Aihe

Onko se äärioikeistolaisuutta, jos ei halua rauhanrikkojia ?

Anonyymi

Minä en oikein ymmärrä nykyistä ääärioikeisto-sanan käyttöä joka kohdassa, missä ei myötäillä sitä, että pitäisi ottaa rauhanrikkojia koko ajan lisää Afrikasta ja Lähi-idästä.

Mutta nämä rauhanrikkojia haalivat minua kyllä huolestuttaa. He ovat vallassa, Ruotsin rauhallisen yhteiskunnan ääriliberaalit ovat jo pilanneet vastaanottamalla rauhanrikkojia.

Antti Rinne syyllistää nyt PS-väkeä siksi, koska PS:n kannatus on heidän mielestä ikävän korkealla. Kyllä he tietävät, että PS-väki ei lähde väkivalloin liikkeelle.

Mutta väkivaltaa, raiskauksia ja rahanmenoa on aiheentunut aina vain lisää heidän politiikallaan, jolla halutaan vastaanottaa haittamiehitystä kehitysmaista.

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei sitä ymmärrä moni muukaan mutta jokin hitlerin kaltainen pahuus on nyt levinnyt koko yhteiskuntaan ja se voi merkitä vain sitä että yhteiskunnalle on määrätty sama kohtalo kuin hitlerin valtakunnalle.

  • Anonyymi

   On taas tavattu MV-lehteä.

  • Anonyymi

   En usko äärioiston vaaraan, ennenkuin on luotettavalta taholta ja mikähän se edes nykyisin olisi, objektiivinen rehellisyys on hävinnyt ideologiavaikuttamiseen. Kuinka monta, missä ja miten tämä äärioikeistolaisuus ilmenee? Se ei voi olla sitä että iso osa kansalaisista torjuu yhteiskuntarauhaa häiritsevät tekijät. Se ei uhkaa omia kansalaisia eikä mitään, jos vaaleihin ei jää epäselvyyttä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   107
   10028
  2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

   "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
   Maailman menoa
   82
   3492