Aihe

USA - maailman avuttomin kansakunta

Anonyymi

Miksi USAssa on jatkuvasti näitä aivan uskomattomia ongelmia? Varsinkin politiikan toimivuus, tai oikeammin toimimattomuus, nousee jaytkuvasti esiin.

Presidentin valitseminen tuntuu olevan likimain mahdotonta.
Ensin syytettiin että Venäjä ja Putin olisi vaikuttanut vaaleihin, eli siis valinnut Yhdysvaltojen presidentin maailman mahtavimman kansakunnan nenän edessä!

Sitten vaalien ääntenlaskenta on takkuillut joka kerta. Bush-pojan valinta jopa tehtiin sikäläisessä käräjäoikeudessa kun ääniä ei saatu laskettua.
Nytkin on nähty samanlainen sotku, ei kai ole epäilystäkään oliko ääniä väärennetty. Kysymys on vain että kuinka paljon.

Ja nyt sitten on maailman parhaiten vartioituun tilaan päässyt joitain anarkisteja noin vain. Keitä ja miksi? Ttietenkin siihen liittyy jatkossa lisää oikeudenkäyntejä.

Ei, ei ole USA valmis eikä kypsä demokratiaan.
Ei vaikka se sen puolesta väittää kaikkialla maailmassa sotivansa.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

    Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
    Kotimaiset julkkisjuorut
    200
    15471
   2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

    Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
    Maailman menoa
    322
    5466