Ex-puoluesihteeri: Keskusta on halvaantunut

Anonyymi

Jarmo Korhosen mukaan puolueen pitää harkita hallituksesta lähtemistä.

Keskustan entinen puoluesihteeri Jarmo Korhonen arvioi Suomenmaalle, että hänen puoluettaan uhkaa romahdus huhtikuun kuntavaaleissa. Tämä voi johtaa hänen mukaansa siihen, että keskusta lähtee hallituksesta.

– Jos keskusta romahtaa kuntavaaleissa 10 prosentin puolueeksi, sen hallitustaival katkeaa vääjäämättä. Kun viime kuntavaaleissa tulos oli 17,5 prosenttia, tällä kertaa keskustan pitää ehdottomasti mennä yli 15 prosentin, Korhonen sanoo.

Hänen mukaansa keskustan ehdokashankinta takkuaa pahasti.

19

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Keskustapuolue ei ole ainakaan Suomalaisten asialla.

    • Anonyymi

      Keskusta on kaikella tavallaa vanhentunut puolue joka ei pysty muuttumaan nykyajassa

    • Anonyymi

      Eikai nyt kukaan täysjärkinen halua keskustan petturipuolueen ehdokkaaksi.

      • Anonyymi

        Keskusta pitää jättää seuraavan halituksen ulkopuolelle. Keskusta on se hallitusmädättäjä. Persut, Kokoomus. KD. Ehkä RKP ja Liike Nyt jos enemmistöhallitus vaatii


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Keskusta pitää jättää seuraavan halituksen ulkopuolelle. Keskusta on se hallitusmädättäjä. Persut, Kokoomus. KD. Ehkä RKP ja Liike Nyt jos enemmistöhallitus vaatii

        RKP tuskin lähtee Persujen kelkkaan. RKP on liberaalipuolue ja ajaa vähemmistöjen etuoikeuksia (lähinnä erään kielivähemmistön) ja persut taas vastustaa vähemmistöjä.


    • Anonyymi

      Näin ihan toisen puolueen kannattajana, täytyy sanoa, että keskustapuolue on päässyt vaikuttamaan hallituksen politiikkaan kokoaan suuremmalla painoarvolla. Pääministerin vaihto suurimpana yksittäisenä tekona, mutta myös järjen ääni monessa talouspolitiikan kysymyksessä on kääntynyt kepulaisten vaikutuksesta huomattavasti porvarillisempaan linjaan, kuin hallituksen kokoonpano antaisi ymmärtää.
      Huono kannatus on tyypillinen huono syy siirtyä oppositioon. Mieluummin kannattaa vaikuttaa siellä missä vaikutusvaltaa on ja kun se tuo tulosta, alkaa kannatuskin hiljalleen parantua, aidosta syystä. Tsemppiä kepulle, vaikka Kokoomusta äänestänkin...

    • Anonyymi

      Halvaantunut?
      Aivokuollut se on.
      Eikä keskusta hallituksesta lähde kävi kuntavaaleissa miten tahansa. Jos huonosti käy, sitä syvemmälle kepu työntää kielensä vihervassarien ahteriin.
      Ja niin kepu tulee tekemään jatkossakin aina sille joka hallitusta muodostaa. Niin että Jussille terveisiä, ensi vaalien jälkeen sinulla on jo hallituskeskustelun jälkeen aanus vereslihalla.

    • Anonyymi

      Vasemmistoliitto sai jo maksuttoman toisen asteen koulutuksen ja oppivelvollisuuden laajenemisen.
      Vihreät saivat Isis-lapset Suomeen
      SDP sai poistettua kikyn ja eläkeputken
      RKP sai pidettyä pakkoruotsin

      Keskustan ainoa tavoite on Sote ja Maakuntamalli. Tätä ei ole vielä viety maaliin, joten olisi aika typerää jättää hallitus ennen sitä. Kaikille muille hallituksen jäsenille sopisi maakuntamallin kaatuminen.

    • Anonyymi

      Hallituksesta lähteminen ei kohenna Keskustan vuosikymmenien kähminnöissä ryvettynyttä kunniaa. Mainetta tulisi vain lisää. Median pitäisi tutkia, mitä Sipilän virittämät valtion sijoitusyhtiöt puuhastelevat, mutta eihän hyvävelimediasta sopivan uskaliasta toimittajaa löydy.

