Aihe

Murha-uskonnot?

Anonyymi

Uskonnot ovat aivan yleistäen olleet väkivaltaisia. Vain jotkut elävää uskoa edustavat helluntailaiset yms. ovat poikkeus.
Viime päivien mellakointiuutiset USA.sta toivat esille taas kerran saman tosiasian. Raamattu kädessä presidentti uhoaa olevansa Jumalan asialla. Ja ihmisiä kuolee .

Kirkkouskonto on selvästi murhatilastojen johdossa. Se selviää kun keräämme yhteen tilastot, esim. katolisen inkvisitiolaitoksen ym. suorittamat "vääräuskoisten" eliminoimiset. Hitlerkin oli harras katolinen, jolla oli sama antikristuksen henki kuin paavissa on.
Meikäläisiä, jotka emme hyväksy kirkkouskontojen harhaisuutta, on poltettu roviolla, heitetty petojen eteen, mestattu, yms. miljoonittain.
Yhteensä kirkkojen murhaamia ihmisiä on laskettu olevan noin 60 miljoonaa. Lisäksi ovat kirkon aiheuttamissa sodissa kuolleet.

On törkeää ihmiskunnan vihollisuutta kuulua kirkkoon.

F.b.

30

58

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Varma tosi.

  • Anonyymi

   "Meikäläisiä, jotka emme hyväksy kirkkouskontojen harhaisuutta, on poltettu roviolla, heitetty petojen eteen, mestattu, yms. miljoonittain."

   Mikäli ymmärsin oikein olet helluntalainen .

   Ihmettelen vaan milloin teille tuollaisia asioita on tehty kun uskontonne on synnytetty amerikassa rapiat 100v sitten .Uskontonne kerkisi justiin 1900 luvun alun melskeisiin mukaan ja sai esimerkiksi natsisaksassa hyvän kasvulaustan levitäkseen uutena kristinuskon lahkona ihmisille .

   Tässä hieman historiaa uskonnostasi josta et taida tietää mitään kun erotat sen murhauskonnoista.

   https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/villehoikkala/148953-saksan-vapaakirkot-ja-adolf-hitler/

   Vapaat kirkot toimivat natsien
   toivomalla tavalla oma-aloitteisesti. Ainakin baptistikirkko ja
   adventtikirkko erottivat joitakin juutalaista syntyperää olevia
   jäseniään, ja muutamat heistä surmattiin keskitysleirillä.
   Helluntaiseurakunnissa luovuttiin tavasta kohottaa kädet rukouksen
   ja ylistyksen aikana, koska se näytti veltosti tehdyltä
   Hitler-tervehdykseltä. Kun luterilaisen kirkon nuorisotyö
   yhdistettiin Hitler-Jugendiin, baptistit 1934 lakkauttivat itse oman
   nuorisoliittonsa. Helluntailainen Mülheimin seurakuntaliitto lisäsi
   1937 uskontunnustukseensa omasta aloitteestaan lauseen ”Juutalaisten
   poistaminen kansamme ja muiden kansojen keskuudesta on meille Jumalan
   tahdon ja ennalta määräämisen mukainen tehtävä”. Mülheimin
   liiton Heilszeugnisse- lehti kirjoitti sodan aikana, että Saksan
   voitto Britanniasta on ennustettu Raamatussa (Daniel 7:4).

   • Anonyymi

    Kiitos linkistä! minun seurakunnassa ei koskaan puhuta tästä Helluntailaisten historiasta mitään tämäkin tuli täytenä yllätyksenä ja uutena asiana.


   • Anonyymi

    Aivan kauheaa ajatella että Helluntalaiset ovat olleet mukana tällaisessa en saa edes sanoja...


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Aivan kauheaa ajatella että Helluntalaiset ovat olleet mukana tällaisessa en saa edes sanoja...

    Aivan hirviäääää. Sanat loppu just.


  • Anonyymi

   Niinhän se on jos ei tunne henkisen kotinsa historiaa ei tunne koko henkistä kotiaan.

  • Anonyymi

   Käsitän, että aloittaja tarkoitti kristittyjen vainoilla elävässä uskossa olevia, joita on siis ollut 2000 vuotta ihmisperusteisten kirkkokuntien ulkopuolella. Helluntailaisuus alkoi koota yhteen aidossa uskossa olevia.

