Aihe

Kristilliset ihmeet

Anonyymi

Pyhä tuli

Kuva: https://ic.pics.livejournal.com/uranopolitis/40913416/8061/8061_900.png

Ortodoksiset kristityt näkevät Pyhän tulen (tai "pyhän valon") ihmeenä, joka tapahtuu joka vuosi Jerusalemin Pyhän haudan kirkossa suurena tai suurena lauantaina, päivää ennen itäisen ortodoksisen pääsiäistä.

Ortodoksisen (kristillisen) perinteen mukaan Pyhä Tuli tapahtuu vuosittain ortodoksisen pääsiäisen (itäisen ortodoksisen pääsiäisen) päivää edeltävänä päivänä. Tänä aikana sininen valo säteili Jeesuksen Kristuksen hautaan ja nousi marmorilaatasta, joka peitti kivisen sängyn, jolle Jeesuksen ruumiin uskotaan olevan haudattavaa. Marmorilaatta sijaitsee nyt Jerusalemin vanhankaupungin Pyhän haudan kirkossa. Valon uskotaan muodostavan tulipatsaan, josta kynttilät sytytetään itsestään. Tätä tulta käytetään sitten läsnä olevien papiston ja pyhiinvaeltajien kynttilöiden sytyttämiseen. Tuli sytyttäisi spontaanisti myös muita lamppuja ja kynttilöitä kirkon ympärillä. Pyhiinvaeltajien ja papiston mukaan Pyhä Tuli ei polta tai vahingoita heitä.
Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Holy_Fire

Videot: https://www.youtube.com/watch?v=OwRKIwruZlM ja https://www.youtube.com/watch?v=y4LAYAZuRn8
Pidempi dokumenttivideo: https://www.youtube.com/watch?v=d-lBVLg7cqU&ab_channel=ChildOfApocalypse999

Marian ilmestys Zeitunissa, Egyptissä

Kuva: https://ic.pics.livejournal.com/uranopolitis/40913416/7724/7724_900.jpg

Our Lady of Zeitoun, joka tunnetaan myös yksinkertaisesti nimellä El-Zeitoun, Zeitun tai Our Lady of Light, oli massiivinen marialainen ilmestys, joka tapahtui Zeitounin alueella Kairossa, Egyptissä, 2-3 vuoden ajan alkaen 2 huhtikuuta 1968. Kun ilmestys ilmestyi koptikirkon yläpuolelle, Vatikaani jätti tutkimuksen koptilaisten viranomaisten tehtäväksi. 5. toukokuuta 1968 koptien ortodoksinen paavi Kyrillos VI hyväksyi ilmestyksen. "

Nämä Neitsyt Marian ilmestykset tapahtuivat Zeitounin alueella Kairossa, Egyptissä, ja miljoonat ihmiset kuvasivat ja havaitsivat ne kahden tai kolmen vuoden ajan 2. huhtikuuta 1968. Sanotaan, että näiden ihmeiden aikana tapahtui myös monia ihmeitä ja parannuksia. Lukuisat tutkimukset eivät antaneet selkeää selitystä näille tapahtumille, minkä seurauksena Egyptin hallitus piti niitä todellisina.

Ilmoituksiin osallistui myös presidentti Gamal Abdel Nasser (muslimi), ja sanomalehti valokuvaajat ja egyptiläinen televisio nauhoittivat sen. Poliisitutkimukset eivät löytäneet selitystä ilmiölle. Viidentoista mailin säteeltä ei löytynyt laitetta, joka kykenisi heijastamaan kuvaa, kun taas itsenäisistä lähteistä peräisin olevien valokuvien suuri määrä viittaa siihen, ettei valokuvan manipulointiin ollut kyse. Egyptin hallitus ei kyennyt tarjoamaan vaihtoehtoista selitystä valoisille havainnoille, että näennäiset totta.

Lähteet:
https://fi.pinterest.com/pin/298715387768245144/
https://ffactory.tumblr.com/post/71513157010/pariscaracasbeyrouth-our-lady-of-zeitoun-the/amp

Elokuva: https://youtu.be/Skkd7DCNSWc

On monia muita ihmeitä.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Takaisin ylös

   Luetuimmat keskustelut

   1. Riinan oudot selitykset

    Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
    Kotimaiset julkkisjuorut
    120
    11083
   2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

    "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
    Maailman menoa
    130
    4824