    • Anonyymi

      Valehtelee Keskusta kokee Sinisten kohtalon.

    • Anonyymi

      Keskusta jostain syystä kuvitteli tekevänsä jotain suurta, kun aloitti jo vuosia sitten hyökkäykset palkansaajia vastaan. Jo tämä toiminta osoitti että suurimman äänestäjäryhmän etujen polkeminen johtaa melkoiseen äänien katoon.
      Tähän saakka kepulaiset on palanneet riviin pikkuhiljaa. Mutta kun taas voimaa on saatu hiukan kasaan niin taas on aloitettu massiivinen hyökkäys suurinta äänestäjäryhmää vastaa. Mutta nyt ei enää luoteta siihen että rivit palautuu ennalleen. Nyt on ollut kepulaisten kenttäväellä pitempi muisti ja nyt hakeudutaan sinne missä otetaan huomioon myös tavallisten palkansaajien mielipiteet.

    • Anonyymi

      Vain hallituksesta lähteminen, voi nostaa kepun kannatusta.

      • Anonyymi

        Juuri näin mutta sen jälkeen lähteminen persuhallitukseen jälleen laskisi sitä.

        Kepu pitää päästää oppositioon ja sielläkään ei ole varmuutta että aika entinen palaisi.


    • Keskusta on aika omituinen puolue Suomen puoluekartalla. Se profiloituu hyvin vahvasti vain maatalouden ja maatalouden liitännäiselinkeinojen tukijaksi ja etujen ajajaksi. Tällä politiikalla Keskusta ei edusta edes 10%:a kansasta saati 15%:a. Sen "luonnollinen" kannatus olisi lähempänä 5%:a.

      Toinen asia on se, mitä tuollainen Korhosen toivoma taktikointi tarkoittaa äänestäjän kuluttajasuojan kannalta. Keskusta sai eduskuntavaaleissa 423 920 ääntä ja ihan riippumatta siitä onko äänestäjien määrä enemmän tai vähemmän kuin joissain aikaisemmissa vaaleissa, niin nuo liki 425.000 äänestäjää halusivat että Suomen seuraava hallitus toteuttaa mahdollisimman keskustalaista politiikkaa ja eikö Keskustan ensisijainen velvollisuus ole pyrkiä siihen?

      • Anonyymi

        Ei se ole omituinen. Harva vaan tunnistaa että se on Keskusta joka on itseasiassa Kansallissosialistinen. Keskustan aate on yhdistelmä kansallismielisyyttä ja sosialismia ja vallan keskittämistä. Yhteiskuntatieteitä opiskellut ymmärtää että Natsismi on itseasiassa Keskustalainen aate, eikä oikeistolainen kuten propagandan levittäjät parjaavat


    • Anonyymi

      Jarmo Korhonen on Keskustan järjen ääni. Kunnallisvaaleissa maksetaan karvas lasku Hallitukseen menosta ja antautumisesta lkynnysmatoksi. Varoituksen sanat eivät ole tehonneet. Nyt on äänestäjien vuoro opettaa vaalituloksen oikeaa noudattamista uudelleen. Hallituksesta tulee varma lähtö.

      • Anonyymi

        Kepun oppositiovuodet alkavat. Seuraavaan Hallitukseen ei mitään asiaa. Viime vaalien jälkeen irtisanoin moikymmenvuotisen Kepun jäsenyyteni eikä paluuta ole. Tuottiko suuren häviön mitätöiminen menestystä ja siunausta?


      • Korhonen on menneisyyden ääni, mutta tietenkin on hyvä kysymys onko koko Keskusta menneisyyden puolue? Se puolustaa sitä maaseutua joka oli olemassa joskus viime vuosisadan viimeisinä vuosikymmeninä.


    • Anonyymi

      Kepun tulevaisuus ei näytä hyvältä. Toisaalta ilman kepua riskinä on jenkeistä tuttu kansan kahtiajako. On silti merkillistä, miten porvarisuomessa voi olla punikkihallitus. Kertoo siitä, miten hajanainen Suomen oikeisto on. Pesut niistivät myös Kokoomuksen kannatusta ja sitä on vaikea antaa anteeksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1691
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1361
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1317
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      10
      1313
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1284
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1264
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1230
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe