Aihe

Trumpin kannatus nousussa vaikka VALTAMEDIA "potkii" häntä päähän.

Anonyymi

Rasmussen-kyselytutkimus, joka on yksi vuoden 2020 vaalien tarkimmista kyselyistä, toteaa, että presidentti Trumpin hyväksyntä kasvoi keskiviikon Capitol-mielenosoitusten jälkeen. Kun demokraatit suunnittelivat nostaa syytteen Trumppia vastaan ja kun eräät republikaanit vaativat perustuslain 25. lisäyksen käyttöönottoa Trumpin poistamiseksi vallasta niin kyselyjen mukaan 48% hyväksyi presidentin toiminnan. Itse asiassa tutkimuksessa ilmeni sen,että Trumpin hyväksyntä nousi torstai-illalla 51 prosenttiin.Trumpin hyväksyntä on yleisesti ottaen ollut 45 prosentin nousussa juuri ennen joulua.

https://thehill.com/hilltv/what-americas-thinking/404635-political-editor-improving-trumps-approval-ratings-would-take

Twitterin omistajien "vasemmistosiipi" tietysti näki Ramussenin kysely ja pääätti "bannata" Trumpin twitter-tilin jottei Trumpin kannatus vaan nousi lisää sitä myöten jos Trump saisi äänensä kuuluviin. Twitter pitää Trumppia erittäin vaarallisena, mutta Iranin Ajatollah, joka uhkaa tuhota USAan ja Isaraelin, saa olla Twitterissä uhoamassa..ja Iran on nyt alkanut rikastaa Uraania ydinasekelpoiseksi.

19

78

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Koska yksikään vastuullinen media ei ole Murdochin paskalehtien tasolla. Nypost on pelkkää äärioikeistolaiskuonaa.


   • Anonyymi

    Siksi ei kerrota, että väitteet antifan osallisuudesta ovat pelkkää valeuutista, jolla äärioikeisto yrittää kääntää totuuden päinvastaiseksi ja peitellä omaa rikollisuuttaan.
    Reppanat uskovat kaikkea, mikä tukee heidän maailmasnsa.
    Siis esität valeuutisen!!!


   • Anonyymi

    NÄIN ON


  • Anonyymi

   Valhejuutisia. Feik njyys.

  • Anonyymi

   Siksi ettei se sovi tähän näytelmään. Yle trumputtaa yötä päivää samanlailla kuin seksiaddikti tumputtaa.
   Trump on narsisti joka nauttii joka hetkestä kun hänestä puhutaan. Sama mitä puhutaan. Twitteriä käyttää juuri siksi että saa yllytettyä joukkohysteriaan aivopestyjä.
   Tätä on nyt jatkunut ylessäkin ainakin viisi vuotta. Kun seuraa ulkolaisia uutistoimituksia niin niissä uutisoidaan asiat asioina ilman hirveää hysteriaa.
   Rönkäkin honkii tukehtumaisillaan kun lukee uutisia Trumpista.

  • Valitettavasti noin näyttää olevan, että toimimalla erittäin lyhytnäköisesti, itsekkäästi ja vastuuttomasti saa lisää suosiota. No, Trumpin tapauksessa paha sai palkkansa. Suomen persukoiden linja muistuttaa monella tavalla Trumpin linjaa?

   • Anonyymi

    Bill Clintoninkin suosio kasvoi vaikka hän "pani" kaikkia mikä liikkui White Housissa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Bill Clintoninkin suosio kasvoi vaikka hän "pani" kaikkia mikä liikkui White Housissa.

    Hän olikin pelle...ei kuitenkaan läheskään yhtä paha kuin Trump.


  • Anonyymi

   Ei tuo kyllä nousua osoita. Etkö osaa englantia vai valehteletko tietoisesti?

   • Anonyymi

    Valehtelee tietoisesti.


  • Anonyymi

   What you don't know, doesn't hurt you. Eli nyt Trump menee maan alle eikä hänestä tarvitse enää huolestua, kun mitä et tiedä ei voi vahingoittaa sinua.

   Mutta nyt on "Paha-Pekka", Haavisto haastattelussa Yle kanava 1.

  • Anonyymi

   YHDYSVALTAIN pääkaupungissa Washingtonissa keskiviikkona syttyneet mellakat toivat jälleen esiin maan kahtia jakautuneen mielipideilmaston. Sama jako näkyy Suomessa asuvien yhdysvaltalaisten keskuudessa.

   RAYMOND BUSH katseli keittiönpöytänsä ääressä Yhdysvaltain senaatin ja edustajainhuoneen keskustelua marraskuun presidentinvaalien tuloksen vahvistamisesta.Bush tuomitsee jyrkästi: kongressitalon valtaajia tulisi pitää terroristeina. Siitä hän ei kuitenkaan ole samaa mieltä, että mellakoitsijat olisivat olleet Trumpin kannattajia. BUSHIN mielestä moni asia viittaa siihen, että rauhallisten, Trumpia tukevien mielenosoittajien joukkoon oli soluttautunut fasisminvastaisen Antifa-liikkeen ja muiden vasemmisto­ryhmittymien jäseniä. Trumpia tilanteesta ei voi syyttää, hän sanoo.

   https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000007728986.html

   • Anonyymi

    Radikaalivasemmiston hyökkäyksistä valtamedia vaikenee eikä tuomitse niitä. Biden ja Harris ei tuominnut kun viime kesänä vasemmistoporukka (BLM) tuhosi lliittovaltion rakennuksen ja ryöstelivät kauppoja.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Radikaalivasemmiston hyökkäyksistä valtamedia vaikenee eikä tuomitse niitä. Biden ja Harris ei tuominnut kun viime kesänä vasemmistoporukka (BLM) tuhosi lliittovaltion rakennuksen ja ryöstelivät kauppoja.

    Joo..kaksinaismodalisteja!


  • Anonyymi

   Tasapuolisesti olisi laskettava kummankin puolen riehunnoista koituneet kustannukset veronmaksajille. Antifa & kumppanit riehuivat kaduilla, tuhosivat kauppoja, varastavit (looting) myytävät tuotteet. Ei ole paljoa mediassa kirjoiteltu pienyrittäjien menetyksistä. Jossakin alueella häätivät poliisit tiehensä, jotka oli nopeasti kutsuttava takaisin rikollisuuden räjähtäessä sietämättömäksi. Niin paljon rehellisyydestä ja hyvää tarkoittavasta.

  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Näköjään USA:ssa on suuri pelko siitä, että Trump aikoo ehdokkaaksi myös vuoden 2024 pressan vaaleissa. Trump sai 75 miljoonaa ääntä,,,enemmän kuin kukaan muu aikaisempi ehdokas Bideniä lukuunottamaatta.


  • Anonyymi

   "Demokraateilla" on Turkin Erdokanin ja Irakin Saddamin konstit politiikassa.

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   356
   23423
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   316
   6368
  3. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   408
   4663
  4. Niko Ranta-aho aikoi karata Afrikkaan!

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/espanjan-poliisi-niko-ranta-aho-suunnitteli-pakoa-afrikkaan-katso-video-poliisin-iskusta-marbellan-asuntoon/804058
   Kotimaiset julkkisjuorut
   85
   1881