Aihe

Perussuomalaiset on

Anonyymi

Suomen suosituin puolue. Miksi? Siksi että ovat "rasisteja", "fasisteja", "putinisteja"....? Ei sinne päinkään. Koska Perussuomalaiset on suomalainen puolue, joka ajaa suomalaisten hyvinvointia. Eräät muut ajaa lähi-itäläisten, afrikkalaisten, italilalaisen, kreikkalaisten jne. hyvinvointia, SUOMALAISTEN KUSTANNUKSELLA. Nämä eräät puolueet ovat päätöksillään ja toimillaan osoittaneet välinpitämättömyyttä omaa kansaansa kohtaan. Ja jos siitä kehtaa kritisoida, niin kyllä parku raikaa ja leimakirves heiluu.

#eienääkoskaanvihervasemmistovetoistahallitusta

18

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Vihervasemmisto sai tilaisuutensa näyttää kykynsä maan johdossa. Paljon odotimme ja toivoimme, mutta mitä saimme? Rautakankipolitiikkaa, enemmän velkaa, lisää työttömiä, tyhjiä lupauksia, lämpimikseen puhumista, vihaa suomalaisia kohtaan... Jo riittää yhteiskunnan myrkyttäminen!

   • Anonyymi

    Tuskin sillä perussuomalaisten vasarapolitiikallakaan mitään hyvää saa aikaiseksi. No, tietysti lääkäreillä ja sairaanhoitajilla on työtä, kun paikkailevat perussuomalaisten kokouksissa käyneitä ihmisiä.


  • Anonyymi

   Samaa mieltä, vihervasemmisto on näyttänyt minkälaisia he ovat valtaan päästyään. Ei välitetä laeista, niitä voi rikkoa, kun kyse on omien aatteellisten hankkeiden ajamisesta. Toki muita voi syyttää Ylen avulla oikeusvaltioperiaatteiden rikkomisesta.
   Veronmaksajien rahoja käytetään omiin turhiin hankkeisiin, kurjistetasn maalla asuvien matalapalkkaisten elämää, yritysten toimintakykyä ajetaan alas ja ilmastopuuhilla tehdään lisää työttömiä. Velkaa otetaan, mutta koronan varjolla rahaa laitetaan muualle kuin suomalaisten hyvinvointiin.
   Vaikka suurin osa suomalaisista ei halua elintasosiirtolaisia elätettäväksi, niin Ohisalo ja Haavisto raahaa näitä lisää Kreikasta, kiintiöpakolaisina ja perheenyhdistämisen kautta. Ja hiukan terroristeja Al holin leiriltä.

   • Anonyymi

    Punavihreä- vassari juoksupoikien Kepu ja RKP hallitus, oottaa kehuja, "hyvä,mahtava,loistavaa, kyllä osaatte, parasta tähän asti" vaikka tämä hallitus on kaikista Surkein vuosikymmeniin, ja Kansa kiroten maksaa veron kiristyksiä, samoin näiden Elättien kustannukset maksaa Kansa, vaalit lähestyy, ja Kansa Kostaa Vaaleissa


  • Anonyymi

   Miksi perussuomalaisten motto on, muu maa ensin? Esimerkkeinä Israel ja Trump sekä Putin?

  • Anonyymi

   Pikkutyttönä kuuntelin, kun velipojat tulivat iltamyöhään kyliltä. Kaikkein halveksutuin tyyppi tuntui olevan juttujen mukaan siivestäjä, jollaisia tuntui porukoissa olevan. Näitä vastaavia tuntuu persutkin inhoavan, siis niitä häiskiä, jotka toisten tienisteillä elelevät.

   • Anonyymi

    "Näitä vastaavia tuntuu persutkin inhoavan, siis niitä häiskiä, jotka toisten tienisteillä elelevät."

    Toisin sanoen persuista toinen puoli inhoaa toista puolta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Näitä vastaavia tuntuu persutkin inhoavan, siis niitä häiskiä, jotka toisten tienisteillä elelevät."

    Toisin sanoen persuista toinen puoli inhoaa toista puolta.

    Onhan se noissa vasarahommissa nähty, ettei persun ihmisvihalta säästy edes toinen persu.


  • Anonyymi

   Eikös kaikki puolueet ole suomalaisia Suomessa. Vai on asiasta eniten ääntä pitävä huolissaan omasta suomalaisuudestaan. #zapad

  • Anonyymi

   Persut eivät ole liittyneet suomalaisuuteen enää pitkään aikaan. Nykypersut ovat enemmänkin kansainvälisen uusnatsiverkoston Suomen edustusto.

  • Anonyymi

   Suomi takaisin venäläisille.

  • Anonyymi

   Vihervasemmisto on tuhonnut vuosikymmeniksi suomalaisten hyvinvoinnin ja turvallisuuden. Seuraavilla on todella kova työ nostaa Suomi jaloilleen.
   Nämä huulipunarouvat ovat käyttäneet koronan varjolla veronmaksajien rahoja taivaan tuuliin ja aatteellisiin hankkeisiin.

  • Anonyymi

   Perussuomalaiset on suosituin puolue sen takia, kun kaikki muut ovat kommunisteja.

  • Suosituimmuus ei takaa sitä, että jokin puolue ajaisi maansa etua. Se voi sanoa ja uksoa itse ajavansa sitä, mutta muut näkevät asian toisin. Esimerkkejä löytyy vaikka kuinka paljon.

   Venäjällä Putinin Yhtenäinen Venäjä on ylivoimaisesti suosituin puolue. Ajaako se venäläisten etua. Kun asiaa katsoo kansalaisten elintason ja hyvinvoinnin kehittymisen näkökulmasta, vastaus on aika selkeä. Ei ole onnistunut ajamaan. Putin ja hänen valtapuolueensa ovat onnistuneet ajamaan itsensä nurkkaan, kaikkien muiden hyljeksimäksi valtioksi.

   Hitlerinkin kansallissosialistinen puolue oli erittäin suosittu Saksassa. Miten kävi?

   Erdoganin puolue on niin ikään isänmaallinen ja hyvin suosittu. Sellaistako persut siis kaipaavat?

   Kansallismielisillä on vähän kaikissa maissa sellainen kuvitelma, että vain he ajavat kansansa etua ja monikansallisemmin asioihin suuntautuvat eivät sitä tee. Kansallismielisyys on usein yksinkertaistettua populismia. Sillä on harvoin mitään tekemistä todelisuuden kanssa, mutta yleensä aina sen seurauksena on ollut tuhoa ja raunioita sekä suuria läjiä kuolleita ihmisiä.

  • Anonyymi

   Perussuomalaiset on ainoa puolue,joka rehellisesti ja aidosti ajattelee suomalaisten etua ja hyvinvointia ja toimii sen mukaisesti. Mahtavat kannatusluvut kertovat kansan ymmärtävän tämän asian.

  • Anonyymi

   Nyt kun valta on noilla, kannattaa hakea kaikki tuet maan ja taivaan välillä.

  • Anonyymi

   Tarkennetaanpa, persut on suomalainen junttipuolue ja siihen kuuluu juntit.

  • Anonyymi

   Putinistien ja q-onanistien etiäinen. Mikä persuissa on suomalaista?

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   111
   10465
  2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

   "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
   Maailman menoa
   105
   3869