   • Anonyymi

    Mutta epäonnistui siinä pahasti. Perustivat taas uuden kirkkokunnan.


   • Anonyymi

    Höpö höpö helluntalaisuus on vain jenkin tekemä uutuuslahko ja rahankeräyskikka eikä poikkea muista ussuskonnoista mihinkään suuntaan .


  • Anonyymi

   > Viime päivien mellakointiuutiset USA.sta toivat esille taas kerran saman tosiasian.

   Ei ole yhtään syytä uskoa, että uskovat olisivat tuolla mellakoineet väkivaltaisesti.

   • Anonyymi

    "Ei ole yhtään syytä uskoa, että uskovat olisivat tuolla mellakoineet väkivaltaisesti."

    Eikö? Suuri osa väkivaltaisten äärioikeistoryhmien edustajista istuu ylpeästi sunnuntaisin kirkoissaan. Näin omin silmin kuinka Capitolilla riehuttiin Jeesus-plakaattien kanssa. Ku Klux Klanin pojat olivat sunnuntaisin hyviä kristittyjä, mutta arkisin he polttivat ristejä ja hirttivät afroamerikkalaisia puunoksiin.


  • Anonyymi

   Murhaajat eivät peri taivasten valtakuntaa, Tulivatpa mistä tahansa.

   • Eikös koko kristinuskonharha perustu syyttömän murhaamiseen?

    Likainen ja iljettävä taikausko on kyseessä, häpeä seuraa teitä ikuisesti.


  • Anonyymi

   Eikö siellä joku helluntailaislahko tehnyt joukkoitsemurhan? Mikä nyt ei ihan sitä tarkoita, että kaikki kuolleet olisivat tehneet itsemurhan.
   Seurauksena tuhatkunta kuollutta.

   • Anonyymi

    Vähän yleissivistystä pliis. Kaikki uskonlahkot eivät ole helluntailaisia. Vain osa USA:n helluntailaisistakaan on ns. yhden lipun alla. Minä voisin koska tahansa perustaa USA:ssa kirkon ja puhua ihan mitä tahansa.


  • Anonyymi

   Englannissa 1600-luvulla katolinen kirkko yritti tappaa Englannissa kaikki uskovaiset. Paljon uskovaisia pakeni muihin maihin ja selvisi.

   Valdolaisia katolinen kirkko vainosi hyvin pitkään. Lopulta Sveitsisssä katolinen kirkko järjesti teurastuksen, jossa pyrittiin tappamaan valdolaiset. Sen teurastuksen kunniaksi on sävelletty laulu"When The Saints march in".

  • Anonyymi

   Juttuhan on julkaistu RV-lehdessä, joten mikään uutinen se ei pitäisi olla.

   Kun ihmisen lähihistoriassa on noin julmia tapahtumia, se kertoo siitä että kulttuurievoluutio ei ole vielä kovin pitkälle edennyt, vaan mutaatio johtanut siihen, että ihminen on murhanhimoinen. Vielä luonnonvalinta ei sitä ole onnistunut poistamaan, vaan siihen vaaditaan ainakin miljoona vuotta, eikä silloinkaan tulos ole varma, koska ei luonnonvalinta pyri mihinkään. Sille on aivan sama vaikka ihmise tappavat toisiaan.

  • Anonyymi

   Entäs se ateistien kommunismi? Noin 100 miljonaa uhria. Ihmisillä on paljon piilotettua aggressiota, mikä tekee heistä myös potentiaalisesti väkivaltaisia. Sen lisäksi monet ovat valitettavasti myös sen verran yksinkertaisia, etteivät huomaa, koska heitä jonkun aatteen nimissä manipuloidaan. Tyyliin, "lähdetään yhdessä pistämään kongressi järjestykseen". Mutta sitten puhuja menikin työpaikan sohvalle istumaan ja nauttimaan näkymästä. Kun hyväuskoiset hölmöt kärsivät seuraukset.

  • Anonyymi

   Kristittyjen jumala eli jahve on tappanut eniten ihmisiä maailman historiassa, jos Raamatun kertomukset ovat totta.

