edes millään tavalla liittyviä juttuja, niin tulee tunne, että olen kuuliainen Jumalalle, vaikka ei ole mitään hajua siitä miten sapattia pitäisi viettää.

  • Anonyymi

   Juutalaiset tekivät sen virheen, että he alkoivat sadoilla eri määräyksillä säädellä, mitä sapattina saa ja ei saa tehdä. Näin sapatista tuli taakka ihmisille näiden ihmisten keksimien sääntöjen vuoksi. Jeesus viittasi kintaallaan näille ihmisten keksimille säädöksille, joita joku tälläkin palstalla yrittää uskovien niskaan kasata.
   Jeesus antaa meille täyden vapauden viettää sapattia ihan levosta käsin. Jeesus meni jumalanpalvelukseen sapattina ja hän teki hyvää sapattina. Näin mekin voimme tehdä.
   Yhteinen sapattijumalanpalvelus on oleellinen osa sapatin viettoa. Voi niitä, jotka laiminlyövät tämän ihanan etuoikeuden kokoontua yhteen päivänä, jonka itse Luojamme on siunannut jo siellä Eeden kodissa. "Jeesus Kristus on sama eilen ja tänään ja iankaikkisesti."Hep.13:8. Jos Jeesus meni jumalanpalvelukseen sapattina, niin satavarmasti hän tekee saman tänäkin aikana joka ikinen sapatti, koska hän on sama "eilen ja tänään ja iankaikkisesti."
   Daavidkin iloitsi, kun sai kutsun sapattijumalanpalvelukseen "Minä iloitsin, kun minulle sanottiin: "Menkäämme Herran huoneeseen".Ps.122:1. Iloitse sinäkin : )

   • Anonyymi

    Adventtikirkko ei ole Herran huone, vaan riivaajien asunto ja epäjumalien huone.
    Jeesuksen omat ovat Herran huone ja temppeli. Niin eivät adentististit voi mitenkään astua herran Huoneeseen.


   • Anonyymi

    Uskovien ei tarvitse eikä pidä viettää yhdenkään eksyttäjän opin mukaista sapattia, vaan kaikkien Jumalan lupausten täyttymys on Jeesuksessa. Ainoastaan ne, jotka eivät ole Jeesuksessa, vaan ovat uudesti syntymättömiä maailman ihmisiä, ottavat itselleen noudattaakseen sääntöjä, maailman alkeisvoimia niitä, joita maailman ihmisillä uskontoon katsomatta on.
    Sana ilmoittaa: Katso, nyt on otollinen aika, katso, nyt on pelastuksen päivä. Sapatin odottelu on vastoin Jumalan lupauksia ja Sanan ilmoitusta, sillä tänään on pelastuksen päivä ja tänään kun kuulette Jumalan äänen älkää paaduttako itsenne. Sapatin meuhkaajat ovat paatuneita niitä pahoja ihmisiä, jotka eivät ole totelleet Jumalan ääntä eikä Jumalan kutsua.
    Adventistien oppi on maailman ihmisten eksytys ja ääni: "ei tänään, pitää odottaa sapattia".


   • Anonyymi

    Adventistit ovat hylänneet Jeesuksen ja ottaneet tilalle on riivaajien opin.
    Sanassa on kirjoitettu: "hän, joka on sanonut heille: "Tässä on lepo; antakaa väsyneen levätä, tässä on levähdyspaikka". Mutta he eivät ole tahtoneet kuulla".
    Jeesus on todellinen Jumalan lupaama lepo, pelastuksen kallio.
    Vanhan Liiton lepo, joka oli varjo ja kuva Uudesta Liitosta, oli lepo ja vapaus Egyptin orjuudesta. Adventisteilla ole Jumalan lupaamaan sapatinlepoa, he ovat pahuudessaan ja sydämen paatumuksessaan tämän maailman jumalan orjia.
    Sana kehottaa kristittyjä: Kun siis te, rakkaat ystävät, olette ennalta selvillä tästä kaikesta, niin olkaa varuillanne. Älkää antako jumalattomien johtaa itseänne harhaan, niin että putoatte omalta varmalta pohjaltanne. Adventistit ovat juuri niitä jumalattomia, jotka johtavat harhaan ja jotka yrittävät työntää uskovat pois Kristus-kalliolta.


   • Anonyymi

    Alkuseurakunnan tapana ei ollut kokoontua sapattina eikä pitää omia kokouksiaan synagoogissa.
    Olet paha ja uskosta osaton valheen isän orja.
    Hylkäsit Jumalan Sananja otit tilalle oman uskontosi, riivaajien opit. Yhdessäkään näissä Sanan kohdissa ei mainita päivää eikä paikkaa missä täytyy kokoontua.
    -Kun te näin kokoonnutte yhteen, niin ei se ole Herran aterian nauttimista,
    -Sentähden, veljeni, kun kokoonnutte aterioimaan, odottakaa toisianne.
    - että kun kokoonnutte seurakunnankokoukseen,
    -Kun tulette yhteen, on jokaisella jotakin annettavaa

    Siis jos joku on uskossa Jeesukseen, on Kristuksessa, niin Raamatusta on kirjoitettuna: Ylistetty olkoon meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala ja Isä! Hän on siunannut meitä kaikella Hengen siunauksella, taivaallisilla aarteilla Kristuksessa.
    Yhdelläkään Jeesuksen seuraajalla ei ole mitään tarvetta ansaita Jumalan siunauksia käymällä jossain epäjumalien huoneessa lauantaisin saamassa hengellisiä siunauksia.
    Kun kerran kaikki hengelliset siunaukset ja taivaalliset aarteet ovat Kristuksessa Jeesuksessa, niin yhtään ei jää Jeesuksen ulkopuolelle, sapatille.

    Sen sijaa ulkokullatuille ja tämän maailman ihmisten uskontoon kuuluu oppi ja lihallinen tarve hakea siunauksia sapatin vieton kautta.


   • Anonyymi

    Mitä varten sitten on laki? Se on rikkomusten tähden jäljestäpäin lisätty olemaan siihen asti, kunnes oli tuleva se siemen, jolle lupaus oli annettu; ja se säädettiin enkelien kautta, välimiehen kädellä.

    joka myös on tehnyt meidät kykeneviksi olemaan uuden liiton palvelijoita, ei kirjaimen, vaan Hengen; sillä kirjain kuolettaa, mutta Henki tekee eläväksi.

    Sanoessaan "uuden" hän on julistanut ensimmäisen liiton vanhentuneeksi; mutta se, mikä vanhenee ja käy iälliseksi, on lähellä häviämistään.

    Mutta uskoon tulleista pakanoista me olemme päättäneet ja kirjoittaneet, että heidän on välttäminen epäjumalille uhrattua ja verta ja lihaa, josta ei veri ole laskettu, ja haureutta."

    "heidän syntejänsä ja laittomuuksiansa en minä enää muista". Mutta missä nämä ovat anteeksi annetut, siinä ei uhria synnin edestä enää tarvita.

    Sentähden hän maailmaan tullessaan sanoo: "Uhria ja antia sinä et tahtonut, mutta ruumiin sinä minulle valmistit; polttouhreihin ja syntiuhreihin sinä et mielistynyt.

    Mutta nyt Jumalan vanhurskaus, josta laki ja profeetat todistavat, on ilmoitettu ilman lakia,

    Niin päätämme siis, että ihminen vanhurskautetaan uskon kautta, ilman lain tekoja.

    olen ollut juutalaisille ikäänkuin juutalainen, voittaakseni juutalaisia; lain alaisille ikäänkuin lain alainen, vaikka itse en ole lain alainen, voittaakseni lain alaiset; ilman lakia oleville ikäänkuin olisin ilman lakia-vaikka en ole ilman Jumalan lakia, vaan olen Kristuksen laissa-voittaakseni ne, jotka ovat ilman lakia;

    Sillä elämän hengen laki Kristuksessa Jeesuksessa on vapauttanut sinut synnin ja kuoleman laista.

    Mutta jos jo kuoleman virka, joka oli kirjaimin kaiverrettu kiviin, ilmestyi kirkkaudessa, niin etteivät Israelin lapset kärsineet katsella Mooseksen kasvoja hänen kasvojensa kirkkauden tähden, joka kuitenkin oli katoavaista, kuinka paljoa enemmän onkaan Hengen virka oleva kirkkaudessa!

    te ette ole käyneet sen vuoren tykö, jota voidaan käsin koskea ja joka tulessa palaa, ettekä synkeyden, ette pimeyden, ette myrskyn, ette pasunan kaiun ettekä äänen tykö, joka puhui niin, että ne, jotka sen kuulivat, pyysivät, ettei heille enää puhuttaisi; sillä he eivät voineet kestää tätä käskyä: "Koskettakoon vuorta vaikka eläinkin, se kivitettäköön" ja niin hirmuinen oli se näky, että Mooses sanoi: "Minä olen peljästynyt ja vapisen";
    vaan te olette käyneet Siionin vuoren tykö ja elävän Jumalan kaupungin, taivaallisen Jerusalemin tykö, ja kymmenien tuhansien enkelien tykö, taivaissa kirjoitettujen esikoisten juhlajoukon ja seurakunnan tykö, ja tuomarin tykö, joka on kaikkien Jumala, ja täydellisiksi tulleitten vanhurskasten henkien tykö, ja uuden liiton välimiehen, Jeesuksen, tykö, ja vihmontaveren tykö, joka puhuu parempaa kuin Aabelin veri.


   • Anonyymi

    Tämä adventismi on kavala oppi joka on rinnastettavissa jehovantodistajiin. Ei mikään ns. kristillinen yhteisö opeta kuin adventistit. Väittävät itsestään että ovat mukamas ainoa oikea "Jumalan seurakunta" ja ainoa "pyhä jäännös".
    Jokainen voi jo tällä palstalla huomata heidän pursuavaa ihmispalvontaa jota heillä on E. Whitea kohtaan. Näkevät raamatun opetukset vain tämän E. Whiten harhojensa opastamana.


  • Anonyymi

   Kyllä Jeesus on hyvä, kun hän antoi meille itsensä lisäksi myös sapatin, jolloin voimme aivan huoletta panna arkiset työmme syrjään ja ottaa aikaa Jeesukselle ja veisata "Herraa hyvää kiittäkää, iloiten ylistäkää..."ja "Iloitkaa Herrassa ja riemuitkaa, te vanhurskaat, ja veisatkaa ilovirsiä, kaikki te oikeamieliset." Ps.32:11

   • Anonyymi

    Adventisti, et noudata edes ensimmäistä käskyä, vaan olet ottanut sapatin Jeesuksen rinnalle.


   • Anonyymi

    Adventistien mukaan vain ne, jotka viettävät lauantai heidän oman kirkkonsa sääntöjä noudattaen, pelastuvat. Heidän silloin tällöin pakotettuna mainitsema armo ei ole Sanan ilmoituksen mukaan laisinkaan armo. "valinta on armosta, niin se ei ole enää teoista, sillä silloin armo ei enää olisikaan armo. " Adventistien armo on omia tekoja ja itsensä eli kirkon sääntöjen kautta pelastumista.
    Jeesus on adventisteille vain pahuuden verho ja kynnysmattona sapatin palvontaan.


   • Anonyymi

    Adventistien jumala on perkele ja käärme.


  • Anonyymi

   Mitkä sapattisäädökset fariseukset olivat itse keksineet millä ei ollut perusteita Toorasta? Olihan hyvin tarkat ohjeet mitä sai tehdä ja myös kova rangaistus sille, joka ei niitä pitänyt. Kuolemantuomio. Eihän millekään itse keksityille säännöille olisi ollut niin kovaa rangaistusta. Sapattina ei yksinkertaisesti saanut tehdä kovin paljon asioita, ei kävellä pitkää matkaa eikä touhuta muutenkaan mitä vain. Sairaan parantaminen oli siinä rajoilla sikisi, että siinä tehtiin Jumalan ihme.

   Fariseusten säännöt olivat aivan Tooran mukaisia ja juuri sellaisia mitä piti vanhassa liitossa noudattaa. Ei Jeesus niitä missään viilannut paremmaksi, vaan heitti koko sapatin sääntöineen romukoppaan ja toi tilalle uskon Häneen ja pelastuksen Pyhän Hengen kautta.

   Jos sapattisäädös on vain se, että pitää silloin kokoontua, niin ei siitäkään ole UT:ssa mitään ohjetta eikä Paavali yhtään kertaa muistuta siitä, vaikka muuten varsin seikkaperäisesti ohjentaa seurakuntia naisten ja miesten pukeutumisesta sekä naisten käytöksestä yleensä. Paavali itse entisenä fariseuksena vastustaa kaikkea lakihenkisyyttä ja pitää sitä Kristuksen hylkäämisenä. Hänen mielestään pitää vaeltaa Hengen mukaan eikä lakihenkisessä lihallisuudessa.

   Eikä adventismi ole sinällään paha siksi että julistaa sapattia. Se on aika pikku vika opissa, vaan helvetin ihmiselle tekee siitä sen, että siinä ei uskossa ole mitään muuta kuin kylmä oppi ja sen puolustaminen. He jopa opettavat että kaikki ihmisen kokema on väärin, pitää vain keskittyä sanaan eikä ihmisenä olemiseen ja halveksivat kaikkea ihmisen tunteita ja tuntemia asioita. Juuri siksi heille Pyhä Henki ja sen tuomat asiat ihmiselle ovat kauhistus. Pitäisi vain tutkia sanaa ja löytää sieltä sapatti. Se on ihmisyyden kannalta todella vastenmielinen tapa suhtautua lähimmäisiin ja se luo tylyn ilmapiirin, jossa Jumalan Hengen vaikutuksessa oleva ihminen ei viihdy.

  • Anonyymi

   !mutta seitsemäs päivä on Herran, sinun Jumalasi, sapatti. Silloin et saa tehdä mitään työtä, et sinä eikä sinun poikasi eikä tyttäresi, orjasi eikä orjattaresi, ei juhtasi eikä yksikään muukalainen, joka asuu kaupungissasi"

   Siinä sapattisäädös jota piti ja pitää noudattaa.

   "Pitäkää kunniassa sapatti ja määräykset, jotka olen siitä antanut, sillä sapatti on sukupolvesta toiseen oleva merkkinä liitosta, jonka minä olen teidän kanssanne tehnyt. Siitä muistatte, että minä, Herra, olen erottanut teidät omaksi kansakseni"

   Siinä se miksi sapatti on annettu.

   "Kuutena päivänä viikossa tehtäköön työtä, mutta seitsemäs päivä on sapatti, Herran pyhä lepopäivä, ja jokaisen, joka tekee työtä seitsemäntenä päivänä, on kuoltava"

   Sapattisäädös tämäkin ja jälleen pitää perustella että miksi säädös olisi voimassa, mutta ei rangaistus.

   "Älkää viekö sapatinpäivänä mitään ulos taloistanne älkääkä tehkö mitään työtä. Pyhittäkää sapatti, niin kuin minä käskin teidän isienne tehdä."

   Kyllä löytyy aika tarkkojakin ohjeita sillä kuolemanrangaistuksen uhalla.

   Toisaalta ei se sapatti ollut niin pyhä vanhassakaan liitossa.

   "Lakatkaa jo tarjoamasta turhia uhrejanne, minä inhoan niiden savua! Uusikuu ja sapatti, kokoukset ja juhlat -- minä en siedä teidän pyhiä juhlianne ja pahoja tekojanne. "

   Vielä enemmän tämä toteutuu uudessa liitossa. Ei Jumala siedä meidän omavanhurskauttamme eikä katso puoleemme kun olemme pitävinämme sapatin säännöillä joita ei ole Raamatussa ja opilla, joka ei ole Raamatun mukaista kun jo vanhan liiton aikaan puhuttiin sapatista noin halventavaan sävyyn. Ja se olisi vielä kaikista tärkein asia uskossa. Se on todellista harhaoppien aatelia.

  • Anonyymi

   Kyllä Jeesus on hyvä, kun hän ristinkuolemallaan kumosi Mooseksen kirjoittaman lain säädöksineen ja vapautti meidät Uuden liiton kristityt palvomaan Jumalaa ihan iloisesti joka sapatti. Eihän Jumala omaa lakiaan muuttele ja räätälöi sitä millään tavoin, vaan Jeesus tuli tekemään sen suureksi ja ihanaksi "Herra on nähnyt hyväksi vanhurskautensa tähden tehdä lain suureksi ja ihanaksi." Jes.42:21. Kyllä Herra on hyvä, halleluja! Jeesusta on ihanaa ylistää joka ikinen sapatti halki ikuisuuksien ja tietenkin muinakin päivinä, mutta erityisesti hänen siunamanaan sapattina.

   • Anonyymi

    Adventisti, olet käärme, joka paratiissa sanoi: "Onko Jumala todellakin sanonut". Etkä voi kieltää tätä totuutta itsestäsi.


   • Anonyymi

    Jumalan valtakunta ei ole adventistien opin kaltainen, eivätkä adventistit kuulu Jumalan valtakuntaan.
    Jumala valtakunnassa ei ole yhden päivän iloa ja lepoa kerran viikossa, niin että tämä lepo ja ilo täytyy vetää ja ansaita sytyttelemällä kynttilöitä ja aterioimalla heidän oppien mukaan.

    On mieletöntä väittää Jumalan antaneen käskyn: muista pyhittää lepopäivä, eikä missään Raamatussa olisi määritelty, miten pitää pyhittää.
    Nyt adventistit väittävät törkeydessään, heidän hallussaan olevan ne määritelmän ja ohjeet, miten Jumala vaatii pyhittämään lauantain.
    Eli adventisteilla on jotain enemmän kuin se, mitä Jumala on ilmoittanut Sanassaan. Adventistien opin mukaan Sana ei ole valo, vaan heidän kirkkonsa.


  • Anonyymi

   Me olemme kyllä harhaoppisten aatelia kun löydämme Raamatusta ohjeen miten Jeesus on räätelöinnyt meille sapattikäskyn. Miten poistanut siitä kaikki ikävät kohdat, että voi tehdä töitä silloin, voi kantaa tavaroita pois taloista, voi tehdä palvelijat töitä sekä kaikki muutkin kaupungissa eikä sitä kuolemantuomiotaankaan ole. Ei tarvitse olla kuten fariseus että pitäisi noudattaa jotain lakia, vaan voi vain touhuta mitä vain ja on niin ihana sapatti.

   Miten hienoa. Silloin ei voi ketään tuomita sapatin vuoksi, kukaan ei ole laittomuuden tekijä eikä ketään tarvitse syyllistää mitään kun käskyt on noin hienosti räätelöity. Hieman on vain epävarma ole siitä että miten tässä tapauksessa asia muka selitetään Raamatulla ja mikä merkitys yleensä koko räätelöilöidyllä sapatilla on ja tarvitseeko siitä mainita kellekään mitään kun siitä ei Raamattukaan mainitse.

  • Anonyymi

   Sanan ääressä oleminen ja viipyminen sapattina on Jeesuksen ja apostolisen alkuseurakunnan esimerkki oikeasta sapatin vietosta. "Ja hän meni alas Kapernaumiin, Galilean kaupunkiin, ja opetti kansaa sapattina." Luuk.4:31 "Seuraavana sapattina kokoontui lähes koko kaupunki kuulemaan Jumalan sanaa." Apt.13:44
   Koko Uudessa testamenstissa ei kerrota muista kokoontumisista jumalanpalvelukseen kuin sapattina, joten kyllä meidän on palattava apostoliseen järjestykseen ja alettava seurata Jeesusta myös sapattina, eikä juoksennella omilla asioilla. "Jos sinä pidätät jalkasi sapattia rikkomasta, niin ettet toimita omia asioitasi minun pyhäpäivänäni, vaan kutsut sapatin ilopäiväksi, Herran pyhäpäivän kunnioitettavaksi ja kunnioitat sitä, niin ettet toimita omia toimiasi, et aja omia asioitasi etkä puhu joutavia, silloin on ilosi oleva Herrassa, ja minä kuljetan sinut maan kukkuloitten ylitse, ja minä annan sinun nauttia isäsi Jaakobin perintöosaa. Sillä Herran suu on puhunut."Jes.58:13,14
   Herran suu on puhunut ja pulinat pois!

