Aihe

Suurin osa yhdysvaltalaisista haluaisi erottaa Trumpin välittömästi

Anonyymi

Suurin osa yhdysvaltalaisista haluaisi erottaa Trumpin välittömästi
57 prosenttia yhdysvaltalaisista haluaisi, että presidentti Donald Trump erotettaisiin virastaan välittömäsi, kertoo uutistoimisto Reutersin kysely.

Samassa kyselyssä myös lähes 70 prosenttia vastaajista sanoo, että he eivät hyväksy Trumpin toimia keskiiviikkoisessa kaaoksessa, jossa mellakoitsijat tunkeutuivat kongressirakennukseeen.

Trumpin nähdään yleisesti yllyttäneen kannattajiaan tunkeutumaan kongressirakennukseen samaan aikaan, kun kongressissa oli menossa kokous, josssa oli tarkoitus vahvistaa marraskuun presidentinvaalien tulos.

18

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Aivan. Siis bidenin tekemän tutkimuksen mukaan. Just joo. On varmasti luotettava. Huh,hu.

   • Anonyymi

    Paitsi, että Biden ei tukenut Trumpin erottamista eikä halua edes osallistua koko asiaan, vaan piti päätöstä siitä kongressin asiana.


  • Anonyymi

   Ei kai kukaan enää ota tosissaan Trumpin määräyksiä. Trump voi määrätä mitä tahansa tehtäväksi, mutta jokainen valtaa käyttävä osaa sen verran hidastella ettei mitään katastrofaalista pääse tapahtumaan. Kyllä Trumpin valtakausi on käytännössä ohi.

  • Anonyymi

   TRUMPIN PUOLUSTUS!

   Trumpin pitää nyt perustaa uusi sosiaalisen median alusta ja kutsua kaikki kannattajansa, eli noin 72- 80 miljoonaa amerikkalaista mukaan? Nyt on sen paras momnetum

   Trumpin pitää perustaa uusi puolue, joka pyrkii liitoutumaan nykyisin hänen edustamansa puolueen kanssa?

   Sitten alkaa neljän vuoden mittainen oppositiopolitiikka ja lobbaus ja mainonta.

   Trump voi sopia puolustuksensa kannatajiensa kanssa nyt, kun hän alkaa olla kohta vapaata riistaa väärinpeluille ja lain ja oikeuden varjolla tehdyille hänen tuhoamisekseen valmistetuille manöövereille?

   "USA:n edustajainhuoneen puhemies Nancy Pelosi kertoo puhuneensa USA:n asevoimien pääesikunnan päällikön kenraali Mark A. Milleyn kanssa siitä, miten voidaan estää Donald Trumpia määräämästä ydiniskua." --Viraltapanohankkeet jatkuvat venäjätutkinnan epäonnistuttua. Ja kuinka ollakaan, Pelosi vetää hankkeita edelleen.

   Nyt Trumpista tehdään taas muka uhka USA:lle. Todellisuudessa hän ei ole aloittanut yhtään sotaa koko presidenttikaudellaan ja on päin vastoin harjoittanut laajamittaista diplomatiaa? -Jos olet eri meiltä, kerro toki mitä sotia Trump on aloittanut presidenttikaudellaan tai mitä sotia hän on provosoinut.

   Muistan kun Trump aloitti presidenttinä, Suomessakin monet sanoivat pelkäävänsä, että Trump aloittaa "kaikkie sotien äidin" -ajanjakson. Niin ei ole käynyt. Rehellisesti arvioiden USA:n ja koko lantisen maailman talous alkoi kasvaa ennen näkemättömällä tavalla Trumpin kauden alussa, ennen koronaviruspandemian levittämistä USA:han.
   Diplomatian saralla Trump sai todella uskomattomia saavutuksia aikaan.

   Olenkin suuresti ihmetellyt sitä monien "korvistakin tupruavaa vihahöyryä" Trumpia kohtaan.

