Aihe

Punavihreä poliittinen väkivalta

Anonyymi

Äärivihreäthän omaavat täällä Suomessakin jo pitkän historian laittomuuksissa ja erilaisissa liikennekapinoissa ym. toteuttaessaan Vhreiden ideologiaa. Ihmisten omaisuuden tuhoamista, laittomia tunkeutumisia keskellä yötä, väkivaltaisia katumielenosoituksia jne. jne.

Vasemmisto omaa oikein verisen historian ja paljon on murhia vasemmistolaisten toimesta tehty useissa punakapinoissa laillista hallitusta ja isänmaata vastaan kuten 1918.

Vihervasemmistoon kuuluvana anarkistina pitäisin turpani kiinni USA:n asioista. Ne ovat kuin lasten leikkiä verrattuna meidän kotimaisten punavihreiden todellisten terroristien ääriryhmien tekoihin. Eihän Suomessakaan ole uutisoitu viimeisten 100 vuoden aikana oikeastaan muusta kuin äärivasemmiston ja äärivihreiden väkivallasta ja terrorismista.

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kyllä Putinin Tiltua nyt harmittaa.
   Venäläisenä ei ole kuullut Lapuan liikkeestä tai viime aikojen hyökkäyksistä joita persut ovat tehneet vähemmän raivokkaita puoluetovereita vastaan.
   Yhtäkkiä Tiltut kirjoittavat massoittain väitteitä muiden tahojen muka väkivaltaisuudesta. Selvästi keskitetysti johdettua propagandaa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Viime vuonna syntyi vain 46 425 lasta Suomessa

   Eläkkeelle siirtyy nyt vuosittain vähintään 74 000 ihmistä. Koska kuolleet (yli 52 000) lähes kaikki kantasuomalaisia mutta syntyneistä tuskin enempää
   Maailman menoa
   196
   2236