   • Anonyymi

    dventisti ja valhejuutalainen, et ole lukenut Raamattua, niin että tietäisit, mitkä käskyt Jeesus antoi. Sapattikäskyn antoi Mooses, eikä Mooses ole sama henkilö kuin Jeesus.
    Mooseksen laissa on kirjoitettu kymmeniä kertoja, 'puhu israelilaisille ja sano', siis koska ja milloin Mooses määräsi koko maailman noudattamaan lakia?
    Sen sijaa Jeesus sanoo: Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille.
    Evankeliumi ei ole yhtä kuin Mooseksen laki, vaan niin kuin Paavali kertoo: Veljet, minä johdatan teidät tuntemaan sen EVANKELIUMIN, jonka minä teille julistin, jonka te myöskin olette ottaneet vastaan ja jossa myös pysytte ja jonka kautta te myös PELASTUTTE, jos pidätte siitä kiinni semmoisena, kuin minä sen teille julistin, ellette turhaan ole uskoneet.
    Sillä minä annoin teille ennen kaikkea tiedoksi sen, minkä itse olin saanut: että Kristus on kuollut meidän syntiemme tähden, kirjoitusten mukaan, ja että hänet haudattiin ja että hän nousi kuolleista kolmantena päivänä, kirjoitusten mukaan, ja että hän näyttäytyi Keefaalle, sitten niille kahdelletoista.
    Evankeliumi on sanoma Jeesuksen ylösnousemuksesta, syntien sovituksesta. Niin kuin on kirjoitettu: nyt Jumalan vanhurskaus, josta laki ja profeetat todistavat, on ilmoitettu ilman lakia,se Jumalan vanhurskaus, joka uskon kautta Jeesukseen Kristukseen tulee kaikkiin ja kaikille, jotka uskovat; sillä ei ole yhtään erotusta. Ilman laki tarkoittaa ilman Mooseksen lakia, ilman sapattikäskyä.


   • Anonyymi

    ◦ aas kirjoitat käärmeen myrkkyä. Siis koko laki pitää täyttää. Laissa on satoja käskyjä, ei vain kymmentä käskyä.
    Oletko pitänyt edes sapattikäskyn?
    Mooseksen laki kokonaisuudessaan selventää, mitä sisältyy vaikkapa sapattikäskyyn. Se, että hokee "muista pyhittää lepopäivä", ei riitä sapattikäskyn täyttämiseen, vaan lakia pitää myös noudattaa Mooseksen määräysten mukaisesti.
    Mooses on sanonut sapatin pyhittämistä:
    mutta seitsemäs päivä on Herran, sinun Jumalasi, sapatti; silloin älä mitään askaretta toimita, älä sinä älköönkä sinun poikasi tai tyttäresi, sinun palvelijasi tai palvelijattaresi, sinun härkäsi, aasisi tai muu juhtasi älköönkä muukalaisesi, joka sinun porteissasi on, että palvelijasi ja palvelijattaresi saisivat levätä niinkuin sinäkin. Tavallinen kirkkojen tapa on, että sen jäsenet lepäävät oman kirkon sääntöjen mukaan lauantaina. Mutta ani harva noudattaa Mooseksen lakia sapatin vietosta. Lain mukaan ja ennen kaikkia työn teettäminen oli kiellettyä sapattia.
    Jos noudattaa Mooseksen määrittämään sapatinlepoa, niin sähkö ja vesi ja lämpö pitää katkaista, sillä lämmön ja sähkön tuottajilla on myös oikeus sapatinlepoon.
    Mooseksen laissa on myös selvästi ilmoitettu mitä täytyy tehdä lain rikkojille: Se on sapatti, Herran pyhä lepopäivä. Jokainen, joka sinä päivänä tekee työtä, surmattakoon.
    Älkää sytyttäkö tulta sapatin päivänä, missä asuttekin.

    Oletko nyt noudattanut Mooseksen lakia viettäessäsi sapattia? Vai noudatatko oman kirkkosi oppia ja perinteitä, siis ihmiskäskyjä?
    Oletko tehnyt niin kun Mooses määräsi? Ja muista, että itse olit orjana Egyptin maassa ja että Herra, sinun Jumalasi, vei sinut sieltä pois väkevällä kädellä ja ojennetulla käsivarrella. Sentähden Herra, sinun Jumalasi, käski sinun viettää lepopäivän.
    Oletko muistellut Egyptin orjuutta sapattina?


   • Anonyymi

    Et ole pyhä, vaan maailman ihminen, joka on ottanut Jumalan tilalle sapatti-nimisen pahan hengen palvonnan, sillä myös Jumalan määräämää voi palvoa epäjumalana: Mooseksen tekemän pronssikäärmeen hän löi palasiksi. Aina niihin päiviin asti israelilaiset olivat polttaneet uhreja tälle käärmeelle, jota kutsuttiin Nehustaniksi. Vaskikäärme oli kuva Jeesuksesta, mutta israelilaiset alkoivat palvoa tuota kuvaa ja varjoa, käärmettä.
    Laissa siis on vain varjo tulevasta, paremmasta todellisuudesta, ei sen varsinaista ilmentymää. Lain käsky sapatinvietosta ja Mooseksen lain mukainen sapatti oli vain tulevan paremman sapatin varjo. Olet ottanut todellisen sapatinlevon, Jeesuksen tilalle ja rinnalle varjon ja kuvan palvonnan.
    Olet kadottanut pahojen henkien vaikutuksesta lukutaidonkin: Olkaa pyhät, sillä minä, Herra, teidän Jumalanne, olen pyhä. Miten voit nähdä kyseisessä lauseessa sapatin ja käskyn pyhittää sapatti?
    'Olkaa pyhät' tarkoittaa erottautumista, epäjumalien hylkäämistä.


   • Anonyymi

    Pulinat pois, paha sapatti-riivaaja.


   • Anonyymi

    Ellen-akan suu puhuu kauttasi, adventisti. Voi kertoa esimerkiksi ellenin olleen todistetusti yhteydessä vainajahenkiin. Adventismi perusta on Ellen G. White.
    "Kenelläkään ei ole suurempaa vaikutusvaltaa seitsemännen päivän adventisteihin kuin Ellen G. Whitella. He opettavat hänen olleen Jumalan innoittama profeetta, jonka virka on verrattavissa Mooseksen, Johannes Kastajan, Jeremian ja Jeesuksen palvelutehtävään (katso Adventist Review, kesäkuu 4, 1992, kansi ja sivut 3, 9)."
    "Ellen White oli yhteydessä kuolleeseen mieheensä, sai neuvoja häneltä, ja teki liiton hänen kanssaan - toisin sanoen, hän oli sekaantunut yhteyden ottoon ja neuvon kysymiseen kuolleelta henkilöltä".
    On hyvin loogista väittää adventistien olevan edelleen yhteydessä samoihin henkivaltoihin kuin Ellen G. White.


  • Anonyymi

   Kysytäänpä Jumalalta itseltään. Kuinka kauan sinun sanasi pysyy?
   - "Herran sana pysyy iankaikkisesti". Ja tämä on se sana, joka on teille ilosanomana julistettu." 1Piet.1:26
   Puhuitko sinä ihan itse kymmenen käskyä?
   -"Ja Jumala puhui kaikki nämä sanat ja sanoi:" 2Moos.20:1
   Rikotko sinä sitten liittosi ja muutako sinä vaikka puhumasi sapattikäskyn?
   -"En minä liittoani riko, enkä muuta sitä, mikä on minun huuliltani lähtenyt."Ps.89:34
   Kenelle sinä sitten annat iankaikkisen elämän?
   -"Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä." Joh.3:16
   " joka tekee Jumalan tahdon, se pysyy iankaikkisesti."1Joh.2:17
   Kiitos haastattelusta. Näillä eväillä päästäänkin jo pitkälle.

   • Anonyymi

    Adventisti, olet kuin isäsi valheen isä. Yksikään Jeesukseen uskova ei meni Siinain erämaahan solmiakseen liiton Jumalan kanssa. Koko oppisi on tyhjänjauhamista.
    Vai onko siellä sinun synagoogassasi tapana, jos joku on niin seonnut ja eksynyt tai paatunut, että kääntyy riivaajien oppiin eli adventismiin, lukea hänelle koko Mooseksen laki ja näin eksynyt astuu lakiliittoon?


  • Anonyymi

   Ai nyt sitten sapattina sitten ei saakaan tehdä mitä haluaa? Jeesus ei viilannutkaan käskyä niin paljon. Vaikea kyllä tietää mistä Jeesus kohden lakia Jeesus höyläsi pois ja mitkä jätti. Tietenkin kun oltiin Isaraelin maaperällä oli kokoonnuttava sapattina. Niin täytyy tehdä nytkin ja jos tänäkin päivänä menet ajelemaan autolla Jerusalemin sivukatuja sapattina, voi kivi lentää auton ikkunaan. He tosiaan yhä viettävät sapattia ja elävät vanhassa liitossa eivätkä pidä siitä että sitä rikotaan.

   Paavali taasen antoi meille vapauden. Hän sanoi, että joka valikoi päiviä Herran tehden voi sen tehdä, mutta mitään iestä ei pakanoiden harteille aseteta eikä pidä vaatia heiltä juutalaisten tapoja kuten eräässä ristiriitatilanteessa kävi. Juutalaisten käännynnäisten ja pakanoiden välillä oli jo alkuseurakunnassa ristiriitaa ja Paavali joutui siitä ojentamaan. Pakanat olivat vapaat kaikista juutalaisista tavoista sapattia myöten.

  • Anonyymi

   Mitenkä paljon Paavalin olisi pitänyt kirjoittaa vapauden laista, Hengen tuomasta vapaudesta ja siitä Jumalan lapseudesta jossa me emme vaella synnissä ja lihan alla vaan Hengessä, että kaikki edes jollakin tavalla olisivat sen ymmärtäneet.

   Hän kuitenkin sanoi galatalaisia älyttömiksi kun ovat kääntyneet heikkojen alkeisvoimien puoleen kieltojen ja käskyjen kautta ja kääntäneet siten Kristukselle selkänsä ja pyrkineet omavanhurskauteen. Mikä ei tule koskaan onnistumaan.

   Hän mainitsi että laki on kyllä jokaista piirtoa myöten voimassa. Sitä ei vain lueta Kristuksen Hengessä vaeltavalla, vaan jumalattomille osoittamaan heidän syntisyytensä kun heillä ei ole Henkeä ohjaamassa. Näin eivät kaikki siitä armosta pelastu, vaan vain ne, jotka ovat Hengessä Kristuksen omia. Muille, jumalattomille sekä lakihenkisille laki luetaan kaikessa ankaruudessaan. Heidän päällään on lain kirous.

  • Anonyymi

   Sapatti jos mikä kuuluu vapauden lakiin, sillä sehän vapauttaa meidät arkisesta työstä ja aherruksesta ihanaan sapatin lepoon, jolloin saamme ravita sieluamme Jumalan sanalla yhteisessä sapattijumalanpalveluksessa, jossa Jeesus oikein hymyillen siunaa kaksilla käsillään Herran kansaa, joka kokoontuu ylistämään Jeesusta.
   Sen tähden joka sapatti "Käykäämme kiittäen hänen kasvojensa eteen, veisatkaamme hänelle riemuvirsiä."Ps.95:2

   • Anonyymi

    Uskovat osaavat levätä ilman ellen-noidan oppeja, joita tuot palstalle.


   • Anonyymi

    Mooseksen lakia ei ole jaettu kymmeneen käskyyn ja jumalanpalvelussääntöihin, joita adventistit kutsuvat valhetellen ja halveksien sanalla 'seremonialait', vaan Sana puhuu Mooseksen laista aina yksikössä.
    Mooses sanoi: Kaikkea, mitä minä käsken, noudattakaa tarkoin. Älkää siihen mitään lisätkö älkääkä siitä mitään ottako pois.
    Jeesus itse opettaa:
    Sentähden, joka purkaa yhdenkään näistä pienimmistä käskyistä ja sillä tavalla opettaa ihmisiä, se pitää pienimmäksi taivasten valtakunnassa kutsuttaman. Adventistit toimivat Herran opetusta vastaan ottaessaan muutamia lain käskyjä oman uskontoonsa ja oman lihan pöhötyksen pönkittämiseen.


   • Anonyymi

    Mooseksen laki, johon sapattikäsky kuuluu, oli sekä juutalaisia että pakanoita vastaan; juutalaiset eivät kyenneet täyttämään lain vaatimuksia ja pakanat olivat lakiliiton ulkopuolella.
    Minun Herrani, Jeesus, joka ei ole sinun herrasi, pyyhki pois sapattikäskyn.
    Sana todistaa: Olihan tosin ensimmäiselläkin liitolla jumalanpalvelussäännöt ja maallinen pyhäkkö...Mutta toisen esiripun takana oli se maja, jonka nimi on "kaikkeinpyhin";siinä oli kultainen suitsutusalttari ja liiton arkki, yltympäri kullalla päällystetty, jossa säilytettiin kultainen mannaa sisältävä astia ja Aaronin viheriöinyt sauva ja liiton taulut,
    Näetkö, liiton taulut kuuluivat ensimmäiseen liittoon. Väitätkö ensimmäisen liiton yhä olevan voimassa? Näetkö jossain temppelin ja jumalanpalveluksen eläinuhreineen?
    Olet monesti lainnanut: Minä iloitsin, kun minulle sanottiin: "Menkäämme Herran huoneeseen". Psalmi jatkuu: Meidän jalkamme saavat seisoa sinun porteissasi, Jerusalem;
    sinä Jerusalem, rakennettu kaupungiksi, johon kokoonnutaan yhteen,
    jonne sukukunnat vaeltavat, Herran sukukunnat, niinkuin Israelille on säädetty, kiittämään Herran nimeä.
    Asutko Israelissa? Vai miten voit mennä joka lauantai Herran huoneeseen? Matkustavat adventistit joka ikiseksi lauantaiksi Jerusalemiin? Missä on Jerusalemin temppeli tai ilmestysmaja? Oletko koskaan huomannut, ettei Jerusalemissa ole temppeliä, ei ole ollut enää pariin tuhanteen vuoteen? Oletko koskaan lukenut Sanasta: Hän, joka on taivaan ja maan Herra, ei asu käsillä tehdyissä temppeleissä?


  • Anonyymi

   Ei Jeesuskaan hyppinyt joka sapatti Jerusalemin temppeliin vaan olihan niitä sapattikokouksia muuallakin, esimerkiksi Nasaretissa "Ja hän saapui Nasaretiin, jossa hänet oli kasvatettu, ja meni tapansa mukaan sapatinpäivänä synagoogaan ja nousi lukemaan." Luuk.4:16. Oleellista on se, että Jeesus sulki puusepän verstaansa jo perjantaina hyvissä ajoin ennen sapattia ja sorvi oli kiinni ainakin sunnuntaihin asti, jolloin lastut alkoivat taas lennellä ja mööpeleitä syntyä.
   Tänäkin aikana pitkälti yli 200 maassa on kymmeniätuhansia sapattikokouksia sadoilla eri kielillä, aivan niin kuin Raamattu on ennustanut iankaikkisen evenkeliumin julistamisen ennen Jeesuksen takaisintuloa "jolla oli iankaikkinen evankeliumi julistettavana maan päällä asuvaisille, kaikille kansanheimoille ja sukukunnille ja kielille ja kansoille."Ilm.14:6.
   Sanoma Jeesuksen suuresta uhrista Golgatalla saavuttaa joka sapatti kymmeniä miljoonia ihmisiä ja tuhansia kastetaan joka päivä. "Ja Herra lisäsi heidän yhteyteensä joka päivä niitä, jotka saivat pelastuksen." Apt.2:47

   • Anonyymi

    Olet nimenomaan lainannut "Minä iloitsin, kun minulle sanottiin: "Menkäämme Herran huoneeseen". Meidän jalkamme saavat seisoa sinun porteissasi, Jerusalem;
    sinä Jerusalem, rakennettu kaupungiksi, johon kokoonnutaan yhteen,
    jonne sukukunnat vaeltavat, Herran sukukunnat, niinkuin Israelille on säädetty, kiittämään Herran nimeä". Olet aiemmin muka iloinnut nimenomaan Jerusalemin temppelistä ja temppeliin menoista. Ainoa paikka, missä Jeesuksen aikaan sai toimittaa jumalanpalvelusta, oli Jerusalemin temppeli.
    Nyt et enää olekaan menossa jumalanpalvelukseen, vaan juutalaisten kokouspaikkaa. Muutit juttujasi.
    Nasaretin synagooga ja minkälaisen vastaanoton Jeesus siellä sai, kuvaa hyvin adventtikirkkoa:
    Herran Henki on minun päälläni, sillä hän on voidellut minut julistamaan evankeliumia köyhille; hän on lähettänyt minut saarnaamaan vangituille vapautusta ja sokeille näkönsä saamista, päästämään sorretut vapauteen,..ja nousivat ja ajoivat hänet (Jeesuksen) ulos kaupungista ja veivät hänet sen vuoren jyrkänteelle asti, jolle heidän kaupunkinsa oli rakennettu, syöstäkseen hänet alas.
    Sanoma Pyhässä Hengessä eikä Jeesus sovi adventtikirkkoon. Olette ajaneet Herran Jeesuksen pois kirkoistanne.


   • Anonyymi

    Se sapatti, jota sapatinpalvoja viettävät ei ole Jumalan määräämä sapatti. Jumala päätti työnsä sapatinlepoon, eikä enää jatkanut luomistaan, mutta sapatin vouhkaajat eivät ole saavuttaneet Jumalan antamaa lepoa, vaan heidän arkensa jatkuu heti lauantai-iltana.
    Toisin kuin nykyiset valhejuutalaiset, Israel vietti Mooseksen lain mukaista sapattia, kuitenkaan edes Israelin kansa päässyt lepoon , eikä viettänyt Jumalan antamaa sapatti: jos Joosua olisi saattanut heidät lepoon, niin hän ei puhuisi toisesta, senjälkeisestä päivästä.
    Mutta Sana lupaa: Niin on Jumalan kansalle sapatinlepo varmasti tuleva. Israelin sapatin lepo on edessä päin.


   • Anonyymi

    Adventistit eivät ole menossa Jumalan tykö, taivaaseen. Jos haluat Jumalan tykö, seuraa Jeesusta, älä adventistien riivaajien oppeja, sillä ne opit eivät vie Jumalan tykö.
    Adventismi on tie pimeyteen.


   • Anonyymi

    Adventistit väittävät Jumalan valehdelleen ja heidän oman profeettansa ellenin, tuoneen totuuden.
    "armosta te olette pelastetut uskon kautta, ette itsenne kautta-se on Jumalan lahja"

    Sen sijaan adventistien opin mukaan kukaan ei pelastu pelkästään armosta, vaan tarvitaan omia tekoja, ja pelastuksen jokainen voi hankkia viettämällä lauantaipäivän adventtikirkon sääntöjen mukaan.
    Joko Jumala valehtelee tai ellen onkin väärä profeetta ja eksyttäjä.

    Adventistit ovat ottaneen juutalaisille kuuluvan lain ja sapatin ja vääristäneet sapatin vieton merkityksen ja tavat.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Adventistit väittävät Jumalan valehdelleen ja heidän oman profeettansa ellenin, tuoneen totuuden.
    "armosta te olette pelastetut uskon kautta, ette itsenne kautta-se on Jumalan lahja"

    Sen sijaan adventistien opin mukaan kukaan ei pelastu pelkästään armosta, vaan tarvitaan omia tekoja, ja pelastuksen jokainen voi hankkia viettämällä lauantaipäivän adventtikirkon sääntöjen mukaan.
    Joko Jumala valehtelee tai ellen onkin väärä profeetta ja eksyttäjä.

    Adventistit ovat ottaneen juutalaisille kuuluvan lain ja sapatin ja vääristäneet sapatin vieton merkityksen ja tavat.

    Jeesuksen oma, lihallinen veli Jaakob kirjoittaa näin:

    Jaakob 2: 8-13
    8 Vaan jos täytätte kuninkaallisen lain Raamatun mukaan: "Rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi", niin te hyvin teette;
    9 mutta jos te henkilöön katsotte, niin teette syntiä, ja laki näyttää teille, että olette lainrikkojia.

    10 Sillä joka pitää koko lain, mutta rikkoo yhtä kohtaa vastaan, se on syypää kaikissa kohdin.
    11 Sillä hän, joka on sanonut: "Älä tee huorin", on myös sanonut: "Älä tapa"; jos et teekään huorin, mutta tapat, olet lainrikkoja.

    12 Puhukaa niin ja tehkää niin kuin ne, jotka vapauden laki on tuomitseva.
    13 Sillä tuomio on laupeudeton sille, joka ei ole laupeutta tehnyt; laupeudelle tuomio koituu kerskaukseksi.
    ~
    Joka sanoo: "Pidä sapatti", mutta ei täytä sitä siten kuin Laki määrää, tai rikkoo Lakia muussa kohdin, on lainrikkoja.


  • Anonyymi

   Sapattiuudistus jatkaa voittokulkuaan kaikkialla maailmassa aina siihen saakka, "jolloin kaikki jälleen kohdallensa asetetaan, mistä Jumala on ikiajoista saakka puhunut pyhäin profeettainsa suun kautta." Apt.3:21

   • Anonyymi

    Jeesuksen omat ovat voittaneet sapattiuudistuksen eli epäjumalanpalveluksen.
    sillä: te olette Jumalasta ja olette voittaneet heidät; sillä hän, joka teissä on, on suurempi kuin se, joka on maailmassa. Antikristillinen sapattiuudistus on maailmasta. Pedon valtakunnassa, antikristuksen hallitessa on voimassa pakollinen sapatinvietto.


