Aihe

Miksi kouluissa opetetaan ainoastaan evoluutioteoriaa

Anonyymi

Minkä vuoksi lapsillemme opetetaan ainoastaan evoluutioteoriaa, eikä luomisppia käsitellä lainkaan? Ei ole edes vaihtoehtoa, että saisi valita näiden kahden teorian väliltä. Toivottavasti Huhtasaari ja Niikko ynnä muut korjaavat tämän epäkohdan, kun Perussuomalaiset ovat hallitusvastuussa.

20

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hyvä kysymys, toivottavasti asia korjaantuu, kun Perussuomalaiset pääsevät valtaan.
   Samaten pitää muuttaa myös monta muuta asiaa. Demokratian opettamisen rinnalle ja tasapuolisuuden nimissä pitää opettaa myös natsismin aaretta, astronomian rinnalle myös astrologiaa ja margariinin tilalle voi, täysmaito takaisin kunniaan ja niin edelleen.

   • Anonyymi

    Tulisi myös opettaa lapsille, että ukkosen salamat ovat Ukon aikaansaannosta, samalla kun opetetaan se vaikeampi fysiologinen selitys.


   • Anonyymi

    Suvakithan ovat kieltäneen uskonnollisen opetuksen. Tämä on valtava ihmisoikeusloukkaus ja rikos joka on turmellut kokonaisen sukupolven lapsia.


  • Anonyymi

   Koska, luomisoppi on satua ja höpötystä. Satuja voi jokainen lukea jossain muualla. Ne ei sovellu kouluihin oppiaineiksi.

   Minun on yhtä vaikea uskoa jesseen, kuin uskovaisten Aku-Ankkaan.

   • Anonyymi

    Toisen uskonnon halventaminen on aina rikollinen töppäys. Piste meille


   • Anonyymi

    Aku Ankka ei ole kansaivälisissä sopimuksissa suojeltu maailmanuskonto. Tällaiset kommentit kertovat vasurijuntin omasta sivistystasosta. hahah


  • Anonyymi

   >> saisi valita näiden kahden... väliltä

   Vaihtoehtoja on paljon enemmän kuin kaksi. Luomisuskoisten puolella kun ollaan hyvin luovia ja niinpä luomisenkin väitetään tapahtuneen kovin monella eri tavalla.

   On vaikea ymmärtää, että sama tapahtuma olisi voinut tapahtua monella eri tavalla ja eri aikatauluissa, mutta se on ilmeisen helppo uskoa.
   On nimittäin nuorenmaan ja vanhan maan kreationismia, teististä evoluutiota, älykästä suunnittelua, progressiivista kreationismia ja vaikka mitä.

   Mutta jos luomisuskoiset päättäisivät ensin keskenään, että miten ja missä aikataulussa se luominen tapahtui, niin sitten meillä olisi evoluutiolle selkeä vaihtoehto mistä valita.

   Koska makkara on ollut perinteisesti se ruoka, johon on jauhettu sekaan kaikki se, mikä ei muuten ihmisille ruuaksi kelpaisi, niin esittäisinkin, että antaisitte tuolla omalle "luomisteoriallenne" nimeksi Makkarateoria.

  • Anonyymi

   Eihän kouluissa opeteta myöskään meditoimaan, tai nuorallakävelyä.
   Kyllä extremelajit jokainen saa hoitaa itsenään, ei se ole koulun tehtävä.

  • Anonyymi

   Siksi koska parempi voittaa tasaväkisessä kilpailussa.

   • Anonyymi

    Se voittaa jolla on eniten pyssyjä


  • Anonyymi

   Koulussa voisi myös olla enemmän uskonnollisia kirjoja äidinkielen tunneilla. Ihan hirvittää, kun lapsilla luetutaan kaiken maailman seksikirjoja, joissa kiroillaan ja kapinoidaan herran sanaa vastaan.

  • Anonyymi

   Tehän olitte hallitusvastuussa 2015-2019. Ette tehneet mitään tälle asialle.0

   • Anonyymi

    Ketkä te?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ketkä te?

    Persut tieteskin.


  • Anonyymi

   Ensin pitäisi poistaa perustuslaista uskonnonvapaus.. Sitten voisi lähteä polkemaan muitakin perusoikeuksia, rapauttaa demokratia. Sitähän persut haluaa?

  • Anonyymi

   Ihailen tässä USA:m kolujärjestelmää, siellä kolussa uskonnonopetus on perustuslailla kielletty, ja tämä on erittäin hyvä asia.
   On paljon tärkeämpää opettaa vaikka yhteiskunta tietoutta.
   Kuten lainsäädäntöä,sopimuskulttuuria,Lakien tulkintaa yksilön oikeuksia/velvollisuuksia,jne.
   Huuhaan opetus kiellettävä.

  • Anonyymi

   Kouluissa opetetaan lapsille evoluutioteoriaa ja sen lisäksi heille kerrotaan satuja luomiskertomuksesta.

  • Anonyymi

   Rinsessa sohvi selkis raskaudessa säikähtäin lukee yhdessä lehdessä.

  • Anonyymi

   Jotain kertonee se että luomisoppia ei opeteta edes uskontotunneilla.

  • Käsitelläänhän luomisoppia varmasti edelleen. Sitä on kaiketi käsitelty paljon kauemmin kuin evoliitio-oppia. Luomisoppi kuuluu uskomuksiin ja sitä käsitellään ao. yhteydessä eli uskonnon opetuksessa. Luonnontieteen opetuksessa taas käsitellään asioita, jotka perustuvat tutkittuun tietoon eivätkä pelkästään uskomuksiin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   41
   7600
  2. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   476
   5541
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   154
   4089
  4. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   86
   3944
  5. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   173
   2757