Patalaiska ja itsekäs Halonen ei pannut tikkua ristii Suomen puolesta.

Anonyymi

IL "Eläkkeellä oleva suurlähettiläs Pasi Patokallio sanoo uusimman Kanava-lehden kirjoituksessaan, että presidentti” Tarja Halonen ei halunnut panna tikkua ristiin kampanjan eteen,” kun Suomi tavoitteli YK:n turvallisuusneuvoston vaihtuvan jäsenen paikkaa 2012."

Halonen kyllä reissasikyllä oman YK-pääsihteeriviran markkinoinnin puolesta yksityiskoneella pitkin Afrikkaan monen sadan tuhanne euron edestä veromaksajien piikkiin ja koko ulkoministeriö oli valjastettu hnen henkilökohtaisen viram pönkittämiseksi. Sama tapahtui sossu Lipposen kanssa hänen pyrkiessä EU puheenjohtajaksi ja Euraasia keisariksi.

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olisko pitänyt maksaa afrikkalaisille valtioille, että ne olisivat tukeneet Suomen pyrkimystä YK:n turvallisuusneuvoston jäsenmaaksi? Tämähän tulee ilmi tästä Patokallion kirjoituksesta, että jotain olisi pitänyt luvata vastineeksi joillekin valtiolle, jotta olisi tukea tullut.
      Eihän Sauli Niinistökään onnistunut Suomen lobbaamisessa mitenkään kehuttavasti, mutta onhan Sauli sentään aina Sauli, vaikka mitään ei osaakaan.
      Tietysti se Patokallio olisi halunnut itsensä sinne YK:n turvallisuusneuvostoon Suomen edustajaksi.

    • Anonyymi

      Pyytäminen ja ehdottaminen tuen saamiseksi ei maksa mitään, mutta Halonen ei laiskuutaan tehnyt edes sitä isänmaansa hyväksi. Sen sijaan hän vaati valtion osallsitumista ja kävin valtion piikkiin mainostamassa itseäänYK-pääsihteeriksi ympäri Afrikkaa eli kaikkissa niissä maissa, jotka suostuivat ottamaan vastaan. Eli tyypillenen sossu, hän ei ole valtiota ja yhteisöä varten vaan yhteisö on häntä ja hänen pyrkimyksiä varten.

      • Anonyymi

        Älä viitsi valehdella, kun et tiedä asiasta yhtään mitään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä viitsi valehdella, kun et tiedä asiasta yhtään mitään.

        Yksikin Halosen lento maksoi 480.000 euroa verorahaa ja siihen luksusylläpito päälle, yhteensä viiden päivän matka yli 600.000 euroa.
        Halonen ei suostunut paljastamaan edes välilaskupaikkoja suomalaiselle toimittajalle.
        - Ei siis kuulu suomalaisille, mihin Halonen käyttää verorahoja? !


    • Anonyymi

      No kerro, kun väität tietäväsi. Et taida tietä vaan uskoa ja se ei ole kuin oman uskon huuhaatiedettä. Minulla on sentään todellisena tietona faktat ja Halosen matkat Afrikkaan sekä fenimismistä puhuminen ja sen korostaminen, mutta ei mitään Suomesta ja sen tavoitteista.

    • Anonyymi

      Tuohon Halosen älyttömyyden huipennukseen etsiä kannatusta nimenomaan Afrikasta lähentelee suorastaan idiotismia. Kulttuureissa, jossa miehellä voi olla vapaasti mieletön määrä vaimoja ja päämiehillä jo pelkästään oman vahvuutensa merkkiä 50-100 tenavaa, Halonen kuvittelee saavansa kannatusta YK-pääsihteeriksi feninismiä julistamalla. Tuon suurempaa typeryyttä ei kai ole ylitetty missään YK valtiossa. Sillä pääsee Ennätysten kirjaan, jos vaan joku ehdottaa.

      • Anonyymi

        "Suomella ei Patokallion mukaan ollut myöskään kunnollista tarjottavaa vastineeksi tuesta.

        – Valtaosa YK:n jäsenmaista on kehitysmaita. Keskivertokehitysmaata kiinnostaa se, mitä tarjottavaa Suomelle on sille tuen vastineeksi."

        Tuollaista se Patokallio kirjoittelee.


        Suomen olisi pitänyt antaa kehitysmaille rahaa ja tavaraa vastineeksi siitä, että ne tukisivat Suomea turvallisuusneuvoston jäseneksi.

        Mitä mieltä perussuomalaiset ja kokoomus ovat tällaisesta kaupankäynnistä?


    • Anonyymi

      Stasi-vakoojien listat julkistettava. Petturit valtakunnanoikeuteen. Sitten Siperiaan, jos Putte huolii.

    • Anonyymi

      Siperiassa on vielä tilaa! Mutta saa ollakin. Toista se on Capitol kukkulalla. Kukkulan kuningas vaihtuu ja toista kukkulan kuningasta ei sinne mahdu. Paitsi tietenkin Capitol cucculoita on muuallakin...

      Siperiassa on öljyä. Siperiassa on maailman isoin timanttikaivos, valtavat kultaesiintymät ja erittäin laajat metsät! Siperiassa on metsoja, teeriä, riekkoja, kiirunoita, pyitä, jäniksiä, hirviä, peuroja, kalaisia jokia... ja hyvin vähän ihmisiä neliökilometriä kohti laskettuna. Siperiaan jos eksyt ilman kompassia niin tulee suru puseroon ja äitiä ikävä ennen kuin Vladivostokin kaupungin kyltti tulee kävellessä vastaan.

