Aihe

Trumpin ja Pencen rakkaus lopahti

Anonyymi

Trumpin ja Pencen välit muuttuivat jäätäviksi – varapresidentti pettyi pahasti: "Kaiken sen jälkeen, mitä olen tehnyt hänen vuokseen"
Anna Egutkina 2 tuntia sitten
Nokian henkirikos: kolmekymppinen mies vangittu epäiltynä…
Kolmen totaalikieltäytyjän tuomiot kumottiin hovioikeudessa

Yhdysvaltain väistyvä presidentti Donald Trump ei medialähteiden mukaan edes varmistanut, että varapresidentti Mike Pence oli kunnossa Washingtonissa kongressitaloon tehdyn iskun jälkeen.

Keskiviikon kongressitalon väkivaltaisten tapahtumien jälkeen osa republikaaneista on vaatinut varapresidentti Mike Penceä astumaan Donald Trumpin tilalle.

Seitsemän uutisissa eilen vieraillut Pohjois-Amerikan tutkimuksen dosentti Rani-Henrik Andersson Helsingin yliopistosta vahvisti, että käytännössä on mahdollista, että Pence astuisi Trumpin tilalle. Trumpilla olisi kuitenkin tällöin valitusoikeus ja sen jälkeen kongressi joutuisi vielä äänestämään asiasta.

Aiemmin palveli kuuliaisesti presidenttiä
Aiemmin yhteistyö Trumpin ja Pencen välillä on sujunut saumattomasti. Pence on ollut kuuliainen presidentin palvelija.

Vuosien ajan Pence on toteuttanut erittäin kuuliaisesti Trumpin antamia käskyjä, jopa liiallisuuksiin asti, kirjoittaa The New York Times. Viime päivien tapahtumat ovat kuitenkin muuttaneet Trumpin ja Pencen välit hyvin viileiksi.

Lue myös: MTV Uutiset seuraa Washingtonin tapahtumia: Kongressi vahvisti Bidenin vaalivoiton, mellakat tuomitaan ympäri maailmaa – perustaako Trump oman puolueen?
Käänsi kelkkansa
Kaikki alkoi siitä, kun keskiviikkona ennen puhettaan Trump puhui varapresidentti Pencen kanssa puhelimessa.

Uutistoimisto Bloombergin mukaan puhelussa Trump kehotti Penceä hylkäämään osan vaalit voittaneen Joe Bidenin äänistä. Trump oli vaatinut tätä Penceltä lukuisia kertoja aiemminkin. Pence kuitenkin vastasi, ettei hänellä ole valtuuksia puuttua osavaltioiden vaalituloksiin.

Tämän jälkeen Trump käänsi Pencelle selkänsä. Trump ei edes varmistanut henkilökohtaisesti, että Pence oli kunnossa kongressitalolle tehdyn piirityksen jälkeen, kirjoittaa The New York Times.

Yhdysvaltain salaisen palvelun edustajat halusivat varapresidentin poistuvan kongressirakennuksesta, mutta hän kieltäytyi ja jäi kellariin odottamaan tilanteen laukeamista.

Yhdysvaltalaisten medioiden mukaan Pence tunsi, että Trump oli pettänyt hänet. Senaattori James M. Inhofe kertoi The Tulsa Worldille, että Pence oli ilmaissut olevansa erittäin pettynyt Trumpiin "kaiken sen jälkeen, mitä olen tehnyt hänen vuoks
Torstaina Pence ei käynyt Valkoisen talon kompleksissa, vaan työskenteli hallintovirkailijoiden mukaan varapresidentin residenssissä.

Politico-lehden mukaan Pencen odotetaan osallistuvan Bidenin virkaanastujaistilaisuuteen 20. tammikuuta. Pencen läheisten lähteiden mukaan varapresidentti päätti osallistua tilaisuuteen sen jälkeen, kun Trump arvosteli julkisesti hänen haluttomuuttaan ääntenlaskennan hylkäämisestä.

– Se oli paljon vaikeampi päätös Pencelle vielä päiviä sitten, mutta nyt se on vähemmän vaikea, sanoi Pencen läheinen Politicolle.

Trump ei tämänhetkisten tietojen mukaan aio osallistua Bidenin virkaanastujaisiin, vaan hän haluaa poistua Washingtonista ennen niitä.