   Hän on itse asiassa syypää kaikkeen kärsimykseen ja kuolemaan, koska

   A. on luoja ja luonut elämälle vahingolliset ja sitä tuhoavat eliöt ja vaikuttaa luonnonkatastrofit ja sallii onnettomuudet ellei niitä jopa itse aiheuta

   B. on säätänyt rangaistukseksi kuoleman ja langettanut kirouksen koko ihmiskunnalle (ja luomakunnalle) yhden ihmisen tekemän synnin vuoksi.

   Jumala siis rankaisee viattomia Aatamin jälkeläisiä hirveillä sairauksilla, onnettomuuksilla, pedoilla, myrkyillä ja kuolemalla: hän on ainoa syyllinen kärsimykseen ja kuolemaan Raamatun mukaan.

   Saatana ei säätänyt kuolemanrangaistusta ja langettanut kirouksia ihmissuvun ylle. Jumala sen teki.

   Jumala on tappanut ihmisiä: Nooan ajan tulva, Sodoma ja Gomorra, Egyptin esikoiset, Israelin tottelemattomat ja Mooseksen käskyjä rikkovat kansan jäsenet, Joosuan ja tuomareiden ajan Israelin viholliset, myöhemmät Israelin ja Juudan viholliset, Ananias ja Safira, ja Herran tulemuksessa hän (Jeesus) tappaa lisää ihmisiä läjäpäin...

   Raamattuun perustuvat uskonnot ovat siten murhauskontoja, koska niissä palvotaan pahinta joukkomurhaajaa, joka on ikinä vaikuttanut maailmassa - mutta koska tuo on vain satua, niin todellisuudessa niitä pahoja ovat Raamatun kirjoittaneet taikauskoiset tai petolliset hölmöt.

   Veikkaan jälkimmäistä. Eivät he itsekään uskoneet satujaan vaan keksivät niitä hallitakseen hölmöä ja taikauskoista kansaa... sitten myöhemmän ajan pölvästit kristityt pitävät niitä satuja kirjaimellisesti totena, vaikka jo 5-vuotias ymmärtää ne saduiksi, joissa eläimet puhuvat ja supersankarit lentävät taivaalla ja ihmisilläkin on supervoimia ja he tekevät taikoja, yliluonnollisia ihmeitä ja voimallisia tekoja.

  • Anonyymi

   Katolinen kirkko on vainonnut antitrinitaareja ja kasteenuusijoita jo 300-luvulta lähtien: heti kuin saivat valtaa yhteiskunnassa valtion tasolla.

   Luterilainen kirkko ja muut uskonpuhdistajat vainosivat Jeesukseen uskovia samoin kuin katoliset heitä ennen ja yhtä aikaa heidän kanssaan. Antitrinitaarit ja anabaptistit ajettiin maanpakoon, heitä vangittiin, kidutettiin, omaisuus ryöstettiin ja heidät tapettiin, jos eivät peruuttaneet harhaoppisina pitämiään uskonnäkemyksiä.

   Katolinen kirkko ja sen tyttäret (ortodoksit, protestantit) eivät ole koskaan edustaneet Jumalaa maan päällä eivätkä siihen kuuluvat ole Jumalan seurakunnan jäseniä, elleivät ole syntyneet uudesti ylhäältä Jumalan lapsiksi. Jos ovat, niin eroavat kirkosta huomattuaan sen mädännäisyyden ja harhaoppisuuden. Osa luulee, että he voivat toimia paremmin evankeliumin eduksi kirkon jäseninä, mutta tuo ei kelpaa puolustukseksi Herran edessä vihan aikana: he ovat osallisia porton synteihin ja tulevat tuomituksi samoin kuin portto itse. (Ilm 17-18)

   • Anonyymi

    Ja ilman katolista kirkkoa yksikään helluntalainen ei olisi kuullut täälläkään koko uskonnosta .

    Jokainen kristinuskon lahko saa harrastuksestaan kiittää verisiä ristiretkiä ja miekka käännytyksiä ilman näitä ei helluntalaisia uususkovaisia olisi olemassakaan muiden lahkojen kera


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ja ilman katolista kirkkoa yksikään helluntalainen ei olisi kuullut täälläkään koko uskonnosta .

    Jokainen kristinuskon lahko saa harrastuksestaan kiittää verisiä ristiretkiä ja miekka käännytyksiä ilman näitä ei helluntalaisia uususkovaisia olisi olemassakaan muiden lahkojen kera

    Et voi tietää jälkikäteen sitä, mihin kehitys olisi johtanut ilman katolista kirkkoa.

