Hitlerin direktiivi Nro. 1. Hyökkäys Puolaan

Anonyymi

Armeijan ylipäällikölle
OKW / WFA nro. 170/39 g. K. Kokit. L1.

SALAINEN


Berliini,
31. elokuuta 1939.


8 kopiota
Kopio nro 2

Direktiivi nro 1 sodan toteuttamisesta

1. Koska tilanne Saksan itärajalla on sietämätön ja kaikki rauhanomaisen ratkaisun poliittiset mahdollisuudet on käytetty loppuun, olen päättänyt ratkaisusta voimalla.

2 Puolaan kohdistuva hyökkäys toteutetaan "Tapaus Valkoinen" -tapahtumalle tehtyjen valmistelujen mukaisesti sellaisilla muutoksilla, jotka saattavat olla tarpeen armeijan rakentamisen vuoksi, joka on nyt käytännössä täydellinen.

Panssarivaunujen jakaminen ja operaation tarkoitus pysyvät muuttumattomina.

Hyökkäyspäivä 1. syyskuuta 1939.

Tämä aika koskee myös operaatioita Gdyniassa, Danziginlahdella ja Dirschaun sillalla.

3. Lännessä on tärkeää jättää vastuu vihollisuuksien avaamisesta erehtymättä Englannille ja Ranskalle. Rajan pienet rikkomukset käsitellään toistaiseksi puhtaasti paikallisina tapahtumina.

Hollannin, Belgian, Luxemburgin ja Sveitsin puolueettomuusvakuutuksia on noudatettava huolellisesti.

Saksan länsirajaa ei missään vaiheessa ylitetä maalla ilman nimenomaisia ​​käskyjäni.

Tämä koskee myös kaikkia sodankäyntejä merellä tai tekoja, joita voidaan pitää sellaisina.

Puolustava aktiivisuus, Ilmatoiminta tulee rajoittaa toistaiseksi yritykselle torjua vihollisen ilmahyökkäyksiä . Yksittäisiä ilma-aluksia tai pieniä kokoonpanoja vastaan ​​ryhdytään toimiin neutraalien maiden rajojen kunnioittamiseksi mahdollisimman pitkälle. Vain jos huomattavia ranskalaisten tai brittiläisten pommikoneiden joukkoja käytetään Saksan alueelle neutraalien alueiden yli, ilmavoimat saavat puolustautua neutraalin maan päällä.

On erityisen tärkeää, että kaikista länsivihollisten rikkomuksista muiden valtioiden puolueettomuudessa ilmoitetaan välittömästi asevoimien korkealle komentajalle.

4. Jos Englanti ja Ranska avaavat vihamielisyyksiä Saksaa vastaan, lännessä toimivien asevoimien tehtävänä on säilyttää voimansa mahdollisimman hyvin säilyttäen edellytykset Puolan vastaisten operaatioiden onnistuneelle päättämiselle. Näissä rajoissa vihollisjoukot ja sotapotentiaali vahingoittuvat mahdollisimman paljon. Oikeus tilata hyökkääviä operaatioita pidätetään ehdottomasti minulle.

Armeija miehittää Länsivallin ja ryhtyy toimenpiteisiin varmistaakseen se joudu saarretuksi pohjoisessa kautta rikkoo länsivaltojen Belgian tai Alankomaiden alueella. Jos ranskalaiset joukot hyökkäävät Luxemburgiin, rajan sillat voidaan räjäyttää.

Laivasto toimii vastaan kauppamerenkulkua, jossa Englanti on polttopisteessä. Vaikutusten lisäämiseksi voidaan odottaa vaaravyöhykkeiden ilmoittamista. Merivoimien ylin komento raportoi alueista, jotka on suositeltavaa luokitella vaaravyöhykkeiksi, ja niiden laajuudesta. Asiaa koskevan julkisen julistuksen teksti on laadittava yhteistyössä ulkoministeriön kanssa ja toimitettava minulle hyväksyttäväksi asevoimien korkean johdon kautta.

Itämeri on suojattava vihollisten tunkeutumisilta. Laivasto 1: n ylipäällikkö päättää, onko Itämeren sisäänkäynnit miinoitettava tätä tarkoitusta varten.

Ilmavoimat ovat ensisijaisesti , Ranskan ja Englanni ilmavoimien vaikutusta vastaan Saksan armeijan ja Saksan alueella.

Englannin vastaisissa operaatioissa ilmavoimien tehtävänä on toteuttaa toimenpiteitä Englannin tuonnin, aseteollisuuden ja joukkojen kuljetuksen siirtämiseksi Ranskaan. Kaikki suotuisat mahdollisuudet tehokkaaseen hyökkäykseen Englannin laivaston keskitettyihin yksiköihin, erityisesti taistelulaivoihin tai lentotukialuksiin, hyödynnetään. Lontoon hyökkäyksiä koskeva päätös on varattu minulle.

Hyökkäyksiä englantilaiseen kotimaahan on valmisteltava, pitäen mielessä, että epävarmoja tuloksia riittämättömillä voimilla on vältettävä kaikissa olosuhteissa.

allekirjoitettu: ADOLF HITLER

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mistä kopiot?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1392
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1265
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1182
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1062
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1016
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1005
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      993
    8. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      979
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      971
    Aihe