  • Anonyymi

   Alat olla jo vähän jyvällä siitä, mistä sapatissa loppujen lopuksi on kysymys, kun vähän haparoiden kirjoitit "Pedon valtakunnassa, antikristuksen hallitessa on voimassa pakollinen sapatinvietto."
   Kysymys tulee kuitenkin olemaan pakollisesta sunnuntain vietosta, ja silloin toteutuu tämä "Ja koko maa seurasi ihmetellen petoa." Ilm.13:3, mutta lopputulema on tämä "Ja heidän vaivansa savu on nouseva aina ja iankaikkisesti, eikä heillä ole lepoa päivällä eikä yöllä, heillä, jotka petoa ja sen kuvaa kumartavat, eikä kenelläkään, joka ottaa sen nimen merkin." Ilm.14:11

   • Anonyymi

    Antikristuksen valtakunnasssa, jota adventismi edistää ja ajaa, on voimassa eräänläinen Mooseksen laki.


  • Anonyymi

   Täytyy olla todella sekopäinen, että kuvittelee maailmassa tulevan ajan jolloin sunnuntain viettäminen olisi pakollista. Että meidät pakotettaisiin johonkin uskonnolliseen rituaaliin. Kun aamuhartaudet ovat jo kiellettyjä ja kaikki yleinen uskontoon liittyvät on punainen vaate. Vain henkilökohtaisella tasolla usko on hyväksyttävää.

   Ja joku vielä unelmoi jostain sunnuntaipakosta ja niin ennusten toteutumisesta. Ei kannata pitkästyä odottamaan sitä kun sellainen aika koittaa. Voi siinä hetki vierähtää.

  • Anonyymi

   Maailmassamme tapahtuu pian suuria muutoksia ja lopputapahtumat tulevat olemaan nopeita, "Sillä sanansa on Herra toteuttava maan päällä lopullisesti ja rutosti."Room.9:28
   Silloin ne asiat, jotka nyt näyttävät mahdottomilta, tulevatkin poikkeuslakien kautta mahdollisiksi ja viimeiset siirrot tulevat olemaan nopeita.

  • Anonyymi

   Saatat hyvinkin olla oikeassa!

   • Anonyymi

    Se pakko mikä tulee on sapatinviettopakko ja muut epäjumalanpalveluksen rituaalit, joita uskosta osattomat adventistit noudattavat.
    Ketjussa riekkuneen, Jeesuksen omien irvailijan ja koko adventismin yksi pääharhoista on jumalan huoneen sapattijumalanpalvelus lauantaisin, mikä pohjimmiltaan tarkoittaa adventistien sapatti-epäjumalansansa palvelusta.
    Jumalan huoneesta, temppelistä on profetoitu: vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan, niin että hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala. Heti kun 'vastustaja' julistaa sapattipakon ja niin adventistit kumartavat häntä jumalanaan.
    Adventismi on yksi antikristillisistä uskonnoista.


  • Anonyymi

   Työviikko alkaa olla taas kohta voiton puolella ja uskovien kaihoinen katse suuntautuu jo huomiseen sapattiin, jolloin saamme yhdessä seurakunnan kanssa ylistää Jeesusta ja tutkia yhdessä Pyhän Hengen johdossa Jumalan sanaa. Kunpa tämänkin palstan yksinkertaiset sapatinvastustajat tulisivat mukaan, niin viisastuisivat, sillä "Kun sinun sanasi avautuvat, niin ne valaisevat ja antavat yksinkertaiselle ymmärrystä." Ps.119:130

   • Anonyymi

    Et ole uskossa Jeesukseen, etkä voi kieltää tätä totuutta itsestäsi. Etkä pysty kieltämään totuutta itsestäsi: palvelet koko sydämestäsi ja tietoisesti valhetta ja pimeyttä.


  • Anonyymi

   Kyllä sapattina luetaan Jumalan sanaa. Tutkiskelu nimitystä käytetään siitä syystä, ettei voida lukea suoraan mitä Raamatussa sanotaan, vaan se pitää käänellä kieroon kuten Paavali sanoo omaan oppiin sopivaksi.

   Me luemme mitä Raamatussa on lukee, mitä Jeesus on opettanut, mitä apostolit kertovat ja mitä Paavali kirjoittaa. Me uskallamme lukea galatalaiskirjeen aivan kuten siinä on sanottu sekä kaiken muun mitä Paavali kirjoittaa. Emmekä lue sitä tietenkään lakitekstinä, vaan ilmoituksena siitä miten Jumalan lapset elävät. Juuri niitä ohjeita Paavali aika selkokielisesti kirjoitti ja me emme etsi sieltä käskyjä, vaan johdatusta siihen miten saadan Hengen yhteys Jumalan kanssa ja saavutetaan suuri päämäärä sielun pelastus. Mitään muuta tietä siihen ei ole kuin Raamatun mukainen Hengen elämä.

   On aika arveluttavaa sanoa että Pyhässä Hengessä tutkitaan sanaa kun sieltä löydetään aika kummallisia ajatuksia mistä syystä herjata ihmisiä ja väitellä heidän kanssaan. Onko Pyhä Henki sellainen sapattina?

   • Anonyymi

    körö körö adventtikirkkoon näyttelemään kristittyä ja opiskelemaan riivaajien oppeja.


  • Anonyymi

   Pyhä Henki kirkastaa Jeesusta, joka tuli tekemään "lain suureksi ja ihanaksi."Jes.42:21
   Kun uskova on uudestisyntynyt elävään toivoon ottamalla Jeesuksen vastaan Vapahtanaan ja syntiensä sovittajana, hän on saanut Pyhän Hengen sieluunsa, ja kun Pyhä Henki tulee, niin "johdattaa hän teidät kaikkeen totuuteen." Joh.16:13
   Jumalan sana on totuus. "Pyhitä heidät totuudessa; sinun sanasi on totuus." Joh.17:17
   Kymmenen käskyä on totuus. " sinun lakisi on totuus." Ps.119:160
   Jeesus on totuus. "Jeesus sanoi hänelle: "Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani."Joh.14:6
   On ilo seurata totuutta sellaisena , kuin se on Jeesuksessa, mennä kuulemaan Jumalan sanaa sapattina ja kokea vapaus Jeesuksessa. "ja te tulette tuntemaan totuuden, ja totuus on tekevä teidät vapaiksi".

   • Anonyymi

    Muutaman Raamatun jakeen opiskelu ei tee kenestään Jeesuksen seuraajaa. Adventisti, et ole uskossa Jeesukseen, etkä voi kieltää tätä totuutta itsestäsi. Etkä pysty kieltämään totuutta itsestäsi: palvelet koko sydämestäsi ja tietoisesti valhetta ja pimeyttä.


   • Anonyymi

    Kukaan ei voi palvelle vaatimustesi mukaisesti ensin ja ennen kaikkea elleniä eli hänen kauttaan sielunvihollista, sitten vielä vaadit kuuliaisuutta Jeesukselle ja Moosekselle.
    Etkö ymmärrä, ettei kukaan voi palvella kahta herraa. Sinä vaadit olemaan kuuliainen kolmelle.
    Oppisi on baabelin sekoitus ja pahuuden oppi.


  • Anonyymi

   Ei voipuhua samaan aikaan Kristuksen vastaanottamisesta, Hänn kauttaan syntien sovittamisesta sekä Pyhästä Hengestä ja liittää siihen lakia. Vielä sellaista lakia, jota ei UT:sta löydy. Pyhä Henki ei koskaan johdata farisealaisuuteen eikä farisealaisuus ole vapaus, vaan se itsensä sitomista orjuuden ikeeseen, lain orjuuteen josta Kristus juuri tuli vapauttamaan.

   Mutta iskulauseita voi muovailla harhaopin tueksi ja kun niillä ei ole mitään raamatullisia perusteita, niin se usko tulee näyttämään nurjat puolensa kun joku sen kohtaa ja joutuu opin kanssa tekemisiin. Siitä on vapaus kaukana ja se lepokin on vain piinaa ja ahdistusta.

  • Anonyymi

   Jollekin sapatin vastustajalle lepo voi olle hakusessa, sillä "Jumalattomilla ei ole rauhaa, sanoo minun Jumalani" Jes.57:21, mutta "me pääsemme lepoon, me, jotka tulimme uskoon" Hep.4:3

   • Anonyymi

    Adventisti, olet Jumalan vastustaja. Et ole uskossa, etkä voi kieltää tätä totuutta itsestäsi. Uskosta osattomana maailman ihmisenä et osaa sanoa, miten ihminen pelastuu ja tulee uskoon.


  • Anonyymi

   Synagogalla uhrataan myös elukoita muistuttamaan synnistä . Kristityille moinen ei enää ole kuulunut vuosituhansien aikana . Nykyaikana on myös muita vapaapäiviä asioiden hoitamista varten eikä vain lepoa .

  • Anonyymi

   Ihminen ei olekaan sapattia varten .

  • Anonyymi

   Sapatin iloa ja Jumalan rauhaa! Työviikko on jälleen takanapäin ja hyvä sapattiateria syöty ja sapattikynttilä sytytetty. Perjantai-illan kokouksen Jumala jo siunasi runsaasti, nuoret todisti ihanasti uskostaan Jeesukseen, halleluja! Kyllä sapatin Herra, Jeesus, on hyvä. Nyt on "kielemme riemua täynnä; silloin sanottiin pakanain keskuudessa: "Herra on tehnyt suuria heitä kohtaan."Ps.126:2

   • Anonyymi

    Kirjottat pelkkää potaskaa. Koronan takia kokoontumisia on rajoitettu. Taitaa piakkoin poliisi kolkuttaa adventtikirkon ovella.


  • Anonyymi

   Ei meillä ole mitään "omia" asioita ja Jumalan "asioita". Tai ei Jumala tarvitse meitä asinahoitajina. Olisimme siihen aivan toivottomia. Meillä on jatkuva Hengen yhteys Jumalaan jos olemme sen armosta saaneet uskossa Jeesuksen Kristuksen kautta. Ei meidän tarvitse valikoida päiviä tai tekemisiämme, vaan vaellamme aina ilossa ja riemussa, eikä meitä rasita eikä vaivaa uskosta luopuneet ja siinä harhaan menneet. Jos heitä ei kiinnosta ottaa kiinni pelastuksesta ja anoa taivaasta sitä mitä voimme Jeesuksen kautta, niin rämpikööt ja höpötelkööt omassa varassaan. Siitä ei kuitenkaan tule mitään mainittavaa. Se raukeaa tyhjiin kuten Paavali sanoi niistä, jotka julistavat oppia väärin.

  • Anonyymi

   Jeesus on tie, seurataan häntä, joka "meni tapansa mukaan sapatinpäivänä synagoogaan ja nousi lukemaan." Luuk.4:16 Iloista ja levollista sapattia : )

   • Anonyymi

    adventismi on pelkkää oman navan ympärillä pyörimistä.
    Tämän kuvaa aivan adventtikirkkoa: (Jeesus) meni tapansa mukaan sapatinpäivänä synagoogaan ja nousi lukemaan...Ja monta pitalista miestä oli Israelissa profeetta Elisan aikana, eikä kukaan heistä tullut puhdistetuksi, vaan ainoastaan Naiman, syyrialainen."
    Tämän kuullessaan kaikki, jotka olivat synagoogassa, tulivat kiukkua täyteen
    ja nousivat ja ajoivat hänet ulos kaupungista ja veivät hänet sen vuoren jyrkänteelle asti, jolle heidän kaupunkinsa oli rakennettu, syöstäkseen hänet alas.
    Jeesus ja sanoma Pyhässä Hengessä ei sovi adventtikirkkoon. "tulivat kiukkua täyteen
    ja nousivat ja ajoivat hänet ulos".


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    adventismi on pelkkää oman navan ympärillä pyörimistä.
    Tämän kuvaa aivan adventtikirkkoa: (Jeesus) meni tapansa mukaan sapatinpäivänä synagoogaan ja nousi lukemaan...Ja monta pitalista miestä oli Israelissa profeetta Elisan aikana, eikä kukaan heistä tullut puhdistetuksi, vaan ainoastaan Naiman, syyrialainen."
    Tämän kuullessaan kaikki, jotka olivat synagoogassa, tulivat kiukkua täyteen
    ja nousivat ja ajoivat hänet ulos kaupungista ja veivät hänet sen vuoren jyrkänteelle asti, jolle heidän kaupunkinsa oli rakennettu, syöstäkseen hänet alas.
    Jeesus ja sanoma Pyhässä Hengessä ei sovi adventtikirkkoon. "tulivat kiukkua täyteen
    ja nousivat ja ajoivat hänet ulos".

    Antin henki pauhaa sapattia vastaan !


  • Anonyymi

   Ei ole ei, siksi lähtöön on vähemmän aikaa.

  • Anonyymi

   Tänään taas "uus armon päivä koittaa, niin kirkkain sätehin." On aurinkoinen sapatinpäivä
   tulossa ja oikein innolla odotamme, millaisia siunauksia sapatin Herra Jeesus on varannut meille matkaevääksi tänään. Täytyypä mennä kuulemaan ja kiittämään Herraa. "hän herättää aamu aamulta, herättää minun korvani kuulemaan opetuslasten tavalla." Jes.50:4

   • Anonyymi

    sinun sapatinherrasi eli sapatin jumalasi on perkele.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    sinun sapatinherrasi eli sapatin jumalasi on perkele.

    Kuinka kukaan voi noin sanoa, sivusta seuraava.


  • Anonyymi

   Kyllä Jeesus on hyvä, halleluja! Sapattikokoukseen tuli uusia nuoria kokonainen penkkirivi, laulut ja Jumalan sana siunasivat ja ravitsivat ja Jumala yksin sai kunnian korkeuksissa. Ainakin kolme nuorta on jo tulossa kasteelle ja näin julkisesti tunnustautuvat Jeesuksen omiksi, kunnia Jumalalle! Pyhä Henki yhä johtaa etsiviä ihmisiä, erityisesti nuoria, Jeesuksen luo. Maailmanlaajuisesti tänäkin sapattina kastettiin yli 21.000 uutta uudestisyntynyttä kristittyä Kristuksen omaksi. "Ja Herra lisäsi heidän yhteyteensä joka päivä niitä, jotka saivat pelastuksen." Apt.2:47

  • Anonyymi

   Valheesi ei meitä hetkauta.

  • Anonyymi

   Jeesus on hyvä, uskoitpa sitä tai et. "Maistakaa ja katsokaa, kuinka Herra on hyvä. Autuas se mies, joka häneen turvaa!" Ps.34:8
   Herran siunaaman sapatin jälkeen on taas virkeä olo ja huomenna voi jo mukavasti aloittaa uuden viikon arkiaskareet hyvin levänneenä ja iloisin mielin "samoin iloitkaa tekin, ja iloitkaa minun kanssani!" Filp.2:18

   • Anonyymi

    Minä en iloitse yhdenkään adventistin kanssa. He ovat Jeesuksen omien rienaajia ja kaiken vanhurskauden vihollisia ja adventistien oppi on riivaajilta.
    Sana varoittaa adventisteista: Harhaoppista ihmistä karta, varoitettuasi häntä kerran tai kahdesti,
    sillä sinä tiedät, että semmoinen ihminen on joutunut harhaan ja tekee syntiä, ja hän on itse itsensä tuominnut.


   • Anonyymi

    Voi kertoa esimerkiksi ellenin olleen todistetusti yhteydessä vainajahenkiin. Adventismi perusta on Ellen G. White.
    "Kenelläkään ei ole suurempaa vaikutusvaltaa seitsemännen päivän adventisteihin kuin Ellen G. Whitella. He opettavat hänen olleen Jumalan innoittama profeetta, jonka virka on verrattavissa Mooseksen, Johannes Kastajan, Jeremian ja Jeesuksen palvelutehtävään (katso Adventist Review, kesäkuu 4, 1992, kansi ja sivut 3, 9)."
    "Ellen White oli yhteydessä kuolleeseen mieheensä, sai neuvoja häneltä, ja teki liiton hänen kanssaan - toisin sanoen, hän oli sekaantunut yhteyden ottoon ja neuvon kysymiseen kuolleelta henkilöltä".
    On hyvin loogista väittää adventistien olevan edelleen yhteydessä samoihin henkivaltoihin kuin Ellen G. White.


   • Anonyymi

    Ellenin luut ovat kätkettynä obeliskin alla. Sinne sopii, tunkea myös ellenin opit.
    Mutta miksi adventistit eivät noudata kymmenen käskyn ensimmäistään kohtaa? Älä tee itsellesi jumalankuvaa äläkä mitään kuvaa, älä niistä, jotka ovat ylhäällä taivaassa, älä niistä, jotka ovat alhaalla maan päällä, äläkä niistä, jotka ovat vesissä maan alla.
    Adventistien pitäisi murskata kalmistoon pystytetty ellenin muistomerkki, obeliski:
    Älä kumarra heidän jumaliansa, älä palvele niitä äläkä tee, niinkuin he tekevät, vaan kukista ne maahan ja murskaa niiden patsaat.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ellenin luut ovat kätkettynä obeliskin alla. Sinne sopii, tunkea myös ellenin opit.
    Mutta miksi adventistit eivät noudata kymmenen käskyn ensimmäistään kohtaa? Älä tee itsellesi jumalankuvaa äläkä mitään kuvaa, älä niistä, jotka ovat ylhäällä taivaassa, älä niistä, jotka ovat alhaalla maan päällä, äläkä niistä, jotka ovat vesissä maan alla.
    Adventistien pitäisi murskata kalmistoon pystytetty ellenin muistomerkki, obeliski:
    Älä kumarra heidän jumaliansa, älä palvele niitä äläkä tee, niinkuin he tekevät, vaan kukista ne maahan ja murskaa niiden patsaat.

    Elleni kuitenkin ymmärsi sen, jotka syövät sianlihaa ja muuta inhoittavaa, sekä hiiriä, niistä kaikista tulee loppu sanoo HERRA.
    Mitä se loppu on: Tuli lankeaa alas taivaasta ja kuluttaa heidät. Tämä on toinen kuolema, siis loppu.
    Elleni ymmärsi, että sikojen lisäksi ruuaksi ei kuulu, rotat, koirat, lepakot, sivettikissat, murmelit, käärmeet, sitsontiaiset, karhut, hevoset, sammakot, sisiliskot, myyrät, jänikset, oravat, etanat, näädät, leijonat, sudet, jne...

    Elleni ymmärsi myös, että pyhät ovat 1000 vuotta taivaassa, jonne Jeesus on mennyt valmistamaan heille sijaa. Elleni ymmärsi että tämä maa on tuhoon tuomittu.

    Elleni ymmärsi, että ei ole mitään salaista tempausta, ennen Jeesuksen toista tulemista. No ei tietenkään mitään salaista.

    Uskoon tultuaan Elleni ymmärsi, että Jumalan antama sapatti kuuluu myöskin Uuudenliiton kristityille. Tämän ymmärsi myös Presidentti Mauno Koiviston isä, ja piti sapatin pyhänäpäivänä. Näitä ymmärtäväisiä on kuitenkin vähemmistö. Nykyaikana aina vaan pienempi vähemmistö.

    1234567---


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Elleni kuitenkin ymmärsi sen, jotka syövät sianlihaa ja muuta inhoittavaa, sekä hiiriä, niistä kaikista tulee loppu sanoo HERRA.
    Mitä se loppu on: Tuli lankeaa alas taivaasta ja kuluttaa heidät. Tämä on toinen kuolema, siis loppu.
    Elleni ymmärsi, että sikojen lisäksi ruuaksi ei kuulu, rotat, koirat, lepakot, sivettikissat, murmelit, käärmeet, sitsontiaiset, karhut, hevoset, sammakot, sisiliskot, myyrät, jänikset, oravat, etanat, näädät, leijonat, sudet, jne...

    Elleni ymmärsi myös, että pyhät ovat 1000 vuotta taivaassa, jonne Jeesus on mennyt valmistamaan heille sijaa. Elleni ymmärsi että tämä maa on tuhoon tuomittu.

    Elleni ymmärsi, että ei ole mitään salaista tempausta, ennen Jeesuksen toista tulemista. No ei tietenkään mitään salaista.

    Uskoon tultuaan Elleni ymmärsi, että Jumalan antama sapatti kuuluu myöskin Uuudenliiton kristityille. Tämän ymmärsi myös Presidentti Mauno Koiviston isä, ja piti sapatin pyhänäpäivänä. Näitä ymmärtäväisiä on kuitenkin vähemmistö. Nykyaikana aina vaan pienempi vähemmistö.

    1234567---

    ellen oli noita, joka teki liiton riivaajien kanssa. ellen ei ymmärtänyt, että Jumalan kanssa tehdyn liiton rikkojista tulee loppu.
    Uuden liiton uskovat eivät mene Siinaille tekemään liittoa Jumalan kanssa, eivätkä ole sidotut Jumalan vain juutalaisten kanssa tekemään ja jo kumottuun vanhaan liittoon.

    Mutta sinä numerorivi, et ole uskossa Jeesukseen, etkä voi kieltää tätä totuutta isestäsi. Olet täällä eksyttämässä ja kiusaamassa Jeesuksen omia. Teet isäsi sielunvihollisen tekoja.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    ellen oli noita, joka teki liiton riivaajien kanssa. ellen ei ymmärtänyt, että Jumalan kanssa tehdyn liiton rikkojista tulee loppu.
    Uuden liiton uskovat eivät mene Siinaille tekemään liittoa Jumalan kanssa, eivätkä ole sidotut Jumalan vain juutalaisten kanssa tekemään ja jo kumottuun vanhaan liittoon.