Eroaalto käynnissä
Pence ei ole ainoa, joka tuntee olevansa petetty Trumpin viimepäiväisten toimien seurauksena.

Valkoisessa talossa on käynnissä eroaalto keskiviikon väkivaltaisten tapahtumien jälkeen. Muun muassa entinen Valkoisen talon kansliapäällikkö ja nykyinen Pohjois-Irlannin erityisedustaja Mick Mulvaney, kansallisen turvallisuuden neuvonantaja Matt Pottinger, Valkoisen talon juhlista ja sosiaalisista tapahtumista vastaava sihteeri Anna Cristina Niceta ja Trumpin vaimon Melanian edustaja Stephanie Grisham ovat eronneet toimistaan

Pence oli Trumpille sopiva uhri, ja kaveruus loppui heti kun Pence ei uhrannut itseään Trumpin valheiden takia

6

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Lopeta nyt helkkari vie tuo uutisten monistaminen tänne!! Mikä törpön keksintö tämäkin taas on??
   Ne voi lukea LINKISTÄ, jota ET LAITTANUT.....

   kaikkea sitä....!!

  • Anonyymi

   Ihan normipopulisti toimintaa, olet jotain vain kun sinusta on hyötyä tai olet uskollinen puudeli. Normaali kanssakäyminen ei persun kanssa onnistu.

  • Anonyymi

   The New York Times...Politico...Vogue...Yle..
   v. 2018 Putin-Trump vierailun yhteydessä taisivat mediat luoda hyödyllisiä suhteita.

   Voi hitsi, kuinka noin idiootiksi leimattu presidentti (ettei tiedä edes mitä valtuuksia varapresidentillään on senaattorissa) on voinut saada taakseen äänestämään 74 000 000 amerikkalaista?! Historiallisesti eniten ääniä saanut istuva presidentti.

   Presidentin vaihtuessa vaihtuu myös henkilökunta. Kun vallan vaihto on tiedossa, monet saa uuden pestin ja lähtee ennen uuden pressan tuloa. Aivan normaalia. Mutta siitäkin pitää tehdä joku Trumpin vastainen juttu.

  • Anonyymi

   Pence kuuluu demokraatti-globalisti- satanisti- liberaalien pedofiilirinkiin. Tory Smith paljasti Pencen lapsiraiskaukset ja murhat, kuoli 2016, kuten myös toinen paljastaja Spier, kuoli myös heinäkuussa 2016.

   Lin Wood on oikeassa näiden suhteen.

   https://supersoldiertalk.com/death-of-tory-smith/

   • Anonyymi

    Kaikeen p*skaan sinäkin uskot.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kaikeen p*skaan sinäkin uskot.

    Sinä uskot ilmeisesti, että nyky- yhteiskunnat on lintukotoja ja ihmisiä muuten vaan murhataan ja raiskataan. Ja tilastoanalyytikot hörhöjä kun hekin huomasivat Bidenin vaalipetoksen.

    Pitäisikö teille suvaitsevaisille järjestää oma reservaatti, jossa saisitte suvaita keskenänne?


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   271
   19973
  2. Taksinkuljettaja Niina Syrjäläinen (Ristiinasta)

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/33ec61ee-a6fb-4422-8ecc-982c68a91196 Viimeinen havainto eilen tiistailta n.17:48. Kadonnut kotoaan tilataksin kans
   Kadonneet ihmiset
   171
   15884
  3. Sofia sai 2000 e sukset ja Stefan joutui lainaamaan rahaa ruokaan

   Sofia sai Stefanilta 2000 e sukset ja Stefan joutui tämän jälkeen lainaamaan kaverilta rahaa ruokaan. Aika hurjaa menoa. Jos Martina olisi tiennyt,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   302
   12730
  4. Poliisi vaati Niko Ranta-ahoa vangittavaksi

   uudesta huumerikoksesta. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007734511.html
   Kotimaiset julkkisjuorut
   310
   10396
  5. Notta ny se on tuloos! Sinimustat rekisteröityy puolueeksi.

   Vanhat hyvät ajat palaavat. Joukko ultra-isänmaallisia ovat perustamassa uutta puoluetta. Työnimenä on nyt Sinimustat. Nyt tulee vihervasemmistolaisel
   Maailman menoa
   676
   10201