   Otan vielä yhden esimerkin. Meilläkin yle puheessa muutama päivä sitten päättyi keskustelu, jossa ilmeisesti vahingossa pääsi läpi Trumpia puolustav soittaja. Hänen annattettiin puhua vain lyhyesti. Jonka jälkeen toimttaja ilmiselvästi harmistuneen oloisena totesi, että "tulipa lopuksi oikeat manoluvut." Tuossa keskustelussa kun soittaja ihmetteli, miksi, jos nyttemmin käsitteillä ollutta vaalivilppejä ei tapahtunut, miksi sen tutkimisesta kieltäydyttiin? Sehän olisi luullut todstavan, että... Johon toimittaja vastasi, niin mutta olihan hän omissa kanavissaan saanut asiansa esitetyksi netissä. Eli julkista sanaa estettiin tässä asiassa ja vain yksityinen kanava oli käytössä. Toimittaja selvästi puolusti sitä, ettei mahdollisia vaalivilppejä olisikaan ollut syytä tarkistaa ja tutkia. Varmuuden vakuudeksi väitettiin äänet lasketun moneen kertaan ja vilppejä ei ollut havaittu. Niinpäniin, entä ne syytökset, jotka koskivat äänioikeutettujen tunnistamista, vaalikoneiden hakkeroitnia,.... ja monai muita selvästi tutkittavia väittämiä. Kun voiton päästä päästiin kiinni, alettiin puolustaa oikeutta, joka prosessuaalinena menettelynä varmisti, ettei vastakkaiset totuudet pääse julkisuuteen.

   Mutta nyt on Biden presidentti jo alle kahden viikon päästä Uskon, että USA sai hyvän presidentin. Toivottavasti kaikki hyvä toteutuu USA:ssa ja kaikki paha väistyy! No, me tiedämme politiikan virtauksista sen, että se on usein aaltoliikettä. Toisinaan voittaa toinen ja toisinaan toinen. USA on niin kahtiajakautunut maa, kuten monet muutkin maat, että näyttää ihan siltä, kuin sitä soppaa olisivat hämmentäneet USA:n vihamiehiksi alkaneet ulkomaisetkin tahot. Minä toivoisin, että rehtiys ja hyvä tahto voittaisivat. Niin vaaleissa, kuin ihmisten elämässäkin.

   Hyvät välit on pidettävä USA:n suuntaan aina. Biden on Suomessa ja Euroopassa rakastettu ja laajasti hyväksytty. Siltä pohjalta on hyvä rakentaa.

  • Anonyymi

   TRUMPIN PUOLUSTUS!

   Trumpin pitää nyt perustaa uusi sosiaalisen median alusta ja kutsua kaikki kannattajansa, eli noin 72- 80 miljoonaa amerikkalaista mukaan? Nyt on sen paras momentum

   Trumpin pitää perustaa uusi puolue, joka pyrkii liittoutumaan nykyisin hänen edustamansa puolueen kanssa?

   Sitten alkaa neljän vuoden mittainen oppositiopolitiikka ja lobbaus ja mainonta.

   Trump voi sopia puolustuksensa kannattajiensa kanssa nyt, kun hän alkaa olla kohta vapaata riistaa väärinpeluille ja lain ja oikeuden varjolla tehdyille hänen tuhoamisekseen valmistetuille poliittisille manöövereille?

   "USA:n edustajainhuoneen puhemies Nancy Pelosi kertoo puhuneensa USA:n asevoimien pääesikunnan päällikön kenraali Mark A. Milleyn kanssa siitä, miten voidaan estää Donald Trumpia määräämästä ydiniskua." (IS tänään)
   --Viraltapano hankkeet jatkuvat ns. Venäjätutkinnan epäonnistuttua. Ja kuinka ollakaan, Pelosi vetää hankkeita edelleen.