    Mutta sinä numerorivi, et ole uskossa Jeesukseen, etkä voi kieltää tätä totuutta isestäsi. Olet täällä eksyttämässä ja kiusaamassa Jeesuksen omia. Teet isäsi sielunvihollisen tekoja.

    Ei kuule suuri osa on tiensä valinnut. Mitä kirjoitan tulee vain todistukseksi suuremmilta osin.

    1234567---


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei kuule suuri osa on tiensä valinnut. Mitä kirjoitan tulee vain todistukseksi suuremmilta osin.

    1234567---

    Siinähän pyörit, mutta sinä numerorivi, et ole uskossa Jeesukseen, etkä voi kieltää tätä totuutta isestäsi. Olet täällä eksyttämässä ja kiusaamassa Jeesuksen omia. Teet isäsi sielunvihollisen tekoja.
    Jumala puhui sinulle. Paadutit sydämesi ja valitsit tiesi.


  • Anonyymi

   Jeesus on kaiken Herra. Kun hän alussa kuutaena päivänä loi kaiken, niin hänellä oli täysi valta erottaa sapatti lepopäiväksi, jonka hän tekikin. "Ja Jumala siunasi seitsemännen päivän ja pyhitti sen, koska hän sinä päivänä lepäsi kaikesta luomistyöstänsä, jonka hän oli tehnyt." 1Moos.2:3
   Sapatissa on kyse Jumalan kunniasta, jonka saatana yrittää turhaan ryöstää Luojalta vaihtamalla sapatti tavalliseen arkipäivään. Mutta niin kauan kuin Jumalalla on oma kansa ja seurakunta, joka kunnioittaa Jumalaa pyhittämällä sapatin, on Jumala voitolla ja saatana tappiolla. "sillä te olette väkevät, ja Jumalan sana pysyy teissä, ja te olette voittaneet sen, joka on paha." 1Joh.2:14

   • Anonyymi

    Niitä sapattisääntöjä, joita vouhkaat, ei löydy Jumalan Sanasta. Se sapatti, jota adventistit viettävät, ei ole Jumalan määräämä lepo, eikä Jumalan antama lepo, vaan riivaajien oppi.
    Olet monesti toistanut, kuinka sapatin jälkeen taas jaksaa, ilmisesti tarkoitat jaksat valehdella netissä, sen sijaa Jumalan määräämä lepo on pysyvä. Olet huomioinut sapatin päättynyt kuuden maissa lauantai-iltana. Mutta paatumukseessasi ja häijyydessä et ole huomioinut, ettei seitsemännen päivä kohdella mainita niin kuin muiden päivien, joita kutsut haveksien arkipäiviksi, "Ja tuli ehtoo, ja tuli aamu".
    Niinpä adventistit ovat ottaneet 'arkipäivän' sapatikseen:
    Ja tuli ehtoo, ja tuli aamu" heidän sapatissaan on sekä aamu että ilta, jota Jumalan lepopäivässä ei ole.
    "Ja Jumala päätti seitsemäntenä päivänä työnsä, jonka hän oli tehnyt."
    Adventistit ovat tottelematomia, jotka eivät pääse lepoon. Ja keille hän vannoi, etteivät he pääse hänen lepoonsa? Eikö tottelemattomille?
    Oma oppinne mukaan todistatte olevanne uskosta osattomia, jotka eivät vietä eivätkä ole päässeet Jumalan antamaan lepoon.


  • Anonyymi

   Sapatin kuten muiden lakien kohdalla on pakko keksiä oma perinnäissäännöt miten sitä viettää. Ja varsinkin sapatin kohdalla kun siitä ei juurikaan ole mainintaa UT:ssa. Sapatisteille se ei ole ongelma. He selittävät sen sillä, että kun käskyä ei ole kumottu, niin ei sitä tarvitse mainita.

   Niin pitää sitten keksiä milloin se sapatti alkaa ja milloin se loppuu. Silloin kun ajankulun mukaan vuorokausi vaihtuu tai auringonlaskun jälkeen alkaa ja loppu noussuun kuten juutalaiset sitä omien perinnäissääntöjen mukaan sitä viettää. Meillä se tarkoittaisi joskus pitkää sapattia ja lapissa talvella sekä kesällä päättymätöntä sapattia. Olisi sapatti tai arki aina. Siinä voi sitten ottaa käyttöön sen perinnäissäännön, että noudattaa sitä auringon aikaa mikä on Israelissa.

   Ja niinhän siinä sitten käy, että käskystä tulee ihmislähtöinen, lihan käsivarrella tehty eikä siinä ole Jumalan käskystä häivääkään.

   Ja kaiken lisäksi UT varsin selkeästi sanoo että emme vaella lain alla. Vain vääristelemällä sanaa ja kieroilla ajatuksia asian saa näyttämään muulta.

  • Anonyymi

   Jeesus on kaiken Herra. Luojana hän alussa loi kaiken kuutena päivänä ja siksi hänellä oli myös täysi valta siunasta sapatti lepopäiväksi ja sen hän tekikin.
   Voimme tänäkin aikana levätä Jumalan armossa joka päivä ja lauantaina kokoontua ylistämään Jeesusta kaiken Luojaa ja Lunastajaa. "Halleluja! Ylistäkää, te Herran palvelijat, ylistäkää Herran nimeä." Ps.113:1

   • Anonyymi

    Adventisti, ylistät herran nimeä, mutta herrasi ei ole Aabrahamin eikä Iisakin eikä Jaakobin Jumala. Et pysty kieltämään tätä totuutta itsestäsi.


  • Anonyymi

   Ylistyksemme kohde sapattina niin kuin muinakin päivinä on Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumala, Luoja, Elsadai, Adonai, Jahve ja hänen poikansa Jeesus Kristus, joka luvattuna Messiaana syntyi veljeksemme ja Vapahtajaksemme.
   Tämä suuri Luojamme on sapatin Herra, joka kannattaa palvoa ja ylistää. "Heretkää ja tietäkää, että minä olen Jumala, korkea kansojen keskellä, korkea maan päällä....Ja minä olen Herra, teidän Jumalanne, eikä toista ole. Eikä minun kansani joudu häpeään, iankaikkisesti."Ps.46:10,Joel.2:27

   • Anonyymi

    Et ole uskossa Jeesukseen, etkä voi kieltää tätä totuutta itsestäsi. Kirjoittelet kaikenlaista hölynpölyä 'meidän-muodossa' peittääksesi sudenkarvasi, mutta et pysty kieltämään sitä, että olet palstalla eksyttämässä ja kiusaamassa Jeesuksen omia.


  • Anonyymi

   En ole eksyttämässä enkä kiusaamassa, sillä "sillä totuutta minun suuni haastaa, ja jumalattomuus on minun huulilleni kauhistus" Sanl.8:7. Olen täällä "opettaakseni sinulle totuutta, vakaita sanoja, että voisit vakain sanoin vastata lähettäjällesi." Sanl.22:21
   Puhun täällä myös sapatista, koska sapatti on osa Jumalan totuutta ja "me emme voi mitään totuutta vastaan, vaan totuuden puolesta."2Kor.13:8
   Kiitos Jumalan, että jo yhä useimpien silmät ja sydän ovat avautuneet Raamatun totuudelle myös sapattiasiassa, "mutta niiden osaksi, jotka ovat itsekkäitä eivätkä tottele totuutta, vaan tottelevat vääryyttä, tulee viha ja kiivastus."Room.2:8

   • Anonyymi

    Adventisti, pystyt valehtelmaan päin silmiä, mutta et pysty kieltämään tätä totuutta itsestäsi: et ole uskossa Jeesukseen. Olet puuhamaasa palstalla sitä, mitä noidat tekevät: käännyttämässä Jeesuksen omia pois uskosta. Puhut sapatista, sillä sapatti on jumalasi, jonka olet ottanut elävän Jumalan tilalle. Sydämen kyllyydestä suu puhuu. Suusi puhuu sapattia ja sapatti on sydämessäsi.
    Ilmestyskirja puhuu adventistien synneistä: eivät tehneet parannusta kättensä teoista, niin että olisivat lakanneet kumartamasta riivaajia ja kultaisia ja hopeaisia ja vaskisia ja kivisiä ja puisia epäjumalankuvia, jotka eivät voi nähdä eikä kuulla eikä kävellä.
    Epäjumalasi sapatti ei voi kävellä eikä kuulla.
    Yhdessäkään uuden liiton syntiluettelossa ei ole lauantaipäivän väärin vietto-syntiä. TURHAA VOUHKAA OLEMATTOMIA.
    Mutta adventistien synnit on mainittu: epäjumalan palvelus ja riivaajien opit ja itsekkyys.


  • Anonyymi

   Hyvin sanottu totta tosiaan!

  • Anonyymi

   Jumala on rakkaus. Mutta kuinka rakkauden Jumala voi kärvistää luomiaan olentoja jostakin 70-80 vuoden synneistä miljardeja vuosia milloinkaan lakkaamatta?
   Onneksi tätä Raamattu ei opeta, vaan saatana kävi jo siellä Eedenissä sihisemässä esivanhempiemme korviin emävalheensa "ette suinkaan kuole," vaikka Jumala oli vähän aikaisemmen sanonut aivan päinvastaista. "Hyvän-ja pahantiedon puusta älä syö, sillä sinä päivänä, jona sinä siitä syöt, pitää sinun kuolemalla kuoleman". 1Moos.2:17
   Suuri hengellinen Babylon on niellaissut saatanan valheen ja vääristänyt Jumalan luonteen sadistiseksi hirviöksi ja tämä saatanan antama väärä kuva Jumalasta on tehnyt miljoonista ajattelevista ihmisistä ateisteja. Onneksi Jumalalla on kansa, joka yhä edelleen julistaa Raamtatun puhdasta oppia, että Jumala on rakkaus.

  • Anonyymi

   Kiitsos Jumalalle, että Raamattuun uskovia kristittyjä yhä löytyy ja heidän lukumääränsä kasvaa kaikkialla maailmassa, "sillä pimeys katoaa, ja totinen valkeus jo loistaa" 1Joh.2:8

   • Anonyymi

    Jos uskoisit Raamattuun, niin et vouhkaisi palstalla olemattomia sapattihoureuta. Adventistien sapttisääntöjä ei löydy Sanasta.
    Adventisti, pystyt valehtelemaan päin silmiä, mutta et pysty kieltämään tätä totuutta itsestäsi: et ole uskossa Jeesukseen. Olet puuhamaasa palstalla sitä, mitä noidat tekevät: käännyttämässä Jeesuksen omia pois uskosta.


  • Anonyymi

   Hesekielin ennustus on toteutunut. Sielunvihollisen pettämät karismaatikot vastustavat Jeesusta " ja sulkevat silmänsä minun sapateiltani, niin että minä tulen häväistyksi heidän keskellänsä." Hes.22:26

   • Anonyymi

    Adventisti, juttusi ovat Jeesuksen seuraajien vainoajan törkeyksiä.
    pystyt valehtelemaan päin silmiä, mutta et pysty kieltämään tätä totuutta itsestäsi: et ole uskossa Jeesukseen. Olet puuhaamassa palstalla sitä, mitä noidat tekevät: käännyttämässä Jeesuksen omia pois uskosta.


   • Anonyymi

    Adventistit ovat tukkineen korvansa ja sulkeneet silmänsä kuulemasta Jumalan Sanaa.


  • Anonyymi

   Kahden suuren petoksen, sunnuntain pyhyyden ja sielun kuolemattomuuden, avulla saatana saa valtaansa koko maailman, paitsi ne uudestisyntyneet Jumalan lapset, "jotka pitävät Jumalan käskyt ja Jeesuksen uskon." Ilm.14:12

  • Anonyymi

   Onko nuo kaksi sitten sitä Baabelin viiniä, jolla se juottaa ja humalluttaa kaikki kansat?

   • Anonyymi

    Adventistit ovat itse harhoissaan luoneet sunnuntain-pyhyyden ja laittaneet sen Jeesuksen omien synniksi.


   • Anonyymi

    Se, mitä adventistit kirjoitat, on valhetta suoraan käärmeen suusta ja adventistien elämän tehtävä on valehdella ja eksyttää ja pilkata Jumalaa niin paljon kuin ikinä ehtivät.


   • Anonyymi

    Baabel on sekoitus. Adventistit sekoitavat vailla ymmärrystä ja vailla häpeää, uuden liiton ja vanhan liiton. Mutta adventistien oppi myös sekoitus kristinoppia ja epäjumalien palvontaa ja katolisen kirkon harhoja.


  • Anonyymi

   Jeesus on maailman Valo. Kun seuraat Jeesusta, niin polkusi johtaa sapattina jumalanpalvelukseen niin kuin Jeesuksenkin polku sinne johti. Kyllä se sinullekin onnistuu ihan hyvin, sillä Jumalan sanan lupaus kuuluu: "Jos mitä päätät, niin se sinulle onnistuu, ja sinun teillesi loistaa valo" Job22:28

   • Anonyymi

    Se jumala, jota palvelet, on tämän maailman jumala. Luuletko tosiaan, että ottaisin neuvoja riivaajilta joita adventistit palvovat?
    OLET OKSETTAVA JA KAMMOTTAVA!!!!


  • Anonyymi

   Kyllä Jeesusta kannattaa seurata ihan jokaisena päivänä ja aivan erityisesti sapattina, sillä se tie vie kerran taivaaseen ja ""Ihana on vanhurskaan osa!""Jes.24:16

   • Anonyymi

    Adventisti olet pimeyden palvelija, etkä voi kieltää tätä totuutta itsestäsi: et ole uskossa Jeesukseen. Miksi huseeraat krisllisellä palstalla ja esiinnyt Jumaln valtakunnan tuomarina?
    Se jumala, jota palvelet, on tämän maailman jumala. Luuletko tosiaan, että ottaisin neuvoja riivaajilta joita adventistit palvovat?
    OLET OKSETTAVA JA KAMMOTTAVA!!!!
    Sydämesi asuu pimeys ja paha henki.


   • Anonyymi

    Sana varoittaa: Älä lisää hänen sanoihinsa mitään, ettei hän vaatisi sinua tilille ja ettet valhettelijaksi joutuisi.
    Minä todistan jokaiselle, joka tämän kirjan profetian sanat kuulee: Jos joku panee niihin jotakin lisää, niin Jumala on paneva hänen päällensä ne vitsaukset, jotka ovat kirjoitetut tähän kirjaan.
    Adventisti, et pelkää Jumalaa etkä kunnioita Jumalan Sanaa, vaan röyhkeydesäsi lisäät Jumalan ilmoitukseen: "aivan erityisesti sapattina"- hokemasi, jota ei löydy Jeesuksen opetuksesta eikä Paavalin kirjeistä eikä koko Uuden liiton ilmoituksesta.
    Jeesus itse sanoo: Eikö sitten Jumala toimittaisi oikeutta valituillensa, jotka häntä yötä päivää avuksi huutavat, ja viivyttäisikö hän heiltä apuansa?
    Mutta adventisti eli pimeyden palvelija, sinä lisäsit pahuuttasi Jumalan sanoihin omat sanasi: "aivan erityisesti sapattina"-hokeman, jota ei löydy Jumalan Sanasta.
    Paavali kirjoitti: "ensiksikin olen kuullut, että kun kokoonnutte seurakunnankokoukseen"
    "Kun te näin kokoonnutte yhteen"
    Ei halaistua sanaa sapatista ja sen erinomaisuudesta.
    OLET VALEHTELIJA!!!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Adventisti olet pimeyden palvelija, etkä voi kieltää tätä totuutta itsestäsi: et ole uskossa Jeesukseen. Miksi huseeraat krisllisellä palstalla ja esiinnyt Jumaln valtakunnan tuomarina?
    Se jumala, jota palvelet, on tämän maailman jumala. Luuletko tosiaan, että ottaisin neuvoja riivaajilta joita adventistit palvovat?
    OLET OKSETTAVA JA KAMMOTTAVA!!!!
    Sydämesi asuu pimeys ja paha henki.

    Noniin, mahtavaa! Lisää vaan löylyä pojat!


  • Anonyymi

   "Kun te näin kokoonnutte yhteen" tarkoitti kokoontumista Jumalan pyhäpäivänä eli sapattina, jolloin lähes koko kaupunki saattoi ollaa sanan kuulossa. "Seuraavana sapattina kokoontui lähes koko kaupunki kuulemaan Jumalan sanaa." Apt.13:44

   • Anonyymi

    Adventistilla on suuret jutut ja suuret valheet. Luuletko tosiaan, että Jeesuksen seuraajat käyvät kysymässä sinun, jumlattoman pilkkaajan kirkosta mitä mikin Raamatun Sana tarkoittaa?
    he olivat alati, joka päivä, yksimielisesti pyhäkössä ja mursivat kodeissa leipää, JOKA PÄIVÄ
    seurakunnat vahvistuivat uskossa ja saivat päivä päivältä yhä enemmän jäseniä. PÄIVÄ PÄIVÄLTÄ
    tutkivat joka päivä kirjoituksia, oliko asia niin. JOKA PÄIVÄ
    hän keskusteli synagoogassa juutalaisten ja jumalaapelkääväisten kanssa ja torilla joka päivä niiden kanssa, joita hän siellä tapasi. JOKA PÄIVÄ
    hän meni pois heidän luotaan ja erotti opetuslapset heistä ja piti joka päivä keskusteluja Tyrannuksen koulussa. JOKA PÄIVÄ
    viikon ensimmäisenä päivänä olimme kokoontuneet murtamaan leipää, niin Paavali, VIIKON ENSIMMÄISENÄ PÄIVÄNÄ
    Et pelännyt etkä kunnioittanut Jumalaa, vaan lisäsit taas kerran Jumalan sanohin omat sanasi ja omat harhasi: "tarkoitti kokoontumista Jumalan pyhäpäivänä eli sapattina". Jumalan Sana varoittaa: Älä lisää hänen sanoihinsa mitään, ettei hän vaatisi sinua tilille ja ettet valhettelijaksi joutuisi.
    Sapatti on sinun jumalasi ja paha henki, jonka olet ottanut palvontasi kohteeksi.
    OLET HARHOJEN VALLASSA!!!!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Adventistilla on suuret jutut ja suuret valheet. Luuletko tosiaan, että Jeesuksen seuraajat käyvät kysymässä sinun, jumlattoman pilkkaajan kirkosta mitä mikin Raamatun Sana tarkoittaa?
    he olivat alati, joka päivä, yksimielisesti pyhäkössä ja mursivat kodeissa leipää, JOKA PÄIVÄ
    seurakunnat vahvistuivat uskossa ja saivat päivä päivältä yhä enemmän jäseniä. PÄIVÄ PÄIVÄLTÄ
    tutkivat joka päivä kirjoituksia, oliko asia niin. JOKA PÄIVÄ
    hän keskusteli synagoogassa juutalaisten ja jumalaapelkääväisten kanssa ja torilla joka päivä niiden kanssa, joita hän siellä tapasi. JOKA PÄIVÄ
    hän meni pois heidän luotaan ja erotti opetuslapset heistä ja piti joka päivä keskusteluja Tyrannuksen koulussa. JOKA PÄIVÄ
    viikon ensimmäisenä päivänä olimme kokoontuneet murtamaan leipää, niin Paavali, VIIKON ENSIMMÄISENÄ PÄIVÄNÄ
    Et pelännyt etkä kunnioittanut Jumalaa, vaan lisäsit taas kerran Jumalan sanohin omat sanasi ja omat harhasi: "tarkoitti kokoontumista Jumalan pyhäpäivänä eli sapattina". Jumalan Sana varoittaa: Älä lisää hänen sanoihinsa mitään, ettei hän vaatisi sinua tilille ja ettet valhettelijaksi joutuisi.
    Sapatti on sinun jumalasi ja paha henki, jonka olet ottanut palvontasi kohteeksi.
    OLET HARHOJEN VALLASSA!!!!

    Hienoa, ei muuta kun lisää vettä myllyyn vaan! Mikä olisikaan tärkeämpää ja hyödyllisempää tekemistä kuin mahdoton suunsoitto jonkun velttoilusta lauantaina? Sapattirähinät kannattaa aina!


