Aihe

USA on epäluotettava, irtiotto Suomelle!

Anonyymi

Suomen olisi syytä harkita vakavasti suhdettaan USA:n kanssa. USA on äärimmäisen räjähdysherkässä tilassa konservatiivien väkivallan uhan takia ja siksi, että Trump tuhosi täysin USA:n uskottavuuden kansainvälisessä maailmassa sekä luotettavuuden edes kauppakumppanina. Suomi ei tarvitse riippakivekseen hajoavaa USA:ta joka syöksyy kohti sisällissotaa.
EU on tällä hetkellä Suomen paras ja luotettavin turva, eli hyvät suhteet Eurooppaan tulee säilyttää ja niitä tulee vaalia.
Me emme voi enää luottaa USA:n tai edes NATO:n apuun millään tavalla emmekä voi luottaa kauppasuhteisiin USA:n kanssa. Trump on uhka maailmanrauhalle ja uhka omalle maalleen, tällaisen tunarin kanssako haluamme muka asioida? En usko.
Biden saattaa pyrkiä parantamaan USA:n välejä muun maailman kanssa, mutta se ei silti poista sitä tosiasiaa, että USA:ssa on 74 miljoonaa sokeasti Trumpin sanaan uskovaa sisällissotaa toivovaa konservatiivia joilla on mielessään kosto koko demokratiaa ja Bideniä vastaan. Suomi ei voi jäädä odottelemaan pahimman toteutumista USA:ssa.
Mitä tulee hävittäjiin niin nyt ei ole oikea aika ostaa USA:sta yhtään hävittäjää. Maa joka saattaa jakautua kahtia ja syöksyä sisällisotaan hyvin pian ei ole oikea paikka ostaa hävittäjiä. Suomen tulee valita Eurofighter. Eikä USA:sta pidä ostaa mitään muutakaan Suomeen, tarvitsemme vaihtoehtoiset materiaalin toimittajat.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

    "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
    Maailman menoa
    102
    4661