Aihe

Tiesitkö, että ILMASTON "muutos" on massiivinen SAASTE-päästöprojekti ja ...

Anonyymi

... sitä kutsutaan em. vähättelevästi jotta kansalaiset eivät huolestuisi massiivisen ympäristömyrkyttämisen seurauksista. Ne näkyvät jo niin monilla tasoilla, että fiksut eivät voi olla niitä huomaamatta. Lajikato on yksi sellainen. Mitä muita ?
t.haans

6

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   ennen kuin mennään asiaan, laitan syventävän vinkin, että ymmärtäisit mistä ihmisen toiminnassa on kyse. se ei tuota "puhdasta" hiilidioksiidia, vaan se on sivutuotetta !!!

   Mozzarella-juusto: Takaisinvedot
   https://fi.wikipedia.org/wiki/Mozzarella

   "Napolin seuduilla valmistettua mozzarellaa on kuitenkin jouduttu aika ajoin vetämään pois myynnistä liian korkeiden myrkkypitoisuuksien takia, sillä mafia on haudannut maaperään suuria määriä ympäri Eurooppaa tuotuja myrkkyjätteitä, muun muassa Saksasta tuotua ydinjätettä, esimerkiksi puhveleiden laidunalueille.[3] "

   tästä jatketaan, ilmastonmuutoksen, "puhtaan ruuan" ja kaikkien niiden seurausten tiimoilla. sana on vapaa, eikö totta, palstan jallittajatkin !!!

  • Anonyymi

   SATA vuotta myrkkyjä ja kemikaaleja suoraan luontoon. Seurauksena massiivinen lajikato jo 1970-luvulla ja kiihtyen siitä eteen päin. Eikä loppua näy
   Uusia kemikaaleja koko ajan ja nyt uutena: JÄTTEENPOLTTO jolla myrkyt saadaan leviämään entistäkin laajemmalle alueelle.
   Ette tule selviämään henkissä tästä menosta

  • Anonyymi

   Itseasiassa myös Korona voi olla tämän saastuttamisprosessin seurausta. Jään mielenkiinnolla seuraamaan, milloin joku todellinen tutkija kytkee Koronan ja Globalisaation eli kansojen sekä etnisten ryhmien silmittömän sekoittamisen (=maahanmuutto).
   Kapitalisteilta ja porrvareilta tuskin kannattaa tätä tunnustusta odottaa mutta kyllä se vielä sieltä putkahtaa, samaan tapaan kuin nyt kuumenevat arvelut koko koronan todellisesta luonteesta.
   Selvää on, että ne salaavat nyt asioita kautta linjan.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Saastumisesta luonnollisesti seuraa ongelmia, vaikka sen sivutuote on vain lämpeneminen. Myrkyt valuvat maaperään huomaamatta tai ne lasketaan tehtaasta härskisti, niin että purot vaahtoavat.

   Seurauksista ei haluta puhua ja palstan natsitkin pyrkivät asiat sensuroimaan.
   MONISUKUPUOLISUUS on ajan uusi ilmiö, jollaista ei ennen ollut juuri lainkaan, tänään tuo luonolle vieras ilmiö on sellaista arkipäivää, että koulussa lapsillekin opetetaan: se on normaalia eikä tyttöjä saa enää kutsua tytöiksi,poikia pojiksi.

   Samaan aikaan, suomen suurin vitsaus on mielenterveysongelmat.

   Myrkyt tekevät tehtävänsä, pienemmät lajit jo kokonaan katoavat.

  • Anonyymi

   SALLITAAN SALLITAAN;" koska näin porrrrvari ja "demari" saaa halapa-työvoimaa

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   464
   5594
  2. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

   Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
   Muhos
   91
   5230
  3. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   98
   5008
  4. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   60
   4464
  5. Torppa Levillä

   Mites se raskauspahoinvointi ??
   Kotimaiset julkkisjuorut
   148
   3334