Aihe

Arvoosat Kokoomus- kannattajamma - meillä menöö kohtalaasen hyvin vieläkin...

Anonyymi

Kansalaaset!
Mää taharon sanua tuollaasehen epäkorrektihin saanaaluhun täälä suomi24 palstoolla sen notta kuinka yhteeskunnan korkeimmilla palliilla olevat ja te vähän alemmillakin olevat aikuuset miehet sättiivät ja nimittelevät toisiansa aivan kuin alaluokkalaaset koulukkahat!
Edes pikku-flikat keskenänsä eivät yllä sanaalusnansa aina yhtä loukkaavihin sanakäänteisihin kun nämä aikuuset miehet ja jonkun pikkupuoluehen naiset ( hallitusvastuhus ny)!

Tälläänen on justihin sitä ala-arvoosta kiusaamista ja ja näirenkin kohoralla vielä laajemman some-merian kautta käytettynä täyrellistä vihapuhesta johonka näiren politiikassa ja lain tekijöänä tilisi olla esimerkillisempiä ja tavallansa kaikenlaasen loan heiton ja ilikeelyn yläpuolella! Ymmärrättäkö VIHAPUHESTA se on!

Mää ja me Kokoomus-naiset ollahan aivan toisella lairalla täs kentäs, moon ollu aina sitä mieltä notta "paree laiha sopu - kuin lihava riita"!

Kehootan teitä kaikki a vertaalemahan ketkä ovat toresta parasta ykköösluokkaa tämän maan poliittisehen ja muuhunkin johtohon!
Vaalit ovat sellaanen maharollisuus johonka jokaasen tuloo vastata sen mukahan mitä "kunkin sisäänen ääni sanoo" - ja mää toivoosin notta se ääni sanoosi teillen Kokoomus on isänmaan puolesta ja kansallisesti aina rikakammista köyhimpien asialla niin kauan kun äänennä on meillä on kaikki hyvin!
Teherähän yhyres kotomaastamma vieläkin paree paikka elää ja asua josta meitä jo maailmalla kiitellähän leviäätte liki jokaasella foorumilla mitä olla voi!

Kiitos meille - me Kokoomukses oomma tehenehet kaikkemma notta näin olisi jatkoskin!

Ystävällisesti Teirän
Ansa Risukko

Ps. Tervetulua vaalikahaveelle mihinä kohoratahanki täs samalla kevähällä 2021.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

    Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
    Parisuhde
    250
    17894
   2. Liikenne topissa

    Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
    Virrat
    40
    13776
   3. Maisa se jaksaa valehdella

    https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
    Kotimaiset julkkisjuorut
    323
    10111
   4. Liedenpohja

    Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
    Virrat
    58
    7283
   5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

    Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
    Maailman menoa
    310
    4453