Aihe

Isottelun ankara taakka painaa Marinin SDP:n historiaa

Anonyymi

Ei kukaan voi luulla olevansa parempi kuin toinen, jos pelkää oman asemansa puolesta. Mitä USA:ssa tapahtuu, on tapahtunut Suomessakin isommin ja pienemmin.

Sata vuotta sitten vasemmistoradikaalien agitointi ja valehtelu johti vallankumousyritykseen, mikä johti sekasortoon ja 38.000 suomalaisen ihmisen kuolemaan. Suomi säilyi itsenäisenä, vaikka jotkut halusivat sen liittyvän takaisin Venäjän alaisuuteen. Samat lait, mitä oli jo valmisteltu ennen vallankumousyritystä vietiin loppuun, parantaen torppareiden asemaa. Siis vallankumouksella ei ollut lakeihin vaikutusta suuntaan eikä toiseen, koska lait olivat jo valmisteilla ennen vallankumousyrityksen alkua. Muu tieto on valehtelua.

Kolme vuotta sitten sdp yhdessä vasemmistoliiton kanssa aloitti Sipilän hallituksen määrätietoisen mustamaalaamisen. Retoriikka oli ala-arvoista ja peitetarinat, joihin liittyi esimerkiksi "vappusatanen", pääministerin henkilöön kohdistuneet valheellliset väitteet, veroparatiisiyhtiötarinat, aktiivimalli-ilakointi ja SAK:n valjastaminen mielenosoituksilla ja lakkoilulla vastustamaan maan hallitusta ja perustuslaillista Eduskuntaa. SAK:n lakkojen yksi tekosyy oli valmisteilla olevaan lakiin vaikuttaminen. Lopulta laki ei helpottunut vaan tuli ankarampana voimaan. "Ay-sarvipää" yritti kuitenkin kertoa televisiossa olleensa voittoisa. No, lapset jäivät päiväkodeissa ilman ruokaa ja monet yritykset kärsivät miljoonatappiot. Muutama sata työpaikkaa siirtyi taas ulkomaille.

Vallankumousta ei syntynyt, mutta Rinne julisti vaaleissa saavuttaneensa suuren voiton: SDP 17,7%, Persut 17,5% ja Kokoomus 17,0%. Oppositiopuolue ei siis saanut tavanomaista 23%-25%:a, vaan voiton, joka ei ole voitto. Agitointi toi kuitenkin jotain tulosta.

SAK:n käyttäytyminen kiristäjänä ja yritysten toiminnan vahingoittajana on kyseenalaista. Se on johtanut tuhansien työpaikkojen siirtymiseen ulkomaille. Se on ikävää. Kiristäminen ja valheiden kertominen ei ole oikein.

Perustuslakia on kunnioitettava. Lakia ja asetuksia on noudatettava ja kunnioitettava. Muu on epäisänmaallista ja epäoikeudenmukaista. Kaikki ovat samanarvoisia lain edessä. Siitä on pidettävä kiinni.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Liikenne topissa

    Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
    Virrat
    43
    12029
   2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

    Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
    Parisuhde
    160
    9371
   3. Maisa se jaksaa valehdella

    https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
    Kotimaiset julkkisjuorut
    227
    7235
   4. Liedenpohja

    Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
    Virrat
    16
    4443
   5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

    Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
    Maailman menoa
    191
    2911