  • Anonyymi

   Sapatti on edelleen Jumalan siunaama pyhäpäivä, "Sillä mitä sinä, Herra, siunaat, se on oleva siunattu iäti."2Aik.17:27. Ikuisuus ei ole vielä loppunut, joten sapatin pyhyys ei ole myöskään minnekkään haihtunut, vaan "Jeesus Kristus on sama eilen ja tänään ja iankaikkisesti." Hep.13:8.
   Sapatin Herra, Jeesus Kristus, ansaitsee palvontamme omana pyhäpäivänään, ja siksi Jeesusta rakastavat Jumalan lapset kokoontuvat sapattina kiittämään ja ylistämään Jeesusta ja tutkimaan yhdessä evankeliumin ilosanomaa Jeesuksesta. Kyllä Jeesus on hyvä, halleluja! "Ylistäkää minun kanssani Herraa, kiittäkäämme yhdessä hänen nimeänsä."Ps.34:3. Kaiken ikäiset mukaan "te nuorukaiset ynnä neitsyet, te vanhat yhdessä nuorten kanssa" Ps.148:12

   • Anonyymi

    Adventistien sapatin herra on valkeuden enkeli, joka saa adventistien "palvontamme omana pyhäpäivänään".
    Jeesuksen omasta päivästä on kirjoitettu: Aurinko muuttuu pimeydeksi ja kuu vereksi, ennenkuin Herran päivä tulee, se suuri ja julkinen.
    Herran päivä, se suuri ja peljättävä. Yhtenäkään luantaina ei ole aurinko pimentynyt ei kuu käynyt vereksi eikä lauantaipäivissä ole ollut mitään pelottavaa.


  • Anonyymi

   Lauantaipäivähän on ilon eikä pelon päivä "Jos sinä pidätät jalkasi sapattia rikkomasta, niin ettet toimita omia asioitasi minun pyhäpäivänäni, vaan kutsut sapatin ilopäiväksi, Herran pyhäpäivän kunnioitettavaksi ja kunnioitat sitä, niin ettet toimita omia toimiasi, et aja omia asioitasi etkä puhu joutavia, silloin on ilosi oleva Herrassa, ja minä kuljetan sinut maan kukkuloitten ylitse, ja minä annan sinun nauttia isäsi Jaakobin perintöosaa. Sillä Herran suu on puhunut." Jes.58:13,14

   • Anonyymi

    Juttusi ovat järjettömyyksiä eli saatanan syvyyksiä. Onko adventistella perintösat Isaraelin maassa???
    Herran päivä, se suuri ja peljättävä. Tunnustit, ettei lauantai ole Herran päivä: "Lauantaipäivähän on ilon eikä pelon päivä".


  • Anonyymi

   Sapatti ei ketään pelasta, Koska vain Jeesus pelastaa, mutta sapatti on pelastetun pyhäpäivä. Joku kirjoitti niin kauniisti "Pelastus tulee yksin Jumalan lahjoittamasta uskosta Kristuksen sovitustyön kautta. Teot ovat kuitenkin elävän uskon luonnollista hedelmää. Jumalan rakkaus avaa silmät erilaisille tarpeille ja herättää halun toimia. Teot eivät siis ole yritys ansaita jotain. Kristitty toimii, koska "Kristuksen rakkaus sisimmässämme vaatii, ettemme eläisi vain itsellemme". Eikä tarkoitus ei ole yrittää omassa voimassaan tehdä kaikkea mahdollista. Jumala johdatus toimii tässäkin asiassa."
   Kiitos Herralle, että totuuden etsijöiden silmät alkavat avautua tälle sapattitotuudelle, niin kuin Jeesus lupasi, "Mutta kun hän tulee, totuuden Henki, johdattaa hän teidät kaikkeen totuuteen." Joh.16:13
   Kymmenet miljoonat kristityt voivat sapattia pyhittäessään sanoa Daavidin tavoin "Minä olen valinnut totuuden tien, olen asettanut eteeni sinun oikeutesi." Ps.119:30

   • Anonyymi

    Kirjoittelet omaa uskontosi ja omia luulojasi ja uskomuksia. Luulottelusi ei muuta Jumalan ilmoitusta. Sana ei ilmoita lauantain olevan jokin erityinen kristityn päivä, joka pitää pyhittää, niin ettei Jeesuksen sovitus riitä. Itse asiassa ja pohjimiltaan adentistit väittävät heillä olevan hallussaan oikean ja pelastan lauantaipäivän vieton säännöt.
    Se sapatti, mistä vouhkaa ja mitä elämäsi ja sydämesi on täynnä ja mitä korotat ja mitä kunnioitat, on paha henki, riivaaja joka on hallussasi ja jonka avulla pelottelet ja hallitset ihmisiä. Jeesuksen seuraajilla ei ole tarvetta palvella riivaajia.
    Adventisteilla puuttuu pyhyys ja sydämen puhtaus. Heidän mielensä on pimeä. Sana ilmoittaa: Kaikki on puhdasta puhtaille (Jeesuksen omille); mutta saastaisille ja uskottomille ei mikään ole puhdasta, vaan heidän sekä mielensä että omatuntonsa on saastainen.
    Onpahan adventistilla jutut ja valheet: "ettemme eläisi vain itsellemme" Adventistien sapatinvietto on täyttä oman navan ympärillä pyörimistä, täyttä itsekkyyttä ja ja täyttä ulkokultaisuutta.
    Adventisti kehuskelee koko maailman edessä sapatinvietollaan, sillä omalla pyhyydellään, omalla erinomaisuudellaan ja omalla pelastuksellaan, jonka itse on itselleen aansainnut.
    Adventismi on antikristillinen uskonto ja adventistien käytös on pimeys verrattuna siihen, mitä Jeesus opetti.
    Adventistit eivät usko Jeesuksen sanoja: Kavahtakaa, ettette harjoita vanhurskauttanne ihmisten nähden, että he teitä katselisivat; muutoin ette saa palkkaa Isältänne, joka on taivaissa. Adventistit eivät usko saavansa Jumalalta palkkaa. He ottavat ihmiseltä palkkansa ja kehut. Ne, jotka eivät usko Jeesuksen sanoja, eivät ole uskossa Jeesukseen.


   • Anonyymi

    Usein toistamasi väite: "Kymmenet miljoonat kristityt voivat sapattia pyhittäessään", on edeltä puhuttujen profetioiten täyttymys. Herran Jeesuksen omat sanat:
    Kuitenkin, kun Ihmisen Poika tulee, löytäneekö hän uskoa maan päältä?
    Ja silloin monet lankeavat pois, ja he antavat toisensa alttiiksi ja vihaavat toinen toistaan.
    Paavali kirjoitti: Henki sanoo selvästi, että tulevina aikoina moniaat luopuvat uskosta ja noudattavat villitseviä henkiä ja riivaajien oppeja valheenpuhujain ulkokultaisuuden vaikutuksesta, joiden omatunto on poltinraudalla merkitty
    ja jotka kieltävät menemästä naimisiin ja nauttimasta ruokia, mitkä Jumala on luonut niiden nautittavaksi kiitoksella, jotka uskovat ja ovat tulleet totuuden tuntemaan. Paavalin sanat ovat kuin adventismi: valhetta, paha omatunto, ulkokultaisuutta ja kieltävät nauttimasta ruokia.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Usein toistamasi väite: "Kymmenet miljoonat kristityt voivat sapattia pyhittäessään", on edeltä puhuttujen profetioiten täyttymys. Herran Jeesuksen omat sanat:
    Kuitenkin, kun Ihmisen Poika tulee, löytäneekö hän uskoa maan päältä?
    Ja silloin monet lankeavat pois, ja he antavat toisensa alttiiksi ja vihaavat toinen toistaan.
    Paavali kirjoitti: Henki sanoo selvästi, että tulevina aikoina moniaat luopuvat uskosta ja noudattavat villitseviä henkiä ja riivaajien oppeja valheenpuhujain ulkokultaisuuden vaikutuksesta, joiden omatunto on poltinraudalla merkitty
    ja jotka kieltävät menemästä naimisiin ja nauttimasta ruokia, mitkä Jumala on luonut niiden nautittavaksi kiitoksella, jotka uskovat ja ovat tulleet totuuden tuntemaan. Paavalin sanat ovat kuin adventismi: valhetta, paha omatunto, ulkokultaisuutta ja kieltävät nauttimasta ruokia.

    Viisaat ja ymmärtäväiset adventistit ymmärtävät, että Jumalan jaottelemat saastaiset eläimet eivät kuulu ruuaksi, kuten sika, hiiret, rotat, koirat, kissat, lepakot, murmelit, käärmeet, sammakot, sisiliskot, hevoset, jänikset karhut, sitsontiaiset, koppakuoriaiset, muurahaiset, etanat, ravut, kastemadot, myyrät, saukot, kirahvit jne...

    Jotka syövät sianlihaa ja muuta inhoittavaa, sekä hiiriä niistä kaikista tulee loppu SANOO HERRA.

    1234567---


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Viisaat ja ymmärtäväiset adventistit ymmärtävät, että Jumalan jaottelemat saastaiset eläimet eivät kuulu ruuaksi, kuten sika, hiiret, rotat, koirat, kissat, lepakot, murmelit, käärmeet, sammakot, sisiliskot, hevoset, jänikset karhut, sitsontiaiset, koppakuoriaiset, muurahaiset, etanat, ravut, kastemadot, myyrät, saukot, kirahvit jne...

    Jotka syövät sianlihaa ja muuta inhoittavaa, sekä hiiriä niistä kaikista tulee loppu SANOO HERRA.

    1234567---

    Jumalan Sanan mukaan yksikään Jeesukseen uskova ei käy liittoon, jossa kielletään hiirien syönti.
    Adventistit elävät harhamaailmassa ja ilman öljyä. Adventistit eivät ole uskossa Jeesukseen.


  • Anonyymi

   Koronaviruksen sanotaan lähteneen liikkeelle lepakoiden syömisestä. Kyllä Jumala Luojana tiesi, mitä voi turvallisesti suuhunsa pistää ja mitä ei. Jos täkäkin Raamatun neuvoa olisi seurattu, niin maailma olisi säästynyt paljolta. "Niitä inhotkaa; niiden lihaa älkää syökö, ja niiden raadot inhottakoot teitä...niistä älkää mitään syökö, sillä ne ovat inhottavia." 3Moos.11:11-42.
   Onneksi sapatinpyhittäjät eivät syö hiiriä, lepakoita, eivätkä muutakaan, minkä Jumala on kietänyt. Tämän seurakuksena sapatinpyhittäjät ovat terveitä ja elävät kymmenen vuotta muita kauemmin ja ovat iloisia taivaan perillisiä.
   "Iloitkaa sinä päivänä, riemuun ratketkaa; sillä katso, teidän palkkanne on suuri taivaassa;" Luuk.6:23

  • Anonyymi

   Monissa tiedotuslähteissä kerrotaan koronaviruksen lähteneen liikkeelle lepakoiden syömisestä. Kyllä Jumala Luojana tiesi, mitä voi turvallisesti suuhunsa pistää ja mitä ei. Jos tätäkin Raamatun neuvoa olisi seurattu, niin maailma olisi säästynyt paljolta. "Niitä inhotkaa; niiden lihaa älkää syökö, ja niiden raadot inhottakoot teitä...niistä älkää mitään syökö, sillä ne ovat inhottavia." 3Moos.11:11-42.
   Onneksi sapatinpyhittäjät eivät syö hiiriä, lepakoita, eivätkä muutakaan, minkä Jumala on kietänyt. Tämän seurauksena sapatinpyhittäjät ovat terveitä ja elävät kymmenen vuotta muita kauemmin ja ovat iloisia taivaan perillisiä.
   "Iloitkaa sinä päivänä, riemuun ratketkaa; sillä katso, teidän palkkanne on suuri taivaassa;" Luuk.6:23

   • Anonyymi

    Onneksi olet pyhiä ja täydellisiä ja niin pyhiä ja töydellisiä, että Jeesus on joutanut kynnysmatoksi ja voitte koko sydämestänne ja mielestä palvella omia jumalianne.


  • Anonyymi

   Uusi testamentti opettaa Jumalan kunniaa myös syömisen suhteen "Söittepä siis tai joitte tai teittepä mitä hyvänsä, tehkää kaikki Jumalan kunniaksi."1Kor.10:31
   Onko se Jumalan kunniaksi, jos lepakon siivet löpröttää suupielistä tai hiiren häntä tai jotain muuta roikkuu hampaiden välistä? "jotka syövät sianlihaa ja muuta inhottavaa sekä hiiriä, niistä kaikista tulee loppu, sanoo Herra."Jes.66:17

   • Anonyymi

    Adventistien hengen hedelmät ovat lauantain sääntöjen mukainen vietto ja ruokavaliot.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Adventistien hengen hedelmät ovat lauantain sääntöjen mukainen vietto ja ruokavaliot.

    Se onkin tärkeää tuo ruokavalio, ettei lepakoita ja sikoja mätä suuhusa.

    1234567---


  • Anonyymi

   Samat hedelmät kuin Jeesuksella, joka pyhitti lauantain ja antoi tuhansien sikojen molskahtaa järven pohjaan, vaikka oli muuten hyvin tarkka ruuan suhteen "Mutta kun he olivat ravitut, sanoi hän opetuslapsillensa: "Kootkaa tähteeksi jääneet palaset, ettei mitään joutuisi hukkaan"." Joh.6:12
   "Silloin lauma, noin kaksituhatta sikaa, syöksyi jyrkännettä alas järveen; ja ne hukkuivat järveen." Mark.5:13

   • Anonyymi

    Jeesuksen ajan adventistit: 'Katso syömäriä ja viininjuojaa, publikaanien ja syntisten ystävää!'


   • Anonyymi

    Adventistit eivät edes tiedä, mitkä ovat Pyhän Hengen hedelmät, heehe


  • Anonyymi

   Jeesus uskoi ja opetti kuoleiden nukkuvan tiedotonta unta ylösnousemukseen saakka.
   "Näin hän puhui, ja sitten hän sanoi heille: "Ystävämme Lasarus nukkuu, mutta minä menen herättämään hänet unesta". Mutta Jeesus puhui hänen kuolemastaan; he taas luulivat hänen puhuneen unessa-nukkumisesta. Silloin Jeesus sanoi heille suoraan: "Lasarus on kuollut," Joh.11:11,13,14
   Kuinka paljon kuollut tietää? Ei kerrassa mitään! "Sillä elävät tietävät, että heidän on kuoltava, mutta kuolleet eivät tiedä mitään"Saarn.9:5
   Jeesus on kuoleman voittaja ja vain ne, jotka uskovat Jeesukseen, saavat iankaikkisen elämän, eivät muut. "Tämän minä olen kirjoittanut teille, jotka uskotte Jumalan Pojan nimeen, tietääksenne, että teillä on iankaikkinen elämä."1Joh.5:13
   Ja siellä iankaikkisessa elämässä "joka viikko sapattina tulee kaikki liha kumartaen rukoilemaan minua, sanoo Herra" Jes.66:23, joten paree opetella taivaan tavoille jo täällä matkan varrella, niin on sitten tutumpaa tuo sapattijuhlakin siellä perillä.

   • Anonyymi

    Kirjoitit: "lepakon siivet löpröttää suupielistä tai hiiren häntä tai jotain muuta roikkuu hampaiden välistä?"
    Kerropa nyt tarkkaan, koska olet nähnyt lepakon siipiä roikkuvan suupielistäj ja missä kyseinen ruokailu tapahtui? Lepakko on rauhoitettu, niin kai teit asianmukaisesti rikosilmoituksen? Laita näkyville aika ja paikka.
    Vai oliko kyseessä vain adventistien juttu, jolla ei ole mitään arvoa, vaan on tyhjää puhetta, niin kuin koko adventistit oppi?


   • Anonyymi

    Adventistien "taivas" on kauhistuttava ja kammottava paikka: ..he käyvät ulos katselemaan niiden miesten ruumiita, jotka ovat luopuneet minusta; sillä heidän matonsa ei kuole, eikä heidän tulensa sammu, ja he ovat kauhistukseksi kaikelle lihalle.


  • Anonyymi

   Taas kohta on arkiviikko takanapäin ja tänä iltana alkaa jälleen Jumalan siunaama sapatti, joka oli ja on Jeesuksen pyhäpäivä. Jeesus rakastaa meitä ja haluaa lahjoittaa meille ihanan sapatin levon, joka alkaa jo perjantai-iltana ja jatkuu koko lauantain ihan iltaan asti. " Illasta iltaan, pitäkää tämä sapatti," sanoo Jumalan sana. Lupaus kuuluu: "Niin on Jumalan kansalle sapatinlepo varmasti tuleva."Hep.4:9
   Perjantai on sapatin valmistuspäivä jolloin voimme siivota kodin siistiksi ja sapattina saamme mennä Jeesuksen tavoin sanan kuuloon ja lukea itsekin Raamattua kokona ihan levosta käsin. "Tässä on lepo; antakaa väsyneen levätä, tässä on levähdyspaikka" Jes.48:18

  • Anonyymi

   Hyvä, kun Jeesus on jo tehnyt kaiken valmiiksi lunastamalla meidät Golgatan rstillä. Nyt saamme vain uskoa ja luottaa Jeesuksen ja kulkea Jeesuksen viitoittamaa pelastuksen tietä ja ylistää Jeesusta, joka on sapatin Herra.

   • Anonyymi

    Jätit vastaamatta, sillä kirjoitit : "lepakon siivet löpröttää suupielistä tai hiiren häntä tai jotain muuta roikkuu hampaiden välistä?"
    Kerropa nyt tarkkaan, koska olet nähnyt lepakon siipiä roikkuvan suupielistä ja missä kyseinen ruokailu tapahtui? Lepakko on rauhoitettu, niin kai teit asianmukaisesti rikosilmoituksen? Laita näkyville aika ja paikka.
    Vai oliko kyseessä vain adventistien juttu, jolla ei ole mitään arvoa, vaan on tyhjää puhetta, niin kuin koko adventistit oppi?
    On tämä se sanoma ja julistus, jota adventtikirkossa lauantaisin, heidän suurissa jumalapalveluksissaan tuodaan esille? Irvailua pilailua ja toisten halveksintaa: "lepakon siivet löpröttää suupielistä tai hiiren häntä tai jotain muuta roikkuu hampaiden välistä?"


  • Anonyymi

   Tässä lisää jonkun herkkuja, joita me emme syö "Ja nämä olkoot teille saastaiset niistä pikkueläimistä, jotka liikkuvat maassa: myyrä, hiiri ja sisiliskolajit, anaka-eläin, kooah-eläin, letaa-eläin, hoomet-eläin ja kameleontti."3 Moos.11:29.30
   Daniel tiesi, mikä ruoka on terveellistä " annettakoon meille vihannesruokaa syödäksemme ja vettä juodaksemme." Dan.1:12
   Mikä oli seurauksena tästä Jumalan mielen mukaisesta dietistä? "Ja kaikissa viisautta ja ymmärrystä vaativissa asioissa, joita kuningas heiltä kyseli, hän havaitsi heidät kymmentä vertaa etevämmiksi kuin kaikki tietäjät ja noidat, mitä koko hänen valtakunnassaan oli." Dan1:20
   Tänäkin aikana sapatinpyhittäjillä on hallussaan enemmän Nobel-palkitoja kuin kaikilla muilla yhteensä. Kyllä sapatinvietolla ja kasvisruualla on Jumalan siunaus.
   "Kiitetty olkoon Herra, Israelin Jumala, iankaikkisesta iankaikkiseen. Ja kaikki kansa sanokoon: "Amen. Halleluja!"" Ps.106:48

   • Anonyymi

    Adventisti, sinä joka pyhität ja pelastat itse itsesi ruokien ja lauantain vieton sääntöjen kautta, pystyt irvailemaan ja pilailemaan Jeeksuksen seuraajia. Voit valehdella päin silmiä, mutta et kykene kieltämään tätä totuutta itsestäsi: et ole uskossa Jeesukseen.


  • Anonyymi

   Todellinen usko johtaa käytännössä seuraamaan Jeesusta ja tekemään taivaallisen Isämme tahto, sillä "Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra!', pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon.Matt.7:21
   Taivaan Isän tahto on ilmaistu kymmesessä käskyssä, joita pisin eli sapattikäsky alkaa sanalla "Muista...", joten koetetaanpa muistaa. Hyvää sapattia : )

   • Anonyymi

    Adventisti, et muistanyt pyhittää sapattia, sinun epäjumalasi päivää, vaan valehtelet netistä kuin muinakin päivinä viikossa.
    Pystyt irvailemaan ja pilkkaamaan Jeesuksen seuraajia. Voit valehdella päin silmiä, mutta et kykene kieltämään tätä totuutta itsestäsi: et ole uskossa Jeesukseen.


  • Anonyymi

   Työkkärilaitos onkin pahasta.

  • Anonyymi

   Uus armon päivä koittaa, niin kirkkain sätehin. Kiitos Herran, että tänä sapattina saamme jälleen kokoontua yhdessä ylistämään sapatin Herraa, Jeesusta "Autuas se palvelija, jonka hänen herransa tullessaan havaitsee näin tekevän!"Luuk.12:43

   • Anonyymi

    Adventistit ylistävät kristillisellä palstalla pahaa henkeä.


  • Anonyymi

   Ole onnellinen uskossasi "Pidä sinä itselläsi Jumalan edessä se usko, mikä sinulla on. Onnellinen on se, joka ei tuomitse itseään siitä, minkä hän oikeaksi havaitsee;" Room.14:22

   • Anonyymi

    Adventisti, pystyt irvailemaan ja pilkkaamaan Jeesuksen seuraajia. Voit valehdella päin silmiä, mutta et kykene kieltämään tätä totuutta itsestäsi: et ole uskossa Jeesukseen.


