Aihe

Punainen nappula

Anonyymi

Jos Trump menee pahemmin sekaisin niin voiko hän aloittaa ydinasehyökkäyksen?Hänellä kun on se salkku.

36

78

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Sotilaat tekevät sellaiset päätökset, jotka johtavat "napin" painallukseen.
   Ei ydiniskua päätä missään maassa presidentti.

   • Anonyymi

    Aivan! Ei presidentti voi vain syöttää niitä koodeja koneeseen ja sitten press.. BUM...


  • Anonyymi

   Trum ei ole seksisin. Demokraatit mm. pelosi on täysin sekaisin.

   • Anonyymi

    Demokraatit ovat parhaillaan tekemässä vallankaappausta Trump:in syrjäyttämiseksi.

    Antaisitko sinä "napin" äkäiselle sosialisti akalle. ?


   • Anonyymi

    Juu, juuri näin on.....


  • Anonyymi

   Tosi miehellä on aina mukanaan kaksi : Salkku ja mulkku.

  • Anonyymi

   Puhutaan ilmeisesti minuuteista mitä on aikaa vastata iskuun jos siihen aikoo vastata eli kai Trumpilla on "nappi". Ensiiskun tekeminen vaatii taas varmaan senaatin hyväksymisen

  • Anonyymi

   Värisokea painaa tietysti vihreää nappia ja luonto herää kukoistukseen tyhjänpäiväisten ihmissotkujen jälkeen.

   • Anonyymi

    Vihreän napin takana on Novitzhokia. Kun sitä painaa tupsauttaa taivaalle, niin kukaan ei kykene Haavistoa syyttämään rikoksesta.


  • Anonyymi

   Eriväriset napit on kaikilla, eripari-sukatkin, paitsi mustasukkaisilla.

  • Anonyymi

   Jäätteenmäen syrjäyttäminen oli mielenkiintoinen tapaus. Lipponen oli luvannut jenkeille Suomen ottavan osaa Irakin sodan liittoumaan, esittelemättä asiaa kenellekkään muulle. Maanpetos oli sitä luokkaa, ettei hän voinut enää jatkaa politiikassa. Tätä asian pihviä ei saanut kuitenkaan käsitellä julkisuudessa, joten kriisin virallinen syy oli se, että tietoja oli ”vuodettu”. Hyvitykseksi Lipposelle Jäätteenmäestä leivottiin syylliseksi, ja hänet syrjäytettiin vaalit voittaneena pääministeri ehdokkaana.
   * * *
   Venäjän vallankaappauksilla ja Joe Bidenin taustajoukoilla on yhteys. Jeltsinin aikana nuori mies nimeltä Mihail Hodorkovski otti suurelta osin taloudellisen vallan Venäjällä, ja pyrki myös poliittiseen valtaan. Hänen julkilausuttuna tavoitteenaan oli saattaa pieni eliitti valtaan Venäjällä, joka viisaudellaan avittaa koko kansakunnan menestykseen. Todellisuudessa Hodorkovskin takana oli sionistiseen pankkimafiaan kuuluva sijoittajaryhmä, joiden ikiaikaisena pyrkimyksenä on ollut Venäjän luonnonvarojen hallinta. Asia heijastui myös Suomeen siten, että YLE jumaloi Hodorkovskia, ja Kokoomus alkoi vaatimaan Suomeen huippurikkaita, jotka viisaudellaan nostaisivat maan lamasta. Tähän tehtävään valtio käytännössä lahjoittikin alkupääomat Nalle Wahlroosille.

   Suunnitelmat menivät kuitenkin myttyyn FSB:en tullessa väliin, ja presidentiksi nousi Putin. Hodorkovskin taustalla ollut sijoittajaryhmä ei päässyt koskaan yli juonensa epäonnistumisesta, ja he ovat tämän jälkeen tehneet kaikkensa saadakseen Venäjällä aikaiseksi vallan vaihdon. Vihan lietsonta henkilöidään pelkästään Putiniin, koska pyrkimyksenä on värivallankumous. Nyt nämä samät tahot vaikuttavat Bidenin taustalla, ja se tarkoittaa onnettomia aikoja myös Suomelle, jota vaadittaneen osallistumaan yhä uusiin vihamielisyyksiin.

   Jos jotain vielä lausuisi loppukevennykseksi, niin YLE on asiassa edelleenkin aktiivinen. Se esittää toistuvasti sijoittajaroisto Bill Browderin ”dokumenttia”, ja osallistuu hänen infosota oksennuksiin tähtitoimittaja Jessikka Aron henkilön kautta.

   • Anonyymi

    Sama trolli täälläkin kuin eräässä toisessa langassa. Onpa trolli ehtinyt viipottaa pitkälle. Mihin olet matkalla trolli?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sama trolli täälläkin kuin eräässä toisessa langassa. Onpa trolli ehtinyt viipottaa pitkälle. Mihin olet matkalla trolli?

    Olen nyt ruokatunnilla, kaalisoppa on hyvää. T. Putinin trolli.


