Aihe

Hyvät radio Suomen kuuntelijat olettehan panneet merkille...

Anonyymi

Vuoden 2021 alusta on "remmiin astunut" Radio Suomen päivälähetyksen uusi iltapäivien sulostuttaja ja lempeä sulokas ja rauhoittava naisääni joka kuuluu lahtelais-lähtöiselle nuorelle rouvalle Petra Kalliomaalle ( oma nimi).

On ihanaa kuulla hänen toistavan lähetyksen aikana ( useita tunteja) omaa nimeään Petra Kalliomaa.
Saattaahan olla uudet ja aina uudet mukaan tulevat radion kuulijat eivät vielä häntä Petra Kalliomaan nimeä ole kuulleet!

On siis ihan kohtuullista Petra Kalliomaa haluaa henkilöityä kuulijoille myös nimensä kautta - usein.

Toimittaja Petra Kalliomaa on pitkästä aikaa kyllä varsin neutraali mutta sopiva suoraan ärsyttämätön kuuntelijoita suorastaan palveleva ääni "Ylen tarjonnassa", joita riittää hihittelevästä ( myös puhuessaan) miesäänestä (aamupäivisin) aina varismaiseen rääkäyseen ja muistinsa kanssa haparoivaan mies ääneen!

Edellinen miellyttävä vain vähän aikaa ip-lähetystä juontanut pohjoisen Anna Keränen on siirtynyt nyttemmin aamupäiviin samalla kanavalla!

Mutta on kai kerrottava varsin pitkään Radio Suomen iltapäivissä ollut Paavo Häikiö on aloittamassa omaa TV- ohjelmaa naiskollegansa kanssa.
Paavo Häikiön ääni alkoi jo olla suorastaan rasite sen "jankkaavan" ja kaikessa oikeassa olevan tyylinsä myötä!
Joten on varsin hyvä heitä siirrellään eri ohjelmien ja kanavienkin välillä!

Mutta älkää nyt unohtako Petra Kalliomaata, hän kyllä muistuttaa meitä ainakin kerran kaksi tunnissa kuka on äänessä, siis Petra Kalliomaa !

Nyt Petra Kalliomaa kertoo aloittavansa runsaan lumen salliessa pulkkamäen laskemisen - ilm. alueella Arabianranta (Toukola) jossa kertoo asuvansa.
Alue on kyllä entistä täyttömaata mutta läheisellä Annalan hyvilan kallioilla on kyllä ilahduttavia kalliomaita toimittaja Kalliomaan laskea kuten jo runsaat punaposkiset lapsukaiset sitä harrastaa alueella!

Onnea siis ja menestystä Petra Kalliomaalle ym. koko vuodeksi!

Muistattehan nyt Petra Kaliomaan ja iltapäivät radiossa!?
:) :) :)

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

    Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
    Kotimaiset julkkisjuorut
    358
    23521
   2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

    Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
    Kotimaiset julkkisjuorut
    316
    6381
   3. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

    Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
    Maailman menoa
    409
    4676
   4. Niko Ranta-aho aikoi karata Afrikkaan!

    https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/espanjan-poliisi-niko-ranta-aho-suunnitteli-pakoa-afrikkaan-katso-video-poliisin-iskusta-marbellan-asuntoon/804058
    Kotimaiset julkkisjuorut
    91
    1931