   Nyt Trumpista tehdään taas muka uhka USA:lle ja koko maailmalle. Todellisuudessa hän ei ole aloittanut yhtään sotaa koko presidenttikaudellaan ja on päin vastoin harjoittanut laajamittaista diplomatiaa? -Jos olet eri meiltä, kerro toki mitä sotia Trump on aloittanut presidenttikaudellaan tai mitä sotia hän on provosoinut?

   Muistan kun Trump aloitti presidenttinä, Suomessakin monet sanoivat pelkäävänsä, että Trump aloittaa "kaikkien sotien äidin" -ajanjakson. Niin ei ole käynyt. Rehellisesti arvioiden USA:n ja koko läntisen maailman talous alkoi kasvaa ennen näkemättömällä tavalla Trumpin kauden alussa, ennen koronaviruspandemian levittämistä USA:han.
   Diplomatian saralla Trump sai todella uskomattomia saavutuksia aikaan.

   Olenkin suuresti ihmetellyt sitä monien "korvistakin tupruavaa vihahöyryä" Trumpia kohtaan.

   Otan vielä yhden esimerkin. Meilläkin Yle Puheessa muutama päivä sitten päättyi keskustelu, jossa ilmeisesti vahingossa pääsi läpi Trumpia puolustava soittaja. Hänen annattettiin puhua vain lyhyesti. Jonka jälkeen toimittaja ilmiselvästi harmistuneen oloisena totesi, että "tulipa lopuksi oikeat madonluvut." Tuossa keskustelussa kun soittaja ihmetteli, miksi, jos nyttemmin käsitteillä ollutta vaalivilppejä ei tapahtunut, miksi sen tutkimisesta kieltäydyttiin? Sehän olisi luullut todistavan, että... Johon toimittaja vastasi, niin mutta olihan hän omissa kanavissaan saanut asiansa esitetyksi netissä. Eli julkista sanaa estettiin tässä asiassa ja vain yksityinen kanava oli käytössä? No onhan julkisissa kanavissa toitotettu, että "Trumpin perusteettomat väitteet..." Mutta kukaan ei kertonut millä perutseella ne olivat perusteettomat väitteet kun valaehtoisetkaan todistajat eivät oikeuttaneet mahdollisuutta asian oikealle tutkimiselle. Toimittaja selvästi puolusti sitä, ettei mahdollisia vaalivilppejä olisikaan ollut syytä tarkistaa ja tutkia. Se on ollut "Demokraattisen" median yleinen linja. Varmuuden vakuudeksi väitettiin äänet lasketun moneen kertaan ja vilppejä ei ollut havaittu. Niinpä niin, entä ne syytökset, jotka koskivat äänioikeutettujen tunnistamista, vaalikoneiden hakkeroitnia,.... ja monia muita selvästi tutkittavia väittämiä. Kun voiton päästä päästiin kiinni, alettiin puolustaa oikeutta, joka prosessuaalisena menettelynä varmisti, ettei vastakkaiset totuudet pääse julkisuuteen.

   Mutta nyt on Biden presidentti jo alle kahden viikon päästä. Uskon, että USA sai hyvän presidentin. Toivottavasti kaikki hyvä toteutuu USA:ssa ja kaikki paha väistyy! No, me tiedämme politiikan virtauksista sen, että se on usein aaltoliikettä. Toisinaan voittaa toinen ja toisinaan toinen. USA on niin kahtiajakautunut maa, kuten monet muutkin maat, että näyttää ihan siltä, kuin sitä soppaa olisivat hämmentäneet USA:n intressien vastaiset ulkomaisetkin tahot. Minä toivoisin, että rehtiys ja hyvä tahto voittaisivat. Niin vaaleissa, kuin ihmisten elämässäkin.

   Hyvät välit on pidettävä USA:n suuntaan aina. Biden on Suomessa ja Euroopassa rakastettu ja laajasti hyväksytty. Siltä pohjalta on hyvä rakentaa.

