Aihe

Persut, Suomi ensin.

Anonyymi

Outoa porukkaa nuo Persut. Niskat punaisena porsaankylkirasvojen valuessa suupielistä vaahtoavat, että Suomi ensin. Kun nämä joutuvat valinnan eteen, ostanko suomalaista vai vähän halvempaa kiinalaista, valinta on aina kiinalainen. Tosi outoa porukkaa. Varmaan Eduskuntatalon valtaamiseen lähtevät Onnibussilla tai liftaamalla, jokunen tietenkin 320 tkm ajetulla V70 Volvolla, vm. 2011.

10

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Perussuomalaisten "Suomi ensin"-slogani on erittäin valheellinen, kun vähänkin tarkastellaan, millaisia Suomen lokaajia he ovat. Suomalaiset ovat kuuluisia rehellisyydestään mutta millaisia ovat nämä "suomalaisuuden lippulaivaksi" itseään luulevat perussuomalaiset. He ovat trumppimaisia valehtelijoita!

   Valehtelu on myrkyllistä toimintaa, josta kärsii myös valehtelija itse. Suomi on luonnonläheinen puhdas maa verrattuna suurimpaan osaan muita maailman maita. Miksi perussuomalaiset syöksevät Suomen nimissä itsestään ulos niin valtavat määrät valehtelun myrkkyä? Joku puhui "toksisesta puolueesta". Perussuomalaiset ovat todella sitä. Minusta sellainen puolue ei kuulu ollenkaan Suomeen!

   • Anonyymi

    Hahah. Kateellisten panettelua. Lopeta saivartelu ja opettele käytöstapoja


  • Anonyymi

   Naulan kantaan. Outoa porukkaa.

   • Anonyymi

    Sitä ne on.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sitä ne on.

    Lopettakaa saivartelu ja opetelkaa käytöstapoja juntit.


  • Anonyymi

   Suomi ensin = Suomi yksin!

   • Anonyymi

    Meillä on yhteislänsimainen uskonto. Kristinusko. Se on kaupanteon edellytys. Sinä olet kommari etkä tee kauppaa etkä muutenkaan tiedä mistään mitään


  • Anonyymi

   Suomi ensin, ei tarkoita Suomi yksin. Mutta ei myöskään demareiden ja vihreiden halua ajaa muiden kuin suomalaisten hyvinvoinnin etuja esim eussa. Tämänhän Tuppurainen ja vihreiden europarlamentaarikot ovat ääneen todenneet, ettei Suomea voi päätöksissä asettaa etusijalle.

   Perussuomalaiset ovat olleet selkeästi yhtä mieltä asioista. Ja varsinkin maahanmuutosta.
   Sen sijaan Ohisalo ja Haavisto etsivät koko ajan porsaanreikiä, millä saavat terroristeja ja elintasosiirtolaisia jäämään tänne elätettäväksi.

   • Anonyymi

    Niin, me olemme kristittyjä. Kristittyjä on maailmassa n. 2 miljardia. Se on Suomen Demari joka on aika yksin ja eristäytynyt maailmassa


  • Anonyymi

   Persut, Suomi ensin

   Näinhän sen pitäisi olla.

   T. Persu

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   99
   4496