Aihe

halla-ahon kielteinen

Anonyymi

suhtautuminen korona-rokotteeseen tarkoittaa sitä ettei hän olisi tehnyt elettäkään rokotteiden hankkimiseksi Suomeen, jos olisi ollut pääministeri. Kiittäkäämme siis Luojaa yhdessä että meillä on nyt Marinin johtama hallitus.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Halla-Ahohan ei ottanut kantaa puoleen ei toiseen!!!

   Yle tänään; rokotteen hyödyistä ja riskeistä ei voi vielä tehdä mitään päätelmiä!!
   eli eikun otappa rokote...mikä se sitten onkaan.

   Noin joka tuhannen, jo näin vähäisestä rokotettavista, tiedetään saaneen reaktion.
   sitä ei tiedetä ovatko nämä terveitä, työssä käyviä terveydenhoidon henkilöstöä vai yli 80vuotiaita.

   Rokotteiden ensisijainen tavoite on estää vakavasti sairastumista eli vaarantamasta sairaalahoito kapasiteetin ylittymistä tai kuolemista. Ensimmäisen rokotekerran saaneilla se on fifty-fifty parhaimmassa tapauksessa. Toisen, kolmen viikon sisään annetun, mukana tulisi parhaimmassa tapauksessa 95% suoja. Rokotteita on monen erilaisia, eri yhtiöiden valmistamia, eri tehokkuuksia.
   " tarkoittaa sitä ettei olisi tehnyt elettäkään rokotteiden hankkimiseksi..."
   Minkä eleen pääministeri on tehnyt? Sopiko EUn yhteishankinnasta vai STM, vai THL;n johto?
   Kiuru lähetti "vaatimuksen" EUn rokotehankinnasta. EU tilaa samalta rokotteet, mikä ei ole tähänkään asti saanut toimitettua riittävästi, sitä alkuperäistäkään sovittua määrää: Järkevää vai mitä? Harkittu käytettäväksi testaamatonta rokotetta; järkevää vai mitä? Hallitus on ottanut vastuun yhtiöiden toimittamista rokotteista, minkälaisen? Miten hallitus vastaa nyt jo rokotteiden saaneista ilmitulleista allergioista anafylaktisista reaktioista? Tiedetäänkö mikä ne on rokotteessa aiheuttanut? Ei ne aivan pikku terveyshaittoja ole. Nekin kun aiheuttavat kuolemia.
   Joten eiköhän se edelleen ole Suomessa kansalaisilla oikeus olla ottamatta tai ottaa rokotteen, kuin myös sen ketä tai mitä puoluetta äänestää vai äänestääkö ollenkaan. Eli vapaus olla rokotteestakin eri mieltä?

   Kun tämä avoimuus ja rehellisyys, saati perustuslain kunnioittaminen on täysin kadonnut pääministerin/demokraattien johdon aikana kaikkien hallituspuolueiden osalta, niin kuinka kansalainen kun ei luota päättäjiin voisi luottaa heidän tilaamaan ja markkinoimaan rokotteeseenkaan, mistä ei siitäkään ole avointa tietoa ja keskustelua saatu aikaan.

  • Anonyymi

   Jussihan todennäköisesti ottaa rokotteen, mutta ei ikinä uskalla myöntää ottaneensa, koska tietää suututtavansa puolet puolueensa äänestäjistä jos sen tekee.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   353
   23117
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   313
   6339
  3. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   403
   4612
  4. Niko Ranta-aho aikoi karata Afrikkaan!

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/espanjan-poliisi-niko-ranta-aho-suunnitteli-pakoa-afrikkaan-katso-video-poliisin-iskusta-marbellan-asuntoon/804058
   Kotimaiset julkkisjuorut
   82
   1731