Aihe

Oletko ottanut tämän huomioon mittarivirheessä?

Anonyymi

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/maapallo-pyorii-nyt-nopeinta-vauhtia-vuosikymmeniin-tiedeyhteiso-pohtii-sekunnin-poistamista-atomikelloista-jotta-virallinen-aika-vastaisi-planeetan-liiketta/8032040#gs.pjs6em

Tiedeyhteisössä väitellään nyt niin kutsutun “negatiivisen karkaussekunnin” ottamisesta käyttöön. Tällöin atomikelloja siirrettäisi yksi sekunti taaksepäin. Tällaista toimenpidettä ei ole toistaiseksi koskaan jouduttu tekemään.

Nyt siis vakavaa pohdintaa omaan ajonopeuteen ja etäisyyteen edellä olevaan.

6

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Olen varma, että erittäin harva on edes pohtinut asiaa, saati sitten ottanut tuota huomioon mittarivirheessä.

   Sen sijaan kaikkien pitäisi ajatella, eikö olisi järkevää tuon perusteella kääntää kelloja nyt MYÖS tunti taaksepäin. Ruotsin ja Norjan aikaan.

   Jotkut vähä-älyisimmät ihan julkisuudessakin ovat ehdotelleet ja voimakkaasti kannatelleet, että Suomessa pitäisi siirtyä Venäjän aikaan. (KAIKKI kesäajan kannattajat)

   Ja tämäm tarina on tosi.

   • Anonyymi

    "Jotkut vähä-älyisimmät ihan julkisuudessakin ovat ehdotelleet ja voimakkaasti kannatelleet, että Suomessa pitäisi siirtyä Venäjän aikaan."

    Mehän olemme jo Venäjän kanssa samalla aikavyöhykkeellä, nimittäin Kaliningradin kanssa.


  • Anonyymi

   Jos tuo poisto tehdään, niin poistuuko myös aikapankin tililtä sekunti?

   • Anonyymi

    Minä en saavutetuista sekunneista luovu.


  • Anonyymi

   Miten etelän pellet nyt parkkeeraa kun aika menee eri vauhtia. Ottakaa nyt ihmeessä tämä huomioon ja kertokaa Parkkipatelle, että olettekin tulleet sinne sekunnin myöhemmin kun niitä lausuntoja sinne teette. Tietytsi sen jälkeen kun Parkkipate on teille lapun laittanut.

  • Anonyymi

   evvk

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Viime vuonna syntyi vain 46 425 lasta Suomessa

   Eläkkeelle siirtyy nyt vuosittain vähintään 74 000 ihmistä. Koska kuolleet (yli 52 000) lähes kaikki kantasuomalaisia mutta syntyneistä tuskin enempää
   Maailman menoa
   196
   2236