Aihe

Joka toisen turvapaikanhakijan henkilöllisyys jäi mysteeriksi

Anonyymi

"Henkilöllisyys jää useimmiten selvittämättä passin puutteen vuoksi. Joskus turvapaikanhakijalla ei ole passia ollutkaan, joskus passi piilotetaan tai tuhotaan tarkoituksellisesti."
Kyllä näiden varaan kelpaa maan tulevaisuutta rakentaa.

https://yle.fi/uutiset/3-10354897

24

64

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jos ei kerran tiedetä kuka on, niin lukkojen taakse.

  • Anonyymi

   Jos olisi normaali laki ja maan johto, niin tuo väki ajettaisiin ulos maasta.
   Itse kannatan laivojen ruumiin keräämistä, että se mikä onntullut kalliiksi, niin menee halvalla. Tuollaisten kehitysmaalaisten muslimien ja heimolaisten keskiaikaisiin elämänkokemuksiin ei paljon kannata tulevaisuutta laskea.

   • Anonyymi

    No, et itsekään usko tuohon oikeasti. Viranomaisten pitää toimia laillisesti.


  • Anonyymi

   Sillä saa kätevästi kahdet tuet, mutta Suomessahan tuota ei tapahdu.

   • Anonyymi

    Ei todellakaan, Sim korttikin on syytä poistaa puhelimesta, ettei sekin häviä jos puhelin pöllitään. Onhan se tietysti siinäkin mielessä tarpeellista, ettei puhelin kytkeydy tukiasemaan josssain ihan muualla kun oletetussa kotikunnassa. Kukaan ei myöskään pääse ottamaan yllätys puhelua, että tuleppas käymään toimistolla jos vaikka matkaan sattuisikin menemään muutama päivä.


  • Anonyymi

   Eikö se ole ensimmäinen edellytys turvapaikan saamiseksi, ettei ole passia! Aikoinaan lentokoneiden vessat tukkiutuivat, kun turvapaikanhakijat viime hetkellä hävittivät niihin dokumenttinsa! Olivat saaneet viime hetken vinkin lennolla!

   • Anonyymi

    Oikeanlainen värikoodi on Suomessa ainoa edellytys.


   • Anonyymi

    Somalit alkoivat saapumaan Suomeen Moskovasta 1990 luvun alussa junalla Helsinkiin, tai laivalla Tallinnan kautta. Suurin ryhmä yhdellä kerralla oli 600 somalia, jotka saapuivat Tallinnan laivalla. Siivoojat kertoivat myöhemmin löytäneensä revittyjä Somalian passien palasia laivan kannelta. Tarkoitus oli tietysti heittää revityt passin palaset mereen, mutta tuuli teki tepposet, jolloin niitä levisi pitkin laivaa.


  • Anonyymi

   Kaikki paperittomat tulee palauttaa sinne mistä tulivatkin.

  • Anonyymi

   Päivi Nergin mukaan kaikkien nimet ja taustat tiedetään. Näin tuo ruma naisentapainen valehteli 2015 muslimi invaasion ollessa päällä.

   Migrin mukaan olivat pääosin muslimeita ja sotilaskarkureita.

   • Anonyymi

    Naisentapainen. Olisi mielenkiintoista tietää mikä se tarkalleen oli niistä runsaasta 200 sukupuolesta joka määrä niitä erään vihreän lähteen mukaan on.


  • Anonyymi

   Suomen nyky päättäjien mielestä on noilla huijareilla, raiskareilla ja murhaajilla oikeus olla Suomessa ihmisoikeuksien ja Suomen perustuslain mukaan. Missä kohdassa Suomen perustuslakia lukee, että Suomen on pakko pitää nuo rikolliset Suomessa ?

  • Anonyymi

   Kun Ohisalo saa palomuurinsa valmiiksi, kuka tahansa voi piilotella sen takana ilman henkilöllisyyttä ja täydellä ylöspidolla.
   Mafiapomo, terroristi, kuka tahansa, vaikka Göbbels tai Himmler jos eläisivät.

   • Anonyymi

    Helsingin Sanomat antoi aikoinaan potkut pilapiirtäjä Kari Suomalaiselle, kun hän kertoi piirroksissaan saman. Kun henkilöllisyyttä ei tiedetä, niin piilotteleeko Suomessa silloin murhaajia ?


  • Anonyymi

   Rikolliset huvimatkailee, suomalainen maksaa viulut.

   • Anonyymi

    Harvalla työssä käyvällä suomalaisella on varaa maksaa 10000 euroa pelkästä yhdensuuntaisesta matkasta ja ostaa loppurahoilla uudet merkkivaatteet ja hieno iPhone.


  • Anonyymi

   Ulkomaalaiset rikolliset päästetään Suomeen
   mielummin kuin kotimaiset ehkä rikolliset
   kuten All holin vankileirin suomalaiset lapset
   ja äidit.
   Tuotte mielummin ne ulkolaiset mies terroristit tänne raiskaamaan suomalaisia tyttöjä.
   Mikä on motiivi ja perustelu?

  • Anonyymi

   2023 PS valtaan ja loppuu paperittominen kehitysmaa muslimien dallailu vapaalla jalalla keskuudessamme.

   • Anonyymi

    Nuo useat miljardit jotka on käytetty Suomen mamutukseen niillä olisi pidetty tiet ja radat kunnossa.


  • Anonyymi

   Kannattaa kysyä Päivi Nergiltä, hänhän sanoi tuntevan ja tietävän kaikki tulijat.

   Floppi koko turvapaikkahomma. Päättäjät täysin pihalla. Sinisilmäisiä ja hyväuskoisia. Kokoomuksen Orpo sanoi, että jokainen joka vähänkin epäilee turvapaikan hakijan motiivia, on rasisti.

   Moni surfaillut Euroopassa jo vuosia tai kymmeniä, muuttanut henkilötietonsa moneen kertaan, paossa tekemäänsä rikoksen rankaisua.

   Kyllä tyhmää Eurooppaa kusetetaan mennen tullen. Oikeat turvapaikan tarvitsijat jäävät huijareiden jalkoihin.

   Nytkin Korona-aikaan näitä tulee. Joku korona-mutantti lähtenyt Etelä-Afrikasta, niin kerrottiin tämän päivän uutisissa.

   Rajat ovat auki huijareille ja kaiken maailman rikollisille, muut oikealla asialla olevat pääsevät valvottujen rajojen läpi. Moni on avointen valvomattomien rajojen kannalla. Sitä saa, mitä tilaa!

  • Anonyymi

   Ohisalo hoitaa että pysyvätkin tuntemattomana

  • Anonyymi

   Kätevä tapa terroristeille aloittaa uusi elämä puhtaalta pöydältä, uudella nimellä ja henkilötunnuksella, ja näitä on nyt Suomessa kymmeniä tuhansia.

  • Anonyymi

   Sormenjäljethän noilta otetaan ja jaetaan ympäri eu:ta, niin ihan sama se sen jälkeen on vaikka kaveri tunnettaisiin sitten nimellä uffaffaa muffaffaa, ja jos ei osaa käyttäytyä niin ulos vaan takaisin kotiin ja tieto karkoituksesta muihin eu-maihin lähtee samalla niin enää ei voi tulla yrittämään hakemaan turvapaikkaa huffaffaa tuffaffaanana...

  • Anonyymi

   Voiko Nerg saada tuomion valehtelustaan?

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   345
   25056
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   14238
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   349
   11734
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   109
   8741
  5. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   548
   6019