Aihe

Marin kulkee heikoilla jäillä?

Anonyymi

Amerikassa on demokratia koetuksella ja samanlaisia oireita on Suomessakin.
Haavisto oli Perustuslakivaliokunnan päätöksen mukaisesti toiminut rikollisesti al-Hol tapauksen yhteydessä.
Tästä välittämättä Haavisto järjesti itse ja puolueensa tukemana kampanjan, jossa vähäteltiin Perustuslakivaliokunnan päätöstä ja korostettiin omien perustelujen oikeellisuutta. Siitä huolimatta, että päätös oli jo tehty.  Haavisto siis toimii demokratian periaatteita vähätellen ja jatkaa saman hokemansa toistamista edelleen.
Siis oikeastaan aivan samalla tavalla kuin Trump tekee Amerikassa pitäen vaalien tulosta jatkuvasti vääränä ilman todisteita.
Mitä seurauksia tällaisesta käyttäytymisestä voi olla yhteiskuntaan. Ehkä ajatellaan, että näin voi tehdä ilman seuraamuksia. Amerikan tapahtumien ketju näyttää jo, mihin se on johtamassa.
Ja tässä yhteydessä on hyvä muistaa, mitä seuraamuksia olikaan Haaviston vastuuministerinä tekemistä Caruna-kaupoista tuhansille suomalaisille ulottuen aina tähän päivään saakka ja edelleen on.
P.S. Ja minkä johtopäätöksen Perustuslakivaliokunnan päätöksen pohjalta tekivätkään Marinin puolue SDP,  Keskusta, Vihreät, RKP ja Vasemmistoliitto. Antoivat luottamuksen Haavistolle! Mitä se kertoo maan hallituksesta?
P.S. P.S. Marinin ote korona-johtamisessa on lipsunut ja paljolti lopahtanut jo pahemman kerran. Marin ei tee, vaan toivoo. Marin on enää terveysviranomaisten megafoni. Mitä tästä tulee seuraamaan, kun laiva kulkee ilman kipparia?
P.S. P.S. P.S. Marinin ote puolueessa on myös pahasti kirvonnut. Lindtman tekee mitä tykkää ja Rinne tekee edelleen mitä tykkää. Rinne pomppasi noin vain takaisin kommenteillaan päivänpolitiikkaan ja jopa Perustuslakivaliokunnan puheenjohtajaksi. Tuosta vaan, niinkuin ei mitään olisi tapahtunut ja niinkuin millään ei olisi mitään merkitystä.
F.S. MÄTÄ OMENA PITÄÄ POISTAA BOXISTA HETI.

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Haavisto rikkoi lakia ja Ylen aamussa puolusteli itseään terroristien ja heidän lastensa tilanteella. Jos joku muistuttaa trumppia niin se on Haavisto. Lait ja määräykset unohtuvat, kun omaa tahtoa halutaan toteuttaa. Ohisalo tekee samaa, kun omia mielenosoittajia joudutaan sumuttamaan, kun eivät tottele määräyksiä, niin sisäministeri laittaa poliisin tekemään raporttia. Lisäksi Ohisalo on osoittautunut kykenemättömäksi hoitamaan asioita objektiivisesti, koska vihreät menevät osaavien ihmisten edelle virkavalinnoissa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   353
   26212
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   14265
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   349
   11947
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   98
   8890
  5. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   554
   6092