Aihe

Suomi on ottanu hirveet velat

Anonyymi

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Paljon on rahaa maailmassa kun on vara antaa lainaan, mitähän hommia lie tehnyt tuo taho joka rahaa antaa lainaan, varmasti pitää tehdä kovasti hommia kun on noin paljon antaa rahaa lainaan?

  • Anonyymi

   Devalvaatio on edessä miljardi muuttuu yhdeksi kohta, on helppo tehdä lisää rahaa kun se on vain numeroita tietokoneilla, muuttelee vähän summia.

  • Anonyymi

   Koronasta johtuu tuo velanotto ja ellei velkaa olisi otettu ja tuettu yrityksiä niin konkurssien määrä olisi moninkertainen. Tuon luulis tyhmemmänkin tärinäpersun ymmärätävän mutta ei näytä järki tarttuvan persuihin sitten millään.
   Entä jos velkaa ei olisi otettu ja yrityksiä ei olisi tuettu joka olisi johtanut moninkertaiseen konkurssien määrään nykyiseen verratunan niin saa nähdä millainen itkupotkuraivari olisi tärinäpersuille tullut siitä ettei velkaa otettu ja yrityksiä tuettu.
   Ei noille tärinäpersläville mikään kuitenkaan kelpaa.

  • Anonyymi

   Edelliset porvarihallitukset velkaannuttivat Suomea paaaljon enemmän kuin nykyinen joka koronan takia on tukenut yrityksiä. Vai haluaako aloittaja lopputilin vai lomautuksen?

  • Anonyymi

   Niin siinä käy kun antaa luottokorttinsa tytöille.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   292
   19253
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   320
   5568
  3. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   252
   2927