  • Anonyymi

   Demokraatit ovat menneet pahasti sekaisin pitävät Trumppia kunniansa peittonaan, kute on tapana yleensäkin pitää kaikilla suuresti rikollisilla.
   Menivät sekaisin, kun luulivat naisen voittavat presidentin vaalit ja siitä lähtien ovat käyneet sotaa republikaaneja vastaan, jossa presidentti on kohde.
   Neljä vuotta ovat parjanneet ja suunnitelleet vaalirikostaan voittaanseen vaalit.
   Nyt demokraateilla on pelkona kaikkien petostensa paljastuminen.
   Nancy Pelosi on tosi räikeä nainen, joka antaa kasvot demokraateille taistelussa Trumppia vastaan. Kerrakin kun ei muuta keksinyt, niin repi Trunpin paperit.
   Kostohan siitä seuraa, veivät nyt Nancy tietokoneen, joka jäi auki karkuun lähtiessään.

  • Anonyymi

   No kaikkea sitä pitääkin keksiä ja kaikella herjata. Sekö se on sitä demokratiaa.

  • Anonyymi

   Suomessa Niinistölle ei edes voisi ajatellakaan annettavan ydinaseiden laukaisuun tarvittavaa koodisalkkua, kyllä se on niin sekaisin aina.

  • Anonyymi

   Pre-emptitive strike WH.
   Vain lobotomisoituneen pelosin kuvitelmissa.

  • Anonyymi

   presidentti ei voi antaa laitonta käskyä

   jos on laillinen peruste , sitten kenraalit hyväksyy

   • Anonyymi

    Käskihän presidentti löytämään lisää ääniä myös mutta sitä ei toteltu.


  • Anonyymi

   Minulla on dosetissani myös erivärisiä nappeja, jotka ovat väriensä mukaan omissa riveissään. Koska olen värisokea, niin jokaisen rivin päällä on lappunen, josta ilmenee kyseisen nappirivin väri, etten esim. ota punaista nappia silloin kun olisi vihreän vuoro.

   • Anonyymi

    Tuon on kyllä hyvä, ja tuo turvaa. Jaksuhalit🤗


  • Anonyymi

   Juu, ja salkku kolahtanee kämppäsi kulmalla, vapisesiis.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Joskus oli sellainen hauskakin tietokonepeli, Nuclear War, missä oli sarkastisia hahmoja painelemassa nappuloita aina ydinpommeja lähettäessään.

   Hapuileva sormi tavoittelee punaista nappulaa, uskallankohan painaa tuota?

  • Anonyymi

   Ei voi. Siihen tarvitaan aina vähintään kaksi korkean tason henkilöä joilla jokaisella on oltava 'salkku'...

   Eli presidentti tai varapresidentti + joku toinen ylempi asevoimista, ja oliko se vielä niin että jos on niin ikävästi että kumpikaan ensi mainituista vaan ei ole tavoitettavissa niin sitten tarvittiin 3-4 ylempää asevoimien edustajaa joilla kaikilla oltava 'salkku'...

   Kukaanhan ei tiedä että onko tuo salkku teatteria vai ei, kun parisen vuotta sitten paljastui kuinka eräässä ydinasetukikohdassa joka paikkaan oli spray-maalilla maalattu '00000000'. Kun asiaa selvitettiin, niin vastauksena saatiin että se on paikallisen tukikohdan ydinohjusten laukaisukoodi, ja että se on kaikkialla siitä syystä että kukaan ei unohtaisi sitä.

   Koodi ja miehitys vaihtuivat kumpikin, ja nopeasti...

   • Anonyymi

    ???


  • Anonyymi

   Neukuilla tehokkaampi tapa ydinohjukset lähtee aina jos ylin johtotaso ei anna koodeja jolla lähtö estetään. Siinä on paha syrjäyttää hallinossa olevia henkilöitä vaalivilpillä...

  • Anonyymi

   Suomessakin on salkkuja pitäviä ministeritä jotka tekee päättömiä päätöksiä

  • Anonyymi

   Haavistolla on sateenkaaren värinen nappi. Vastuuttomana vihreänä voi painaa vaikkapa kepu-vihreää osaa niin säästyy syytteiltä.

  • Anonyymi

   ei muuten ole vaan väri on ruskea...

  • Anonyymi

   "Suomessa Niinistölle ei edes voisi ajatellakaan annettavan ydinaseiden laukaisuun tarvittavaa koodisalkkua, kyllä se on niin sekaisin aina."

   Koiraperheessä ei ole soveliasta pitää ydin-nappia laisinkaan, koska se voi joutua lenny-koiran pureskeltavaksi. Siitä ei hyvää seuraa.

  • Anonyymi

   Rinteen "vappusatanan" sai Suomen kansan vakuuttuneeksi siitä, että populisti-demareista kannattaa siirtyä PerusSuomalaisten kannattajiksi.

   • Anonyymi

    Rinteen vaalikauden aikana lupaamasta vappusatasesta on tullut jo 63 euroa, viime vuonna 2020 tuli 48 euroa ja tänä vuonna 2021 on tullut nettoeläkkeeseen 15 euroa lisää.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Rinteen vaalikauden aikana lupaamasta vappusatasesta on tullut jo 63 euroa, viime vuonna 2020 tuli 48 euroa ja tänä vuonna 2021 on tullut nettoeläkkeeseen 15 euroa lisää.

    Itselle tuli lisää vuonna 2020 600 euroa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Itselle tuli lisää vuonna 2020 600 euroa.

    Kyllä kyllä,tänne tuli lisää 6000e/kk


  • Anonyymi

   Ei sellasella salkulla ole mitään merkitystä, kun Trumpista tuli presidentti, niin laukussa on erilaisia alle 6-vuotiaille sopivia pelejä ja aktiviteetteja.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   12699
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   186
   11743
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   247
   7827
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   18
   5299
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   193
   3185