   • Anonyymi

    "iden on Suomessa ja Euroopassa rakastettu ja laajasti hyväksytty. Siltä pohjalta on hyvä rakentaa."
    Ja sitten mä heräsin hikisenä painajaisunesta.


  • Anonyymi

   Miksi sä pelkäät sitä niin paljon?

   Eikö se anna sulle keksiä?

  • Anonyymi

   57 prosenttia yhdysvaltalaisista haluaisi, että presidentti Donald Trump erotettaisiin virastaan välittömästi.

   Kansa ei pitänyt Trumpin äärioikeiston terroristien yrittämää Senaattoreiden joukkomurhaa kovin järkevänä.

   • Anonyymi

    Globalistien omat rikokset paljastuu?

    Vai -


  • Anonyymi

   Vanha rouva Pelosi oli melkoisen tuohtunut donaldin toilailuista, repii varmaan pelihuosunsa?😭🤣😂

   • Anonyymi

    On syytäkin repiä. Eihän tuon trumpin touhut ole enää millään puolusteltavissa. Yllytti väkijoukon niin kantakoon kerrankin seuraukset puheistaan. Syytteeseen donald kuuluu jos vähänkään leiitään oikeutta.


  • Anonyymi

   Mitä yhteistä on Iranilla, Kiinalla, PohjoisKorealla ja Suomen Perussuomalaisilla?

   Kukaan näistä ei ole selväsanaisesti tuominnut Trumpin ja hänen kannattajien toimintaa Washingtonin kongressin valtauksessa.

   Miksi? Osaan kai pitäisi vastata Niikko, Purra, Huhtasaari tai Halla-aho.

   HS : ”Halla-aho ja varapuheenjohtaja Riikka Purra (ps.) eivät kuitenkaan pidä tapausta kovin organisoituna tai Yhdysvaltojen demokratiaa vakavasti vaurioittavana.”

  • Anonyymi

   Anonyymi
   09.01.2021 13:57
   Valmistelutyön jälkeen mielenosoittajat alkoivat kerääntyä alkuviikosta Washingtoniin.

   Yksi January 6th Washington DC protest -ryhmän ylläpitäjistä, autokustomoija Randy Showalter Virginiasta, jakoi loppiaisaattona Facebook-seinällään viestin:

   "Isänmaan ystävät, enää ei ole aika vain pitää linjat. On aika ylittää ne!!!!"

   Anonyymi
   09.01.2021 13:57
   Päivää myöhemmin koitti monen eniten odottama hetki, kun presidentti Donald Trump piti puheen kannattajilleen.

   – Nyt menemme Capitoliin, hän sanoi.

  • Anonyymi

   Trumpin terroristit ovat värikäs joukko, joka koostuu niin äärioikeistolaisista ryhmistä ja militanteista kuin salaliittoteoreetikoista, aseintoilijoista ja uskonnollisista ryhmistä.

  • Anonyymi

   Ei pidä paikkaansa. Täysin feikki trollaus.

  • Anonyymi

   Erottamisen kannalla varmasti ne gallupin 45% joiden mielestä vaalivilppiä ei oluut, mutta enä re 46% joiden mielestä vaalivilppiä oli?

  • Anonyymi

   Kasvojentunnistuksella on Capitolin-riehujista löydetty kaksi Antifa-miestä.
   Kuka ehtisi etsiä BLM-riehujia?

   Tunkeutujissa on lipullisia Trumpin kannattajia mutta valtaosa Bidenin väkeä

   • Anonyymi

    Uutisissa on ollut terroristit ovat olleet äärioikeistoa ja salaliittoteorikkoja.

    Ainoastaan Suomi24 palstalla on toisin.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Viime vuonna syntyi vain 46 425 lasta Suomessa

   Eläkkeelle siirtyy nyt vuosittain vähintään 74 000 ihmistä. Koska kuolleet (yli 52 000) lähes kaikki kantasuomalaisia mutta syntyneistä tuskin enempää
   Maailman menoa
   179
   1868