Aihe

Hitlerin direktiivi Nro. 1. Hyökkäys Puolaan

Anonyymi

Armeijan ylipäällikölle
OKW / WFA nro. 170/39 g. K. Kokit. L1.

SALAINEN

Berliini,
31. elokuuta 1939.

8 kopiota
Kopio nro 2

Direktiivi nro 1 sodan toteuttamisesta

1. Koska tilanne Saksan itärajalla on sietämätön ja kaikki rauhanomaisen ratkaisun poliittiset mahdollisuudet on käytetty loppuun, olen päättänyt ratkaisusta voimalla.

2 Puolaan kohdistuva hyökkäys toteutetaan "Tapaus Valkoinen" -tapahtumalle tehtyjen valmistelujen mukaisesti sellaisilla muutoksilla, jotka saattavat olla tarpeen armeijan rakentamisen vuoksi, joka on nyt käytännössä täydellinen.

Panssarivaunujen jakaminen ja operaation tarkoitus pysyvät muuttumattomina.

Hyökkäyspäivä 1. syyskuuta 1939.

Tämä aika koskee myös operaatioita Gdyniassa, Danziginlahdella ja Dirschaun sillalla.

3. Lännessä on tärkeää jättää vastuu vihollisuuksien avaamisesta erehtymättä Englannille ja Ranskalle. Rajan pienet rikkomukset käsitellään toistaiseksi puhtaasti paikallisina tapahtumina.

Hollannin, Belgian, Luxemburgin ja Sveitsin puolueettomuusvakuutuksia on noudatettava huolellisesti.

Saksan länsirajaa ei missään vaiheessa ylitetä maalla ilman nimenomaisia ​​käskyjäni.

Tämä koskee myös kaikkia sodankäyntejä merellä tai tekoja, joita voidaan pitää sellaisina.

Puolustava aktiivisuus, Ilmatoiminta tulee rajoittaa toistaiseksi yritykselle torjua vihollisen ilmahyökkäyksiä . Yksittäisiä ilma-aluksia tai pieniä kokoonpanoja vastaan ​​ryhdytään toimiin neutraalien maiden rajojen kunnioittamiseksi mahdollisimman pitkälle. Vain jos huomattavia ranskalaisten tai brittiläisten pommikoneiden joukkoja käytetään Saksan alueelle neutraalien alueiden yli, ilmavoimat saavat puolustautua neutraalin maan päällä.

On erityisen tärkeää, että kaikista länsivihollisten rikkomuksista muiden valtioiden puolueettomuudessa ilmoitetaan välittömästi asevoimien korkealle komentajalle.

4. Jos Englanti ja Ranska avaavat vihamielisyyksiä Saksaa vastaan, lännessä toimivien asevoimien tehtävänä on säilyttää voimansa mahdollisimman hyvin säilyttäen edellytykset Puolan vastaisten operaatioiden onnistuneelle päättämiselle. Näissä rajoissa vihollisjoukot ja sotapotentiaali vahingoittuvat mahdollisimman paljon. Oikeus tilata hyökkääviä operaatioita pidätetään ehdottomasti minulle.

Armeija miehittää Länsivallin ja ryhtyy toimenpiteisiin varmistaakseen se joudu saarretuksi pohjoisessa kautta rikkoo länsivaltojen Belgian tai Alankomaiden alueella. Jos ranskalaiset joukot hyökkäävät Luxemburgiin, rajan sillat voidaan räjäyttää.

Laivasto toimii vastaan kauppamerenkulkua, jossa Englanti on polttopisteessä. Vaikutusten lisäämiseksi voidaan odottaa vaaravyöhykkeiden ilmoittamista. Merivoimien ylin komento raportoi alueista, jotka on suositeltavaa luokitella vaaravyöhykkeiksi, ja niiden laajuudesta. Asiaa koskevan julkisen julistuksen teksti on laadittava yhteistyössä ulkoministeriön kanssa ja toimitettava minulle hyväksyttäväksi asevoimien korkean johdon kautta.

Itämeri on suojattava vihollisten tunkeutumisilta. Laivasto 1: n ylipäällikkö päättää, onko Itämeren sisäänkäynnit miinoitettava tätä tarkoitusta varten.

Ilmavoimat ovat ensisijaisesti , Ranskan ja Englanni ilmavoimien vaikutusta vastaan Saksan armeijan ja Saksan alueella.

Englannin vastaisissa operaatioissa ilmavoimien tehtävänä on toteuttaa toimenpiteitä Englannin tuonnin, aseteollisuuden ja joukkojen kuljetuksen siirtämiseksi Ranskaan. Kaikki suotuisat mahdollisuudet tehokkaaseen hyökkäykseen Englannin laivaston keskitettyihin yksiköihin, erityisesti taistelulaivoihin tai lentotukialuksiin, hyödynnetään. Lontoon hyökkäyksiä koskeva päätös on varattu minulle.

Hyökkäyksiä englantilaiseen kotimaahan on valmisteltava, pitäen mielessä, että epävarmoja tuloksia riittämättömillä voimilla on vältettävä kaikissa olosuhteissa.

allekirjoitettu: ADOLF HITLER

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mistä kopiot?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   236
   16131
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13605
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   296
   9611
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   44
   6823
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   262
   4105