Aihe

Onko sinun uskonoppisi

Anonyymi

Ainut oikea oppi ja muut uskonopit vääräuskoisuutta,?

12

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Vai viekö kaikki uskonnot samaan päämäärään.

  • Anonyymi

   Raamatusta on kyllä omasta mielestäni luettavissa se oikeakin oppi, etenkin kun ottaa esimerkkinä huomioon ekojen kristittyjen elämäntavan. Rehellisyyttä ja motiiveiltaan puhdasta totuudenetsintää se vain vaatisi. Vaan aika harva kirkko tai srk kai nykyään edes hyväksyy, saati sitten rohkaisee jäseniään etsimään sellaista alkuperäistä kristillistä elämäntapaa, josta voi lukea Apostolien teoista.

   Mutta vastauksena aloituksen kysymykseen sanoisin, että joo - kyllä sitä vain taidan minäkin olla vähän taipuvainen sellaiseen "ainoaoikeauskovaisuuteen" :D

   • Raamuttu on ihmisten kirjoittama ei se ole jumalan tai jeesuksen kirjoittama
    eikä neitsyn marian jota lestadiolaiset eivät hyväksy papiksi?

    Raamattu ei ole jumalan sanaa vaan se on ihmisten kirjoittamaa sanaa?

    Miksi te ns uskovat vetoatte aina raamattuun?
    raamattu on kansalliseepos täysin verrattavissa Odysseus ta Kalevala?

    Jopa arkkipiispa arkkipiispa Wickström myönsi että kysymys
    on kansalliseepos mikäli puhutaan raamatusta?

    Kukin saa uskoa mihin haluaa?


  • Anonyymi

   Onko teosofia vääräuskoisuutta?

  • Anonyymi

   Jokaisella ihmisellä on oma usko paitsi tietenkin identtisillä kaksosilla.
   Jos he kasvavat erilaisissa ympäristöissä niin heilläkin on erilaiset uskot.

  • Anonyymi

   Ei meille ole Raamatussa annettu ohjetta etsiä mitään alkuseurakunnan elämäntapaa. Vai missä kohden Paavali kirjoitti niin? Eikä hän pitänyt työntekoa kunniassa ja käskenyt tekemään kunkin töitä käsillään ja myös itse retkillään välillä ansaitsi elantonsa teltantekijänä. Ettei olisi ollut rasitukseksi muille.

   Laiskureille tietenkin olisi mieluisaa viettää vain aikaa yhdessä, puhua mukavia ja löytää joku joka kustantaisi sen. Se ei vain taihda olla Jumalan tahto elämämme suhteen.

   UT:sta voi lukea ettei meiltä vaadita mitään ylitsemääsemätöntä pyhyyttä, vaan sitä, että elämme arkielämän normaalein iloin ja murhein Jumalan rakkaudessa ja täyteydessä. Nauttien Jumalan lapseudesta sisismmässämme ja jättäen farisealaiset haihatukset.

   • Anonyymi

    Yritätkö sinä nyt jotenkin tuolla käsittämättömällä vuodatuksellasi selittää, että apostolien ja ensimmäisten kristittyjen elämäntapa olisi ollut muka jonkinlaista laiskurien joutilaisuutta. Sanonpa nyt suoraan, että taidat itse olla vain liian laiska etsimään Jumalan tahtoa tämän oikeanlaisen kristillisen elämäntavan suhteen ja sen lisäksi niin kiintynyt omaisuuteesi ja mammonanpalvontaasi, että aivan kuollaksesi pelkäät ja kaihdat Jeesuksen käskyjä niistä luopumisesta.


  • Anonyymi

   mitä ihmeen sakilaisia Te olette?

  • Anonyymi

   Ei meidän höpinöillä ole väliä mitä olemme olevinamme, vaan sillä mitä Paavali kirjoitti uskovan elämästä ja sitä mitä se on. Mitä hän kirjoitti siitä pitääkö tavoitella jotain alkuseurakunnan elämäntapaa vai ei. Voimme tutkailla sitä aivan keskenämme Raamatusta ja jättää idiotismin harrastamisen vähemmälle.

   • Anonyymi

    "...jättää idiotismin harrastamisen vähemmälle."

    Kannattaisi varmaan jättää vähemmälle kristinuskosta kirjoittelu, jos ei ole siitä ja sen alkujuurista oikein mitään järjellistä käsitystä.


  • Anonyymi

   Kyllä ja kaikki jotka uskovat eri tavalla joutuvat helvettiin ja kadotukseen.
   Jumala on RAKKAUS, aamen.

  • Anonyymi

   Kannattaa tosiaan tutkailla vain Raamattua, sitä mitä se kertoo meille ja jättää omat johtopäätökset siitä miten meidän tulisi elää tai toisten ymmärtää kokonaan tekemättä. Se palvelus ihmiskunnalle.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   203
   12733
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   200
   3141
  3. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   145
   2190