Aihe

Yhdysvalloissa on avattu ainakin 25 kotimaiseen terrorismiin liittyvää tutkintaa

Anonyymi

Yhdysvalloissa on avattu ainakin 25 kotimaiseen terrorismiin liittyvää tutkintaa, kaikissa osallisena äärioikeistoon kuuluva henkilö.

11

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Yhdysvalloissa on avattu ainakin 25 kotimaiseen terrorismiin liittyvää tutkintaa kongressitalon mellakoinnin vuoksi, kertovat uutiskanava NBC(siirryt toiseen palveluun) ja uutistoimisto Bloomberg(siirryt toiseen palveluun).

   Asiasta kertoi Yhdysvaltain maavoimaministeri Ryan McCarthy demokraattien kongressiedustaja Jason Crow'lle. Crow jakoi puhelinkeskustelusta tehdyn tiivistelmän, jonka esimerkiksi NBC julkaisi.

   McCarthy kertoo puolustusministeriön olevan myös tietoinen mahdollisista lisäuhista, joita mahdolliset terroristit voivat muodostaa virkaanastujaispäivänä tai virkaanastujaisten alla.

   Hän kertoo ministeriön tekevän yhteistyötä paikallisten ja liittovaltion viranomaisten kanssa koordinoidakseen Joe Bidenin virkaanastujaisten turvajärjestelyjä.

  • Anonyymi

   Äärioikeiston terroristit ja vasaraisku Suomessa.

  • Anonyymi

   Mukavat kakut tiedossa.

   • Anonyymi

    Toivottavasti kakkua riittää myös kapinajohtaja Trumpille, syyte varmaan tulee heti sen jälkeen kun syytesuoja poistuu. Parempi lopettaa tuollaiset kapinat kovilla tuomioilla ja siten estää tulevat kapinat. Jos Trumppi ei kakulla selviäkkään niin hänestä saattaa tulla USA:n ensimmäinen sähkötuoliin istuva persidentti.


  • Anonyymi

   Suomen Supo oli kaukaa viisas, kun sanoi jo vuosi (?) sitten, että äärioikeiston terrorismin riskin Suomessa on voimakkaasti kasvussa. Hyvä että meillä on Suojelupoliisi joka on tilanteen tasalla.

  • Anonyymi

   Mitens se Stalin?
   T persu

   • Anonyymi

    Stalin oli rikollinen, onneksi jo haudassaan.
    Trump on rikollinen, vapaalla jalalla.


  • Anonyymi

   Talous ei ole oikeudenmukaista tämän todistaa talousasiantuntijat. Seuraus on: korruptio korruptio vastaan. Trump vastaan demokratia, taistelu on ikuista, ihminen käyttäytyy kuin päivitetty apina. Siinä syy kärsimyksiin, ongelma on jakamisessa.

  • Anonyymi

   Näitä tutkintoja on tulossa satoja lisää. Kongressitalon terroriteko oli vain yksi Trumpin perustaman hajautetun terroristiorganisaation aikaansaannos.

   • Anonyymi

    Nyt puhutaan jo tuhansista. Republikaanit antoivat Trumpin mennä aivan liian pitkälle.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Nyt puhutaan jo tuhansista. Republikaanit antoivat Trumpin mennä aivan liian pitkälle.

    Jos edes puolet republikaaneista kertoisi kansalle totuuden, niin uusia terroritekoja olisi jatkossa paljon vähemmän


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   609
   29625
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   288
   20989
  3. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   14063
  4. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   352
   10897
  5. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   86
   8026