Aihe

Suurin osa mielenosoittajista ei tajunnut sammuttaa puhelimiaan Washingtonissa.

Anonyymi

Poliisin on helppo paikantaa kaikki mukana olleet teleyritysten avulla. Käskyt on jo annettu kaikille paikkatietoja kerääville yrityksille. Ei voi kieltäytyä.

Jokainen joutuu syytteeseen vähintänkin avunannosta terroritekoon, vaikkei itse mennyt sisälle asti. Häiritsivät pelkällä läsnäolollaan ja määrällään poliisin toimintaa.

Yli tuhat poliisia tutkii rikosta eri osavaltioissa. Kongressitalon viereen kokoontuneita mielenosoittajia oli kait alle tuhat, joten lähes kaikki saadaan varmasti ainakin kuulusteltaviksi. Heiltä löytynee lisämateriaalia puhelimistaan. Jos ei löydy, puhelimia pidetään takavarikoituina kunnes löytyy.

10

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mutta eikös UPIn johtava mielipidemuokkuri Mika Aaltola ilmoittanut juuri kansalle sen totuuden, että hyökkäys oli huolellisesti suunniteltu. Jotta mitäs ne nyt unohti peittää naamansa ja sulkea puhelimensakin kun oli niin huolellisesti suunniteltu hyökkäys. Eikä aseitakaan tainnut olla mukana kuin oliko vaan yhdellä. Voi voi. Mitäs tämä nyt saataisiin selitettyä... Miikaaaa!?

   • Anonyymi

    BLM-aktivisti Sullivan tunnistettu, samoin (vasta) kaksi antifalaista, joita tuotiin paikalle bussilasteittain MAGA-varusteet mukana.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    BLM-aktivisti Sullivan tunnistettu, samoin (vasta) kaksi antifalaista, joita tuotiin paikalle bussilasteittain MAGA-varusteet mukana.

    Höpö höpö


  • Anonyymi

   Samalla lailla saadaan suomalaisetkin paikannettua. Pitää vain toivoa, ettei joudu väärään paikkaan, väärään aikaan.
   Kontulan Israelin lomamatkan päätarkoitus ja matkatoverit oli israelilaisilla jo tiedossa ennen kuin edes matka oli alkanut. Juurikin kännykän perusteella. Mahtoiko saada tiedustelupalvelu muutakin tietoa kännykästä...kansanedustaja kollegoista, valiokunta ym. sellaista.
   Eiköhän Suomessa mielenosoituksiin osallistuneetkin ole jo kartoitettu.
   Ketkäs Suomessa toimivat teleyritykset omistaa?

  • Anonyymi

   Ei mitään oltu varsinaisesti suunniteltu, sillä ei kukaan pystynyt ennustamaan tarkasti poliisien määrää ja käytöstä ulkona eikä tietystikään sitä, mitä sisällä olevat poliisit tekisivät tunkeutujille. Normaalisti ammutaan ensimmäiset ja muut pakenevat. Nyt terroristit pääsivät sisälle kymmenistä eri paikoista rikkomalla ikkunoita. Kuka tiesi, että ikkunat voi rikkoa helposti ja ryömiä sisään?

   Vartijoilla ei tainnut olla edes aseita. Kuka tuonkaan tietää varmasti, jos meneillään on istunto satoine edustajineen ja varaprsidenttikin on mukana. Turvajärjestelyt eivät ole julkista tietoa.

  • Anonyymi

   No mutta olihan heidän pakko ottaa kuvia muistoksi... voivat sitten näyttää lapsilleen kunhan ensin vapautuvat 20-vuoden tuomion jälkeen, että katsos poika isukkiki istui kerran ihan Nancy Pelosin tuolissa...

  • Anonyymi

   Tyhmä kuin persu sanonta pätee molemmin puolin Atlanttia.

  • Anonyymi

   Ainoa täysin varma ja kiistämätön fakta on, että Trump aiheutti koko tapahtuman täysin tahallisesti. Hänhän aloitti terrori-iskujen valmistelut jo vuosi sitten ja perusti eri puolille maataa oman yksityisarmeijansa sissijoukkueita. Kaikki täysin julkisesti ja valtion varoilla.

   • Anonyymi

    Jos tuo pystytään todistamaan niin Trumpista saattaa tulla USA:n ensimmäinen sähkötuoliin istuva persidentti.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jos tuo pystytään todistamaan niin Trumpista saattaa tulla USA:n ensimmäinen sähkötuoliin istuva persidentti.

    Kaikki on todistettu. Ihan sama juttu kuin hänen ensimmäisessä virkarikossyytteessään. Täysin aukottomat todisteet kaikesta. Kukaan ei edes yrittänyt kiistää mitään. Täysin selvä tapaus. Vajaa puolet senattoreista rikkoi lakia ja virkavalaansa ja valehteli äänestyksessä. Heille ei tullut mitään seuraamuksia. Vastaavia oikeudenkäyntejä on olut USA:ssa tuhansittain. Usein vielä täysin syytön uhri on tuomittu vankeuteen tai kuolemaan.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   127
   11414
  2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

   "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
   Maailman menoa
   138
   5450
  3. Sofian kylpylämaksut ulosottoon

   Voi Stefu parkaa. Sofian hemmottelu on käynyt kalliiksi, niin kalliiksi että rahat on loppu, ja hemmoteltava on siltikin, vaikka laskulla, joka jätetä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   123
   2713