Aihe

Tutkija Vuorelma huolestui PS:läisen

Anonyymi

7

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tutkija lietsoo itse vihaa tuomalla esiin tälläisia julkaisuja. Tuollainen "tutkija" pitäisi hutkia mäkeen, joka tekee punavehreiden ym. puoueiden poliittisista intresseistä lähtöisin olevia ns. "tutkimuksia".

   Tuohon hutkijaan ei ole enää mitään luottamista.

   Tämä on tätä kun vaalit lähestyy. Punavihreät ym. suvakit tilaavat nyt solkenaan näitä ns. "tutkimuksia" taustoittaakseen omaa erinomaisuuttaan äänestäjille.

   • Anonyymi

    Selvästi tutkija omaa vihervasemmistolaisuus ajatusmaailman ja haluaa rajoittaa sananvapautta, kun se ei miellytä omaa etupiiriä. Tyypillistä vasemmistolaista propagandaa.


   • Anonyymi

    "Tuollainen "tutkija" pitäisi hutkia mäkeen..."

    Tuli muuten mieleen, että jos kuulut siihen samaan porukkaan, jotka ovat peppukivuissaan täällä itkeneet Trumpin Twitter-bannia, niin olet tekopyhä jos kirjoitat itse tuollaista. Nythän sinä nimittäin juuri poliittisten mielipiteitten perusteella haluat sensuroida sitä mitä muut saavat tutkia tai julkaista tutkimuksiaan. Kyseenalaistat, että kyse edes olisi mistään tutkimuksista pelkästään siksi, ettet pidä siitä mitä tai miten tutkitaan tai mitä tutkimuksissa selviää.

    Minulle on ihan sama, jos teetkin noin. Huomautan vaan, että nyt kannattaa katsoa peiliin ja miettiä, että voiko noista lähtökohdista "ajatteleva" ihminen pöyristyä esim. tästä Trumpia koskevasta Twitter-tapauksesta tai mistään muusta tapauksesta, jossa olette äänekkäästi valittamassa kuinka sananvapautta muka on rajoitettu. Joskin sekoitatte sananvapauden, joka tarkoittaa yleensä vapautta valtiollisesta ennakkosensuurista siihen, että sanomisistaan voi joutua lain edessä vastuuseen, mutta se nyt on sivuseikka.

    Nyt on siis johdonmukaisuudesta kyse. Löytyykö sitä teiltä? Ja anna kun arvaan, niin ei löydy muuta kuin sillä tavalla, että kuten vanhat merkit paikkansa pitävät, tähän kommenttiin tulee teikäläisiltä vastaukseksi vain joukko asiaan liittymättömiä herjoja tai hokemia.


  • Anonyymi

   Vihervasemmistolainen tutkija haluaisi Trump-vaalit siltä varalta, siis siksi että persut voittavat vaslit kirkkaasti.
   Pitäisi olla Trumpmainen mahdollisus kieltää vaalitulos.

  • Anonyymi

   Meillä on jo väläytelty kevään kuntavaalien siirtämistä, digiäänestämistä ja postiäänestämistä.

   Epäluuloinen jo ajattelisi pyrkimystä postiäänestykseen olevan, kun koronaepidemian edes hillitseminen näyttää olevan hallitukselle yks ja hailee . Hoitakoon THL, aluevalvontaviranomaiset ja terveydenhoitohenkilökunta.
   Voisiko jo vaihteeksi tehdä gallupin kansalaisten luottamuksesta; hallitukseen, viranomaisiin, poliitikoihin, oikeusjärjestelmään, valtamediaan, Yleen.

   Kuntavaalit lähestyy ja ollaan saatu jo vuosia, joka päivä mielipidevaikuttamista Trumpista ääliönä ja nyt saadaan Trumpin "äärioikeistolaisista", joita yhteen vertaistetaan suoraan persuihin. Nyt tämä on sitten sitä jokapäiväistä älämölöä Yleltä, Valtamediassa ja somessa, vaaleihin asti.

  • Anonyymi

   Kuolleille pitää antaa äänioikeus kuten USA:ssa. Taitaa punikkeja huolestuttaa enemmän pesujen kannatuksen kasvu kuin vaalijärjestelmän luotettavuus.

  • Anonyymi

   Kun pää ei riitä ajatteluun, pitää apinoida. On selvää mitä puoluetta suurin osa salaliittoteoreetikoista äänestää.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   271
   19958
  2. Taksinkuljettaja Niina Syrjäläinen (Ristiinasta)

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/33ec61ee-a6fb-4422-8ecc-982c68a91196 Viimeinen havainto eilen tiistailta n.17:48. Kadonnut kotoaan tilataksin kans
   Kadonneet ihmiset
   171
   15873
  3. Sofia sai 2000 e sukset ja Stefan joutui lainaamaan rahaa ruokaan

   Sofia sai Stefanilta 2000 e sukset ja Stefan joutui tämän jälkeen lainaamaan kaverilta rahaa ruokaan. Aika hurjaa menoa. Jos Martina olisi tiennyt,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   302
   12727
  4. Poliisi vaati Niko Ranta-ahoa vangittavaksi

   uudesta huumerikoksesta. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007734511.html
   Kotimaiset julkkisjuorut
   310
   10396
  5. Notta ny se on tuloos! Sinimustat rekisteröityy puolueeksi.

   Vanhat hyvät ajat palaavat. Joukko ultra-isänmaallisia ovat perustamassa uutta puoluetta. Työnimenä on nyt Sinimustat. Nyt tulee vihervasemmistolaisel
   Maailman menoa
   676
   10196