   • Anonyymi

    jos joku, jota kutsutaan veljeksi, on huorintekijä tai ahne tai epäjumalanpalvelija tai pilkkaaja tai juomari tai anastaja, te ette seurustelisi ettekä söisikään semmoisen kanssa. Jumala Sana ei kelpaa adventisteille elämän ohjeeksi, vaan he ovat ottaneet noidan omaksi opettajakseen. Adventistit eivät seuraa Jeesusta eivätkä ole Hänen opetuslapsiaan.


  • Anonyymi

   Kyllä oli taas siunattu sapattijumalanpalvelus. Jesajan kirja avautui taitavan opettajan johdolla ja saimme Raamatun vakuutuksen siitä, että kuolleet nukkuvat eivätkä tiedä mitään ennen ykösnousemustaan. "Mutta sinun kuolleesi virkoavat eloon, minun ruumiini nousevat ylös. Herätkää ja riemuitkaa, te jotka tomussa lepäätte, sillä sinun kasteesi on valkeuksien kaste, ja maa tuo vainajat ilmoille" Jes.26:19
   Jeesus on kuoleman voittaja ja Jeesus herättää omansa kuoleman unesta viimeisenä päivänä. Mutta mistä hän herättäisi heidät, jos he jo nyt eläisivät ja veisaisivat ylistystä Jumalalle???? Näin ei Raamattu opeta, sillä "Eivät kuolleet ylistä Herraa, ei kukaan hiljaisuuteen astuneista"Ps.115:17. "Kun hänen henkensä lähtee hänestä, niin hän tulee maaksi jälleen; sinä päivänä hänen hankkeensa raukeavat tyhjiin."Ps.146:4
   "Elävät, elävät sinua kiittävät, niinkuin minä tänä päivänä; isä ilmoittaa lapsillensa sinun totuutesi." Jes.19:13

   • Anonyymi

    Mitä siunattua on riivaajien opeista ja riivaajien palvonnassa, voisitko keroa?


   • Anonyymi

    Jeesus on TOTUUS JA SINÄ OLET VALHE. Se, mitä Jeesus sanoo on, täysin puhdasta totuutta.
    Se, mitä sinä kirjoitat ja sanot, on täyttä valhetta.
    Jumalan Sanasta on todistettu: Herran sanat ovat selkeitä sanoja, hopeata, joka kirkkaana valuu sulattimesta maahan, seitsenkertaisesti puhdistettua.
    Kaikki Jeesuksen vertaukset ovat totta ja vertausten henkilöt ovat oikeita todellisia ihmisiä ja tapahtumat on kerrottu täysin autenttisesti.
    Sata lammasta, joista yksi katosi on todellinen tapahtuma, pojan paluu riemuvuotena on todellinen tapahtuma, naisen hopearahat ovat totta; nämä tavat olivat kaikki Jeesuksen aikaan tavallisia ja tuttuja kuulijoille.
    Myös rikas mies ja Lasurus ja Aabaham ovat todellisia. Jeesus kuvasi kaiken täysin kirkkaasta, seitsenkertaisesti puhdistettuna.
    Jeesus itse todistaa, ettei Aabraham eivätkä ketkään muutkaan katoa minnekään: 'Minä olen Aabrahamin Jumala ja Iisakin Jumala ja Jaakobin Jumala'? Ei hän ole kuolleitten Jumala, vaan elävien."
    Jeesus sanoi myös: Siellä on oleva itku ja hammasten kiristys, kun näette Aabrahamin ja Iisakin ja Jaakobin ja kaikkien profeettain olevan Jumalan valtakunnassa, mutta huomaatte itsenne heitetyiksi ulos. Aabraham on Jumalan valtakunnassa ja samaan paikkaa enkelit veivät Lasaruksen. Taivasten valtakunnassa on myös Elia: he niin kulkivat ja puhelivat, niin katso, äkkiä ilmestyivät tuliset vaunut ja tuliset hevoset, ja ne erottivat heidät toisistansa, ja Elia nousi tuulispäässä taivaaseen.
    Elia ei kadonnut savuna ilmaan, vaan Elia meni tuulen mukana Taivaiseen. Jumalan Valtakunnassa on myös Daavid: poikansa kuolemaan jälkeen Daavid totesi: Enhän minä enää voi palauttaa häntä. Minä menen hänen tykönsä, mutta hän ei enää palaja minun tyköni."
    Daavidin poika ei muuttunut olemattomaksi tomuksi, vaan pojan tykö oli mahdollista mennä.

    Jeesus sanoo: Sitä varten minä olen syntynyt ja sitä varten maailmaan tullut, että minä todistaisin totuuden puolesta. Jokainen, joka on totuudesta, kuulee minun ääneni..
    Se, mitä adventistit kirjoitat, on valhetta suoraan käärmeen suusta ja adventistien elämän tehtävä on valehdella ja eksyttää ja pilkata Jumalaa niin paljon kuin ikinä ehtivät.


  • Anonyymi

   Daavid ei ole taivaassa vaan haudassaan samoin kuin muutkin kuolleet. Jeesus on noussut ylös kuolleista ja vasta viimeisenä päivänä Jeesus herättää omansa "Sillä ei Daavid ole astunut ylös taivaisiin" Apt.2:34. "Älkää ihmetelkö tätä, sillä hetki tulee, jolloin kaikki, jotka haudoissa ovat, kuulevat hänen äänensä ja tulevat esiin, ne, jotka ovat hyvää tehneet, elämän ylösnousemukseen, mutta ne, jotka ovat pahaa tehneet, tuomion ylösnousemukseen." Joh.5:29,39
   Elia ja Mooses ovat poikkeustapauksia. Elia edustaa niitä, jotka Jesuksen tullessa muutetaan kuolemattomuuteen kuolemaa maistamatta ja Mooses taas edustaa niitä, jotka uskovina herätetään kuoleman unesta, kuten Mooses herätettiin. "kuolema hallitsi Aadamista Moosekseen asti" Room.5:14
   "Sillä ei tuonela sinua kiitä, ei kuolema sinua ylistä; eivät hautaan vaipuneet pane sinun totuuteesi toivoansa." Jes.38:18

   • Anonyymi

    Sinun opettaja, suuri ell,oen on auringonjumalan patsaan alla.
    Postaat kuukaudesta toiseen hölynpöly, saatanan syvyyttä suoraan ellen-noidalta.


   • Anonyymi

    Kuolleista ylösnouseminen tarkoittaa esille tulemista ja ilmestymistä, etkö sen vertaa ymmärrä???


   • Anonyymi

    Eikö advntistin mieleen ole koskaan tullut, että ellen puhuikin valhetta ja Jeesus totta?


   • Anonyymi

    Voi kertoa esimerkiksi ellenin olleen todistetusti yhteydessä vainajahenkiin. Adventismi perusta on Ellen G. White.
    "Kenelläkään ei ole suurempaa vaikutusvaltaa seitsemännen päivän adventisteihin kuin Ellen G. Whitella. He opettavat hänen olleen Jumalan innoittama profeetta, jonka virka on verrattavissa Mooseksen, Johannes Kastajan, Jeremian ja Jeesuksen palvelutehtävään (katso Adventist Review, kesäkuu 4, 1992, kansi ja sivut 3, 9)."
    "Ellen White oli yhteydessä kuolleeseen mieheensä, sai neuvoja häneltä, ja teki liiton hänen kanssaan - toisin sanoen, hän oli sekaantunut yhteyden ottoon ja neuvon kysymiseen kuolleelta henkilöltä".
    On hyvin loogista väittää adventistien olevan edelleen yhteydessä samoihin henkivaltoihin kuin Ellen G. White.


  • Anonyymi

   Jeesus puhui totisinta totta, kun hän sanoa ramautti suoraan, mitä hänen kuolleelle ystävälleen Lasarukselle kuuluu: "Ystävämme Lasarus nukkuu, mutta minä menen herättämään hänet unesta". Mutta Jeesus puhui hänen kuolemastaan; he taas luulivat hänen puhuneen unessa-nukkumisesta. "Silloin Jeesus sanoi heille suoraan: "Lasarus on kuollut," Joh.11:11-14 ja kuolleet eivät tiedä mitään.
   Elävät sentään jotain tietävät, ainakin sen että heidän on kuoltava, mutta paljonko kuolleet tietävät? Eivät kerrassaan mitään! "Sillä elävät tietävät, että heidän on kuoltava, mutta kuolleet eivät tiedä mitään," Saarn.9:5
   Jotain on sentään sapattijumalanpalveluksissa jäänyt mieleen, niin ettei olla ihan saatanan valheiden varassa, joka sihisi Eedenissä esivanhempiemme korviin "ette suinkaan kuole" vaikka Jumala on herrojen Herra "jolla ainoalla on kuolemattomuus; joka asuu valkeudessa, mihin ei kukaan taida tulla; jota yksikään ihminen ei ole nähnyt eikä voi nähdä-hänen olkoon kunnia ja iankaikkinen valta. Amen." 1Tim.6:15,16

   • Anonyymi

    Tarkoitat, jos nukahdat, niin saman tien katoat olemattomaksi.


   • Anonyymi

    Adventistia ei voi erottaa käärmeestä, joka puhui jo paratiisissa.


   • Anonyymi

    Väität Jeesusta saatanaksi. Jeesus itse sanoo: Ja minä annan heille iankaikkisen elämän, ja he eivät ikinä huku, eikä kukaan ryöstä heitä minun kädestäni.
    Eikä yksikään, joka elää ja uskoo minuun, ikinä kuole.
    Adventistit eivät ole jumalan kämmenellä. Toisin sanoen he kaiken aika todistavat olevansa uskosta osattomia maailman ihmisiä.
    "Jos minä taivaaseen nousisin, niin sinä olet siellä; jos minä tuonelaan vuoteeni tekisin, niin katso, sinä olet siellä.
    Jos minä kohoaisin aamuruskon siivillä ja asettuisin asumaan meren ääriin,
    sielläkin sinun kätesi minua taluttaisi, sinun oikea kätesi tarttuisi minuun."


  • Anonyymi

   En ole koskaan väittänyt Jeesusta saatanaksi enkä väitä, joten sinun väitteessäsi on paha uskottavuusongelma. Ihmisellä ei ole luonnostaan kuolematonta sielua, vaan uskova saa Jumalan armolahjana iankaikkisen elämän "Sillä synnin palkka on kuolema, mutta Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme." Room.6:23.
   Huomaa: Iankaikkisen elämä ei ole meillä syntymälahjana sen saatanan valheen perusteella, että meillä muka olisi luonnostaan syntymälahjana kuolematon sielu vaan iankaikkisen elämän saamme armolahjana Jeesukselta, kun uskomme häneen. Raamattu toistaa tämän totuuden " Se sielu, joka syntiä tekee-sen on kuoltava."Hes.18:19
   Kuinka moni sielu on tehnyt syntiä? "Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla" Room.3:23. Näin ollen kaikkien osa on kuolema, mutta Jeesukseen uskova välttää toisen kuoleman eli kadotuksen uskomalla Jeesukseen.
   Vain Jeesuksen omilla on iankaikkinen elämä, ei muilla. "Jolla Poika on, sillä on elämä; jolla Jumalan Poikaa ei ole, sillä ei ole elämää"1Joh.5:12
   Kyllä sapattijumalanpalveluksissa kannattaa käydä oppimassa Raamattua, niin löytää kirkkaan evankeliumin Jeesuksen voitosta Golgatalla ja välttyy sielunvihollisen ekytyksiltä.

   • Anonyymi

    Nimitit Jeesusta saatanaksi, koska kyseinen herra on sinun herrasi ja saa sinun riekkumaan palstalla valhenensa ja tyhjine puheinensa. Jeesus on TOTUUS JA SINÄ OLET VALHE. Se, mitä Jeesus sanoo on, täysin puhdasta totuutta.
    Se, mitä sinä kirjoitat ja sanot, on täyttä valhetta.
    Jumalan Sanasta on todistettu: Herran sanat ovat selkeitä sanoja, hopeata, joka kirkkaana valuu sulattimesta maahan, seitsenkertaisesti puhdistettua.
    Kaikki Jeesuksen vertaukset ovat totta ja vertausten henkilöt ovat oikeita todellisia ihmisiä ja tapahtumat on kerrottu täysin autenttisesti.
    Sata lammasta, joista yksi katosi on todellinen tapahtuma, pojan paluu riemuvuotena on todellinen tapahtuma, naisen hopearahat ovat totta; nämä tavat olivat kaikki Jeesuksen aikaan tavallisia ja tuttuja kuulijoille.
    Myös rikas mies ja Lasurus ja Aabaham ovat todellisia. Jeesus kuvasi kaiken täysin kirkkaasta, seitsenkertaisesti puhdistettuna.
    Jeesus itse todistaa, ettei Aabraham eivätkä ketkään muutkaan katoa minnekään: 'Minä olen Aabrahamin Jumala ja Iisakin Jumala ja Jaakobin Jumala'? Ei hän ole kuolleitten Jumala, vaan elävien."
    Jeesus sanoi myös: Siellä on oleva itku ja hammasten kiristys, kun näette Aabrahamin ja Iisakin ja Jaakobin ja kaikkien profeettain olevan Jumalan valtakunnassa, mutta huomaatte itsenne heitetyiksi ulos. Aabraham on Jumalan valtakunnassa ja samaan paikkaa enkelit veivät Lasaruksen. Olemattomaksi katoaminen on ellen-huurua ja valhetta. Eivät olemattomat huomaa. eivät näe, eivätkä kuule, eivätkä tunne.
    Uskot ja tottelet elleniä, muttaTotuuden Sanat poljet likaisiin jalkoihisi. OLET PAHUUDESTA.
    Niin tapahtui, että köyhä kuoli, ja enkelit veivät hänet Aabrahamin helmaan. Ja rikaskin kuoli, ja hänet haudattiin.
    Ja kun hän nosti silmänsä tuonelassa, vaivoissa ollessaan, näki hän kaukana Aabrahamin ja Lasaruksen hänen helmassaan.
    Ja hän huusi sanoen: 'Isä Aabraham, armahda minua ja lähetä Lasarus kastamaan sormensa pää veteen ja jäähdyttämään minun kieltäni, sillä minulla on kova tuska tässä liekissä!'
    Mutta Aabraham sanoi: 'Poikani, muista, että sinä eläessäsi sait hyväsi, ja Lasarus samoin sai pahaa; mutta nyt hän täällä saa lohdutusta, sinä taas kärsit tuskaa.
    Ja kaiken tämän lisäksi on meidän välillemme ja teidän vahvistettu suuri juopa, että ne, jotka tahtovat mennä täältä teidän luoksenne, eivät voisi, eivätkä ne, jotka siellä ovat, pääsisi yli meidän luoksemme.'


   • Anonyymi

    Et ole vieläkään vastannut, kirjoitit: "lepakon siivet löpröttää suupielistä tai hiiren häntä tai jotain muuta roikkuu hampaiden välistä?"
    Kerropa nyt tarkkaan, koska olet nähnyt lepakon siipiä roikkuvan suupielistä ja missä kyseinen ruokailu tapahtui? Lepakko on rauhoitettu, niin kai teit asianmukaisesti rikosilmoituksen? Laita näkyville aika ja paikka.
    Vai oliko kyseessä vain adventistien juttu, jolla ei ole mitään arvoa, vaan on tyhjää puhetta, niin kuin koko adventistit oppi?
    On tämä se sanoma ja julistus, jota adventtikirkossa lauantaisin, heidän suurissa jumalapalveluksissaan tuodaan esille? Irvailua pilailua ja toisten halveksintaa: "lepakon siivet löpröttää suupielistä tai hiiren häntä tai jotain muuta roikkuu hampaiden välistä?"


  • Anonyymi

   Sinä siis uskot, että puut puhuvat ja valitsevat itselleen kuninkaankin? Näinhän vertauksessa sanotaan ja sinä ressukka otat vertaukset ihan kirjaimellesesti. "Puut lähtivät voitelemaan itsellensä kuningasta. Ja he sanoivat öljypuulle: 'Ole sinä meidän kuninkaamme...Niin puut sanoivat viikunapuulle: 'Tule sinä ja ole meidän kuninkaamme'....Niin puut sanoivat viinipuulle: 'Tule sinä ja ole meidän kuninkaamme'...Niin kaikki puut sanoivat orjantappuralle: 'Tule sinä ja ole meidän kuninkaamme'." Tuom.9:8-14.
   Huomaa: Jeesus puhui vertauksen rikkaasta miehestä ja Lasaruksesta, eikä vertauksia saa tulkita kirjaimellisesti tai muuten sinun pitää uskoa muutkin vertaukset kirjaimellisesti niin kuin noiden puidenkin puhumiset. Vai uskotko sinä pajunkissojenkin supattavan jotakin kun kerran muutkin puut porisevat keskenään?
   Raamatun selkeä sanoma on tämä: "Aabraham ei meistä tiedä "Jes.63:16. Miksi ei tiedä? Siitä yksinkertaisesta syystä, että "kuolleet eivät tiedä mitään." Saarn.9:5
   Aabrahamista ja muista Vanhan liiton uskovista sanotaan, että "Uskossa nämä kaikki kuolivat eivätkä luvattua saavuttaneet," Hep.11:13. He eivät siis vielä kuollessan saavuttaneet päämääräänsä. Miksi? "sillä Jumala oli varannut meitä varten jotakin parempaa, etteivät he ilman meitä pääsisi täydellisyyteen." Hep.11:40
   Jumala on näin tasapuolinen. Ei hän ota luokseen Aabrahamiakaan ennen aikojaan, "etteivät he ilman meitä pääsisi täydellisyyteen." Vaan " meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa." 1Tess.4:17
   Ei Daavidkaan ole vielä taivaassa vaan haudan hiljaisuudessa odottamasa Vapahtajamme ylösnousemuskutsua "Sillä ei Daavid ole astunt yläs taivaaseen." Apt.2:34
   Jeesus antaa selvän osoitteen, missä ovat vainajamme. He ovat haudoissaan. Näin ollen kuolema ei ole portti taivaaseen eikä portti helvettiin, vaan kuolema on portti hautaan.
   Ylösnousemus jakaa sitten porukan kahteen osaan. "Älkää ihmetelkö tätä, sillä hetki tulee, jolloin kaikki, jotka haudoissa ovat, kuulevat hänen äänensä ja tulevat esiin, ne, jotka ovat hyvää tehneet, elämän ylösnousemukseen, mutta ne, jotka ovat pahaa tehneet, tuomion ylösnousemukseen." Joh.5:28,29

   • Anonyymi

    Daavid on Jumalan luona Taivaasssa, mutta ei Jumalan valtaistuimella, jolla Jeesus istuu.
    Pahan vietämä ja pahan palvelijana silppuat Jumalan Sanaa ja jätit jakeen loppuosan: Sillä ei Daavid ole astunut ylös taivaisiin, vaan hän sanoo itse: 'Herra sanoi minun Herralleni: Istu minun oikealle puolelleni. Apostolien teoissa puhutaan taivaallisesta valtaistuimesta.
    Samoin kun lainaat Jesajan kirjasta kuvauksen adventistien "taivaasta", jätät pois loppuosa: Ja he (sapatinviettäjät) käyvät ulos katselemaan niiden miesten ruumiita, jotka ovat luopuneet minusta; sillä heidän matonsa ei kuole, eikä heidän tulensa sammu, ja he ovat kauhistukseksi kaikelle lihalle.
    Adventistien "taivaassa" on, vastoin heidän oppiaan matoruumiita, jotka eivät kuole.


   • Anonyymi

    SUURI, KAIKEN KIEROON VÄÄNTÄJÄ, et ymmärrä Jeesuksen omia sanoja: Minä olen totinen viinipuu, ja minun Isäni on viinitarhuri.


  • Anonyymi

   Nyt tuo kuolemakysymys kyllä loksahti ihan kohdalleen. Noinhan tuo asia on selkeä ja looginen ja siihen minäkin alan uskoa. Kuolleet nukkuvat ja heräävät osaansa vasta ylösnousemuksessa. Eipähän tarvitse murehtia kenenkään kohdalla, että pääsikö tuokin taivaaseen vai menikö helvettiin, kun hauta on olinpaikka ylösnousemukseen saakka.

   • Anonyymi

    Jeesus opetti kuolleista; sekä vanhurskaasta että jumalattomasta. Niin tapahtui, että köyhä kuoli, ja enkelit veivät hänet Aabrahamin helmaan. Ja rikaskin kuoli, ja hänet haudattiin.
    Ja kun hän nosti silmänsä tuonelassa, vaivoissa ollessaan, näki hän kaukana Aabrahamin ja Lasaruksen hänen helmassaan.
    Ja hän huusi sanoen: 'Isä Aabraham, armahda minua ja lähetä Lasarus kastamaan sormensa pää veteen ja jäähdyttämään minun kieltäni, sillä minulla on kova tuska tässä liekissä!'
    Mutta Aabraham sanoi: 'Poikani, muista, että sinä eläessäsi sait hyväsi, ja Lasarus samoin sai pahaa; mutta nyt hän täällä saa lohdutusta, sinä taas kärsit tuskaa.
    Ja kaiken tämän lisäksi on meidän välillemme ja teidän vahvistettu suuri juopa, että ne, jotka tahtovat mennä täältä teidän luoksenne, eivät voisi, eivätkä ne, jotka siellä ovat, pääsisi yli meidän luoksemme.'


