Aihe

Tunarointia rokotuksissa. Ei pidä jäädä odotteleen, jos rokotettava on lomalla.

Anonyymi

Hypätkäää yli ja siirtykää seuraaviin rokotetaviin, jos joitakin henkilöitä tai ryhmiä ei pystytä rokottamaan. IL mukaan "suuri osa rokoteannoksista on seisonut paikallaan, koska työntekijät ovat olleet lomilla ja vapailla." Ei bussikaan odota, jos joku ei ehdi pysäkille ajoissa. Jos rokoettava ei tule lomalta rokotettavaksi, niin siirtykää listassa eteenpäin seuraaviin rokotettaviin. Kyllä on jotenkin lapsellista ja todella amatöörimäistä touhua. Tumput suorana odotellaan ja luuppi jumittaa hallituksella yksienkertaisessa asiassa. 100000 rokotetta on tullut maahan ja 8000 saatu rokotettua.

8

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei uskalleta poiketa rokotusjärjestyksestä, koska nyt on jo Helsingissä valitettu että palomiehet ja talkkarit ovat saaneet rokotuksia ennen hoitajia.

  • Anonyymi

   Tämän päivän tiedon mukaan rokotettuja on vähän yli 11 000, mutta luku vajaa koska osa tiedoista tulee viiveellä.

   • Anonyymi

    Sitten vaan kaikille, jotka saavat, lomake, jossa kertovat voinnistaan jatkossa, tai joku omainen kertomaan :-()


  • Anonyymi

   Marin vaatii kohta Jussi Pesoselta yhteiskuntavastuuta koska Suomi on rokotuksissa EU:n häntäpäässä. Syylliset on kaivettava mistä tahansa koska hallitus on vain kehua ja kiitosta varten, ihmishengillä leikikiminen muistuttaa isisin kalifaatin toimintaa.

   • Anonyymi

    Onpas nyt, mene ottamaan vaan, älä täällä tule itseäsi mainostamaan.


  • Anonyymi

   Joka päivä uusi selitys. Ei voi kun on sitä sun tätä ja syytellään toisia. Tää on ihan perseestä.

   SAAMATON SANNA VAIHTOON JA PIAN.

  • Anonyymi

   Onko tässä THL:n myyjä innostamalla rokotteisiin, kun kansa on herännyt ja rokotefriikkejä on liian vähän.
   Pistäkää vaan nuo myrkkypullot tuonne ongelmajätelaitokselle, ei muualle, etteivät saastuta luontoa raskasmetalleilla ja liuottimilla.

  • Anonyymi

   Siis tämän päivän rokotettujen määrä on 8000 ja 100000 rokotetta odottaa ottajaansa. Rokottajat soittelevat rokotettaville, että jokos nyt sopisi tulla ottamaan piikki vai vasta ensi kuussako. Pistävät nyt vaan niihin piikeihin vauhtia. Tätä vauhtia codid-19 muunnosversio 365 mennessä ennenkuin edes puolta väestöstä on saatu piikitettyä.

   Jos joku asia ei etene, niin suunnitelmaan kyllä normaalisti tehdään muutos. Jos nykyinen rokotusjärjestys ei edistä asiaa niin sitten sitä on muutettava, eikä jäädä luuppiin kiertään. Kyllä on aloittelijamaista touhua.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   426
   4989
  2. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   109
   1932