Aihe

Jukka Rahkosen totuus...

Anonyymi

Jukka Rahkonen, tuo totuuden torvi, julistaa USA:n Republikaanien haluavan erota liittovaltiosta.

Tuon jutun TÄYTYY olla totta, eikös vain?

7

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hän kristittynä pyrkii kaikkeen totuuteen, mutta hänkin on vain ihminen. Hän voi erehtyä, ei tietoisesti kuitenkaan kuten punikit tekevät.

   • Anonyymi

    On ero valheilla ja valheilla tavallaan. Toiset tekee tietoisesti valhetta (punaiset), toiset erehtyvät vilpittömästi. Tässä tapaksessa en sano asiasta mitään kun en tunne sitä.


   • Anonyymi

    Punaisuus ei ikinä ole ollut maassamme mikään totuuden puolestapuhuja. Suurin näyttö punaisen ihmisen valheellisuudesta nähtiin tuossa itänaapurissa. Se sama aate on nykyajan punaisilla yli puoluerajojen.


  • Anonyymi

   Noh, nythän nähdään mitä raadollisimmillaan on kommunismi. Pohjois-Korea on suljettu näyteikkuna siihen maailmaan. Kiina on lievempi versio siitä, tosin samat kujeet on silläkin. Jos arvostelet hallintoa siellä julkisesti, häkki heiluu alta aikayksikön. Eu on nykyajan versio kommunismista, ja samat piirteet- yllätysyllätys - löytyy siitäkin kuin joita neukuissa oli.

   Jenkeissä puolet kansaa on punaisia, ja tuo historian toiseksi tuhoisin aate leviää kulovalkean tavoin. Tuhoisin on eräs uskonto joista punaiset tykkää. Hirveitä aikoja on tiedossa kristityille juutalaisille sekä valkoiselle ihmiselle. Lopun aika on nyt. Kaikki merkit puhuu sen puolesta. Ilmestyskirjan petoa pukkaa nyt varsinkin kun amerikan uusi ukko sitä on päättänyt omalta osaltaan tiedostamatta tosin, nostaa. Se on se yksi uskonto.

   • Anonyymi

    Hirveitä aikoja luvassa juutalaisille? Hah hah. Juutalaisilla on niskalenkki Wall Streetissä ja Pentagon palvoo Israelia.


   • Anonyymi

    Kun tuo uusi ukko siellä lienee (korjatkaa jos olen väärässä) ateisti, hän tekee tuon pedon nostamisen tietämättään mitä tekee. Tosin on ”kristittyjä” kuten paavi joka tykkää tuosta vieraasta uskonnosta sekä kommunismista. Amerikan uusi johtaja on sanonut nostavan sen erään uskonnon arvoonsa ja poistavansa fobian sitä kohtaan. Tämä yksittäinen asia on kaikki sitä josta Raamattu puhuu.


  • Anonyymi

   Teksasin osavaltiolla on oikeus erota USA:sta.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   105
   4750