Aihe

Näkökanta meni uusiks

Anonyymi

Sodiers of odin, ryhmä jonka sanotaan olevan muukaisvastainen ja olevan rasistinen. Mulla tuli mahdollisuus vaihtaa ajatuksia ryhmään kuuluvien kanssa, mies ja nainen. Nainen joka oli 35v, itsekin äiti sanoi et hän tekee kaikkensa tyttärensä turvallisuuden eteen kun omalle paikkakunallensa oli tullut muslimiukkoja joista oli jo aiheutunut ilmoitusia poliisillekin. Nainen sanoi että kovat keinot otetaan käyttöön kun laki ei suojele oman maan kansalaisia. Olen isänä samaa mieltä, omiaan pitää puolustaa, kaikin keinoin.

7

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mitään tähän suvaitsevainen vasenvihreä?

  • Anonyymi

   Tämä nykyinen hallitus ei todellakaan tajua tilannetta, koska elävät vihervasemmistolaisessa kuplassaan. Lähelle kun tulee maahanmuuttajien asumuksia alkaa ongelmat ja turvattomuus, sekä lapsilla että vanhuksilla. Sama koskee asemia ja kauppakeskuksia, joissa ryhminä pyörivät. Rouva ministereiden ei tarvitse kohdata tätä turvattomuutta.

   • Anonyymi

    Tavan kansalaisena ja myös perheellisenä näytän peukkua ylös odineille, jatkakaa partiointia jospa ne matut pysyis aisoissa ja kun lakikaan ei näytä katiksia suojelevan.


  • Anonyymi

   Poliisissa ei vikaa vaan maan hallituksessa muhii mädänneisyys.

  • Anonyymi

   Tiedotan.

   Oman maan, kansan, kulttuurin ja uskon puolustaminen on tervehenkistä isänmaallisuutta ja suomenmielisyyttä.

   Ei siis mitään natsirasismia, kuten mamuttajasuvakit ja mamutusmediamme valehtelevat.

   • Anonyymi

    Juurikin noin, asian ytimessä.


  • Anonyymi

   Jos kantasuomalainen puolustaa omia kantasuomalaisia lapsia, islamin palvojia vastaan niin se on jo lähtökohtaisesti fasismi natsirasismia!

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Viime vuonna syntyi vain 46 425 lasta Suomessa

   Eläkkeelle siirtyy nyt vuosittain vähintään 74 000 ihmistä. Koska kuolleet (yli 52 000) lähes kaikki kantasuomalaisia mutta syntyneistä tuskin enempää
   Maailman menoa
   182
   1928