Aihe

Yleensä hyviä ihmisiä on ne jotka laittaa itseään likoon myös

Anonyymi

Uskalletaan toimia, seistä kansan edessä oikeasti olkoot toisella keitä tahansa, olla normaaleja ennen kaikkea eikä teeskennellä jotain hyvää.. Näitä suoraselkäisiä ei politiikassamme löydy kovinkaan montaa. Melkein kaikissa puolueissa heitä on mutta koska ovat eri puolueissa niin on vihollisia. Katsokaas joskus ketkä somessa pitää kansaan yhteyttä, ei kovinkaan moni poliitikko, vielä vähemmän livelähetyksiä..
Tälläisiä löytyy persuista, Hjallis, vasemmisto, kokoomuskin ollu ainakin.. Siinäpä ne alkaa olla.

Olisi aika koota uusi puolue, loikata yhteen hyvään ja alkaa laittaa maamme asioita kuntoon. Mitä laittaisit kriteereiksi puolueeseen pääsemiseksi?

Kuten pitäisi käsittää käsitteenä mikä on ihmisarvo, kunnioitus maan kansalaisia kohtaan ja heidän arvostaminen oikeasti ja maamme kansan olla prioriteetti 1 aina.
Ei voi olla niin että annetaan 100 000 euroa yhdelle ja 100 miljoonalle ihmisille käännetään selkä. Tänne ei otetaa yhtäkään pakolaista sillä prioteerillä että saadaan asia vaan hoidettua, kun pitää tehdä niin ilman järkeä, entäs ne muut, miksi yksi avun tarpeessa oleva astelee muiden ohi saaden kaiken. JOS ja kun tämä on tälläistä niin silloin SUOMEN pitää viittaa kintaalla koko asialle, ei meitä kiinnosta myöskään sitten, pitäkää vaan pakolaisenne ja tänne ei tule yhtäkään. Kuka ei tätä asiaa käsitä niin älä edes kommentoi, tässä ei ole kyse siitä että pitää olla paha, ei pidä auttaa.
Suomi voisi olla malli esimerkki maa siinä että hoidetaan politiikkakin fiksusti, moni maa voisi ottaa taas mallia suomesta että oho miten tämä pieni maa hanskaa tämänkin asian näin hyvin. Kyse on loppupeleissä oikeasti ylirikkaista paskiaisista, rahaa maailmassa riittää, kenenkään ei pitäisi elää luodussa saastassa!

T: Last hope.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

    Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
    Maailman menoa
    424
    4976
   2. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

    "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
    Maailman menoa
    103
    1887