    Sen rinnalla on kulkenut vapaan kristillisyyden suuntia alusta (Jeesuksesta) asti: ebioniitit, nasareenit, jne. (nuo apostolien ajalta).

    Vapaan kristillisyyden historia, Gunnar Westin, on tutustumisen arvoinen teos. Löytyy kirjastoista.


  • Anonyymi

   Aloittaja valehtelee, niin että korvat heiluvat. Yksikään uskonto ei julista väkivaltaa. Ihmiset itse tekevät uskonnostaan oman näköistään. Vihaisille se on vihaista, suurimmalle osalle jotain muuta. Aloittajan pitäisi kaivaa se rehellinen aivosolu esille ja muistella ateistien uhreja. Julmimmat järjestelmät löytyvät edelleen siltä suunnalta.

  • Anonyymi

   1900 luvun alussa ja puolivälissä vielä ensiaskeleitaan ottanut nuori helluntailahko oli näkyvässä roolissa mm...natsisaksan murhakoneiston tukemisessa josta on vaiettu täysin .
   Helluntailahko , karismaattiset ja natsit kulkivat käsi kädessä kannatuksensa ja jäsenistönsä kasvun kanssa .Varsinkin helluntalaisnuorien pitäisi tutustua seuraavaan linkkiin että tietävät isiensä toimet ja sen miksi ja missä helluntalaisuus kasvoi euroopassa.

   https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/villehoikkala/148953-saksan-vapaakirkot-ja-adolf-hitler/

  • Anonyymi

   Natsivallan aikana noin 32.000
   saksalaista sai kuolemantuomion erilaisista rikoksista Hitlerin
   valtaa vastaan. Yli 350.000 Saksan sotilasta karkasi armeijasta.
   Israel on myöntänyt 525 saksalaiselle ja 92 itävaltalaiselle
   arvonimen ”Vanhurskas kansakuntien joukossa” kiitokseksi työstä
   juutalaisten pelastamiseksi. Historian lähteissä ei ole mainintaa
   siitä, että näiden henkilöiden joukossa olisi ollut ainuttakaan
   vapaakirkkoihin kuulunutta saksalaista.

  • Anonyymi

   Helluntailaisuus on niin uusi lahko, etteivät ole vielä kovin paljon ehtineet touhuta mitään muutakaan.

  • Anonyymi

   Stalin yksi pahimmista kansanmurhaajista kuoli vasta 1953, joten ei evoluutio oikeastaan ole ennättänyt kehittää ihmistä yhtään parempaan suuntaan. Ja kuten tiedetään ei evoluutiolla ole päämärää, niin se voi aivan yhtä hyvin kehittää vielä enemmän murhanhimoisiksi kuin mitä Stalin oli. Apinat eivät kovin paljon ampuile toisiaan, joten murhaaminen on tullut siinä evoluutiohyppäyksessä missä ihminen muuttui apinasta ihmiseksi nopeasti ilman välimuotoja. Muutoin hyviin ominaisuuksin pääsi tuleemaan hilliötön halu murhata lähimmäisiä.

   • Anonyymi

    Juuri näin. Evoluutio voi kehittää ihmispopulaatioista entistä raaempia murhaajia, niin että voimakkaimmat ihmiset alistavat heikommat ja menevät kehityksessä eteenpäin, niin että muodostavat uuden lajin. Vanha ihminen orjuutetaan ja jää vajaaälyisen eläimen tasolle. Älykkäät ihmiset eivät usko Jumalaan tai jumaliin ja ottavat vallan maailmassa. Tulevaisuus on ateismin ja ateistien on oleva maailmanherruus!


  • Anonyymi

   "Stalin yksi pahimmista kansanmurhaajista kuoli vasta 1953, joten ei evoluutio oikeastaan ole ennättänyt kehittää ihmistä yhtään parempaan suuntaan. "

   Stalin sai uskonnollisen kasvatuksen ja kävi pappisseminaaria hänen hengellinen pääomansa on näistä asioista lähtöisin.Juuri siksi hän varmaan perusti uskonnollisten asioiden neuvostonkin 1943 .

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   292
   19005
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   318
   5464
  3. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   162
   2941
  4. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   238
   2809