      Amerikassa on nyt valta vaihtumassa. Capitol cuuculan ja Valkoisen talon ovat valtaamassa uudet voimat ja henkilöt. Olen varma, että he pyrkivät tekemään kaikkensa kansakunnan hyväksi sen politiikan mukaan, jota he kannattavat. Rukoilen korkeimman hyvää johdatusta myös jatkossa USA:lle ja tulevalle hallinnolle.

      Trump sai monia uudistuksia aikaan sen poliittisen ohjelman puitteissa, jonka hän äänestäjilleen lupasi. Hän ei ollut tyhjän puhuja, vaan sanan tekijä. Erityisesti hänen ansiokseen on luettava lukuisat rauhanponnistelut ja kolme vuotta, ennen pandemiaa valtava taloudellinen nousukausi, jossa USA todella kasvoi ja kehittyi "Make America Great Again -mukaisesti. Hänen supersaavutuksensa rauhan ja diplomatian saralla oli, että hän ei aloittanut uusia sotia. Siitä hän jäähyväispuheessaankin muistutti: Toki Trump alleviivasi puheessa myös omia meriittejään.

      – Olen erityisen ylpeä siitä, että olen ensimmäisen presidentti vuosikymmeniin, joka ei aloittanut uusia sotia.

      Se ansaitsee aivan oman kappaleensa. Muistan kun Trump tuli presidentiksi, Suomessakin puhuttiin, että nyt tulee kaikkien sotian äiti, ydinsodat jne. Olin jo silloin eri mieltä. Vielä viikko sitten halottiin ja medioitiin äänekkäästi Trumpia vastaan, että arvaamaton presidentti voi aloittaa ydinsodan... Mutta totesin silloinkin, että Trump oli kaudellaan rauhan asialla koko ajan ja, että se linja ei tule muuttumaan myöskään viimeisellä virassaolo viikolla. Nyt on virkakausi ohi ja jäähyväispuheessaan Trump tuomitsi Capitol kukkulan valtauksen ja väkivaltaisuudet ja julisti taas rauhan sanomaa. Varmaan senkin joku pyrkii selittämään Trumpia vastaan. Mutta historia neljältä viimeiseltä vuodelta osoittaa, että Trump jää historiaan näiltä näkymin rauhan ja diplomatian miehenä, joka nosti USA:n taloutta ennen näkemättömällä tavalla.

      Nyt jos Trumpia vastaan tehdyt pahansuovat ja vilpilliset hankkeet loppuvat ja hänelle annetaan rauha perustaa uusi puolue, voimme nähdä vielä uskomattomia menestyskertomuksia Amerikan Yhdysvalloista.
      Uuden puolueen nimi, menestyäkseen olisi oltava jokin muu kuin patriotismiin viittaava. Ollakseen yleispuolue, nimi kannattaisi juontaa jo olemassa olevien puolueiden nimistä muuettuna tai muuten Amerikkalaisia yhdistävä ja perinteitä kunnioittava, mutta myös aatteellisesti laajoja kansalaispiirejä kokoava.

      May God Bless all of goodness in The United States Of America!

      • Anonyymi

        Mistähän se Trump kuvittelee löytävänsä luku- ja kirjoitustaitoisia ihmisiä puolueeseensa?


    • Anonyymi

      Miten edellinen kirjoitukseni liittyi otsikon aiheeseen?!

      Monellakin tapaa. Kontekstualisoi itse. Minä voisin kontekstualisoida otson mukaiseksi ainakin viidelläkymmenellä tapaa. Mutta jätän sen nyt sinun tehtäväksesi.

      Halonen oli kallellaan itäänpäin, eikä vain pikkuisen kallellaan vaan suorastaan "villellään". Siperia kuuluu tähän teemaan lähinnä siitä syystä, että suomalaisia muilutettiin Siperiaan aikanaan. Miksi sitten kirjoitin Siperiasta noin positiiviseen sävyyn?! No, kaikessa on puolensa. Elei Siperia tarkoita kansakunnan kohtaloissa vankileirejä, pakkotyöleirejä, mielivaltaisia kenttäoikeudenkäyntejä, vankileirien saaristoa tms. kohtaloa pahan kynsissä.

      Ensi alkuun minäkin arvostelin Halosta. Mutta kun sitten kuulin Halosen perhehistoriasta, kaduin arvostelujani todella perusteellisesti. Väärin kohdelluksi tuleminen oikeudessa tai elämässä, tuossa tapauksessa esivanhempien kyseessä ollen, oikeuttaa voimakkaisiinkin tunteisiin ja asenteisiin. Halonen kanavoi sen kuitenkin yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen niiden arvojensa mukaisesti, joita hän kannatti. Oli myös hyvä, että Halonen oli rauhan asialla kaikkiin ilmansuuntiin nähden.

      Kiitos siitä!

    • Anonyymi

      Onko joku muu poliitikko sitten pannut tikkua ristiin vain Suomen puolesta, ei itsensä??.Kansan suosiota on kalasteltu joillain päällisin puolin asioilla jotka pitemmän päälle ovat poliitikkoja kuitenkin itseään enemmän suosineet.Esim. EU tai painotetaan miten emme muka pärjää ilman mutta itse asiassa pärjäisimme kyllä kansana paljon paremmin ilman EU:tai ja esim. sen vaatimia isoja tulon siirtoja meitä rikkaammille maille..Mutta kun oikeasti pitää olla niitä työnsaanti mahdollisuuksia poliitikoille sinne EU:uun joka ainoa oikea syy tuohon asiaan ja jota ilman Suomi pärjäisi paremmin..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      241
      3744
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      27
      2274
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2111
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2005
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      92
      1685
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1287
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    Aihe