  • Anonyymi

   Mutta tuohan on vertaus. Jos vertauksia änkäät todisteeksi kuolleiden tilasta Raamatun selvien lausuntojen korvikkeeksi, niin joudut todella naurunalaiseksi ja suuriin vaikeuksiin.
   Sinä siis uskot, että puut puhuvat ja valitsevat itselleen kuninkaankin? Näinhän vertauksessa sanotaan ja sinä ressukka otat vertaukset ihan kirjaimellesesti. "Puut lähtivät voitelemaan itsellensä kuningasta. Ja he sanoivat öljypuulle: 'Ole sinä meidän kuninkaamme...Niin puut sanoivat viikunapuulle: 'Tule sinä ja ole meidän kuninkaamme'....Niin puut sanoivat viinipuulle: 'Tule sinä ja ole meidän kuninkaamme'...Niin kaikki puut sanoivat orjantappuralle: 'Tule sinä ja ole meidän kuninkaamme'." Tuom.9:8-14.
   Huomaa: Jeesus puhui vertauksen rikkaasta miehestä ja Lasaruksesta, eikä vertauksia saa tulkita kirjaimellisesti tai muuten sinun pitää uskoa muutkin vertaukset kirjaimellisesti niin kuin noiden puidenkin puhumiset. Vai uskotko sinä pajunkissojenkin supattavan jotakin kun kerran muutkin puut porisevat keskenään? Tai katajapensaiden pakinovan keskenään?
   Raamatun selkeä sanoma on tämä: "Aabraham, joka on kuollut" Joh.8:53. "Aabraham ei meistä tiedä "Jes.63:16. Miksi ei tiedä? Siitä yksinkertaisesta syystä, että "kuolleet eivät tiedä mitään." Saarn.9:5
   Aabrahamista ja muista Vanhan liiton uskovista sanotaan, että "Uskossa nämä kaikki kuolivat eivätkä luvattua saavuttaneet," Hep.11:13. He eivät siis vielä kuollessan saavuttaneet päämääräänsä. Miksi? "sillä Jumala oli varannut meitä varten jotakin parempaa, etteivät he ilman meitä pääsisi täydellisyyteen." Hep.11:40
   Jumala on näin tasapuolinen. Ei hän ota luokseen Aabrahamiakaan ennen aikojaan, "etteivät he ilman meitä pääsisi täydellisyyteen." Vaan " meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa." 1Tess.4:17
   Ei Daavidkaan ole vielä taivaassa vaan haudan hiljaisuudessa odottamasa Vapahtajamme ylösnousemuskutsua "Sillä ei Daavid ole astunt yläs taivaaseen." Apt.2:34
   Jeesus antaa selvän osoitteen, missä ovat vainajamme. He ovat haudoissaan. He nukkuvat siellä tiedottomassa hiljaisuudessa. "Ellei Herra olisi minun apuni, pian minun sieluni asuisi hiljaisuuden maassa." Ps.94:17. Näin ollen kuolema ei ole portti taivaaseen eikä portti helvettiin, eikä mihinkään välitilaan, vaan kuolema on portti haudan hiljaisuuteen.
   Ylösnousemus viimeisenä päivänä jakaa sitten porukan kahteen osaan. "Älkää ihmetelkö tätä, sillä hetki tulee, jolloin kaikki, jotka haudoissa ovat, kuulevat hänen äänensä ja tulevat esiin, ne, jotka ovat hyvää tehneet, elämän ylösnousemukseen, mutta ne, jotka ovat pahaa tehneet, tuomion ylösnousemukseen." Joh.5:28,29
   Palkka maksetaan vasta silloin, kun Jeesus saapuu. "Sillä Ihmisen Poika on tuleva Isänsä kirkkaudessa enkeliensä kanssa, ja silloin hän maksaa kullekin hänen tekojensa mukaan" Matt.16:27
   Siihen saakka saamme sanoa poisnukkuneille samat sant, jota Jumala itse sanoi profeetta Danielille hänen elämänsä lopulla "Mutta sinä, mene, siksi kunnes loppu tulee; ja lepää, ja nouse osaasi päivien lopussa." Dan.12:13

   • Anonyymi

    Paavali kirjoitti:
    Sillä elämä on minulle Kristus, ja kuolema on voitto.
    Ahtaalla minä olen näiden kahden välissä: halu minulla on täältä eritä ja olla Kristuksen kanssa, sillä se olisi monin verroin parempi;
    Paavali tiesi pääsevänsä välittömästä kuolemansa jälkeen kotiin Herran Jeesuksen tykö. Sen sijaa uskosta osattomat adventistit ja Jumalan pilkkaajat ja Jeesuksen omien kiusaajat eivät ole menossa Jeesuksen tykö eivätkä odota kotiinpääsyä, vaan he haluavat kadota jäljettömiin ja muuttua olmattomiksi ja piiloutua haudan hiljaisuuteen.
    Adventistit toimivat kuin muutkin Jumalan viholliset: Silloin ruvetaan sanomaan vuorille: 'Langetkaa meidän päällemme', ja kukkuloille: 'Peittäkää meidät'.
    Mutta kukaan, ei edes adventisti, ei voi kadota olemattomiin eikä kätkytyä hautoihin. Saattaako joku niin piiloon piiloutua, etten minä häntä näe? sanoo Herra. Enkö minä täytä taivasta ja maata? sanoo Herra.


   • Anonyymi

    Olet se käärme, joka puhui ja valehteli paratiissa. Käytät aivan samoja sanoja: "Onko Jumala todella sanonut", ja sinä kirjoitat ja vänkäät: "Kyseessä on vain juutalaisen taru, joka ei tarkoita yhtään mitään". Adventisti olet Jumalan syyttäjä ja törkimys.
    Jumala Sanassa on kirjoitettuna:
    eivätkä kiinnittäisi huomiotansa juutalaisiin taruihin eikä totuudesta pois kääntyvien ihmisten käskyihin.
    Pilkkaat Jumalaa väittäessäsi Jeesuksen toimineen omaa Sanaan vastaan. Väität Jeesusta valehtelijaksi.
    Et koskaan pysty pyyhkimään Sanasta pois Totuutta: Niin tapahtui, että köyhä kuoli, ja enkelit veivät hänet Aabrahamin helmaan. Ja rikaskin kuoli, ja hänet haudattiin.
    Ja kun hän nosti silmänsä tuonelassa, vaivoissa ollessaan, näki hän kaukana Aabrahamin ja Lasaruksen hänen helmassaan.
    Ja hän huusi sanoen: 'Isä Aabraham, armahda minua ja lähetä Lasarus kastamaan sormensa pää veteen ja jäähdyttämään minun kieltäni, sillä minulla on kova tuska tässä liekissä!'
    Mutta Aabraham sanoi: 'Poikani, muista, että sinä eläessäsi sait hyväsi, ja Lasarus samoin sai pahaa; mutta nyt hän täällä saa lohdutusta, sinä taas kärsit tuskaa.
    Ja kaiken tämän lisäksi on meidän välillemme ja teidän vahvistettu suuri juopa, että ne, jotka tahtovat mennä täältä teidän luoksenne, eivät voisi, eivätkä ne, jotka siellä ovat, pääsisi yli meidän luoksemme.'
    Hoet vai tuo on vertaus, niin voisitko jo kertoa, mitä verrataan ja mihin verrataan?
    Olet hyvin ymmärtämätön sillä, et ymmärrä Sanan vertauksia, joissa puita verrataan kansoihin ja kuninkaisiin ja yksitäisiin ihmisiin. Adventistit kylvävät lustetta.


  • Anonyymi

   Paavalikin näkee Kristuksen vasta ylösnousemuksensa päivänä, ei yhtään ennen. Piste.
   "jokainen vuorollaan: esikoisena Kristus, sitten Kristuksen omat hänen tulemuksessaan;"1Kor.15:24

   • Anonyymi

    Adventisti, kirjoitat valhetta päin silmiä ja häpeilemättämästi nouset Jumalaa vastaan ja pilkkaat Häntä ja teet Jumalan valhettelijaksi, niin ei ole ihme, että kauhistut Jumalan kohtaamista ja haluat kadota olemattomaksi ja tiedottomaksi.


  • Anonyymi

   Paavalin tajunnassa samoin kuin muidenkin kuolleiden tajunnassa kuolema on vain silmänräpäys, koska se on tiedoton tila, josta ihmisen herää vasta ylösnousemuksessa ja näin ollen hänestä tuntuu, että pääsi piankin perille, vaikka todellisuudessa kuoleman ja ylösnousemuksen välillä olisi vaikka tuhansia vuosia, niin kuin Paavalinkin kohdalla. Mutta vasta päivien lopulla perille tullaan "Mutta sinä, mene, siksi kunnes loppu tulee; ja lepää, ja nouse osaasi päivien lopussa."" Dan.12:13

   • Anonyymi

    Daniel meni lepoon, mikä tarkoittaa adventistien mukaan olematonta ja tiedotonta tilaa haudan hiljaisuudessa. Advntististit myös väittävät lepäävänsä lauantaisin, mutta ovatko he olemattomia ja tiedottamassa tilassa ja haudan hiljaisuudessa yhden päivän viikossa?


  • Anonyymi

   Daniel meni tosiaan lepoon, eikä vielä ketää ylistämään, sillä "Eivät kuolleet ylistä Herraa, ei kukaan hiljaisuuteen astuneista" Ps.115:17

   • Anonyymi

    Niinpä, adventistit ovat jo eläesseen kuolleita synteihinsä ja rikoksiinsa, joissa he vaeltavat tämän maailman menon mukaan, ilmavallan hallitsijan, sen hengen hallitsijan, mukaan, joka nyt tekee työtään tottelemattomuuden adventisteissa.


  • Anonyymi

   Tuletko vielä taivaassakin syyttelemään toisia uskovia, jos sinne saakka koskaan onnistut pääsemään? Kaimasi jo kerran sai siellä kenkää..."sillä meidän veljiemme syyttäjä, joka yöt ja päivät syytti heitä meidän Jumalamme edessä, on heitetty ulos." Ilm.12:10. Miten mahtaa käydä sinulle, jos ylipäätään niin pitkälle pääset? Ennakkotapaus on kirjattu Ilm.12-lukuun.

   • Anonyymi

    Yksikään epäjumalan palvelija, ei myöskään adventisti, joka palvelee demoneja, pääse taivaaseen.
    Eikä yksikään valehteva adventisti pääse taivaaseen.
    .Adventistit, myös sinä ja valheesi ovat näkyvillä tässä ketjussa, valehtelevat tietoisesti. Sillä eihän edes heiden suuri profeettansa ja jumalansa, kirjailija ja satujen kertoja, white uskonut omia oppejaan ja tarinoitaan kuolleitten katoamisesta olemattomiksi, vaan heti kun white näki vallan karkaavan käsistään, hän oletti saavansa yhteyden kuolleeseen mieheensä Jamesiin ja saavansa kuolleelta mieheltään neuvoja ja apua.
    Kirjoittanut Robert K. Sanders   http://www.truthorfables.com/EGW_Talking_to_the_Dead_James.htm
    Kääntänyt Tuija 
    Ellen White ottaa vastaan neuvoja kuolleelta aviomieheltään Jamesilta.
    Ellen anelee Jumalaa näyttämään suunnan. Hiukan myöhemmin hän näki unen ja uskoi sen olleen vastaus Jumalalta. Ellen tiesi, että James oli kuollut ja haudattu. James oli kuollut 6.8.1881. Tässä unessa Ellen keskusteli kuolleen miehensä kanssa ja James väitti "Herran" kertovan mikä olisi parasta heille.
    Kun Ellen käyttää sana ”isä” hän tarkoittaa miestään Jamesia. 
    Muutaman päivän ajan olin anellut Herraa ilmaisemaan tahtonsa velvollisuuteni suhteen. Näin yöllä unta, että ajoin hevosen vetämiä vaunuja ja istuin oikealla puolella. Isä oli myös rattailla istuen vasemmalla puolella. Hän oli hyvin kalpea, mutta rauhallinen ja tasapainoinen. ”Voi, isä” minä valitin ”olen niin onnellinen, kun saan sinut vielä kerran vierelleni! Minusta tuntui, että puolet minusta oli kadonnut. Isä, minä näin sinun kuolevan; näin sinut haudattavan. Onko Herra säälinyt minua ja antanut sinun tulla takaisin, jotta voisimme työskennellä yhdessä kuten ennen?” Hän näytti hyvin surulliselta. Hän sanoi: ”Herra tietää mikä on parasta sekä sinulle että minulle. 
    Kuollut James ennustaa tulevaisuutta. Hän kertoo Ellenille, että hän tulee saamaan kutsuja tärkeisiin kokouksiin ja että hän voi saada enemmän aikaan kynällään kuin äänellään.  Kopioitu ”Mitä adventisti eivät kerro sinulle”-sivuilta


   • Anonyymi

    Kauheeta, hellarit näkevät adventistien pahuuden, hui!


   • Anonyymi
    UUSI
    Anonyymi kirjoitti:

    Yksikään epäjumalan palvelija, ei myöskään adventisti, joka palvelee demoneja, pääse taivaaseen.
    Eikä yksikään valehteva adventisti pääse taivaaseen.
    .Adventistit, myös sinä ja valheesi ovat näkyvillä tässä ketjussa, valehtelevat tietoisesti. Sillä eihän edes heiden suuri profeettansa ja jumalansa, kirjailija ja satujen kertoja, white uskonut omia oppejaan ja tarinoitaan kuolleitten katoamisesta olemattomiksi, vaan heti kun white näki vallan karkaavan käsistään, hän oletti saavansa yhteyden kuolleeseen mieheensä Jamesiin ja saavansa kuolleelta mieheltään neuvoja ja apua.
    Kirjoittanut Robert K. Sanders   http://www.truthorfables.com/EGW_Talking_to_the_Dead_James.htm
    Kääntänyt Tuija 
    Ellen White ottaa vastaan neuvoja kuolleelta aviomieheltään Jamesilta.
    Ellen anelee Jumalaa näyttämään suunnan. Hiukan myöhemmin hän näki unen ja uskoi sen olleen vastaus Jumalalta. Ellen tiesi, että James oli kuollut ja haudattu. James oli kuollut 6.8.1881. Tässä unessa Ellen keskusteli kuolleen miehensä kanssa ja James väitti "Herran" kertovan mikä olisi parasta heille.
    Kun Ellen käyttää sana ”isä” hän tarkoittaa miestään Jamesia. 
    Muutaman päivän ajan olin anellut Herraa ilmaisemaan tahtonsa velvollisuuteni suhteen. Näin yöllä unta, että ajoin hevosen vetämiä vaunuja ja istuin oikealla puolella. Isä oli myös rattailla istuen vasemmalla puolella. Hän oli hyvin kalpea, mutta rauhallinen ja tasapainoinen. ”Voi, isä” minä valitin ”olen niin onnellinen, kun saan sinut vielä kerran vierelleni! Minusta tuntui, että puolet minusta oli kadonnut. Isä, minä näin sinun kuolevan; näin sinut haudattavan. Onko Herra säälinyt minua ja antanut sinun tulla takaisin, jotta voisimme työskennellä yhdessä kuten ennen?” Hän näytti hyvin surulliselta. Hän sanoi: ”Herra tietää mikä on parasta sekä sinulle että minulle. 
    Kuollut James ennustaa tulevaisuutta. Hän kertoo Ellenille, että hän tulee saamaan kutsuja tärkeisiin kokouksiin ja että hän voi saada enemmän aikaan kynällään kuin äänellään.  Kopioitu ”Mitä adventisti eivät kerro sinulle”-sivuilta

    Minä olen ottanut tietoa Lutherin kirjoituksista, en kytiltä, mitä tulee Ilmestyskirjan petoon, antikristukseen paaviin, josta 1700-luvun Luterilaiset virret kertovat: Jumalan käskyi wastaan räyskyi peto.
    Lutheri oli ymmärtäväinen, samoin Saksalainen professori Andreas Helwig (1572-1643) Ymmärtäväinen on myöskin ylifariseus_1:nen, samoin monet muut adventistit.

    Nyt kun on tunnistettu Ilmestyskirjan peto, niin on helppo tunnistaa tämän pedonmerkki, joka on sunnuntai, ihmiskäsky pyhäksi.

    1234567---


  • Anonyymi

   Se, että joku näkee unia ja unissa eläviä tai kuoleita, ei ole yhteydenotto kuolleisiin. Täysin naurettava väite. Kaikki näkevät unia elävistä ja kuoleista ja " jolla on uni, kertokoon unensa; mutta se, jolla on minun sanani, puhukoon minun sanani uskollisesti. Mitä tekevät oljet jyvien seassa? sanoo Herra."Jer.23:28
   Jumalan sana antaa meille iloisen etuoikeuden pyhittää sapatti ja Jumalan sana kertoo kuolleiden nukkuvan tiedotonta unta ylösnousemukseen saakka ja sen tähden yhteydenotto kuolleisiin on sula mahdottomuus.
   Tämä Raamatun kirkas totuus varjelee Jumalan kansan spiritismin petollisista harhoista, joissa demonihenget esiintyvt muka poismenneinä vainajina ja kertovat kaikkien ihmisten erotuksetta menevän kuolemansa jälkeen kirkkauteen, vaikka Jeesus sanoo "Menkää ahtaasta portista sisälle. Sillä se portti on avara ja tie lavea, joka vie kadotukseen, ja monta on, jotka siitä sisälle menevät" Matt.7:13

   • Anonyymi

    Olet Jumalan pilkkaaja ja kaken pyhän rienaaja. Olet avoimesti herjannut elävää Jumalaa.
    Sinulle riivaajat ovat tuttuja. Hallussasi on demoni, joka kumittelee ja pelotettee ja jonka avulla halliset ja kiusaat ihmisiä. Et voi kieltää totuutta isestäsi; et ole uskossa Jeesukseen.
    Olet todellakin lavealla teillä. Vain laveaan tiehen mahtuvat sinun demonisi ja epäjumasi ja kaikki valheesi ja sapattijumasi eksytyksesi , joita olet postannut kristilliselle palstalle.


   • Anonyymi

    Valehtelet, se että näkee unessa vainajahengen, ei ole syntiä, mutta se että white otti vastaan neuvoja kuolleelta aviomieheltään Jamesilta, on spiritismiä.


  • Anonyymi

   Jumala usein puhuu unien välityksellä "Unessa, öisessä näyssä, kun raskas uni valtaa ihmiset ja he nukkuvat vuoteillansa, silloin hän avaa ihmisten korvat " Job.33:15,17. "hänelle ilmestyi unessa Herran enkeli, joka sanoi...Jumala kielsi heitä unessa Herodeksen tykö palaamasta ...Herran enkeli ilmestyi Joosefille unessa ja sanoi...Herran enkeli ilmestyi unessa Joosefille Egyptissä...hän sai unessa Jumalalta käskyn ja lähti Galilean alueelle. " Matt.1:202:12,13,19,20
   Ihmetten kovin, kun joku saa hirmu hepulin heti, kun joku toinen on joskus nähnyt jotain unta, jota ei ole itse valinnut. Vai valitsetko sinä aina unesi, millaisen filmin haluat milloinkin katsella? Kiitä Jumalaa, jos jollekin Jumala puhuu vaikka unien kautta sillä "uni on tosi ja sen selitys luotettava." Dan.2:45

   • Anonyymi

    Jeesuksen omille ilmestyy unissa Herran enkeli, mutta spiritisti-ellenille riivaajahenki.
    Pahat henget ei ilmesty uskovien uniin.
    Etko lainkaan ymmärrä sitä mitä postaat ja mitä koppiot?
    Pahat henket eivät ole Jumala eikä Herran enkeli, vaan pahat henget ovat niitä, joita sinä jumalaton palvelet.


  • Anonyymi

   Raamattu on totuus. Jeesus sanoo "Pyhitä heidät totuudessa; sinun sanasi on totuus." Joh.17:17. Usko sinä uniisi, jos niin haluat, "Mutta minä ilmoitan sinulle, mitä on kirjoitettuna totuuden kirjassa"Dan.10:21. "seitsemäs päivä on Herran, sinun Jumalasi, sapatti" 2Moos.20:10 "elävät tietävät, että heidän on kuoltava, mutta kuolleet eivät tiedä mitään" Saarn.9:5

   • Anonyymi

    Taas aloit valehtelemaan. Minä en ole puhunut mitään uskossa uniin, vaan sinä uskot ellen noitaan jaka oli spiritisti jonka uniin ilmestyi vainajahenki. Olet noita kuten ellenkin, sillä yritit manata kimppuuni vallassasi olevan riivaajahengen. Sitten ihmettelit: "Kuinka tämä on nyt niin vaikeaa?" Taatusti on vaikeaa manata uskovaa, sillä Herran enkeli asettuun Jeesuksen omien ympärille ja pelastaa heidät.
    Sana todistaa: Katso, minä olen luonut sepän, joka lietsoo hiilivalkeata ja kuonnuttaa aseen käytäntöönsä; mutta minä olen myös luonut tuhontuottajan hävittämään sen. Olet Jesajan mainitsema seppä. Sitten tulee minulle Jeesuksen omalle annettu lupaus: Jokainen ase, joka valmistetaan sinun varallesi, on oleva tehoton; ja jokaisen kielen, joka nousee käymään sinun kanssasi oikeutta, sinä osoitat vääräksi. Tämä on Herran palvelijain perintöosa, tämä heidän vanhurskautensa, minulta saatu, sanoo Herra.
    Jokainen ase, jonka nostat minua vastaan, on oleva tehoton. Minulla on Herralta Jeesukselta saatu pyhyys ja vanhurskaus. Mutta sinulla vain oma ulkokultaisuus.

    Taatusti olet jo riitavän monisti ilmoittanut jumalasi nimen, sen jonka asialla olet ja jota palvelet, sapatti ja joka on pohjimiltaan demonihenki.
    Huomaatko sydämesi kyllyyydestä suusi puhuu? Eikä sydämessä asu Jeesus, vaan se mitä tuot esille pahasta sydämestäsi on sapatti.


  • Anonyymi

   Saatana on aina vihannut Jeesusta ja Jeesksen sapattia, joka korottaa Jeesuksen kaiken Luojansi ja Herraksi. Tänä lopun aikana suuri taistelu tullaan käymään Jeesuksen ja saatanan välillä juuri Jeesuksen herruudesta. Mutta, vaikka "Teidän vastustajanne, perkele, käy ympäri niinkuin kiljuva jalopeura, etsien, kenen hän saisi niellä", niin "hän, joka teissä on, on suurempi kuin se, joka on maailmassa." 1Piet.5:8, 1Joh.4:4
   Niin kauan kuin maailmassa on yksikin uskova, joka kunnioittaa Jeesusta pyhittämällä sapatin, saatanan tappio on varma "sillä te olette voittaneet sen, joka on paha."1Joh.2:13

  • Anonyymi

   Jeesus on Herra. Saatana on aina vihannut Jeesusta ja Jeesuksen sapattia, joka korottaa Jeesuksen kaiken Luojaksi ja Herraksi. Tänä lopun aikana suuri taistelu tullaan käymään Jeesuksen ja saatanan välillä juuri Jeesuksen herruudesta. Mutta, vaikka "Teidän vastustajanne, perkele, käy ympäri niinkuin kiljuva jalopeura, etsien, kenen hän saisi niellä", niin "hän, joka teissä on, on suurempi kuin se, joka on maailmassa." 1Piet.5:8, 1Joh.4:4
   Niin kauan kuin maailmassa on yksikin uskova, joka kunnioittaa Jeesusta pyhittämällä sapatin, saatanan tappio on varma "sillä te olette voittaneet sen, joka on paha."1Joh.2:13

   • Anonyymi
    UUSI

    Luuletko tosiaan muutamalla Raamatun jakeella peittäväsi valheesi? Et ole uskossa Jeesukseen, etkä pysty kieltämään tätä totuutta itsestäsi.
    Raamattu ei ilmoita, muuta Jumalaa kuin yhden, mutta laitoit taas tapasi mukaisesti Jeesuksen rinnalle oma jumalasi sapatin, sen hengen, jota palvelet ja jota kunnioitat. Mutta Jumalasi ei koskaan istu Jeesuksen rinnalla valtaistuimella.
    Mutta sinun elämässäsi saatana ja Jeesus eivät taistele keskenään, sillä palvelet koko sydämestäsi pimeyttä. Koko elämäsi on valhetta ja pimeyttä. Elämässäsi ei ole mitään sijaa elävälle Jumalalle. Väittäessäsi Jeesusta itsesi kaltaiseksi satujen kertojaksi pilkkasit Herraa Jeesusta julkisesti. Irvittelit luottamustani Jumalan Sanaan.
    Sana ilmoittaa: Minä, Herra, se on minun nimeni, minä en anna kunniaani toiselle enkä ylistystäni epäjumalille. Se, sapatti jota vaahtoat ja jota palvelet, on yksiselitteisesti adventistien, myös sinun epäjumala.
    AINOA, MITÄ KUNNIOITAT ON, PAHUUS. OLET KAMMOTTAVA!!!


   • Anonyymi
    UUSI

    Jeesus itse sanoo: Niin ei myös teistä yksikään, joka ei luovu kaikesta, mitä hänellä on, voi olla minun opetuslapseni.
    Kaikesta luopumiseen kuuluu myös sapatista luopuminen. Kaidalle teille mahtuu ainoastaan Jeesus, ei ketään muuta Hänen rinnalleen.
    Mutta lavealle teille mahtuvat sinun demonisi ja epäjumasi ja kaikki valheesi ja sapattijumasi eksytyksesi.


  • Anonyymi
   UUSI

   Epäloogiset mielipiteesi, joilla ei ole mitään raamatullista pohjaa, ovat tyhjänpäiväisiä jorinoita.
   Tosiasia on selkeästi tämä: Raamattu on totuus ja Jeesus on totuus ja Jumalan laki on totuus ja Jumalan kymmenestä käskystä ei katoa pieninkään piirto, joten myös sapattikäsky on ja pysyy edelleen voimassa ja on siunauksena Jumalan kansalle aina ajan loppuun saakka. Näin Jeesus erottaa oman kansansa maailmasta, kaitsee heitä ja vie kerran perille taivaan kotiin "Minun lampaani kuulevat minun ääntäni, ja minä tunnen ne, ja ne seuraavat minua." Joh.10:27

   • Anonyymi
    UUSI

    Et ole pystynyt näyttämän yhtä ainuttakaan kohtaa, jossa olisin poikennut Sanan ilmoituksesta.
    Se armon mukaan, jonka olen Herralta Jeesukselta saanut, olen kummonut Pyhän Hengen ohjauksessa satoja valheitasi. Niinpä, sinä itse olet turhanpäiväisten jorinoitten kirjoittaja.
    Et kuule Herran Jeesuksen ääntä, sillä eihän Mooses ole Jeesus eikä ellen ole Jeesus. Kaiken päälle et edes ymmärrä mitä tarkoittaa: "Minun lampaani kuulevat minun ääntäni, ja minä tunnen ne, ja ne seuraavat minua." Olet irvaillut kuinka uskon Sanan ilmoitusta juttelevista puista. Niin kuinka olisit nyt lammas???
    Voisitko, selittää mitä epäloogista tässä on? Jeesus itse sanoo: Niin ei myös teistä yksikään, joka ei luovu kaikesta, mitä hänellä on, voi olla minun opetuslapseni. Kaikesta luopumiseen kuuluu myös sapatista luopuminen. Kaidalle tielle mahtuu ainoastaan Jeesus, ei ketään muuta Hänen rinnalleen.
    Mutta lavealle tielle mahtuvat sinun demonisi ja epäjumasi ja kaikki valheesi ja sapattijumasi eksytyksesi.

    ADVENTISMI ON KOKONAISUUDESSAAN EPÄLOOGISIA MIELIPITEITÄ.
    Adventismi on saatanasta ja perkeleestä.


   • Anonyymi
    UUSI

    Adventismi on harhojen uskonto. harhaluulo on "perusteeton voimakas uskomus, josta henkilö pitää kiinni itsepintaisesti, vaikka esitettäisiin sen kumoavia perusteluita tai todisteita". (wikipedia)
    Raamatussa ei ole adventistien kuvittelemaa sapattiuskontoa.
    Esimerkiksi adventistien harhaluulo siitä, että Jeesuksen käskyt ovat yhtä kuin kuin vanhan liiton kymmenen käskyä, on harhaluulo ja perusteeton uskomus.
    Sanassa on hyvin selvästi ilmoitettu Jeesuksen käskyt: Sen käskyn minä teille annan, että rakastatte toisianne. Vaikka kuinka vääntäisi, niin Jeesus ei sanonut antavansa sapattikäskyä ja muutamaa muuta Mooseksen lain käskyä seuraajiensa täytettäväksi.
    Adventistit eivät usko Jumalan Sanaa, vaan ovat paatuneina ovat ottaneet Sanan ilmoituksen tilalla oman oppinsa.
    Adventistit ovat pahoja ja paatuneita, ulkokullattuja maailman ihmisiä, jotka näyttelevät hurskasta ja jumalista ihmistä.


   • Anonyymi
    UUSI

    umalan Sanassa ei ole kymmenen käskyn lakia, vaan Raamatussa on Vanhan liiton laki, johon kuului ns. kymmenen käskyä, mutta lakiin kuului satoja muitakin käskyjä. Ns. kymmenen käskyä, joista riehut pahan hengen vallassa palstalla, olivat osa vanhaa liittoa ja ns. kymmenen käskyä olivat kirjoitettuna vanhan eli ensimmäisin liiton lain tauluissa.
    Jeesus pyyhi pois kirjoituksen nimenomaan ensimmäisen liiton lain tauluista: Herra antoi minulle ne kaksi kivitaulua, joihin oli kirjoitettu Jumalan sormella, ja pyyhki pois sen kirjoituksen säädöksineen, eli pyyhki pois Jumalan sormella kirjoitetun tekstin, eli lakkautti ensimmäisen liiton.
    Paavali kirjoittaa: Mutta jos jo kuoleman virka, joka oli kirjaimin kaiverrettu kiviin. Kymmenen käskyä olivat kuoleman virka. Paavali myös todistaa: elämän hengen laki Kristuksessa Jeesuksessa on vapauttanut sinut synnin ja kuoleman laista. Jeesuksen vapauttaa synnin ja kuoleman laista, jonka pääkohdat olivat kirjoitettuna liiton tauluihin. Jopa valheesi ja kaikki Sanan vääristelyt todistavat Jeesuksen pyyhkineen pois ns. kymmenen käskyä, sillä olivathan kymmenen käskyä kirjoitettuna myös Mooseksen lain kirjassa.
    Palvelet koko sydämestäsi ja mielestäsi sielunvihollista.
    Et usko Jeesukseen, etkä Hänen sanojaan: kunnes taivas ja maa katoavat, ei laista katoa pieninkään kirjain, ei ainoakaan piirto, ennenkuin kaikki on tapahtunut. joka purkaa yhdenkään näistä pienimmistä käskyistä ja sillä tavalla opettaa ihmisiä, se pitää pienimmäksi taivasten valtakunnassa kutsuttaman; mutta joka niitä noudattaa ja niin opettaa, se pitää kutsuttaman suureksi taivasten valtakunnassa.
    Olet purkanut suurimman osan Mooseksen käskyistä. Itse asiassa voi sanoa sinun purkaneen koko lain ja ottaneet tilalle omat, ellen-noidat käskyt. Olet vääryyden ja laittomuuden harjoittaja.
    Esimerkiksi sapattikäsky ei ole ainoastaan 'Muista pyhittää lepopäiväsi', sillä jo ajatuksena käsky ilman selitystä, miten pitää pyhittää, on mieletön.
    Mooseksen laissa on selvästi sanottu sapatinvieton säännöt. Tulta ei saa tehdä. Ei saa toimittaa arkiaskareita, ei saa kuljettaa talosta ulos mitään kantamusta. ei saa teettää työtä sapatinrikkojat pitää kivittää.
    Sinä valehteleva ja tekopyhä adventisti, rikot joka ikistä sapattisääntöä vastaan. Sinulla on ihan oma sapattisi, ellen-sapatti, jolla ei ole mitään tekemistä Raamatun kanssa.


   • Anonyymi
    UUSI

    Adventisteilla puuttuu pyhyys ja sydämen puhtaus. Heidän mielensä on pimeä. Sana ilmoittaa: Kaikki on puhdasta puhtaille (Jeesuksen omille); mutta saastaisille ja uskottomille ei mikään ole puhdasta, vaan heidän sekä mielensä että omatuntonsa on saastainen.
    Adventistien sapatinvietto on täyttä oman navan ympärillä pyörimistä, täyttä itsekkyyttä ja ja täyttä ulkokultaisuutta.
    Adventisti kehuskelee koko maailman edessä sapatinvietollaan, sillä omalla pyhyydellään, omalla erinomaisuudellaan ja omalla pelastuksellaan, jonka itse on itselleen ansainnut.


   • Anonyymi
    UUSI

    Aiemmin pilkkasit ja irvailit ja kirjoitit, että Jeesuksen opetus rikkaasta miehestä ja Lasaruksesta on juutalaisten taru, jota ei pidä uskoa ja ottaa kirjaimellisesti: Oli rikas mies, joka pukeutui purppuraan ja hienoihin pellavavaatteisiin ja eli joka päivä ilossa loisteliaasti.
    Mutta eräs köyhä, nimeltä Lasarus, makasi hänen ovensa edessä täynnä paiseita
    ja halusi ravita itseään niillä muruilla, jotka putosivat rikkaan pöydältä. Ja koiratkin tulivat ja nuolivat hänen paiseitansa.
    Niin tapahtui, että köyhä kuoli, ja enkelit veivät hänet Aabrahamin helmaan. Ja rikaskin kuoli, ja hänet haudattiin.
    Ja kun hän nosti silmänsä tuonelassa, vaivoissa ollessaan, näki hän kaukana Aabrahamin ja Lasaruksen hänen helmassaan.
    Et uskonut edellä lainattua Herran Jeesuksen opetusta.
    Niin, miten voisit uskoa vertausta? "Minun lampaani kuulevat minun ääntäni, ja minä tunnen ne, ja ne seuraavat minua." Miksi ylipäätään lainaat tueksesi Raamatun jakeita, joihin et itse usko?


   • Anonyymi
    UUSI

    Vaikka irvailit ja pilkkasit, niin uskon Raamatun ilmoittamat juttelevat puut ja uskon myös puhuvan aasin, mutta olen täysin varma ja tiedän, ettet sinä adventisti, ole lammas.
    ADVENTISTI, ET OLE LAMMAS.


  • Anonyymi
   UUSI

   Sinua näyttää harmittavan kovasti se, ettei kukaan poismenneistä kavereistasi ole vielä käryämässä helvetin lieskoissa. Tyrkytät melkein joka toiseen viestiisi lempivertaustasi, jossa unelmoit helvetin kauhuista ja yrität näin pelotella herkkiä sieluja kuin jäniksiä uskoosi.
   "Kuitenkin Jumalan vahva perustus pysyy lujana...Sillä elävät tietävät, että heidän on kuoltava, mutta kuolleet eivät tiedä mitään"2Tim.2:19,Saarn.9:5
   Turhaan pullikoit Jumalan sanan totuutta vastan ja yrität ujuttaa spiritismin perusajatusta "ette suinkaan kuole" kristittyjen uskottavaksi, sillä totuden sana ilmoittaa selvääkin selvemmin: "Se sielu, joka syntiä tekee-sen on kuoltava." Hes.18:4 ja "kuolleet eivät tiedä mitän" ja "ihminen lepoon mentyänsä ei enää nouse. Ennenkuin taivaat katoavat, eivät he heräjä eivätkä havahdu unestansa." Job.14:12
   Siellä nukkuvat Daniel ja kumppanit tiedottomassa unessa, vaikka kuinka yrität uskotella puiden puhuvan "Mutta sinä, mene, siksi kunnes loppu tulee; ja lepää, ja nouse osaasi päivien lopussa."Dan.12:13

   • Anonyymi
    UUSI

    Lampaat eivät kirjoittele netissä, joten et ole lammas eli Jeesuksen seuraaja. Eikä Daniel kadonnut olemattomiin, vaan Jeesuksen omien sanojen mukaan: Siellä on oleva itku ja hammasten kiristys, kun näette Aabrahamin ja Iisakin ja Jaakobin ja kaikkien profeettain olevan Jumalan valtakunnassa, mutta huomaatte itsenne heitetyiksi ulos.
    Olemattomat eivät näe eikä huomaa. Kirjoitit valhettelet päin silmiä.
    Mutta sinä, mene, siksi kunnes loppu tulee; ja lepää, ja nouse osaasi päivien lopussa. Samaa sanaa, joka on käännetty 'lepää' käytetään Esterin kirjassa Puurim-juhlan merkityksestä, eli rauhaa pääsemiseen vihollisista. Lepää-sanaa käytetään myös Jumalan arkin levosta.
    Israelilaiset eivät haihtuneet minnekään eikä arkki kadonnut olemattomiin, vaikka arkki tuotiin lepoon temppeliin, niin ei myöskään Daniel kadonnut haudan hiljaisuuteen.


   • Anonyymi
    UUSI

    Adventisti, pidät kristillistä palstaa kusitolppanasi ja taas kävit lirauttamassa oman pedon merkkisi.
    Kirjoitit törkeää valhetta. Tässä valhetta päin silmiä: "Haudoissa, jossa eivät tiedä mistään mitään."
    Sinä jumalaton pilkkaaja ja kaiken pyhän rienaaja, et tiedä mistään mitään. Mutta ne, jotka haudoissa ovat, tietävät ja ovat täydessä ymmärryksessä.
    Rikas mieskin näki ja kuuli ja tunsi kuolemansa jälkeen. Missä on rikas mies tällä hetkellä??? entä ne muuta, jotka olivat samassa paikassa rikkaan miehen kanssa???
    Voisitko selittää???
    Väität Jeesuksen julistaneen voitonsanomaa olemattomille. " jossa hän myös meni pois ja saarnasi vankeudessa oleville hengille".
    Koko sepustuksesi on sinun törkyäsi ja jumalattoman valhettelijan saastetta.
    Entä ovatko nämä olemattomia? näin minä alttarin alla niiden sielut, jotka olivat surmatut Jumalan sanan tähden ja sen todistuksen tähden, joka heillä oli.
    Ja he huusivat suurella äänellä sanoen: "Kuinka kauaksi sinä, pyhä ja totinen Valtias, siirrät tuomiosi ja jätät kostamatta meidän veremme niille, jotka maan päällä asuvat?"
    Ja heille kullekin annettiin pitkä valkoinen vaippa, ja heille sanottiin, että vielä vähän aikaa pysyisivät levollisina, kunnes oli täyttyvä myös heidän kanssapalvelijainsa ja veljiensä luku, joiden tuli joutua tapettaviksi niinkuin hekin.
    Sinusta on kirjoitettuna: jumalattomat ovat kuin kuohuva meri, joka ei voi tyyntyä ja jonka aallot kuohuttavat muraa ja mutaa.


  • Anonyymi
   UUSI

   Saatana on saanut sinusta työtoverin ja äänitorven emävalheelleen "ette suinkaan kuole." Jeesus sanoo: "Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä." Joh.8:44. Jumalan sana sanoo. "Se sielu, joka syntiä tekee-sen on kuoltava." Hes.18:4,19. Oiken kaksi kertaa jopa samassa luvussa toistetaan "Se sielu, joka syntiä tekee-sen on kuoltava" ikäänkuin Jumala alleviivaisi tätä totuutta, niin että tyhmimmänkin päähän jo viimein uppoaisi se, että sielu kuolee ja nukkuu tietämättä mitään mistään.
   Turha sinun on ainoaan oljenkorteesi käpertyä, sillä se on vertaus, eikä vertauksia pidä tulkita kirjaimellesesti vaan pitää uskoa, mitä Raamattu sanoo "Sillä elävät tietävät, että heidän on kuoltava, mutta kuolleet eivät tiedä mitään, eikä heillä ole paikkaa, vaan heidän muistonsa on unhotettu." Saarn.9:5

   • Anonyymi
    UUSI

    Olet se käärme joka jo paratiissa sanoi: "Onko Jumala todella sanonut?"
    Kirjoitat olemattomia ja valhetta päin silmiä. Jopa ne Raamtun pätkät, joita usein lainaat, todistavat sinut valhettelijaksi: Parempi on sinulle, että silmäpuolena menet sisälle Jumalan valtakuntaan, kuin että sinut, molemmat silmät tallella, heitetään helvettiin, jossa heidän matonsa ei kuole eikä tuli sammu. Oppisi mukaan käyt joka ikinen sapatti, koko iankaikkisuutesi katsomaan näitä matoruumiita, jotka eivät kuole eivätkä haihdu olemattomiin.


   • Anonyymi
    UUSI

    Adventisti, tosiaan tunnet isäsi ja todistat omasta isästäsi: hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä.
    Kirjoitat törkyä koko pimeästä sydämesi.


   • Anonyymi
    UUSI

    Adventistit valehtelevat tietoisesti. Sillä eihän edes heiden suuri profeettansa ja jumalansa, kirjailija ja satujen kertoja, white uskonut omia oppejaan ja tarinoitaan kuolleitten katoamisesta olemattomiksi, vaan heti kun white näki vallan karkaavan käsistään, hän oletti saavansa yhteyden kuolleeseen mieheensä Jamesiin ja saavansa kuolleelta mieheltään neuvoja ja apua. Toisin sanoen white uskoi kuolleitten olevan olemassa.


  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   92
   7952
  2. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

   Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
   Muhos
   118
   7758
  3. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   514
   6006