Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Perussuomalaiset on

Anonyymi

Suomen suosituin puolue. Miksi? Siksi että ovat "rasisteja", "fasisteja", "putinisteja"....? Ei sinne päinkään. Koska Perussuomalaiset on suomalainen puolue, joka ajaa suomalaisten hyvinvointia. Eräät muut ajaa lähi-itäläisten, afrikkalaisten, italilalaisen, kreikkalaisten jne. hyvinvointia, SUOMALAISTEN KUSTANNUKSELLA. Nämä eräät puolueet ovat päätöksillään ja toimillaan osoittaneet välinpitämättömyyttä omaa kansaansa kohtaan. Ja jos siitä kehtaa kritisoida, niin kyllä parku raikaa ja leimakirves heiluu.

#eienääkoskaanvihervasemmistovetoistahallitusta

18

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vihervasemmisto sai tilaisuutensa näyttää kykynsä maan johdossa. Paljon odotimme ja toivoimme, mutta mitä saimme? Rautakankipolitiikkaa, enemmän velkaa, lisää työttömiä, tyhjiä lupauksia, lämpimikseen puhumista, vihaa suomalaisia kohtaan... Jo riittää yhteiskunnan myrkyttäminen!

      • Anonyymi

        Tuskin sillä perussuomalaisten vasarapolitiikallakaan mitään hyvää saa aikaiseksi. No, tietysti lääkäreillä ja sairaanhoitajilla on työtä, kun paikkailevat perussuomalaisten kokouksissa käyneitä ihmisiä.


    • Anonyymi

      Samaa mieltä, vihervasemmisto on näyttänyt minkälaisia he ovat valtaan päästyään. Ei välitetä laeista, niitä voi rikkoa, kun kyse on omien aatteellisten hankkeiden ajamisesta. Toki muita voi syyttää Ylen avulla oikeusvaltioperiaatteiden rikkomisesta.
      Veronmaksajien rahoja käytetään omiin turhiin hankkeisiin, kurjistetasn maalla asuvien matalapalkkaisten elämää, yritysten toimintakykyä ajetaan alas ja ilmastopuuhilla tehdään lisää työttömiä. Velkaa otetaan, mutta koronan varjolla rahaa laitetaan muualle kuin suomalaisten hyvinvointiin.
      Vaikka suurin osa suomalaisista ei halua elintasosiirtolaisia elätettäväksi, niin Ohisalo ja Haavisto raahaa näitä lisää Kreikasta, kiintiöpakolaisina ja perheenyhdistämisen kautta. Ja hiukan terroristeja Al holin leiriltä.

      • Anonyymi

        Punavihreä- vassari juoksupoikien Kepu ja RKP hallitus, oottaa kehuja, "hyvä,mahtava,loistavaa, kyllä osaatte, parasta tähän asti" vaikka tämä hallitus on kaikista Surkein vuosikymmeniin, ja Kansa kiroten maksaa veron kiristyksiä, samoin näiden Elättien kustannukset maksaa Kansa, vaalit lähestyy, ja Kansa Kostaa Vaaleissa


    • Anonyymi

      Miksi perussuomalaisten motto on, muu maa ensin? Esimerkkeinä Israel ja Trump sekä Putin?

    • Anonyymi

      Pikkutyttönä kuuntelin, kun velipojat tulivat iltamyöhään kyliltä. Kaikkein halveksutuin tyyppi tuntui olevan juttujen mukaan siivestäjä, jollaisia tuntui porukoissa olevan. Näitä vastaavia tuntuu persutkin inhoavan, siis niitä häiskiä, jotka toisten tienisteillä elelevät.

      • Anonyymi

        "Näitä vastaavia tuntuu persutkin inhoavan, siis niitä häiskiä, jotka toisten tienisteillä elelevät."

        Toisin sanoen persuista toinen puoli inhoaa toista puolta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Näitä vastaavia tuntuu persutkin inhoavan, siis niitä häiskiä, jotka toisten tienisteillä elelevät."

        Toisin sanoen persuista toinen puoli inhoaa toista puolta.

        Onhan se noissa vasarahommissa nähty, ettei persun ihmisvihalta säästy edes toinen persu.


    • Anonyymi

      Eikös kaikki puolueet ole suomalaisia Suomessa. Vai on asiasta eniten ääntä pitävä huolissaan omasta suomalaisuudestaan. #zapad

    • Anonyymi

      Persut eivät ole liittyneet suomalaisuuteen enää pitkään aikaan. Nykypersut ovat enemmänkin kansainvälisen uusnatsiverkoston Suomen edustusto.

    • Anonyymi

      Suomi takaisin venäläisille.

    • Anonyymi

      Vihervasemmisto on tuhonnut vuosikymmeniksi suomalaisten hyvinvoinnin ja turvallisuuden. Seuraavilla on todella kova työ nostaa Suomi jaloilleen.
      Nämä huulipunarouvat ovat käyttäneet koronan varjolla veronmaksajien rahoja taivaan tuuliin ja aatteellisiin hankkeisiin.

    • Anonyymi

      Perussuomalaiset on suosituin puolue sen takia, kun kaikki muut ovat kommunisteja.

    • Suosituimmuus ei takaa sitä, että jokin puolue ajaisi maansa etua. Se voi sanoa ja uksoa itse ajavansa sitä, mutta muut näkevät asian toisin. Esimerkkejä löytyy vaikka kuinka paljon.

      Venäjällä Putinin Yhtenäinen Venäjä on ylivoimaisesti suosituin puolue. Ajaako se venäläisten etua. Kun asiaa katsoo kansalaisten elintason ja hyvinvoinnin kehittymisen näkökulmasta, vastaus on aika selkeä. Ei ole onnistunut ajamaan. Putin ja hänen valtapuolueensa ovat onnistuneet ajamaan itsensä nurkkaan, kaikkien muiden hyljeksimäksi valtioksi.

      Hitlerinkin kansallissosialistinen puolue oli erittäin suosittu Saksassa. Miten kävi?

      Erdoganin puolue on niin ikään isänmaallinen ja hyvin suosittu. Sellaistako persut siis kaipaavat?

      Kansallismielisillä on vähän kaikissa maissa sellainen kuvitelma, että vain he ajavat kansansa etua ja monikansallisemmin asioihin suuntautuvat eivät sitä tee. Kansallismielisyys on usein yksinkertaistettua populismia. Sillä on harvoin mitään tekemistä todelisuuden kanssa, mutta yleensä aina sen seurauksena on ollut tuhoa ja raunioita sekä suuria läjiä kuolleita ihmisiä.

    • Anonyymi

      Perussuomalaiset on ainoa puolue,joka rehellisesti ja aidosti ajattelee suomalaisten etua ja hyvinvointia ja toimii sen mukaisesti. Mahtavat kannatusluvut kertovat kansan ymmärtävän tämän asian.

    • Anonyymi

      Nyt kun valta on noilla, kannattaa hakea kaikki tuet maan ja taivaan välillä.

    • Anonyymi

      Tarkennetaanpa, persut on suomalainen junttipuolue ja siihen kuuluu juntit.

    • Anonyymi

      Putinistien ja q-onanistien etiäinen. Mikä persuissa on suomalaista?

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2307
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2103
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1718
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1536
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1520
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1447
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1419
    8. 52
      1288
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      64
      1226
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe